İstanbul'da Fal - Falcılar

E bunu yapmak çok basit. Mesela ben telefonunu veren kişi olsam, buradan bir kişiye verdikten sonra beklerim biraz kimseye vermem, falcıya da derim şu nike sahip kişiye verdim numaranı gelen zaten o nike sahip kişidir, başka kim olabilir? Bu falcıların kadınlar kulübü dışında müşteri çevresi olduğunu biliyor muyuz? Yok. Bu falcılar nerede yaşıyor niye söylemiyor hala, defalarca sordum. Belki birileri yüz yüze baktıracak. FBI ajanı olmaya gerek yok benim dediklerimi yapabilmek için, çok zeki olmaya da keza.

Merak ettim Bu Elmira sesi orta yaşlı düzgün konuşan mi yoksa yaşlı şiveli dediklerimi. Elmira beni açmıyor konuşuyorsan elmira ile banada baksa yaaa
elmira kesinlikle şiveli konuşan.defalarca konustum.iki uc sene oncesinde de hep ayniydi.ramekin türkcesi daha düzgün.

iki olumsuz yorum yaptim buket hanimla alakali.birincisinde yeterli bulmafigimi soyledim ikincisinde kötü yorum yapmamam icin baskiya maruz kaldigimi.ikisinden hemen sonra kendisinden ve numara veren arkadaslardan mesajlar geldi.bu cok rahatsiz edici bir durum.her ne yorum yapilirsa yapilsin her seye acik olmak lazim.biz falcilara neden bilemedin hayatimi ya da neden parami çöpe attin diye hesap sormuyorsak onlar ve fanlari da yorumlarimiz icin hesap soramaz.

bence de herkes begenip begenmediğini söylemekte özgür. o yüzden var burası zaten
yorumları okuyupta karar veriyorz baktırıp baktırmamaya herkes özgür iradesiyle yazmalı. iyiye iyi kötüye kötü. kimse kolay para kazanmıyo artı umut ediliyo o daha kötü

Fanları mı kendi sahte hesapları mı acaba?

izninizle diğer tartışmalara da girmek istiyorum,
birincisi hakikaten eski bir üye olarak kimin reklam yaptığını falan çok iyi anlıyoruz, çok kasmayın kendinizi.
ama talep arz bazıları da ne kadar uyarsak da gidip illa o tongaya düşüyorlar, onlara da yapcak bişey yok.

ikincisi elmira muhabbeti.
elmiraya yaklaşık 1 senedir falan belli aralıklarla baktırıyorum, hatta numarasını da burdan birinden almştım, tarihlerde kötü olduğu zamanlar olsa da kesinlikle tüm 1 senem onun söylediği şekilde ilerledi ama bu inandığım için mi yoksa gerçekten iyi baktığı için mi bilmiyorum.

ayrıcam elmira şivesi çok düzgün, genç ve akıcı türkçesi olan biri. bu ramek muhabbetini ona sordum, bana kalkıp git benim orda reklamımı yap, doğrusunu anlat bile demedi, salla gitsin benim adımı kullanarak bakıyorlardır dedi ve bir kez daha gönlüme girdi.

enerji meselesi bu arada gerçekten eski arkadaşlardan bazıları elmiranın falının kendilerini çıkmadığını da söyledi ama benkendi tecrübemi yazmak istedim.

Ne gibi baskı yapildi kim msj cekti kötü yorum yapilmamasi icin onuda aciklayalim burda bu da hos deil

elmira kesinlikle şiveli konuşan.defalarca konustum.iki uc sene oncesinde de hep ayniydi.ramekin türkcesi daha düzgün.

elmira
Merak ettim Bu Elmira sesi orta yaşlı düzgün konuşan mi yoksa yaşlı şiveli dediklerimi. Elmira beni açmıyor konuşuyorsan elmira ile banada baksa yaaa

Elmira şiveli konuşan bende eminim cunku para yatırdıgım hesap ismi bile ELMİRA2 ydi ramek için yolladıgım hesap adı erkek ismine gondermiştim parayı.. ben ses kaydı aldıgım için net söyleyebiliyorum bende cıkmadılar..

Ne gibi baskı yapildi kim msj cekti kötü yorum yapilmamasi icin onuda aciklayalim burda bu da hos deil
şöyle tabii ki kafama silah dayamadilar.ama yorumunu duzelt lütfen,neden oyle yazdin senin yuzunden falci ablaya mahcup oldum gibi şeyler...falci bayan da yorumu duzeltmemi istedi.bu tarz seyler.

Işte canim Sorun orada başlıyor senin burada övdüğün elmira denen falcı ya çoğu kişi yaşlı şiveli diye baktirmis. Ben rameke baktirdim daha önce. Türkçesi düzgün aynı dediğin gibi biri. Ama gelecekle ilgili dediği Hiç bir şey olmadi. Hatta sordum Şu an biri ile ilişkisi varmi diye. Ben ne bileyim günlük yaşadıği ilişkileri göremem dedi. Burda soyle cıktı böyle cikti diye bir senin yorumunu okudum hayret kimse o ikisinden memnun değil ken

Ben senin dediğine katılıyorum zaten. Ben ramege 2 kez baktirdim aynı dediğin gibi. Elmiraya baktirmadim zaten. Yaşlı olanın baktığı falı ses kaydını atmışlardı beğenmedim gerek görmedim. Yalnız bunlar buraya kesin üye ve benimle özelden konuştular bundan eminim inat ettim fal için degil merakıma sürekli aradim ama bana tel açılmıyor.

Ben özellikle ayrıldığım dönemlerde fala yoğun olarak baktiran biriyim. Özellikle ağustos ayı ile ayrılık dönemim uzadıkça daha düşkün oldum fal olayına ve burayı daha sıkı takip ettim. Tavsiye edilen herkese Baktirdim sayılır ağustos dönemi içinde. Benim kendi şahsi fikrim batırıp beğenmediğiniz falciyi tekrar denemeyin ki onlarda bu kadar para kazanmasin üstümüzden. Bu kadar falcı deneyimleyip kendime 3 tanesini seçtim. Vadelerde biraz sapma olsada yine yanilmadilar. Bir tanesini burada açıklarım reklam diyemezsiniz bebek sesi de deseniz trans zeynep çok iyi. Farklı bir tarzı var. Kimse onun gibi cümlesine kadar söylemiyor. Kaç kere teyit ettim beyninden karsi tarafın düşüncelerini söylediği o cümleler muhteşem. Falda ki o cümleleri baristigimda karşı taraftanda

şöyle tabii ki kafama silah dayamadilar.ama yorumunu duzelt lütfen,neden oyle yazdin senin yuzunden falci ablaya mahcup oldum gibi şeyler...falci bayan da yorumu duzeltmemi istedi.bu tarz seyler.
Vay be gercekten pes fal cetesinin icine düşmüşüz ,icimize kadar girmişler helal olsun meger bu forumuda onlar yönetmeye ýönlendirmeye başlamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…