He o anlamda. :)))Hocalar detayli bakmiyor iste sende buyu var ya da baska bisey var diyor o kadar.
Ben barismamdan 2 gun önce baktirdim 6 saat veya 6 gün dedi. 2 gun sonra mesaj attiYakın zamanda Zeynep’e baktıran birileri var mı? Ne düşünüyorsunuz? Anlık ve gelecekle ilgili yorumlarını mantıklı buldunuz mu? Karşı tarafın düşüncelerini anlatıyor ya bunu teyit edebildiniz mi?
didem cok kötü bir falciiiii burda artik onu övüp durma bence cünkü kimse sallamiyor:)))Yıldızname için numara isteyen arkadaşlar dideme baktirdiysa özelden yazabilirmi iliski konusunda ozelliikle tutan.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
[/QUO
Selam eski yorum ama simdi gordum numarisi varsa hala vere bilirmisiniz birde baktirdinizmi zurekli?
Iyi bir falcimi?Kızlar Beylikdüzü Serpil'in numarasını verebilir misiniz? Yeni üyeyim bu arada sırf bunu sormak için hesap açtım.
Yıldızname için numara isteyen arkadaşlar dideme baktirdiysa özelden yazabilirmi iliski konusunda ozelliikle tutan.
Buket bana işlem önermedi tam tersi ex için umut yok hiç gerek yok işleme dediŞuan bende onla işleme başladım bakalım neler olacak
2015-2016 dada varmisKazen bu kullanici ilk üye oldugundan beri didem isimli kullanicinin reklamini yapiyor forumdaki gecmis yazilarinin hepsi didemle alakali 2017-2018-2019
evet tüm mesajlari didem...yorulmak bilmiyor...Kazen bu kullanici ilk üye oldugundan beri didem isimli kullanicinin reklamini yapiyor forumdaki gecmis yazilarinin hepsi didemle alakali 2017-2018-2019
selamm.. size mesaj atamıyorum. bana mesaj atabilir msnz müsait oldugunuz da sormak istedm bsyler varda:)Şuan bende onla işleme başladım bakalım neler olacak
Arkadaşlar çalistigim için her an cevap veremedim mesajlara ablanın numarasını özelden tek tek yazdım memnun kaldıgınız için çok sevindim inş bir faydam olmuştur
Merhaba kimler memnun kaldı? bir şeyler sormak isterim onlaraArkadaşlar çalistigim için her an cevap veremedim mesajlara ablanın numarasını özelden tek tek yazdım memnun kaldıgınız için çok sevindim inş bir faydam olmuştur
Ben alabilir miyim acaba telefon numarasınıArkadaşlar ben istanbul da çoğu falcıyı gezmisimdir sanırım net olarak cok iyi harika diyebileceğim biri yoktu o yüzden uzun bir sure ara vermistim fala. Ama bi arkadaşım telefonda fal bakan birini önerdi katina falı bakiyomus kendisi. Daha yeni baktırdım ama enerjisi falan iyiydi yavas yavas dedikleri de cikiyo gibi. Kızın adı merve ilgilenen varsa özelden numarasını falan verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?