Ama Mi cafe demişler başka hangi Hande olacak kiHande değil baska birisi olabilir mi acaba bu gecenlerde Handeyi ruyamda gordum ayriliyodu ordan
Cafe kendine ait annesi ve kizkardesi ile beraber calisiyor bir tane daha bayan vardi genc bir bayan onunla beraber calisiyordu ama o kiz anı bile bilemiyordu o kadar vasattiHande değil baska birisi olabilir mi acaba bu gecenlerde Handeyi ruyamda gordum ayriliyodu ordan
O zaman ayni handeden bahsediyoruz cok tatli biridir motive eder orda cikarken agzin kulaklarinda cikarsin ama sonrasi hüsran hayal kırıkligi,suratina gercekleri söylecek dobra bir falcı o an bize kötü gelsede sonrasinda daha mutlu eder bizi benceAma Mi cafe demişler başka hangi Hande olacak ki
O zaman ayni handeden bahsediyoruz cok tatli biridir motive eder orda cikarken agzin kulaklarinda cikarsin ama sonrasi hüsran hayal kırıkligi,suratina gercekleri söylecek dobra bir falcı o an bize kötü gelsede sonrasinda daha mutlu eder bizi bence
Hande’nin eski ünü bir yerlerde hala devam ediyor demek ki. Çünkü çok evvelden Beşiktaş Symbolde çalışırmış ve orada çok başarılı olduğu için ayrılıp kendi yerini açmış. Yani eskiden gerçekten iyi bir falcıymış, şu anki vaziyeti bilmeyenlerin Handeyi hala övmesi normal. Dediklerinin biri bile çıksa ona da razıydık ama nerde.Hayir arkadaş oyle bir tarif etti ki Hande olduguna inanamadim çünkü "her dedigi cikiyor" demis:)
Hande’nin eski ünü bir yerlerde hala devam ediyor demek ki. Çünkü çok evvelden Beşiktaş Symbolde çalışırmış ve orada çok başarılı olduğu için ayrılıp kendi yerini açmış. Yani eskiden gerçekten iyi bir falcıymış, şu anki vaziyeti bilmeyenlerin Handeyi hala övmesi normal. Dediklerinin biri bile çıksa ona da razıydık ama nerde.
Hepimiz ilgileniyorum tabikiii ama en cok benArkadaşlar ben istanbul da çoğu falcıyı gezmisimdir sanırım net olarak cok iyi harika diyebileceğim biri yoktu o yüzden uzun bir sure ara vermistim fala. Ama bi arkadaşım telefonda fal bakan birini önerdi katina falı bakiyomus kendisi. Daha yeni baktırdım ama enerjisi falan iyiydi yavas yavas dedikleri de cikiyo gibi. Kızın adı merve ilgilenen varsa özelden numarasını falan verebilirim
Size özelden mesaj attımKızlar eskişehirde Kadriye abla varmış. İyi bakıyor diyorlar. Lütfen bilen eden çok acil numarasını gönderebilir mi? Cidden yardıma ihtiyacım var...
Ücreti ne kadar banada verir misiniz numarayıArkadaşlar ben istanbul da çoğu falcıyı gezmisimdir sanırım net olarak cok iyi harika diyebileceğim biri yoktu o yüzden uzun bir sure ara vermistim fala. Ama bi arkadaşım telefonda fal bakan birini önerdi katina falı bakiyomus kendisi. Daha yeni baktırdım ama enerjisi falan iyiydi yavas yavas dedikleri de cikiyo gibi. Kızın adı merve ilgilenen varsa özelden numarasını falan verebilirim
Ben baktırdım ama 3 sene önceKurukahveci selim müzeyyene baktıran var mı?
Memnun kalmış mıydınızBen baktırdım ama 3 sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?