İstanbul'da Fal - Falcılar

ya cnm adamına göreymiş...benim arkadaşlarıma da aynısın yaptılar...sana da yapmışlar bak....yıldıznameyede 40 demiştir kesin:))))

kızlar ben bugün ömür e baktırdım, yaslı bir teyze. su falı baktırdım 25 lira aldı. Kendisi de bakamadıgının farkında olsa gerek ki parayı verirken 2 defa helal et dedi. Gecmiş ve bugün ile ilgili analizler sıfır. Gelecek ile ilgili olanlardan da acaip süpheliyim. Bosuna para vermeyin derim...

aaa emine ablaya bende çok giderim iyidir dimi :) onunda çıkar falları peki serhan abla kimdir nerede bakar kaça bakar bahsedermisin

kızlar kadıköyde var mı falcı önerebilecek olan
ama iyi baksın bide fiyat yazarsanız çok iyi olur

armağan konusuna kesinlikle katılıyorum. benim de favorim. bi de sevgi diye gençten bi kızcağız vardır. bak kafesinin adını unuttum şimdi. o da fena diildi. geçmiş yazılardan tarayabiliyosan bulursun

Serhan dediğin bayan nerede bakıyor (özelden msj atabilirmisiniz) ve kaça bakıyor...Merak ettim. Bende bu işte iyi olan birini aramaktayım..........Teşekkür ederim....

kısa saçlı sarı boyalı saçlı beyaz da olabilir yaşlıca bi bayan mı betül hanım dediğiniz. sanırım aylar evvel birileri götürmüştü. aynen öyle bi evden girmiştik derme çatma bi apartmandı. ama öyle ahım şahım bilmişliği yoktu yani.
nazlı derseniz evet... şu flashta rüya yorumu yapan. bi keresinde telefonda yorum yapmıştı ve çok iyiydi. o da 100 Tlden başlıyo yalnız. bi de zor randevu veriyo. bu arada şu flash tv'nin meşhur ettiği medyumlardan hatta ilk rüya yorumcusu deniz karınca mecidiyeköyde bi ofis açmış. fal bilim merkezi diye. 50TL'ye bakıyodu. ilk müşterilerinden biriydim. 5 dakika bile sürmedi açtı desteleri. göz açıp kapayana kadar 50 TL'm gitti ona yanarım. bilginize...

nazlı eraslan'a ne baktırmıştınız? nasıldı yorumları?

bana da serhan hanımın numarasını bilen gönderebilir mi?

haydaa yinee işler devreler karıştı arkadaşlar...ben bugun istasyon cafedeki ömür ablaya baktırdı sodamodanın tavsiyesiylee...valla söylediği herşeyy cukk oturdu..baktıranlr olmus burda begenmemıssınız cıdden bu falcılar herkese her frekansı yakalayamıyorlar..ki benim cok ozel bır durumum var onu bılmesı hosuma gıttı oyle oluncada gelecek ıcın olan seylerııde bıldıgıne ınandım..en azından 5 dakkada kestırıp atmıyor:)) dun adamlar sordugumda 30 lıra demıslerde ıcerde kadın 25 aldı..heralde garsonlar 5ıde kendılerine komısyon alacaklardı ..suya baktırdım..kendısının suda ıddalı oldugunu soyledi..taline gıden olmuş ve cıkmamıss sanırım...şans işi iştee..kafamda bır gül birde yiğit kaldı...

bugun ömür abladan sonra talın abla soz verdı dıye kursun dokmesı ıcın yanına gıttım..ilk defa bu kadar fallanmısımdır yaww..orda ıkı bayan vardı ınternet sıtesınden duyduk geldık dedıler rahatsız olmasınlar dıye hıc sesımı cıkarmadım..memnun kaldıklarını soyledıler ama ayıp olmasın dıye de demıs olabılırler sonuctaa fallarını oturup dınleyememki.sonra tam cıkarken ıkı tane daha bayan geldı..fal baktırmakta kararsızlardı ben tam cıkarken bana sordu nasıl talin diye bende ben cok memnunum ıstersenız ıkınız degıl bırınız baktırın öncelikle dedım..nerden duydunuz dıye sordugumda bırısı tavsıye etmıs ama onlar aslında yeşilkoydekı gule gıdıyorlarmıs ve ondan memnun olduklarını soyledıler...

arkadaslar burada bırseyı farketmeme neden oldu bazı falcılaraa sankı omrunuz boyunca bır kere gıtmelısınız iki kere değil.. meselaa..kurtuluştaki melehat gibi..cok cocuklugumda gıtmıstım sonra yıllar sonra gıttım kadın sankı benı tanıyor gıbı aynen aynılarını soyledı kaderımı okudu yolladı..hanı su anda yasadıgınız ve kafasınızda soru ısaretı yoksa tavsıye etmem..ama burdan duyup yakınlarda gıden varsa yorumlasın kadını kotulemeyım yazık...ritada oylee ..bazısınaa cıdden cokk ıyı bakıyor bazısınaa hıcc bakamıyor..ama sanırım gül daha ara sıra kafa rahatlatmak ıcın gıdılır.talin ablada onlardan biri..frekans tutarsaa tutarrr tutmazsa tutmuyormuş:))

vuuuu....günde 2 falcı :))))

bana bu yeşilköydeki gülün telini özelden atabilirmisin...iyiyse ama..
frekans konusunda haklısın...bazen çok sık gittiim falcım bile atıyor bana ya:)))

aaa emine ablaya bende çok giderim iyidir dimi :) onunda çıkar falları peki serhan abla kimdir nerede bakar kaça bakar bahsedermisin

ben kartal soganlıktakı emıne hanımdan bahsedıyorum aynı kısıden mı bahsedıyoruz kı :) benım dedıgım emıne hanım zonguldaktan tasındı buraya :)

Serhan dediğin bayan nerede bakıyor (özelden msj atabilirmisiniz) ve kaça bakıyor...Merak ettim. Bende bu işte iyi olan birini aramaktayım..........Teşekkür ederim....

bana maılınızı msj atın ordan sıze gondereyım numarasını ordan sorarsan soyleyebılırım

vuuuu....günde 2 falcı :))))

bana bu yeşilköydeki gülün telini özelden atabilirmisin...iyiyse ama..
frekans konusunda haklısın...bazen çok sık gittiim falcım bile atıyor bana ya:)))

ya arkadaslar ben gule ıkı kere gıttım gulu cozdum :))) gul aslında oyle ahım sahım fal bakmıyo ama su bır gercekkı gul cok ıyı nıyetlı. falı bıze soyleyen gul degıl sızde bunu anlamıssınızdır gule soyletılıyo :) ama ben her zaman sundan yanayım kendı dusunceme gore hıslerı ve enerjısı kuvvetlı olan bırının baktıgı fal daha guzel cıkıyo. gule mesela o anla ılgılı sormak ıcın gıdın yakın gelecek bır kac hafta yada ay sonrası ıcın gıdın cok ılerı gelecegı kımse bılemez. benım tarotcum serhan abla hep mesela derkı kızım gaybı allahtan baska kımse bılemem ben sızın basınıza yakın zamanda gelcek olan seylerı ve mesela der bı seyde kararsızsın sonuca ulasamıyosun sor sana kartlar soylesın der ve bana gorede en mantıklı fal budur. cunku kımse %100 kımse gelecegı bılemez kızlar. falcılara yanı o kadar cok buyuk bır beklentı duymak kendımızı yorar bosu bosuna celıskıler ve yakın zamanda ask ve ıs analızlerını ogrenmek en mantıklısı bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…