İstanbul'da Fal - Falcılar

O kısım size değildi, başka bir üye yazmış, eleştirenler bilerek eleştiriyor vs diye. Ben genel olarak bunu yapıyorum, bu falcıya özgü değil.
Günde 10 tane mesaj gelse de bekletir, zor bir şey değil ki bu. Zaten burada kaç kişi var ki hepi topu? Ben üye olduğum zamandan beri bu başlık altındaki topikleri okuyorum. Sandığınız kadar çok kişi yok emin olun. Siz yine tedbirinizi alın derim, falcı yapıyordur ya da yapmıyordur bilinmez. Benim tavsiyem bu sadece.

Böyle bir tablo yapıyorum lütfen bana falcıların bu alanda istenen bilgilerini yollayın diye rica ettim.
Nedense kimseden cevap gelmedi.
Abi ben de günlerdir telefon falcıları nerede yaşadıklarını söylesin diyorum, ona da cevap yok hiçbirinden. Kendilerini niye bu kadar sır gibi saklıyorlar anlamıyorum. Hayır fırsat ayaklarına gelmiş, topiğin en başında reklamları olacak ama telefon numarası vermiyorlar, sadece özelden dağıtmayı seçiyorlar o garip.

işte bende buna ayar oldum ya ! Bu gizem nedir ? özel hayatı paylaşmamak v s vs vs mi ?

Arkadaş ilk sayfada reklamın olacak daha ne istiyorsun değil mi ?

işte bende buna ayar oldum ya ! Bu gizem nedir ? özel hayatı paylaşmamak v s vs vs mi ?

Arkadaş ilk sayfada reklamın olacak daha ne istiyorsun değil mi ?
Ama o zaman buradan kim aradı, fallarında neler söylemeleri gerektiğini nereden bilecekler ? İtham değil önsezi, öngörü, 6. his, kalp gözü.

Son düzenleme:
Diğer ikisi kim ?
Zeynep herkesin bildiği karakter olarak,basindaki bebeklerden vakit bulup burda üyelik açıp bazıları gibi konuşacak bir yapıda olmadığı için reklam diyemezler veya beni zeynep olarak suçlayamazlar diye isim verdim. Diğerleri Konusun da isim verince o kadar gereksiz konu uzayıp suclamalarla karşı karşıya gelmemek için yazmadım. Dediğim gibi bir kez deneyip burada sonra tellerini sildigim çok kişi oldu. Bu yüzden herkes kendine iyi geleni seçip onlara baktırmali diye düşünüyorum. Bir kez deneyip tecrübe edicek insan ama herkes iyi diyor diye aynı falciya tekrar tekrar baktirp para kazanmasinin önüne gecilmeli

Zeynep nasıl bakım yaptı size? Nasıl düzensiz değişik bir insan Zeynep randevu vermiyor çaldırıp kapatıyor kafasına göre kendince uygun olduğu zamanda, bir yandan bebek ağlıyor. Araya girmene izin vermiyor, soru soruyorsun en son onları doğru düzgün açıklamadan kapatıyor , -5-20 dakika aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor " kendinle alakalı aydınlıkların olacak, her şey güzel olacak, büyük şansların kısmetlerin var" vs vs. İnsanı deli ediyor cidden.

Dedikleri kime çıktı merak ediyorum ama.

Aa bugun ariyacaktim aramiyayim o zaman boşuna stres yasayacagim

Aa bugun ariyacaktim aramiyayim o zaman boşuna stres yasayacagim
Zeynep in telefon numarasını burada bir üyeden aldım. Tuhaf bir kadın... Yalnız nasıl denk geldi bilmiyorum ama çocuk Sesi olmadan baktı...

Dedikleri çıkıyor mu bilmiyorum tek söylediği bir şey çıkmış neredeyse bir sene önce baktırmışım, o zamanda sinir olmuştum, bu kez de sinir oldum. Kırk tane isim sayıyor, şu bu şu kim, onla görüşeceksin buna güvenme, o isimlerden hiç biri çıkmaz ya da sadece biri çıkar. Transa girmiş gib" i aydınlıkların olacak, kendine dair her şey iyi olacak, büyük kısmetlerin olacak" diye söylenip duruyor. Araya girmene izin vermiyor bütün zamanda bunları dinliyorsun. En son soru sor dıyor abartısız sadece üç dakika ayırıyor sonra pat diye kapatıyor. kpnsantre olup doğru düzgün zaman ayırıp bakmıyor. 900 lü hatlar gibi paran ve süren bitince şak diye telefonu kapatıyor.

Vallahi ben inatla ve ısrarla soru sordum. Cevapladı. Spesifik isimler söylemedi.. Hatta şu kim dedi annemin dayısının oğlu dedim ki.... Evlere şenlik. Adam evli kocaman çocukları vardı.Gerçekten de o isimde bir tanıdığım yok. Bu arada söylediği şeylerden duyduklarım vardı. Yalnız şunu merak ediyorum.. Söylediği vade tutuyor mu

Özelden yaziyorum sana daha ayrıntılı olurmu . Ne denirse densin benim beyin okumadaki favorim

Bazen oda herkes gibi karıştiriyor mesela kötü olacaklar derken kendin olabiliyorsun. Soru sormaya arada bende çalışırım ama suda çıkan yazıları söylediğinden kacirmamak için yazılanları cevaplamaz. Cins kabul ediyorum ama burada baktirdiginiz kim size beyninden geçen cümleleri söylüyor ondan başka? Tuhaf bir tarzı var. Ilk baktirdiginda off bu ne boşuna gitti param oluyorsun beynini yakıyor ama sonra alışınca daha iyi anliyorsun

Dedikleri inşallah çıkmaz. Bakma şekli de kafa karıştırıcı ve psikolojimi bozdu. Ana dair bildikleri oldu. Kocamın beni aldattığını hatta isimleri söyledi. Çok huzursuzum çok ağladım. Zeynep’e baktıranlar lütfen bana yazsınlar. Çıkıyor mu?

Ben de aradım konuşma şekli robotik psikolojimi bozdu. Kocamın aldatacağını ve kadın isimlerini söyledi. Çok ağladım. Ana dair bildikleri oldu. Baktıranlar lütfen yorumlarını yazsınlar

Ben de aradım konuşma şekli robotik psikolojimi bozdu. Kocamın aldatacağını ve kadın isimlerini söyledi. Çok ağladım. Ana dair bildikleri oldu. Baktıranlar lütfen yorumlarını yazsınlar
Ben baktırdım, 3 defa hemde. Karşı tarafla ilgili söylediklerini teyit etme şansım yok şu an. Ama üçünde de benzer şeyleri söyledi, tutarlıydı. Verdiği vade yarın doluyor olacağına inanmıyorum ama bakalım.

Siz gerçekten kocanızla ilgili bir şüphe içindeyseniz "acaba" derdine düşün. İçinizde böyle bir şey yoksa bir fala inanmayın. Ben çok fal baktıran biri olarak hala da şuna inanıyorum ki, telefonda karşı tarafta ne yaptığını neye baktığını bilmediğimiz insanlar var. Sevdiklerimiz, ailelerimizi bu insanların söylediklerinin vicdanına bırakmayalım.
Muhtemelen kafanız karışıktı şimdi daha da karışmıştır. Daha fazla fal baktırarak hislerinizi kaybetmeyin, kendi duygularınızla düşünün. Eşinizi kimse sizden daha iyi tanımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…