Kazen son buket yorumuma sataşan profillerin ip'lerine bakar mısın:) çoklu hesap kullanan var mı:)
Evet evet bakin lutfen bunu göndereninkine de bakin benimkine de ben o kadar eminim bunu da yemedik gene bizKazen son buket yorumuma sataşan profillerin ip'lerine bakar mısın:) çoklu hesap kullanan var mı:)
Klasik numara bunlar biz anliyoruz 3-5 falciyi ilk mesajda övmek filan@kazen
Kazen baska ogrenmek istedigin bir sey varsa bu hanimefendiye sorabilirsin bayaa bilgili birine benziyor :)
Evet evet bakin lutfen bunu göndereninkine de bakin benimkine de ben o kadar eminim bunu da yemedik gene biz
Hanimefendiden de rica ederseniz o da ayni butonu kullansin, tacizden sıkıldık...üye temiz gibi ve rica ediyorum bu tür ithamları sadece şikayet et linki ile yapın.
Elmira dediğim gibi hayatimda benden baska kimsenin bilmediği bir şeyi bildi ve hatlariyla anlattı. Hatta o olayla alakalı süreçler de verdi tamamını tutturdu. Ama işte belli bir raddeden sonra yeniden gitmek manasız oluyor o yüzden artik ona baktirmiyorum
Sizin numara vermenize gerek yok zaten bahsettigimiz falcilarin numaralari hepimizde var övmeniz yetiyor baktirmamiz icin ama art niyetli yazmadigimi ne is yaptigimi herkes biliyor defalarca yazdim da sizin gercek hesap olduguna inanmadigim icin kim oldugumu tanitmama gerek yok!Sitede 2 3 yorum ya yazdim ya yazmadım. Ki ilk mesajimda gittigim 10dan fazla falcıyı değerlendirip bir kısmını övüp bir kısmını yerdim. Elmira filan da değilim: ) yönetim mesaj gecmisime baksın 1 kisiye ozelden bilgi tlf adres yazmış mıyım:) hayret bir buket furyası dedim ayni anda 4 cevap birden geldi. Çok güzel organizesiniz ama fazla belli ediyorsunuz:)
Merhaba. Sitenin bu forumuna yıllardır girerim. Adı geçen herkesi denedim sanırım. Falcısından medyumuna kadar. Ben de kısa değerlendirme yapayım.
Elmira: Hayatımda en yakın arkadaşlarımın bile bilmediği bir şeyi bildi. Genel olarak bu zamana kadar baktirdiklarimdan en iyisiydi. Diyalog kurmakta sohbet etmekte biraz tıkanıyorum bu kadına karşı ama kesinlikle boş birisi değil.
Symbol metin: resmen uydurukçudur ben dahil hiçbir arkadaşıma ne anı ne de geleceği bildi.
Yine symbolden serkan: her zaman iyidir birçok şeyi bilir görür ama en bilmesi gereken konularda eksik kalır.
Telefonda bakan Andaç: anı bilir ama sanki kişilik analizcisi gibidir. Anı da o yüzden bilir sanki falcı değil de iyi bir psikolog gibi. Verdiği tarihler hiç çıkmadı.
Telefondaki yiğit: ailesel ve işle alakali dedikleri ve verdiği tarihler hep çıkar ama aşk konularına verdiği tarihler ya da tespitler asla tutmadı.
Niko: anı çok iyi bilir ama verdiği tarihler tutmadi. Tam bir kaossever. Eğer hayatında kötü şeyler varsa o an, hepsini büyük bir hazla anlatıyor ve biliyor.
Beşiktaş sayife: bu işi bilenlerden. Anı da iyi bilir yakın zamanlı verdiği tarihler de genelde tutar. Çok onemli konuları görüp göremediği tartışılır ama gördüklerinde yanılmaz.
Beşiktaş fulya: en abartıldığını düşündüğüm ve sanki kasıtlı şekilde kayırılıyor gibi hissettiğim balon bi falcıdır.
Kurtuluş: en tuhaf falcılardan birisidir. Ilk etapta sacmaladığını düşünürsünüz ama konuşup stresi azalip size alışınca söylediği hemen her şeyin doğru olduğunu görürsünüz. Ama verdiği tarihler tarihlere tutmaz.
Ramek:surekli abartilan ama ne anı bilen ne de tarihleri çıkan abartılmış falcı
Mandal toprak : her zaman adından bahsedilen ama daha bugüne kadar kimseye tarih tutturamamış an bilememiş bir balon.
Tutku: ortalamanın üstünde, anı cok iyi göremese de yakın zamanlı tarihlerde pek yanılmayan beğendiğim falcılardan.
Aslında çok daha fazla falcı var da aklimda. Hepsini yazamadim. Umarim faydam olmuştur
Çok gördük gelenleri, gidenleri :) buradaki üyeler neye itibar edeceklerini çok iyi biliyorlar içiniz rahat olsun. Ama ben size cevap verenlere kiziyorum zaten sizinle bir problemim yokSizin mantığınıza göre ben aynı zamanda safiyeyim , tutkuyum, biraz serkan biraz da kurtuluşum:)
inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
İnsanlar beğenmediği veya iğreti olduğu falcıları buraya yazamayacak mı ?
Buket ismini duydum mu tüylerim diken diken oluyor.
Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık
Bu konuda ben aciklama yapmistim valla ben degiliminanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık
Bence Buketten daha itici bir sey varsa o da surekli palavra bilmem ne diye insanlari suclama muhabbetine girenler. Begenmezsen begenme yani ama yorum yazana saldirmak neyin nesi? Elmira'yi begenmedim dedigimden beri kac kisiden olumsuz yorum geldi ben de Elmira'nin burada reklam yaptigini dusunuyorum...inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
insanlari suclama muhabbetine girenler
Sen diyorsan bir bildigin vardir arkadasim seni tanidim guvendim hep söylüyorumm önerdigin falcilara da gittim hepsinden memnunum tesekkurler tekrar tekrarBence Buketten daha itici bir sey varsa o da surekli palavra bilmem ne diye insanlari suclama muhabbetine girenler. Begenmezsen begenme yani ama yorum yazana saldirmak neyin nesi? Elmira'yi begenmedim dedigimden beri kac kisiden olumsuz yorum geldi ben de Elmira'nin burada reklam yaptigini dusunuyorum...
Kac kisiyi Erkoç'u övüyor diye banladin catir catir ve hepsinin profili bu sekildeydi. Adaletsizlik yapiyorsun Kazen. Burda yorum yazan bi kiza salliyor bu kadin ve fake oldugu gayet belli.2 dakika önce emin olmadığın bir üyeyi sadece bir falcıyı övdü sizin dandik falcınızı yerdi diye suçladın. Daha öncede size yapıldı bu. Hem size yapılmasın istiyorsunuz ama siz yapıyorsunuz.
Olay kadin savunmak degil insanlara kendinj savunmak dogru soyluyorum demek zorunda birakiyorlar neden cunku Elmira burda populeritesini kaybetti ve Ramek'le ayni kisi oldugu anlasildi!!!
Kac kisiyi Erkoç'u övüyor diye banladin catir catir ve hepsinin profili bu sekildeydi. Adaletsizlik yapiyorsun Kazen. Burda yorum yazan bi kiza salliyor bu kadin ve fake oldugu gayet belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?