Boyle yapmayin valla baktirasim geliyo fagdhdjdkben kendi reklamımı kendim yaptığım için 5 falda 1 tane bonus vereceğim.
Bakın ben rakamlarla konuşuyorum bizde her şey net ....
Boyle yapmayin valla baktirasim geliyo fagdhdjdk
Kesin artık islerin yolunda olmadığı anladık biz onu tamam150 değil 200 veririm derseniz sizi belki öne alabilirim. O da belki heeee garanti değul.
Kesin artık islerin yolunda olmadığı anladık biz onu tamam
Ben indirimleri bekliyim en iyisi açık arttırma yoluyla arttı bu iş yoksa300 son rakam ....
Safiyebin numarasını bende arıyorum ama bulamadımBaktırdığım fallar: Burç cafe gamze hiç bir dediği çıkmadı Burç cafe: Deniz işle ilgili dedikleri sadece çıkktı. Sığınak cafe: Bernis hiç bir dediği çıkmadı. Sığınak cafe:Niko hisli biri uzak tarihler verdi Anda çok iyi. Baba vanga:Hazal çok hakaret etti çok ukala Faldan anladığını düşünmüyorum Gelecek adına hiç bir şey söylemedi. Bu kadar baktırdıklarım Merak ettiğim falcılar var Üsküdarda ayna falı bakan arzunun numarasını istiyorum Zeynep ve beşiktaştaki safiyenin numarasını bilen varsa atabilir mi
Aynen yaa tel ramek diye yazarken tamek yapmış:)))) bunlarda meyve suyu gibi karışık zatenRamek yerine Tamek yazmissin ona guluyorum su an benaklima tamek meyve suyu geldi cam sisede satilirdi eskiden hahaha
Şimdi kim kimi önerse reklam derler. En azından artik Herkes ramek veya elmirayi ararken düşünürOnları da paylaşalım kimler sağ bilirizbu ara değil ama lütfen ya dayanamayıp denemek istiyorum sonra
Evettt İzmir'de rastgele bir yerde fal baktırıyorum kadın başladi ask is filan ya ablacım gec bunlari günlük hayata gel ben zaten aski isi biliyorum demistimbuket hanımın telefonunu bende aldım ama fiyatı çok yüksek bir de işlem yaptırmak vs itiyor beni aramadım o yüzden. elmira nın söyledikleri çıkmayınca isim değiştirip tekrar piyasaya girdi galiba, çok uzun yıllar önce görüşmüştüm. yazdım tekrar yazıyorum çıkmıyor elmira nın söyledikleri. bir de fal baktıran herkesin ilişkisi ile ilgili sorun olmuyor. bazen ilişki sorunları, bazen iş , bazen karşısına çıkan engeller.. çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana. fal baktırınca çözülmüyor evet ama herkesin savunma mekanizması aynı değil, kaygısıyla böyle baş edenleri çok yargılamayın :)
Daha evvel ortamimdaki bir bayandan haz etmeyip gidip bayan hakkinda fal baktirmisligim bile var lutfen yargilamayinbuket hanımın telefonunu bende aldım ama fiyatı çok yüksek bir de işlem yaptırmak vs itiyor beni aramadım o yüzden. elmira nın söyledikleri çıkmayınca isim değiştirip tekrar piyasaya girdi galiba, çok uzun yıllar önce görüşmüştüm. yazdım tekrar yazıyorum çıkmıyor elmira nın söyledikleri. bir de fal baktıran herkesin ilişkisi ile ilgili sorun olmuyor. bazen ilişki sorunları, bazen iş , bazen karşısına çıkan engeller.. çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana. fal baktırınca çözülmüyor evet ama herkesin savunma mekanizması aynı değil, kaygısıyla böyle baş edenleri çok yargılamayın :)
bunu ben de yargılayabilirim :)Daha evvel ortamimdaki bir bayandan haz etmeyip gidip bayan hakkinda fal baktirmisligim bile var lutfen yargilamayin
O kadar moralimi bozdu ki laflariyla anlatamam, gittim fal baktirdim... yanindakine yaranmak icin bana yüklenmisti... daha sonra falcinin dedigi gibi olmadi tabi agir ödettim ama olsunbunu ben de yargılayabilirim :)
Ben düşünmeden hic aramam mesela. Güven önemliŞimdi kim kimi önerse reklam derler. En azından artik Herkes ramek veya elmirayi ararken düşünür
Ben hala vazgeçmedim benim telimi açmıyorlar ya başka birinin telinden arayacagim bakalim kim hangi numaradan ramek veya elmira yim diyecek:)))) açıp fal için fiat verdiklerinde yazarimBen düşünmeden hic aramam mesela. Güven önemli
Sayende artık hicbir telefonu açmayacaklarBen hala vazgeçmedim benim telimi açmıyorlar ya başka birinin telinden arayacagim bakalim kim hangi numaradan ramek veya elmira yim diyecek:)))) açıp fal için fiat verdiklerinde yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?