:) ya dün ben bir cümle yazdım diye aynı anda 4 saldırı aldım. Kesinlikle organizeler ya da tek elden yönetiliyorlar. Başka türlü nasıl olacak. Buket furyası sıkmadı mı dedim 3 dk sonra sayfayi bir yeniledim 4 saldıri:)Vay be gercekten pes fal cetesinin icine düşmüşüz ,icimize kadar girmişler helal olsun meger bu forumuda onlar yönetmeye ýönlendirmeye başlamışlar
hala buketten kurtulamadınız. Neden herkese iki farkli kisi olan diger falcilar hakkinda yorum yapmiyorsunuz?
Sayın buket .. yorumlarımı okuyorsundur. Tezgahı bozduğum için özür dilerim: )
ben burdan okuyup da baktırdım o kişiye begendm onu da söyledm. ne onu tanırım ne de burdakileri insanları zan altında bırakmayın. onlrca fal baktırdık begendklerimizi söyledik diye demediğiniz laf kalmadı. begenmeyen inanmayan baktırmasın ama lütfen aynı konuyu konuşmayın artık biz buraya deneyimleri okumaya geliyoruz. kim neye inanırsa ona baktırsın. kimse kimsenin parasına umuduna girmesin yazık günah gerçekten:) ya dün ben bir cümle yazdım diye aynı anda 4 saldırı aldım. Kesinlikle organizeler ya da tek elden yönetiliyorlar. Başka türlü nasıl olacak. Buket furyası sıkmadı mı dedim 3 dk sonra sayfayi bir yeniledim 4 saldıri:)
Elmira nin telefonunu alabilirmiyim
[/QUOTEburaya üye ler zaten verirler telini. Bakalım sana piyangodan hangisi çıkacak?
Boşver canim konuyu başka yöne çekmek için konuşsunlarben burdan okuyup da baktırdım o kişiye begendm onu da söyledm. ne onu tanırım ne de burdakileri insanları zan altında bırakmayın. onlrca fal baktırdık begendklerimizi söyledik diye demediğiniz laf kalmadı. begenmeyen inanmayan baktırmasın ama lütfen aynı konuyu konuşmayın artık biz buraya deneyimleri okumaya geliyoruz. kim neye inanırsa ona baktırsın. kimse kimsenin parasına umuduna girmesin yazık günah gerçekten
Diğer ikisi kim ?Ben özellikle ayrıldığım dönemlerde fala yoğun olarak baktiran biriyim. Özellikle ağustos ayı ile ayrılık dönemim uzadıkça daha düşkün oldum fal olayına ve burayı daha sıkı takip ettim. Tavsiye edilen herkese Baktirdim sayılır ağustos dönemi içinde. Benim kendi şahsi fikrim batırıp beğenmediğiniz falciyi tekrar denemeyin ki onlarda bu kadar para kazanmasin üstümüzden. Bu kadar falcı deneyimleyip kendime 3 tanesini seçtim. Vadelerde biraz sapma olsada yine yanilmadilar. Bir tanesini burada açıklarım reklam diyemezsiniz bebek sesi de deseniz trans zeynep çok iyi. Farklı bir tarzı var. Kimse onun gibi cümlesine kadar söylemiyor. Kaç kere teyit ettim beyninden karsi tarafın düşüncelerini söylediği o cümleler muhteşem. Falda ki o cümleleri baristigimda karşı taraftanda
bence de konuyu kapatsınlar biz de yorum okumak için geliyoruz sürekli aynı şey.yeter artık ya . gina geldi bu buket muhabbetinden . bence bu kadini övenlerde kotuleyenlerde aynı şebeke. karşıtlık yaratıp sürekli konunun gündemde kalmasi sağlanıyor. dayanikli dövüş. admin bunların yüzüne foruma giremiyoruz . belki yeni falci ismi geçiyordur diye bakarken sayfalarca bunları okuyorum . artık mudale et istersen.
Danışıklı dövüşte birçok kişi banlanmaz.yeter artık ya . gina geldi bu buket muhabbetinden . bence bu kadini övenlerde kotuleyenlerde aynı şebeke. karşıtlık yaratıp sürekli konunun gündemde kalmasi sağlanıyor. dayanikli dövüş. admin bunların yüzüne foruma giremiyoruz . belki yeni falci ismi geçiyordur diye bakarken sayfalarca bunları okuyorum . artık mudale et istersen.
Bu dediğiniz olabilir tabiki ama sonuçta numarayı veren kişi hangi üyenin kadını aradığını nereden bilecek? bende Zeynep 'ti galiba onun numarasını başka bir üyeden almıştım, konuda mesaj atana vermiştim ama baktırmadığımı da belirttim.E bunu yapmak çok basit. Mesela ben telefonunu veren kişi olsam, buradan bir kişiye verdikten sonra beklerim biraz kimseye vermem, falcıya da derim şu nike sahip kişiye verdim numaranı gelen zaten o nike sahip kişidir, başka kim olabilir? Bu falcıların kadınlar kulübü dışında müşteri çevresi olduğunu biliyor muyuz? Yok. Bu falcılar nerede yaşıyor niye söylemiyor hala, defalarca sordum. Belki birileri yüz yüze baktıracak. FBI ajanı olmaya gerek yok benim dediklerimi yapabilmek için, çok zeki olmaya da keza.
Atanlardan biri de ben olabilirim, baktırırsan bana mesaj at olur mu çok kararsızım, eğer bir kaç üyeden beklediğim mesajlar gelirse ben de baktıracağım.arkadaşlar selam,
zeynep'in numarasını istemiştim mesaj kutuma yağdırmışsınız :)
çok teşekkürler gençler :))
Asıl konumuza dönelim artık kızlarAtanlardan biri de ben olabilirim, baktırırsan bana mesaj at olur mu çok kararsızım, eğer bir kaç üyeden beklediğim mesajlar gelirse ben de baktıracağım.
Telefonda bakıyormuş ama hızlı konuşuyormuş. Ben konuda baktıranlardan bazılarına mesaj attığımda hepsi aynı şeyi söyledi mutlaka kayıt al hızlı konuşuyor diye. Ağırlıklı olarak memnuniyet var gibi ama ben hala kararsızım. Baktırırsan bana mesaj at :)Asıl konumuza dönelim artık kızlarBu zeynep dediginiz kisi telefondami bakiyor söyledikleri çıkıyormu
Sizin nezdinizde genele yazıyorum, kiyeter artık ya . gina geldi bu buket muhabbetinden . bence bu kadini övenlerde kotuleyenlerde aynı şebeke. karşıtlık yaratıp sürekli konunun gündemde kalmasi sağlanıyor. dayanikli dövüş. admin bunların yüzüne foruma giremiyoruz . belki yeni falci ismi geçiyordur diye bakarken sayfalarca bunları okuyorum . artık mudale et istersen.
"bir kişiye verdikten sonra beklerim biraz kimseye vermem, falcıya da derim şu nike sahip kişiye verdim numaranı gelen zaten o nike sahip kişidir, başka kim olabilir? "Bu dediğiniz olabilir tabiki ama sonuçta numarayı veren kişi hangi üyenin kadını aradığını nereden bilecek? bende Zeynep 'ti galiba onun numarasını başka bir üyeden almıştım, konuda mesaj atana vermiştim ama baktırmadığımı da belirttim.
Bana özelden numarasini atarmisin canim tabiki yazarimTelefonda bakıyormuş ama hızlı konuşuyormuş. Ben konuda baktıranlardan bazılarına mesaj attığımda hepsi aynı şeyi söyledi mutlaka kayıt al hızlı konuşuyor diye. Ağırlıklı olarak memnuniyet var gibi ama ben hala kararsızım. Baktırırsan bana mesaj at :)
Ben sizi itham etmedim, sadece fikir belirtmek adına söyledim. Bence kimseye vermez durumu zor bir ihtimal, günde en az 10 tane mesaj geliyordur bunlardan kimisi baktırıyordur kimisi baktırmıyordur. Bende de var mesela numarası ama içime sinmeyen bir şeyler olduğundan beklemek istedim. Merak etmeyin bende sizin gibi böyle bir durum olursa mutlaka mesaj atarım. Kaldı ki tellwe'de durumundan (hayran sayısından) şüphelendiğim bir falcıyı dile getirdim ve birden o falcının hayran sayısı düştü sitede :) sonrası burada üyeliği çıktı zaten. Aynı sitede bir tane daha falcıdan şüpheleniyorum onunda yorumları şüphe uyandırıcı mesela ama emin değilim o nedenle yazamıyorum haksızlıkta yapmak istemem"bir kişiye verdikten sonra beklerim biraz kimseye vermem, falcıya da derim şu nike sahip kişiye verdim numaranı gelen zaten o nike sahip kişidir, başka kim olabilir? "
Zaten numarayı dağıtandan başkası verirse de yüksek ihtimalle ona bilemez böyle bir şey yapıyorsa falcı. Bugün buraya biri yazdı, ben bir arkadaşa verdim ona bilemedi, demek bundanmış diye. Ben kesin böyledir demiyorum bu arada ama bunu da yapabilir falcılar, önleminizi alın diyorum.
Kazen abi ben birileri ile ortak çalışıyorsam söyle lütfen, milleti uyarıyorum diye de suçlu oldum durduk yere.
Ben bu topik dışında
Binnazdaki fal fiyatları 100 lira olduğunda da girip oradaki bazı falcı savunucuları ile tartıştım.
Eskiden tellwe'de olan bir falcı yüzünden de eski üyelerle tartışmaya girmişliğim var. O dönem kazen abi aradı, tüm bilgilerimi verdim. Ben falcılarla ilgili yanlış bir şey olduğunu hissediyorsam girip yazıyorum. Diğer topikleri uzun süredir takip edenler varsa bilir. İnanmayanlar da konularda nikimi aratıp bakabilir. Şimdiye kadar ne özelde ne topiklerde falcı önermedim -Ankara falcılarında bir kızı öldüm sadece çünkü onu arıyordum, işi bırakmış.- karşılıklı fallaşma dışında da zaten mesajlaşmıyorum genelde.
Falcı Adı Telefonu Çalıştığı Kafe Baktığı Fallar Ücret Aralığı Kazen 545 365 75 52 Freelance Pomelo, yulaf, taze bakla 50-500 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?