İstanbul'da Fal - Falcılar

bu yorum işte ...

Sizin numara vermenize gerek yok zaten bahsettigimiz falcilarin numaralari hepimizde var övmeniz yetiyor baktirmamiz icin ama art niyetli yazmadigimi ne is yaptigimi herkes biliyor defalarca yazdim da sizin gercek hesap olduguna inanmadigim icin kim oldugumu tanitmama gerek yok!

Sizin mantığınıza göre ben aynı zamanda safiyeyim , tutkuyum, biraz serkan biraz da kurtuluşum:)

Sizin mantığınıza göre ben aynı zamanda safiyeyim , tutkuyum, biraz serkan biraz da kurtuluşum:)
Çok gördük gelenleri, gidenleri :) buradaki üyeler neye itibar edeceklerini çok iyi biliyorlar içiniz rahat olsun. Ama ben size cevap verenlere kiziyorum zaten sizinle bir problemim yok

Bu işlem konularınızı gidin özelden konusun buda yeni cıktı! Hacı hoca yok cin burda konusulmuo yeni üyelerden fenalık geldi eski köye yeni adet.. He gercektende bu işi yapan insanlara yardım edenler Allah rızası için yapıyorlar işlem varmı tatlımm demiolar rica edicem özele gidin hanımlar!

inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.

İnsanlar beğenmediği veya iğreti olduğu falcıları buraya yazamayacak mı ?

Buket ismini duydum mu tüylerim diken diken oluyor.

Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık

Araya baska birsey alacagim da Kızlaarr Kazen beyler demisti ki falcilarin numarasini yazin liste olusturayim. Özelden birbirimize vermek yerine daha mantikli.bir hareket fakat bu falcilardan tepki gösterecek biri varsa ben vermem numara. Tepki göstermeyecekleri soylerseniz numaralarini verelim diyorum

Tercüman oldun duygularıma gel öpim diycem olmucak

Bu konuda ben aciklama yapmistim valla ben degilim keske olabilsem paralarim cebime kalsa

Bence Buketten daha itici bir sey varsa o da surekli palavra bilmem ne diye insanlari suclama muhabbetine girenler. Begenmezsen begenme yani ama yorum yazana saldirmak neyin nesi? Elmira'yi begenmedim dedigimden beri kac kisiden olumsuz yorum geldi ben de Elmira'nin burada reklam yaptigini dusunuyorum...

insanlari suclama muhabbetine girenler

2 dakika önce emin olmadığın bir üyeyi sadece bir falcıyı övdü sizin dandik falcınızı yerdi diye suçladın. Daha öncede size yapıldı bu. Hem size yapılmasın istiyorsunuz ama siz yapıyorsunuz.

Sen diyorsan bir bildigin vardir arkadasim seni tanidim guvendim hep söylüyorumm önerdigin falcilara da gittim hepsinden memnunum tesekkurler tekrar tekrar

Olay kadin savunmak degil insanlara kendinj savunmak dogru soyluyorum demek zorunda birakiyorlar neden cunku Elmira burda populeritesini kaybetti ve Ramek'le ayni kisi oldugu anlasildi!!!
2 dakika önce emin olmadığın bir üyeyi sadece bir falcıyı övdü sizin dandik falcınızı yerdi diye suçladın. Daha öncede size yapıldı bu. Hem size yapılmasın istiyorsunuz ama siz yapıyorsunuz.
Kac kisiyi Erkoç'u övüyor diye banladin catir catir ve hepsinin profili bu sekildeydi. Adaletsizlik yapiyorsun Kazen. Burda yorum yazan bi kiza salliyor bu kadin ve fake oldugu gayet belli.

üyeliğiniz iptal edildi....

tabi şikayet ettiniz de biz kontrol yapmadık, terbiyesizliğe bak ! kaç kişiye işlem yapmamış bilmem kimi övmedi diye. Hem siteyi kullanmayı bilmezler hemde höt höt yazarlar ...

başka var mı üyelik iptali isteyen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…