ben baktırdığım için yorumumu yazdım ve kadını cuma günü burda okdugmda öğrendm. snra baktırdım memnun kaldım bu kadar. kimsenin reklamını yapacak değilm zaten derdimz olmasa fala sarmayız kmse mutluluğundan iyi falcı aramıyo. derdimin arasında inanın falcı reklamı yapacak durumum yok halimde yok. burayı yorum yazmak için açmışlar ben de yorumumu yaptım. yalan oldugunu düşünen baktırmasın kimsenin havaya verecek parası yok. ben burdan kaç kişiye mesaj attm konustum da baktırdm belki yalandır die atlamadm o kdr tecrübem var artk. ama birine iyi deyince lütfen hemen reklam demeyin. o zaman kimse memnun kaldıgını yazmasın buraya sadece kötüleri yazalı . birini begenınce hemen suclu muamelesi görüyoruz.inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
İnsanlar beğenmediği veya iğreti olduğu falcıları buraya yazamayacak mı ?
Buket ismini duydum mu tüylerim diken diken oluyor.
Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık
ben baktırdığım için yorumumu yazdım ve kadını cuma günü burda okdugmda öğrendm. snra baktırdım memnun kaldım bu kadar. kimsenin reklamını yapacak değilm zaten derdimz olmasa fala sarmayız kmse mutluluğundan iyi falcı aramıyo. derdimin arasında inanın falcı reklamı yapacak durumum yok halimde yok. burayı yorum yazmak için açmışlar ben de yorumumu yaptım. yalan oldugunu düşünen baktırmasın kimsenin havaya verecek parası yok. ben burdan kaç kişiye mesaj attm konustum da baktırdm belki yalandır die atlamadm o kdr tecrübem var artk. ama birine iyi deyince lütfen hemen reklam demeyin. o zaman kimse memnun kaldıgını yazmasın buraya sadece kötüleri yazalı . birini begenınce hemen suclu muamelesi görüyoruz.
bu arkadasla da aylar önce yazışmıştıöBuket bana işlem önermedi tam tersi ex için umut yok hiç gerek yok işleme dediZaten başka biri ile tanışacaksın demişti, bütün falcılar aynı şeyi dediği için ve asla olmadığı için son 2 yıldır inanmadım ona da ama 1 hafta evvel biriyle tanıştım ben şok
Bu arada bir arkadaşım Baba Vanga’da Hande diye birine gitti çok beğenmiş , ben orada Emre’ye baktırmıştım geçen sene ve asla çıkmadıHaftaya gitme ihtimalim var ama kararsızım baktıran var mı aranızda?
yoo ben karşıt yorumlara hc bsy demiyorum. herkes herkese iyi bakacak diye bsy yok. ben begendgm için yazdm çnkü o kdr çok baktırdm ki artk falcı gurmesi oldum:)memnun da olabilirsiniz, memnuniyetsiz de ama X bir üyeyi memnun diye veya memnun değil diye topa tutamazsınız.
benim anlatmak istediğim bu
herayla aylar önce yazışmıştık hatırlar belki her falcı ona ex dönecek demişti hatta bi falcıya ikmzde baktırdık instgramdan o da dönecek dedi. ama bu kadın umut yok işleme gerek yok demiş bu bile bana güven verdi çnkü hemen o konuya girebilrdi. o yüzden ben memnun kaldım dediğm gibi. herkes içinden geçeni güvendiğine baktırsınBuket bana işlem önermedi tam tersi ex için umut yok hiç gerek yok işleme dediZaten başka biri ile tanışacaksın demişti, bütün falcılar aynı şeyi dediği için ve asla olmadığı için son 2 yıldır inanmadım ona da ama 1 hafta evvel biriyle tanıştım ben şok
Bu arada bir arkadaşım Baba Vanga’da Hande diye birine gitti çok beğenmiş , ben orada Emre’ye baktırmıştım geçen sene ve asla çıkmadıHaftaya gitme ihtimalim var ama kararsızım baktıran var mı aranızda?
Asiye hanım... Siz baktırmayın. Ben de baktırmadım. Ayrıca, siz de işlem yaptırmışsınız bakın... Kime yaptırdığınız yazmıyorsunuz gerçi. İnsanlar da umut dünyası işte...baktırıyorlar. İrade diye birşey vsr. Yanlış anlamayın düşüncenize saygılıyımHâlâ organize uzatiyorsunuz konuyu klasik cümle kalıplarınızla. Inanir misiniz hacı hoca vefk medyum her yolu denedim ben zamaninda iliskimi kurtarmak icin. Ve inanir misiniz ben işlemle barıştım ama forumda yasak olduğu için 1 kere bile yazmadim. Yönetim de takip etsin hem ozel mesajlarimi hem yazılarımı. 1 kere o konuyu acarsam banlayıp rezil etsin beni. 8 10 falcı yazip hangilerini beğendim hangilerini beğenmedim yazdım. Herkes mesaja beğeni atti çünkü bilgi yazdım. Sizin büyücülük yapan falciniza yorumunuzu elestirdim diye bana benim beğendiğimi söylediğim falcılar üstünden uste.cikmaya calisiyorsunuz. ÖNERMEYİN BÜYÜ YAPAN INSANLARI. HEM YASAK HEM DE MILLETE YAZIK. Zamanında işlem diye o medyumlara 11 bin tl.kaybettim ben
Yeter insanlarin umutlariyla oynamayin
ben burdaki kimseyi birebir tanımam. organize fln bunlar çok boş sözler. begendiğimi söyledm. begenmediğimide söylerim. yani bu suc giib ayıp gibi konusuyosunz. ben bunlarla ugrasmak istemiyorum. baktırdm begendm. begenmeyende yazsn. hiç umrumda değil inanın. zaten derdimzden fal baktırıyorz bi de bu konular için gerilmek istemiyorum. iyi akşamlar herkeseHâlâ organize uzatiyorsunuz konuyu klasik cümle kalıplarınızla. Inanir misiniz hacı hoca vefk medyum her yolu denedim ben zamaninda iliskimi kurtarmak icin. Ve inanir misiniz ben işlemle barıştım ama forumda yasak olduğu için 1 kere bile yazmadim. Yönetim de takip etsin hem ozel mesajlarimi hem yazılarımı. 1 kere o konuyu acarsam banlayıp rezil etsin beni. 8 10 falcı yazip hangilerini beğendim hangilerini beğenmedim yazdım. Herkes mesaja beğeni atti çünkü bilgi yazdım. Sizin büyücülük yapan falciniza yorumunuzu elestirdim diye bana benim beğendiğimi söylediğim falcılar üstünden uste.cikmaya calisiyorsunuz. ÖNERMEYİN BÜYÜ YAPAN INSANLARI. HEM YASAK HEM DE MILLETE YAZIK. Zamanında işlem diye o medyumlara 11 bin tl.kaybettim ben
Yeter insanlarin umutlariyla oynamayin
Aynen ya. Beğenene de falcı beğenmeyene de falcı diyorlar. E bu topicin ne anlamı kalıyor o zaman.5 sayfa mesaj yazılmış belki bir öneri ya da eleştiri vardır diye okudum ama son zamanlarda gerçekten polemik mesajları doldu taştı. Reklam yapıldığını düşünüyorsam o kişiye baktırmam, denemek istersem de baktırırım. Ama yorum yapıp övene reklam yapıyorsun diye , eleştirene sen de x falcısın kötülüyorsun diye sürekli cevap vermek konuyu uzatmıyor mu hanımlar ☺ forumu kullanmayı bile çok bilmiyorum ama şikayet et kısmı varmış rahatsız olduklarımızı şikayet edersek gerekeni yöneticiler yapıyor sanırım.
Haklısınız ama müdahale yöntemi yöneticiye direkt şikayet etmek olmalı çünkü sayfada polemik yaratmak da yasak. Zaten şikayet ederseniz ve şüpheleriniz doğruysa adminler üyeyi uzaklaştıracaktır böylece reklam yapıyorsa da yapamayacak. Bu şekilde olunca maalesef yorum okumaya gelen insanlar da sayfalar boyu kavga okumak durumunda kalıyor. Size göre açık açık reklam olan yöneticiye göre olmayabilir, siz de bu durumda haksız yere itham etmiş olabilirsiniz. Bu durumdan kaçınmak için direkt şikayet yöntemi daha sağlıklı diye düşünüyorum kaldı ki dediğim gibi aksi de yasak diye biliyorum, kimse de sayfalar boyu polemik okumamış olur.Beğenmezseniz baktirmazsiniz diyorsunuz. Haklısınız belki ama vicdan sahibiysen mudahale etmeden duramıyor insan. Birisini kasıtlı olarak belli ederek açık açık reklam yaptığında umut arayan, zorda olan birçok kişi oraya para ve umut bağlıyor. Zaten sıkıntıları olan insanlar var, bir de onlarin para ve umut kaybedecek olması, reklamlara kurban olması kanıma dokunuyor. Kimse kusura bakmasın
Arkadaşlar profilinizi herkese kapatın, buraya da kendinize dair bir şeyler yazmayın, hatta özel mesajlarda da kimseye bilgi vermeyin dertleşiyorum diye rica ediyorum. Geçen biri geldi benim tarihiyle her şeyimi bildi yazdı, o hanıma da sordum nedir tarihten kastınız? O bayanın profilinde kaç yaşında olduğu, kaç yaşında boşandığı, kaç yaşında oğlu olduğu ve hangi ilişkilerini kaç yaşında yaşadığı kabak gibi meydandaydı. Numarayı kimden aldınız diye de soracaktım cevap verseydi. Buradan numara aldığınız kişilerin sizin profilinizi falcıya vermeyeceği ne malum? Şurayı okuyunca falcı zaten her şeyi takır takır döker. İnanmayan kendi nikini arama kısmına yazıp konuda arat yapsın bir.
İşte aradığım mesaj. "işlem varmı tatlım" Reklam mı değil mi emin değilim ama burada olan şeyin anında falcı tarafından bilinmesi de tuhaf tabi.Bu işlem konularınızı gidin özelden konusun buda yeni cıktı! Hacı hoca yok cin burda konusulmuo yeni üyelerden fenalık geldi eski köye yeni adet.. He gercektende bu işi yapan insanlara yardım edenler Allah rızası için yapıyorlar işlem varmı tatlımm demiolar rica edicem özele gidin hanımlar!
Buket e ben baktirmadim biraz daha bekleyip baktiririm demistim o arada bir arkadasima numarasini vermistim kendisi baktirmis. Bir cok seyi bilemedigini soyledi bende baktirmaktan vazgectim. Yazmayacaktim cunku zaten surekli bir polemik donuyor kendisi ile ilgili icinde olmak istemiyorum ama sizin mesajinizi gorunce yazmak istedim. Kesinlikle katiliyorum telefonu verdigim arkadasimin kadinlarkulubuyle alakasi yok cunku. Ne uyeligi var ne okur ne yazar. Acaba bu sebeple mi bilemedi demistim bende.Arkadaşlar profilinizi herkese kapatın, buraya da kendinize dair bir şeyler yazmayın, hatta özel mesajlarda da kimseye bilgi vermeyin dertleşiyorum diye rica ediyorum. Geçen biri geldi benim tarihiyle her şeyimi bildi yazdı, o hanıma da sordum nedir tarihten kastınız? O bayanın profilinde kaç yaşında olduğu, kaç yaşında boşandığı, kaç yaşında oğlu olduğu ve hangi ilişkilerini kaç yaşında yaşadığı kabak gibi meydandaydı. Numarayı kimden aldınız diye de soracaktım cevap verseydi. Buradan numara aldığınız kişilerin sizin profilinizi falcıya vermeyeceği ne malum? Şurayı okuyunca falcı zaten her şeyi takır takır döker. İnanmayan kendi nikini arama kısmına yazıp konuda arat yapsın bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?