İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana mesaj atarmısınız

Memnun kalmış mıydınız
Falın en başında fal baktırma nedenimi hiç tutturamadı. Bir iki deneme yaptı en sonunda ben söyledim derdimi. Devamında söyledikleri makuldü ama en baştan çok yanılınca gerisinin bir önemi kalmadı. Pek tavsiye edememem ben.

Canim sen fincan melise baktirdin mi ? Seneler sonra birine fal baktirasim geldi ama zamanında istanbuldaki ve online nerdeyse bütün falcılara baktirdigim ve fos olduğu için batıracaksam değsin istiyorum. Melis hakkında genelde çıkıyor yazmışlar.

Yok ona gitmedim ben. Çıkıyor dedikleri kim varsa koşarak gittim vaktiyle. Hepsi fos çıkınca da artık kimseye gitmek gelmiyor içimden.

Evet arkadaşlar bende Buket hanıma bakım yaptırdım. Kadın değişik bir bakım yaptı ama seceremi saydı. Boşanmış olan arkadaşımı ve onunla ayrıldığımızı bildi. Zaten en etkilendiğim şey fala ayrılmışsınız canım diyerek başlaması oldu. Bugün 21. günüm işlem yaptık Valla ben inanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama barıştık. Size evlilik yok dedi. Bu baya canımı sıktı. Ama inşallah bunu bilmemistir.Cunku kaldiramam. Ama kadından korktum nasıl bu kadar tarihler falan tuttu. Ben şok. 200 lira biraz fazla ama pazarlık yapmıyor malesef. Zaten sana istesemde 3 aydan önce bakamam dedi. Bende işlem ve bakıma biraz harcadım herhalde 3 aydan önce batıramam

Kızlar Beylikdüzü Serpil'in numarasını verebilir misiniz? Yeni üyeyim bu arada sırf bunu sormak için hesap açtım.

Tam olarak nasıl tarihleri bildi açar mısınız?

Benim anlamadığım 200 liraya bakım yapıyor, sonra istersen işlem yapıyor ona da tabi ayrı para istiyor

Yakın zamanda Zeynep’e baktıran birileri var mı? Ne düşünüyorsunuz? Anlık ve gelecekle ilgili yorumlarını mantıklı buldunuz mu? Karşı tarafın düşüncelerini anlatıyor ya bunu teyit edebildiniz mi?

Dilimde tüy bitti Allah aşkına ELMİRA ve RAMEKTEN UZAK DURUN hiç bir dedikleri hem tutmadı hem çıkmadı kadın işinde devam ediceksin dedi ertesi gün çıkarıldım
Kesinlikle katiliyorum ben burdaki iyi yorumlari alarak gittim ama memnun kalmadim. Zaten herkese Elmira diye farkli kisi bakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…