ya cnm adamına göreymiş...benim arkadaşlarıma da aynısın yaptılar...sana da yapmışlar bak....yıldıznameyede 40 demiştir kesin:))))
slm arkadaslar ben buraya uye olalı baya oldu ama fırsat bulupta dogru duzgun gıremıyorum. sıze fal maceralarımı kısaca anlatayım :) ben bu gule fal baktırdım bakırkoydeyken bana 2011 sonuna dogru evlencegımı soyledı ama ben 2010 sonunda evlendım bır sene rotarlı bılmıs oldu :) ama erkek arkadasımın adını yasını herseyını soyledı sonra pesımı bırakmayan sevgılımı de anlattı. kısacası soyle dıyım gul konsantre olursa guzel bakabılıyo ıkı kere gıttım ama ucuncuye gıtmedım :) sonra benım bı tanıdıgım falcı daha var adı serhan bu abla onceden kadıkoyde bı kafede bakıyodu bu kadın bana ne dedıyse yemın ederım abartmıyorum harfı harfıne cıktı.2010 a gırmeden once baktırmıstım ona ve bana dedıgı hersey cıktı calısıcagım ısyerıne kadar sevgılımle nerde tanısıcagım tıpı vs anlatmakla bıtmez kadın super tarot bakıyo. bundan baska angel kafede zeynepe gıttım hıc tavsıye etmem tırt cıktı bı halt bılmedı :) bırde benım soganlıkta emıne dıye bı falcım var kahve falı bakıyo kadının hıslerı cok kuvvetlı mesela ben evlenmeden once ona baktırmaya gıtmıstım bana dedı sen her an evlenebılırsın uzak yere gıdıceksın vs oglumun adına kadar soyledı yanı bu kadında cok guzel fal bakıyo ama evınde bakıyo. sımdı yenı bı falcı arayısına gırdım :) gercı bunların araısnda serhan ablayı tek gecerım kadının kalp gozu cok acık hıslerı cok kuvvetlı bır de tarotu bakarken enerjınız tutarsa dedıgı hersey cıkıyo sımdı haftaya ona gıdıcem bakalım 2011 e gırmeden gene bı toplu seans baktırcam ona :))) en kısa zamanda en ıyı falcıyı buluruz ınsallah :)
arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım ; ama üye olmadan yorumlarınızı sık takip edıyodum özellıkle su 2 aydır. 2 aydır cok sık fal baktırdım taksimde pekde ii değiller , hatta bi kişiye 1 den fazla gttım. bana göre en iyileri;
1. armağan
2. yeter
3. şengül
4. toprak
5. pelin
6. dilek
7. tarık
8. meryem
9. remziye
.......
aslında ğelin ve dilek in verdiği tarihler bende cıkmadı , yeter hnm bı tarih verdi bakalım 4 gunu kaldı olcak mı ? eger bıldiğiniz gerçekten cıkıyor dediğiniz falcı varsa taksimde yazarmısınız:..
selamlar,
arkadaslar seneler evvel kadiköy de sanirim savciligin arka sokaklarinda bir yerde betül hanim diye ermeni bir bayana gitmistim herseyi ama herseyi bilmisti bilen duyan gören var mi??? bir apartmanin bodrum katinda oturuyordu bahceden merdivenleri inerek gidiliyordu evine...
onun disinda size kesinlikle önerebilecegim nazli erarslan ve emel omuzdas dir... pahali bakarlar harbiye de bürolari var ayrica tv de bakiyorlar google isim yazarsaniz cikar... her dedileri cikiyor gercekten...
selamlar,
arkadaslar seneler evvel kadiköy de sanirim savciligin arka sokaklarinda bir yerde betül hanim diye ermeni bir bayana gitmistim herseyi ama herseyi bilmisti bilen duyan gören var mi??? bir apartmanin bodrum katinda oturuyordu bahceden merdivenleri inerek gidiliyordu evine...
onun disinda size kesinlikle önerebilecegim nazli erarslan ve emel omuzdas dir... pahali bakarlar harbiye de bürolari var ayrica tv de bakiyorlar google isim yazarsaniz cikar... her dedileri cikiyor gercekten...
slm arkadaslar ben buraya uye olalı baya oldu ama fırsat bulupta dogru duzgun gıremıyorum. sıze fal maceralarımı kısaca anlatayım :) ben bu gule fal baktırdım bakırkoydeyken bana 2011 sonuna dogru evlencegımı soyledı ama ben 2010 sonunda evlendım bır sene rotarlı bılmıs oldu :) ama erkek arkadasımın adını yasını herseyını soyledı sonra pesımı bırakmayan sevgılımı de anlattı. kısacası soyle dıyım gul konsantre olursa guzel bakabılıyo ıkı kere gıttım ama ucuncuye gıtmedım :) sonra benım bı tanıdıgım falcı daha var adı serhan bu abla onceden kadıkoyde bı kafede bakıyodu bu kadın bana ne dedıyse yemın ederım abartmıyorum harfı harfıne cıktı.2010 a gırmeden once baktırmıstım ona ve bana dedıgı hersey cıktı calısıcagım ısyerıne kadar sevgılımle nerde tanısıcagım tıpı vs anlatmakla bıtmez kadın super tarot bakıyo. bundan baska angel kafede zeynepe gıttım hıc tavsıye etmem tırt cıktı bı halt bılmedı :) bırde benım soganlıkta emıne dıye bı falcım var kahve falı bakıyo kadının hıslerı cok kuvvetlı mesela ben evlenmeden once ona baktırmaya gıtmıstım bana dedı sen her an evlenebılırsın uzak yere gıdıceksın vs oglumun adına kadar soyledı yanı bu kadında cok guzel fal bakıyo ama evınde bakıyo. sımdı yenı bı falcı arayısına gırdım :) gercı bunların araısnda serhan ablayı tek gecerım kadının kalp gozu cok acık hıslerı cok kuvvetlı bır de tarotu bakarken enerjınız tutarsa dedıgı hersey cıkıyo sımdı haftaya ona gıdıcem bakalım 2011 e gırmeden gene bı toplu seans baktırcam ona :))) en kısa zamanda en ıyı falcıyı buluruz ınsallah :)
haydaa yinee işler devreler karıştı arkadaşlar...ben bugun istasyon cafedeki ömür ablaya baktırdı sodamodanın tavsiyesiylee...valla söylediği herşeyy cukk oturdu..baktıranlr olmus burda begenmemıssınız cıdden bu falcılar herkese her frekansı yakalayamıyorlar..ki benim cok ozel bır durumum var onu bılmesı hosuma gıttı oyle oluncada gelecek ıcın olan seylerııde bıldıgıne ınandım..en azından 5 dakkada kestırıp atmıyor:)) dun adamlar sordugumda 30 lıra demıslerde ıcerde kadın 25 aldı..heralde garsonlar 5ıde kendılerine komısyon alacaklardı ..suya baktırdım..kendısının suda ıddalı oldugunu soyledi..taline gıden olmuş ve cıkmamıss sanırım...şans işi iştee..kafamda bır gül birde yiğit kaldı...
bugun ömür abladan sonra talın abla soz verdı dıye kursun dokmesı ıcın yanına gıttım..ilk defa bu kadar fallanmısımdır yaww..orda ıkı bayan vardı ınternet sıtesınden duyduk geldık dedıler rahatsız olmasınlar dıye hıc sesımı cıkarmadım..memnun kaldıklarını soyledıler ama ayıp olmasın dıye de demıs olabılırler sonuctaa fallarını oturup dınleyememki.sonra tam cıkarken ıkı tane daha bayan geldı..fal baktırmakta kararsızlardı ben tam cıkarken bana sordu nasıl talin diye bende ben cok memnunum ıstersenız ıkınız degıl bırınız baktırın öncelikle dedım..nerden duydunuz dıye sordugumda bırısı tavsıye etmıs ama onlar aslında yeşilkoydekı gule gıdıyorlarmıs ve ondan memnun olduklarını soyledıler...
arkadaslar burada bırseyı farketmeme neden oldu bazı falcılaraa sankı omrunuz boyunca bır kere gıtmelısınız iki kere değil.. meselaa..kurtuluştaki melehat gibi..cok cocuklugumda gıtmıstım sonra yıllar sonra gıttım kadın sankı benı tanıyor gıbı aynen aynılarını soyledı kaderımı okudu yolladı..hanı su anda yasadıgınız ve kafasınızda soru ısaretı yoksa tavsıye etmem..ama burdan duyup yakınlarda gıden varsa yorumlasın kadını kotulemeyım yazık...ritada oylee ..bazısınaa cıdden cokk ıyı bakıyor bazısınaa hıcc bakamıyor..ama sanırım gül daha ara sıra kafa rahatlatmak ıcın gıdılır.talin ablada onlardan biri..frekans tutarsaa tutarrr tutmazsa tutmuyormuş:))
samyel, sana mesaj attım aldın mı? :86:
aaa emine ablaya bende çok giderim iyidir dimi :) onunda çıkar falları peki serhan abla kimdir nerede bakar kaça bakar bahsedermisin
handekuka, sen söyle bari bu emine abla kaça bakar nerdedir, bi telini yazar mısın özelden?
Serhan dediğin bayan nerede bakıyor (özelden msj atabilirmisiniz) ve kaça bakıyor...Merak ettim. Bende bu işte iyi olan birini aramaktayım..........Teşekkür ederim....
vuuuu....günde 2 falcı :))))
bana bu yeşilköydeki gülün telini özelden atabilirmisin...iyiyse ama..
frekans konusunda haklısın...bazen çok sık gittiim falcım bile atıyor bana ya:)))
sanırım bu:)) cunku kadınlar bana gülün yeşilköydeki sentimentino cafede oldugunu soyledıler
SENTIMIENTO CAFE BISTRO -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?