İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande değil baska birisi olabilir mi acaba bu gecenlerde Handeyi ruyamda gordum ayriliyodu ordan
Cafe kendine ait annesi ve kizkardesi ile beraber calisiyor bir tane daha bayan vardi genc bir bayan onunla beraber calisiyordu ama o kiz anı bile bilemiyordu o kadar vasattihatta bir ara bu fal forumuna üye olup kendi reklamini yaptigi icin kendini yakalatmisti yani zannetmiyorum ayrildigini ama fal ucreti bana biraz düşük geldi hande her zaman diger cafedekilere göre daha ýüksek fiyata fal bakardi ,zamanla fallari cikmadigi icin musterisi azaldida fiyatmi düsurdu,kahve falina ayri tarota ayri ücret alirdi ,kahve falinin 15 dakikada surecegini zannetmiyorum kahve+tarot o kadar sürüyordu hatta kum saati var masasinda onu kullaniyordu saat yerine

Ama Mi cafe demişler başka hangi Hande olacak ki
O zaman ayni handeden bahsediyoruz cok tatli biridir motive eder orda cikarken agzin kulaklarinda cikarsin ama sonrasi hüsran hayal kırıkligi,suratina gercekleri söylecek dobra bir falcı o an bize kötü gelsede sonrasinda daha mutlu eder bizi bence

40 61 ve 96 23 ile biten iki numarasi olan duzgun turkceli orta yasli kadin ramekti bende.elmira 28 12 ile bitiyor oldukca siveli hatay sivesi gibi hatta.yani iki bayanin sesi ve konusmasi cok farkli.ramek bana olumlu olacak büyü yok derken elmira olumsuz büyü var bozdurursan duzelir bozdurmazsan duzelmez demisti.yani ikisi de cok farkli konustu.olay duzelmedi ben de büyü falan bozdurmadim.bu durumda ramek cikmamis oluyor.ama anda gecmiste ikisi de iyiydi.damlalar tugba konusulmus.kesinlikle zaman ve para kaybi diyorum.defalarca gittim aradan bir bucuk sene gecti olumlu olacak dedigi olay hala olumsuz.trans zeynep iyi bence gelecek bende beklemede cikarsa yazarim.

Hayir arkadaş oyle bir tarif etti ki Hande olduguna inanamadim çünkü "her dedigi cikiyor" demis:)

Hayir arkadaş oyle bir tarif etti ki Hande olduguna inanamadim çünkü "her dedigi cikiyor" demis:)
Hande’nin eski ünü bir yerlerde hala devam ediyor demek ki. Çünkü çok evvelden Beşiktaş Symbolde çalışırmış ve orada çok başarılı olduğu için ayrılıp kendi yerini açmış. Yani eskiden gerçekten iyi bir falcıymış, şu anki vaziyeti bilmeyenlerin Handeyi hala övmesi normal. Dediklerinin biri bile çıksa ona da razıydık ama nerde.

5 yıl önce bende çok iyi fal bakardım her dediğim çıkıyordu Kahve falının tabagına bakmadan ful her şeyi söylüyordum çok hisliydim O his tamamen kayboldu şuan fal bakamıyorum. Eskiden iyi olan falcılarda bence şuan bakamıyor yetenek bozuluyor. Fal enerji işimi orasını bilmiyorum. Eskiden baktığım her şey çıkardı şimdi yetenek hiç yok

Ozamanlar Hande Kuzey ne firtinaydi ama çıkardı da suan hicbiri tutmuyor Hande benm falda toy oldugum zamanlarda kandigim bir falci

Kızlar aranızda tarot vs bakmayı bilen var mı? Varsa benim bir sorum var, karşılığında ben de kart açarım.

Arkadaşlar ben istanbul da çoğu falcıyı gezmisimdir sanırım net olarak cok iyi harika diyebileceğim biri yoktu o yüzden uzun bir sure ara vermistim fala. Ama bi arkadaşım telefonda fal bakan birini önerdi katina falı bakiyomus kendisi. Daha yeni baktırdım ama enerjisi falan iyiydi yavas yavas dedikleri de cikiyo gibi. Kızın adı merve ilgilenen varsa özelden numarasını falan verebilirim

Hepimiz ilgileniyorum tabikiii ama en cok ben

Ücreti ne kadar banada verir misiniz numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…