İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederim. Evet şüphem vardı. Telefonunu karıştırdım eski şeyler buldum. Bekarlık dönemine ait. Ama resimleri, numaraları silmemiş. Şu ana dair bulmadım. Ancak çok soğuk bana hiç dokunmuyor. Sürekli azarlıyor. Bana Zeynep’in söylediği arayış içinde birisi ona yanaşacak onunla görüşecek vs vs. Kafam almak bullak. Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Vadesi dolunca tekrar yazarsanız sevinirim.

h_girL Canim meraba gecmistede senle cok muabbetimiz oldu falcilarla alakali senin söylediklerin tespitlerin hep tutarlidir bu safiye ile ilgili yazdiklarini okudum hala dedigin gibi çıkiyormu söyledikleriSon falci deneyimlerin nedir paylasirmisin bizimle taze kana ihtiyacimiz var burda hep ayni kisilerin ismi geciyor

Nermin hanım telefondan bakıyor mu

Nermin hanım telefondan bakıyor mu
Nermin telefonda bakıyor bildigim kadarıyla ama yüz yüze daha iyi diyorlardi,ben sadece yüzyuze baktirdim halkalida evinde bakiyor o yüzden telefonda nasil bilmiyorum,soyledikleri ciktimi hatirlamiyorum ama añı bilir kötü birsey varsa söyler hos sohbet biridir

Seneler önce baktirmistim hatta o dönemde burada çok kişi baktirmisti. Telefonu kapatınca 2 gün ağırlığı üzerimden gitmemişti hatta.
Konuştugum kadinlar vardı burada onlarda baktırdı hicbirimize çıkmadı rahat olun saçma sapan bir kadının dedikleri için ağlamayın. Zamanında bende çok ağladım da falcilardan çıkıp suan düşününce aptallık sadece :)

Çok teşekkürler, içimi rahatlattınız

Canım bana anla ilgili bildiği çok şey oldu ama gelecek kısmen çıktı. Yalnız sen eşinle ilgili fal baktırdığına göre zaten seni rahatsız eden bir şeyler var. Endişelerinde haksız da olabilirsin ama fal yerine daha somut çözümler arasan daha iyi olur. Falcılar bildiklerinden çok yanılırlar çünkü.

bence asla bir falciyla hareket etme.şu an bir iz bir delilin yok.asla kendini sacma sapan laflarla üzme.evet zeynep fena degildir.ama bu demek olmuyor ki her soyledigi dogru ve kesin.sen kendini üzme emin olmadigin bir şey icin.

bence asla bir falciyla hareket etme.şu an bir iz bir delilin yok.asla kendini sacma sapan laflarla üzme.evet zeynep fena degildir.ama bu demek olmuyor ki her soyledigi dogru ve kesin.sen kendini üzme emin olmadigin bir şey icin.
Teşekkürler, umarım yanılır

bol bol dua okuyun içiniz ferahlasın fala inama falsız da kalma demişler. Hatta bu era falsız kalın bence . Kafanizi dinleyin. Kim ne bilecek o kadar.Bosver yani
Okuyordum, bu faldan sonra çöktüm. Kafamda parçaları birleştiriyorum habire. Allah’a dua ediyorum çıkmaz inşallah. Çıksa bile artık fal baktırmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…