Bana mesaj atarmısınızBen Zeynep e batırdım aman aman birşey yok ki saçma sapan konuşup duruyor. Yani net ve anlaşılır değil. Aradaki fiyatı gözetmezsen Buket hanıma baktır derim Onunki de farklı bir tarz ama dediği de oluyor yani
Falın en başında fal baktırma nedenimi hiç tutturamadı. Bir iki deneme yaptı en sonunda ben söyledim derdimi. Devamında söyledikleri makuldü ama en baştan çok yanılınca gerisinin bir önemi kalmadı. Pek tavsiye edememem ben.Memnun kalmış mıydınız
Falın en başında fal baktırma nedenimi hiç tutturamadı. Bir iki deneme yaptı en sonunda ben söyledim derdimi. Devamında söyledikleri makuldü ama en baştan çok yanılınca gerisinin bir önemi kalmadı. Pek tavsiye edememem ben.
Canim sen fincan melise baktirdin mi ? Seneler sonra birine fal baktirasim geldi ama zamanında istanbuldaki ve online nerdeyse bütün falcılara baktirdigim ve fos olduğu için batıracaksam değsin istiyorum. Melis hakkında genelde çıkıyor yazmışlar.
Canim sen fincan melise baktirdin mi ? Seneler sonra birine fal baktirasim geldi ama zamanında istanbuldaki ve online nerdeyse bütün falcılara baktirdigim ve fos olduğu için batıracaksam değsin istiyorum. Melis hakkında genelde çıkıyor yazmışlar.
Tam olarak nasıl tarihleri bildi açar mısınız?Evet arkadaşlar bende Buket hanıma bakım yaptırdım. Kadın değişik bir bakım yaptı ama seceremi saydı. Boşanmış olan arkadaşımı ve onunla ayrıldığımızı bildi. Zaten en etkilendiğim şey fala ayrılmışsınız canım diyerek başlaması oldu. Bugün 21. günüm işlem yaptık Valla ben inanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama barıştık. Size evlilik yok dedi. Bu baya canımı sıktı. Ama inşallah bunu bilmemistir.Cunku kaldiramam. Ama kadından korktum nasıl bu kadar tarihler falan tuttu. Ben şok. 200 lira biraz fazla ama pazarlık yapmıyor malesef. Zaten sana istesemde 3 aydan önce bakamam dedi. Bende işlem ve bakıma biraz harcadım herhalde 3 aydan önce batıramam
Benim anlamadığım 200 liraya bakım yapıyor, sonra istersen işlem yapıyor ona da tabi ayrı para istiyorEvet arkadaşlar bende Buket hanıma bakım yaptırdım. Kadın değişik bir bakım yaptı ama seceremi saydı. Boşanmış olan arkadaşımı ve onunla ayrıldığımızı bildi. Zaten en etkilendiğim şey fala ayrılmışsınız canım diyerek başlaması oldu. Bugün 21. günüm işlem yaptık Valla ben inanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama barıştık. Size evlilik yok dedi. Bu baya canımı sıktı. Ama inşallah bunu bilmemistir.Cunku kaldiramam. Ama kadından korktum nasıl bu kadar tarihler falan tuttu. Ben şok. 200 lira biraz fazla ama pazarlık yapmıyor malesef. Zaten sana istesemde 3 aydan önce bakamam dedi. Bende işlem ve bakıma biraz harcadım herhalde 3 aydan önce batıramam
Ben de 2 yil once baktirmistim Hic begenmedim nokta atisi hic bir bildigi olmadi , dedikleri de cikmadi.Begenen bir arkadasimin tavsiyesi ile baktirmistim.Kurukahveci selim müzeyyene baktıran var mı?
Şuan bende onla işleme başladım bakalım neler olacakBenim anlamadığım 200 liraya bakım yapıyor, sonra istersen işlem yapıyor ona da tabi ayrı para istiyor
Fal bakıyor 200e bayaa standart falci usulu gecmisli gelecekli. Hocalar gibi bakim degil.Benim anlamadığım 200 liraya bakım yapıyor, sonra istersen işlem yapıyor ona da tabi ayrı para istiyor
Kesinlikle katiliyorum ben burdaki iyi yorumlari alarak gittim ama memnun kalmadim. Zaten herkese Elmira diye farkli kisi bakmis.Dilimde tüy bitti Allah aşkına ELMİRA ve RAMEKTEN UZAK DURUN hiç bir dedikleri hem tutmadı hem çıkmadı kadın işinde devam ediceksin dedi ertesi gün çıkarıldım
Ortalik karisti burda Elmira herkesi kandirmisElmira diye baktirdigim kisi kim bilemiyorum ama bana cikti ve anda cok iyiydi hakkini vereyim
Hocalar nasil bakım yapıyor kiFal bakıyor 200e bayaa standart falci usulu gecmisli gelecekli. Hocalar gibi bakim degil.
Hocalar detayli bakmiyor iste sende buyu var ya da baska bisey var diyor o kadar.Hocalar nasil bakım yapıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?