İstanbul'da Fal - Falcılar

Selamlar,
Buket’e ben de fal baktırdım ve gayet memnun kaldım. Ama 9 aydır burada adı gecen ve gecmeyen birçok kisiye fal baktırmaktan ve fallara para bayılmaktan bıkınca Buket’e işlem yaptırmaya karar verdim:)
Daha yolun başındayız, biraz kıpırdanma var. Tabi zamanla daha netleşir, yine editlerim. Şu an için güzel gidiyor.
Forum’da birinin ismi çok geçince ‘reklam’ söylentileri türüyor da. Ben burada ismi sık geçen birçok falcıya da bakım yaptırdım.
Buket bana çok destek oluyor, çok da memnun olduğum için sadece bilgi vermek istedim.
Yine görüşmek üzere..

Bu kaza mevzusunu hekese mi söylüyor acaba
Aslında bana başka bi falcıda demişti Zeynep’ten önce ama bu şekilde olacağını düşünmemiştim. Zeynep kaza, arayacak, gelecek, öpecek :)) herkes mutlu olsun diye düşünüyor herhalde.

Fal işini de bu siteyi de bırakıyorum. Boşu boşuna umutlanıp hayal kirikligina uğradım yine. Artık umut etmek istemiyorum
Dertleştiğimiz arkadaşlar olmuştu haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun...

Son düzenleme:
en iyisi bırakmak galiba ben en son buket hanima baktracaktim bu aliskanligimdan kurtulmak icin tutuyorum kendimi

En son Zeynep’e 1 kasımda baktırmıştım. Sorduğum adamla aylardır bozuğuz zaten. “Onun bir kadınla ilişkisini duyacaksın, ona çok bağıracaksın” demişti bana. Geçen yaz öğrendiğim ama kaçamak sandığım bir ilişkisinin aylardır devam ettiğini öğrendim bugün. İnstagram profiline bile kızla beraber resmini koymuş. Ama ben bağırmadım. Satırlarca yazdım ona, sıfır hakaret ve öfkeyle, ama bana yaşattığı her şeyi de yüzüne vurarak. Çok özür dilerim çok çok pişmanım ne olur bana düşman olma dedi. Bakalım Zeynep’in diğer söyledikleri de olacak mı. Pişmanlığından ölsün istiyorum çünkü. Ama tekrar söyleyeyim Zeynep size kötü konuştuysa hemen korkmayın, yanıldığı da çoktur.

Hakkinizda herseyin hayirlisi olur insallah bende sizin gibi bunalip 2-3 sene ara vermistim fal isine kafam o kadar rahat mutludumki anlatamam herseyi aķışina birakmistim hem param cebim kaliyordu hem stres yapmiyordum sonra nasil oldu bilmiyorum ama yine bu sitede buldum kendimi ama eskisi gibu takinti halinde deilim gunde 2-3 fala gittigimi işıme kafami veremedigimi gece uyumadigimi hatirliyorum bu fallar yüzunden en güzelini yapiyorsun canim,su an keyfi ayda bir kafama yatarsa baktiriyorum

Zeynep dışında telefonda iyi bakan birisini biliyor musunuz?

Kızlar merhaba. Bu bahsettiniz Buket antepteki buketse o efsanedir yaa. Valla ben ona yüzyüze batırıyorum biraz pahalı ama kafe falcilariyla uğraşmaktansa Buket derim ben.

Kızlar merhaba. Bu bahsettiniz Buket antepteki buketse o efsanedir yaa. Valla ben ona yüzyüze batırıyorum biraz pahalı ama kafe falcilariyla uğraşmaktansa Buket derim ben.
Ben nerde yaşadığını bilmiyorum. Bu sitede de kimsenin reklamını yapmadım zaten herkese fal baktırdığım için hangi birinin yapayım Buket ile ilgili şunu diyebilirim ki Zeynep gibi yapmıyor, He tamam tamam diye telefonu kapatmıyor sonradan hal hatır soruyor bu bile bi şeydir gibi geliyor bana. Psikoloğa gidiyorsun derdini anlatıyorsun onlar dur düşün bekle diye yorum yaparken Buket fikirlerini söylüyor insan bi rahat hissediyor o an kendini diyelim :) bana söyledikleri var ama zamanı da var, çıkar mı bilmem... çıkarsa mutlaka haber ederim.

Zeynep kötü diye öyle yazmadım, sabırsız biraz o yüzden yazdım. Bi de ona çok kızgınım bana verdiği vade yalan oldu

Zeynep kötü diye öyle yazmadım, sabırsız biraz o yüzden yazdım. Bi de ona çok kızgınım bana verdiği vade yalan oldu
Zeynep birazcık gelgit akıllı bir kadın sahiden de. Yani sadece fal baktıranlara karşı değil kendi çevresine de öyle bence:) Ben ki bir dönem çılgınlar gibi fal baktırdım, söyledikleri gerçekle alakalı olan tek kişi Zeynep oldu benim için. Yalnız vade verdiği kişileri duyunca şaşırıyorum, ben 6-7 kez baktırdım asla vermedi.

Bende dün baktirdim zeynepe banada vade vermedi ama cok dobra o hosuma gitti

Merhaba herkese
Eski yazılanları okudumda tutku dan çok bahsedilmiş bende baktırmak istiyorum tel numarası olan bana mesaj atabilirmi teşekkürler

ben safiyeye baktirdim.an ve karakter tespiti guzel.ama uc aya bakiyor.zaten kimse uc ay sonrasini goremez yalan soyler goruyorum dese de diyor.bunu bilemem.neyse.cok kisa bi süreç cikarsa yazacagim.ama an ve gecmis yorumu guzeldi.

Baktirirken canim verdiğin vade tutuyor bana süre yazmıyorlarmi falan desene. Ben Evlilik ne zaman diye sordum 3 aydan sonrası biraz zor dedi Ama vadeler tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…