- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Teşekkür ederim. Evet şüphem vardı. Telefonunu karıştırdım eski şeyler buldum. Bekarlık dönemine ait. Ama resimleri, numaraları silmemiş. Şu ana dair bulmadım. Ancak çok soğuk bana hiç dokunmuyor. Sürekli azarlıyor. Bana Zeynep’in söylediği arayış içinde birisi ona yanaşacak onunla görüşecek vs vs. Kafam almak bullak. Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Vadesi dolunca tekrar yazarsanız sevinirim.Siz gerçekten kocanızla ilgili bir şüphe içindeyseniz "acaba" derdine düşün. İçinizde böyle bir şey yoksa bir fala inanmayın. Ben çok fal baktıran biri olarak hala da şuna inanıyorum ki, telefonda karşı tarafta ne yaptığını neye baktığını bilmediğimiz insanlar var. Sevdiklerimiz, ailelerimizi bu insanların söylediklerinin vicdanına bırakmayalım.
Muhtemelen kafanız karışıktı şimdi daha da karışmıştır. Daha fazla fal baktırarak hislerinizi kaybetmeyin, kendi duygularınızla düşünün. Eşinizi kimse sizden daha iyi tanımıyor.
Canim meraba gecmistede senle cok muabbetimiz oldu falcilarla alakali senin söylediklerin tespitlerin hep tutarlidir bu safiye ile ilgili yazdiklarini okudum hala dedigin gibi çıkiyormu söyledikleriSon falci deneyimlerin nedir paylasirmisin bizimle taze kana ihtiyacimiz var burda hep ayni kisilerin ismi geciyor
Canlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)
Nermin hanım telefondan bakıyor muCanlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)
Nermin telefonda bakıyor bildigim kadarıyla ama yüz yüze daha iyi diyorlardi,ben sadece yüzyuze baktirdim halkalida evinde bakiyor o yüzden telefonda nasil bilmiyorum,soyledikleri ciktimi hatirlamiyorum ama añı bilir kötü birsey varsa söyler hos sohbet biridirNermin hanım telefondan bakıyor mu
Dedikleri inşallah çıkmaz. Bakma şekli de kafa karıştırıcı ve psikolojimi bozdu. Ana dair bildikleri oldu. Kocamın beni aldattığını hatta isimleri söyledi. Çok huzursuzum çok ağladım. Zeynep’e baktıranlar lütfen bana yazsınlar. Çıkıyor mu?
Çok teşekkürler, içimi rahatlattınızSeneler önce baktirmistim hatta o dönemde burada çok kişi baktirmisti. Telefonu kapatınca 2 gün ağırlığı üzerimden gitmemişti hatta.
Konuştugum kadinlar vardı burada onlarda baktırdı hicbirimize çıkmadı rahat olun saçma sapan bir kadının dedikleri için ağlamayın. Zamanında bende çok ağladım da falcilardan çıkıp suan düşününce aptallık sadece :)
Canım bana anla ilgili bildiği çok şey oldu ama gelecek kısmen çıktı. Yalnız sen eşinle ilgili fal baktırdığına göre zaten seni rahatsız eden bir şeyler var. Endişelerinde haksız da olabilirsin ama fal yerine daha somut çözümler arasan daha iyi olur. Falcılar bildiklerinden çok yanılırlar çünkü.Dedikleri inşallah çıkmaz. Bakma şekli de kafa karıştırıcı ve psikolojimi bozdu. Ana dair bildikleri oldu. Kocamın beni aldattığını hatta isimleri söyledi. Çok huzursuzum çok ağladım. Zeynep’e baktıranlar lütfen bana yazsınlar. Çıkıyor mu?
Teşekkür ederim. Evet şüphem vardı. Telefonunu karıştırdım eski şeyler buldum. Bekarlık dönemine ait. Ama resimleri, numaraları silmemiş. Şu ana dair bulmadım. Ancak çok soğuk bana hiç dokunmuyor. Sürekli azarlıyor. Bana Zeynep’in söylediği arayış içinde birisi ona yanaşacak onunla görüşecek vs vs. Kafam almak bullak. Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Vadesi dolunca tekrar yazarsanız sevinirim.
bence asla bir falciyla hareket etme.şu an bir iz bir delilin yok.asla kendini sacma sapan laflarla üzme.evet zeynep fena degildir.ama bu demek olmuyor ki her soyledigi dogru ve kesin.sen kendini üzme emin olmadigin bir şey icin.Canım bana anla ilgili bildiği çok şey oldu ama gelecek kısmen çıktı. Yalnız sen eşinle ilgili fal baktırdığına göre zaten seni rahatsız eden bir şeyler var. Endişelerinde haksız da olabilirsin ama fal yerine daha somut çözümler arasan daha iyi olur. Falcılar bildiklerinden çok yanılırlar çünkü.
Teşekkürler, umarım yanılırbence asla bir falciyla hareket etme.şu an bir iz bir delilin yok.asla kendini sacma sapan laflarla üzme.evet zeynep fena degildir.ama bu demek olmuyor ki her soyledigi dogru ve kesin.sen kendini üzme emin olmadigin bir şey icin.
AynenŞöyle fallari cikan bir falci olsa toplanip toplanip hep beraber gitsek nasil güzel olur
yanılmıştır ya hemen kendinizi üzmeyin lütfen sonuçta fal bu.Teşekkürler, umarım yanılır
İnşallahyanılmıştır ya hemen kendinizi üzmeyin lütfen sonuçta fal bu.
bol bol dua okuyun içiniz ferahlasın fala inama falsız da kalma demişler. Hatta bu era falsız kalın bence . Kafanizi dinleyin. Kim ne bilecek o kadar.Bosver yaniİnşallah
Okuyordum, bu faldan sonra çöktüm. Kafamda parçaları birleştiriyorum habire. Allah’a dua ediyorum çıkmaz inşallah. Çıksa bile artık fal baktırmayacağım.bol bol dua okuyun içiniz ferahlasın fala inama falsız da kalma demişler. Hatta bu era falsız kalın bence . Kafanizi dinleyin. Kim ne bilecek o kadar.Bosver yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?