Çok mantıklıBundan sonra falcıların telefonunu özle mesajla dahi vermeyin bana verin ilk sayfaya bir tablo koydum oraya ekleyeceğim...
İlk sayfada ki tabloya bakmak için Popüler Konu - İstanbul'da Fal - Falcılar
Bulundugun ilde bulunan bir falcinin numarasini bulup vercem sanaKazen bey diğer topikler içinde olsa nasıl olur ben hep telefondan baktırıyorum bulunduğum ilde yüzyüze baktıracağım falcı olmadığı için
Merakla bekliyorumBulundugun ilde bulunan bir falcinin numarasini bulup vercem sanabenim bildigim bi tane var
Baktırdığım fallar: Burç cafe gamze hiç bir dediği çıkmadı Burç cafe: Deniz işle ilgili dedikleri sadece çıkktı. Sığınak cafe: Bernis hiç bir dediği çıkmadı. Sığınak cafe:Niko hisli biri uzak tarihler verdi Anda çok iyi. Baba vanga:Hazal çok hakaret etti çok ukala Faldan anladığını düşünmüyorum Gelecek adına hiç bir şey söylemedi. Bu kadar baktırdıklarım Merak ettiğim falcılar var Üsküdarda ayna falı bakan arzunun numarasını istiyorum Zeynep ve beşiktaştaki safiyenin numarasını bilen varsa atabilir mi
Bu falcilar cafedemi bakiyorEnerji isi nasil bir istir anlamadim Gamze bana cikiyor defalarca, Elmira çıktı,Melisa cikti kisa zaman önce ama burda cikmadi gibi yorumlar yapilinca üzülmüyorum degil hani..attida mi tuttu diyorum çünkü beklediğim onemli bir is var..
Bu falcilar cafedemi bakiyorGamze mesela
Atanıcaksın dedi atanamadım eski sevgilin dönecek eşinden ayrılcak dedi pişman olucak buda çıkmadı Bu arada mutlu evliliğim var iş için fal baktırıyorum Çıkmadı yaniGamze cok mu olumlu çıkmıştı a bana çıkıyordu ama..
Pamela falı ? Uzman biri galiba değişik bir fala bakıyorBundan sonra falcıların telefonunu özle mesajla dahi vermeyin bana verin ilk sayfaya bir tablo koydum oraya ekleyeceğim...
İlk sayfada ki tabloya bakmak için Popüler Konu - İstanbul'da Fal - Falcılar
Atanıcaksın dedi atanamadım eski sevgilin dönecek eşinden ayrılcak dedi pişman olucak buda çıkmadı Bu arada mutlu evliliğim var iş için fal baktırıyorum Çıkmadı yani
her ikiside olmadı. Bende evli bir bayanım. İş için özellikle gittim yemyeşil bir yere atanıcan eylülde gitcen dedi çıkmadıEsinden mi ayrilmadi sana mi donmedi
Pamela falı ? Uzman biri galiba değişik bir fala bakıyor
Hande bu...ama herşeyi bildiği kısmı yanlışMerhaba, Besiktas Mi Cafede randevu ile calisan bir kadin varmis ve 15 dak bakip hersey ama hersey soyluyormus. Bilen duyan varmi. 10 gun sonra arkadasimla gidecegim fossa 60 lira bosuna vermeyim. Yardimci olursanis cok sevinirim.
60 lirayı boşuna verirsin sakın gitme. Baştan sona sadece senin duymak istediklerini söyler, gelecekle ilgili peri masalları anlatır ve en kötüsü seni de buna çok inandırır. Tabii ki tek kelimesi bile gerçekleşmez.Merhaba, Besiktas Mi Cafede randevu ile calisan bir kadin varmis ve 15 dak bakip hersey ama hersey soyluyormus. Bilen duyan varmi. 10 gun sonra arkadasimla gidecegim fossa 60 lira bosuna vermeyim. Yardimci olursanis cok sevinirim.
Mi cafe Hande bahsettikleri ben bir dönem kafa karisikligiyla 4-5 kere gitmistim ne bana ne de giden arkadaslarima bir tane bile dedigi cikmadi hic birimize parana zamanina yazik olurMerhaba, Besiktas Mi Cafede randevu ile calisan bir kadin varmis ve 15 dak bakip hersey ama hersey soyluyormus. Bilen duyan varmi. 10 gun sonra arkadasimla gidecegim fossa 60 lira bosuna vermeyim. Yardimci olursanis cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?