2 yıl evvel bu olay baska bir falcıda basima gelmisti olumsuz olayi ben yasamistim malesef. Okuyunca kendimi hatirlayip güldüm. Allah ömrünüzü versin diyorum ya cok iyiydi buBazen oda herkes gibi karıştiriyor mesela kötü olacaklar derken kendin olabiliyorsun. Soru sormaya arada bende çalışırım ama suda çıkan yazıları söylediğinden kacirmamak için yazılanları cevaplamaz. Cins kabul ediyorum ama burada baktirdiginiz kim size beyninden geçen cümleleri söylüyor ondan başka? Tuhaf bir tarzı var. Ilk baktirdiginda off bu ne boşuna gitti param oluyorsun beynini yakıyor ama sonra alışınca daha iyi anliyorsun
Valla sizinle ne özelden konustuk ne de burda karsılastik yani kullanici adinizi ilk kez görüyorum ama bu mübarek kandil gecenin hürmetine yüce Rabbim ne derdiniz varsa en kısa sürede dermanini versin, Rabbim yardımcınız olsun diyorumOkuyordum, bu faldan sonra çöktüm. Kafamda parçaları birleştiriyorum habire. Allah’a dua ediyorum çıkmaz inşallah. Çıksa bile artık fal baktırmayacağım.
Bunu diger mesaji gördükten sonra gördüm iciniz ferah olsun ben zeynepin olumlu yorumlari yasadim bunlari diyenler kadar olumsuz yorumlarini hatta ses kaydi duruyor yasamadim öyle birsey diyenleri de duydum özelden msjlasfiklarimdan. ins enerjisi size denk gelmez saglicakla kalinTeşekkür ederim. Evet şüphem vardı. Telefonunu karıştırdım eski şeyler buldum. Bekarlık dönemine ait. Ama resimleri, numaraları silmemiş. Şu ana dair bulmadım. Ancak çok soğuk bana hiç dokunmuyor. Sürekli azarlıyor. Bana Zeynep’in söylediği arayış içinde birisi ona yanaşacak onunla görüşecek vs vs. Kafam almak bullak. Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Vadesi dolunca tekrar yazarsanız sevinirim.
AminValla sizinle ne özelden konustuk ne de burda karsılastik yani kullanici adinizi ilk kez görüyorum ama bu mübarek kandil gecenin hürmetine yüce Rabbim ne derdiniz varsa en kısa sürede dermanini versin, Rabbim yardımcınız olsun diyorum
Ahu kim nerde bakiyor ,olmayacak bir durumumu bildi gelecekle alakaliKızlar ahu'nun dediği bazı şeyler çıkmaya başladı an olarak da iyi bakmıştı bilginize
Ben de az önce bitirdim onunla konuşmayı. Gelecek ile ilgili beklentide değilim zaten ama anda çoğu şeyi bildi.Kızlar selam,
Bana Zeynep’in verdiği vade Bugün doldu ve dediği gibi olmadı maalesef. Aynı şekilde BabaVanga cafedeki Hande’de patladı.
Hande'ye gitmeyi düşünüyordum, gerek yok bu durumdaKızlar selam,
Bana Zeynep’in verdiği vade Bugün doldu ve dediği gibi olmadı maalesef. Aynı şekilde BabaVanga cafedeki Hande’de patladı.
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunKızlar selam,
Bendeki durum bu birkaç vakit sonra bi gelişme olursa haber ederim ona göre karar verirsiniz.Hande'ye gitmeyi düşünüyordum, gerek yok bu durumda
Mrb 6 subatta siteden almissin numarasini 20 gunde 3 keremi baktirdinizBen baktırdım, 3 defa hemde. Karşı tarafla ilgili söylediklerini teyit etme şansım yok şu an. Ama üçünde de benzer şeyleri söyledi, tutarlıydı. Verdiği vade yarın doluyor olacağına inanmıyorum ama bakalım.
Sabırsız olmak başa belaMrb 6 subatta siteden almissin numarasini 20 gunde 3 keremi baktirdiniz
Ama üst üste baktirmamak gerekiyor bildigim kadarıyla biraz zaman koymak gerekiyor aralara fallarini olumsuz etkiliyorsun bu sekildeSabırsız olmak başa belabir şeyler duymaya gerçekten ihtiyacım vardı. Sadece Zeynep’le de kalmadı Arada kader, gamze, Mehmet ve denis var
Belki de o yüzden olmamıştır. İnanın bilemiyorum.. insan çıkmaza düşünce fevri davranıyor ve işler karışıyor. Umarım bi mucize olur ve beklentilerim bir şekilde gerçekleşirAma üst üste baktirmamak gerekiyor bildigim kadarıyla biraz zaman koymak gerekiyor aralara fallarini olumsuz etkiliyorsun bu sekilde
Ama size zeynepin soyledigi bir sey cikmis sizde daha önce dimi önemli bir konumuydu cikanBelki de o yüzden olmamıştır. İnanın bilemiyorum.. insan çıkmaza düşünce fevri davranıyor ve işler karışıyor. Umarım bi mucize olur ve beklentilerim bir şekilde gerçekleşir
Sorduğum kişinin siyah bi arabası olduğunu ve bi kaza yapacağını söyledi, arayıp geçmiş olsun diyebilirsin dedi. Birkaç gün sonra kaza olduğunu öğrendim ama sorduğum kişi değil şöförü yapmış ve neyseki maddi hasarlı bi kazaymış. Geçmiş olsun diyemedim :)Ama size zeynepin soyledigi bir sey cikmis sizde daha önce dimi önemli bir konumuydu cikan
Bu kaza mevzusunu hekese mi söylüyor acabaSorduğum kişinin siyah bi arabası olduğunu ve bi kaza yapacağını söyledi, arayıp geçmiş olsun diyebilirsin dedi. Birkaç gün sonra kaza olduğunu öğrendim ama sorduğum kişi değil şöförü yapmış ve neyseki maddi hasarlı bi kazaymış. Geçmiş olsun diyemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?