İstanbul'da Fal - Falcılar

canım selam bana özelden npsunu atar mısın rica etsem

Kızlar selam, uzun zamandır fal baktırıyorum.
zaten mesajlrımdan görürsünüz begendiğimi begenmediğimi söyledim hep.
Buket hanıma burdaki yorumlara güvenerek baktırdım çok da memnun kaldım. isteyen baktırır isteyen baktırmaz tabi. hiç reklam amacım yok inanın zaten burda okudum d baktırdım haberm bile yoktu. ama gayet güzel baktı gelişmeleri oldukça yazıcam zaten buraya
çünkü buraya girme yazma okuma amacımız deneyimleri görmek oldugu için ben de yazmak istedim.
çok fal baktıran biriyim arada baya sarıyorm artk kim iyi kötü anlıyoruz zamanla.
bunun harici instgramdan baktırdklarım ve fal alem fal sepeti tellwe baktırdklarım çok oldu. ama maalesef her övülen iyi çıkmıyo ben hepsini denedm nerdeyse:)

Sizin adınıza çok sevindim Benim 2 önemli isim var en yakın olanina 3 vadem varmis Buket hanımin en önemli islerimden biriyle ilgili vadesi buydu. Her söyledigini yaşadim bu da olursa üstüne tanımam digeri de olur diye olumlu enerji sacacagim evrene ondan sonra

Yanlis hatirlamiyorsam size de ben vermistim Buket hanımın numarasını cok sevindim sizim adiniza hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin

Yani yanlis hesaplamadiysam su an net hatirlamiyorum ama ikisi için de neticede olucak dedi vadelerden emin degilim not almamisim malesef. Dün Izmir'de birine fal baktirdim kesinlikle adini verip reklamını da yapmiycam cnku moralimi cok bozdu sert cikti bana zaten hastaydim moral olsun diye gitmistim. Sabaha kadar atesler icinde kivrandim sabah da rapor almayip ise gittim.

Son düzenleme:
Beylikdüzü Serpil Hanımın numarası varsa gönderebilir misiniz lütfen.
eski mesajlarda gördüm de :)

Bu Buket Hanım furyası çok sıkmadı mı? Işin kötüsü müdahale ya da muhalif de göremiyorum. Apaçık reklam işte. Klasik allah razı olsun, helal hoş olsun palavraları

Bu Buket Hanım furyası çok sıkmadı mı? Işin kötüsü müdahale ya da muhalif de göremiyorum. Apaçık reklam işte. Klasik allah razı olsun, helal hoş olsun palavraları
kusura bakmayın cevap vermek istedim. ben ismini burda gördüm de aradım. daha önce duymamıştım memnun kaldım yazdım. daha önceki mesajlarıma da bakabilrsiniz baktırdıklarımı hep yazdım. bu forum deneyimler için olduguna göre biz de baktırdıklarımızı söylüyoruz. onlarca fal baktırmış biri olarak memnun kaldım yazdım. istemeyen zaten baktırmaz. her yazılana reklam diyosunuz haklısınız da çnkü ben de bu şekilde inanıp baktırdım daha önce baslasına çoğu sahtkekar ya da hc bsy bilmeyen biri çıktı. ama bu kadın iyi baktı söyledim. her iyiye reklam her kötüye aa doğru demeyin lütfen ayrıca burda bu kişiye baktıran yorum yazan kişilerden aylar önce yazıştğm durumunu bildğm insanlar var onların baktırıp yazdıkları yorumlrdan sonra kadının reklam yapmadgını daha iyi anladım.
dedğm gibi herkes herseye inanmakta özgür

Ben kendisini aradım. Selam muhabbetinden sonra işlem olacak mı dedi. Hayır dedim. Zaten çok pahalı geldi bana baktırmadım. İsteyen baktırır tabii

Acik acik yazmayacaktim ama gercekten reklaminiz batsin diyorum. Sen hayatinda hic cin musallati lanetini yasadin mi? Nisa lindan büyüyle ayirdilar mi??? Milyarlar döktün mü rahat uyku uyuyabilmek icin??? Iste bunlari yasayip da biri seni bunlarin icinden kurtarinca eski haline kismen de olsa dönünce anliyorsunuz vefa ne demek... ispat etmek zorunda da degilim beni bu sitede bilen biliyor disarida da görüştüklerim var gerisi önemli degil su saatten sonra... burada kimseyle tartismadim ve bunu bozamayacaksiniz gene de tartismayacagim sadece ilk defa sert yaziyorum bu kadar cunku ne yasadigimi bir Allah bir de ben biliyorum bahsettigim sürecte. Elbette dua edecegim kadina baska ne yapabilirdim zaten? Öven de bir suru kisi var kimse de evet karsi koymuyor cunku kadin iyi, isinde de iyi, sahsiyeti de iyi.. icimden sadece size hayirdir ablacim sen hangi falcisin da bundan rahatsiz oldun demek geliyor gerisini de Allaha birakiyorum o biliyor bizi...

Fake bi profile cevap veriyorsunuz farkinda degil misiniz 4 tane mesaji var 3u Elmira'yi övüyor 1i Buket'i kötülüyor. Muhtemelen size cevap yazacak kadar kalmaz sitede

Sitede 2 3 yorum ya yazdim ya yazmadım. Ki ilk mesajimda gittigim 10dan fazla falcıyı değerlendirip bir kısmını övüp bir kısmını yerdim. Elmira filan da değilim: ) yönetim mesaj gecmisime baksın 1 kisiye ozelden bilgi tlf adres yazmış mıyım:) hayret bir buket furyası dedim ayni anda 4 cevap birden geldi. Çok güzel organizesiniz ama fazla belli ediyorsunuz:)

Klasik numara bunlar biz anliyoruz 3-5 falciyi ilk mesajda övmek filan @kazen

Yeni uye 3 mesajinda elmirayi ovuyor 1 mesajinda Buket'i yeriyor baktirmadigi halde. Insanlari bilincli sekilde yonlendiriyor. Erkoc reklamindan bi farki yokkk

yok yok bu üye temiz gibi 3 .yorumunda elimiraya da yetti artık demiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…