İstanbul'da Fal - Falcılar

2 yıl evvel bu olay baska bir falcıda basima gelmisti olumsuz olayi ben yasamistim malesef. Okuyunca kendimi hatirlayip güldüm. Allah ömrünüzü versin diyorum ya cok iyiydi bu

Okuyordum, bu faldan sonra çöktüm. Kafamda parçaları birleştiriyorum habire. Allah’a dua ediyorum çıkmaz inşallah. Çıksa bile artık fal baktırmayacağım.
Valla sizinle ne özelden konustuk ne de burda karsılastik yani kullanici adinizi ilk kez görüyorum ama bu mübarek kandil gecenin hürmetine yüce Rabbim ne derdiniz varsa en kısa sürede dermanini versin, Rabbim yardımcınız olsun diyorum

Bunu diger mesaji gördükten sonra gördüm iciniz ferah olsun ben zeynepin olumlu yorumlari yasadim bunlari diyenler kadar olumsuz yorumlarini hatta ses kaydi duruyor yasamadim öyle birsey diyenleri de duydum özelden msjlasfiklarimdan. ins enerjisi size denk gelmez saglicakla kalin

Kızlar selam,
Bana Zeynep’in verdiği vade Bugün doldu ve dediği gibi olmadı maalesef. Aynı şekilde BabaVanga cafedeki Hande’de patladı.

Arkadaşlar Merhaba biz 2kisi batırdık buket e. Çok da memnun kaldik. Arkadaşım için olumlu şeyler söylemedi ama herşeyi bildi ama. Fikrimi yazmak istedim. Size de fikir olur diye düşündüm

Mrb 6 subatta siteden almissin numarasini 20 gunde 3 keremi baktirdiniz

Sabırsız olmak başa bela bir şeyler duymaya gerçekten ihtiyacım vardı. Sadece Zeynep’le de kalmadı Arada kader, gamze, Mehmet ve denis var
Ama üst üste baktirmamak gerekiyor bildigim kadarıyla biraz zaman koymak gerekiyor aralara fallarini olumsuz etkiliyorsun bu sekilde

Ama üst üste baktirmamak gerekiyor bildigim kadarıyla biraz zaman koymak gerekiyor aralara fallarini olumsuz etkiliyorsun bu sekilde
Belki de o yüzden olmamıştır. İnanın bilemiyorum.. insan çıkmaza düşünce fevri davranıyor ve işler karışıyor. Umarım bi mucize olur ve beklentilerim bir şekilde gerçekleşir

Belki de o yüzden olmamıştır. İnanın bilemiyorum.. insan çıkmaza düşünce fevri davranıyor ve işler karışıyor. Umarım bi mucize olur ve beklentilerim bir şekilde gerçekleşir
Ama size zeynepin soyledigi bir sey cikmis sizde daha önce dimi önemli bir konumuydu cikan

Ama size zeynepin soyledigi bir sey cikmis sizde daha önce dimi önemli bir konumuydu cikan
Sorduğum kişinin siyah bi arabası olduğunu ve bi kaza yapacağını söyledi, arayıp geçmiş olsun diyebilirsin dedi. Birkaç gün sonra kaza olduğunu öğrendim ama sorduğum kişi değil şöförü yapmış ve neyseki maddi hasarlı bi kazaymış. Geçmiş olsun diyemedim :)

Bu kaza mevzusunu hekese mi söylüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…