- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
aşkim sana da üc aylik bakti dimi?kesin cikmadi yani?Ben gittim bomboş bir faldı. Gelecekle ilgili hiç bir şey demediği gibi anda da yanılmış. Hiç sevmemiş dediği adamın çok sevdiğini öğrendim geçenlerde :) Negatif ve gereksiz bir kadın.
Ya 3 aylık demişti de gelecekle ilgili aşırı gereksiz bir iki şey söyledi hepsi o kadar. Yok annen kendini depresif hissedecek, babanın sırtı ağrıyacak falan. Abartmıyorum gerçekten bunları söyledi. Bu kadarcık şeyi de tutturmuş olsa ne ki zaten:) Anla ilgili önemli şeyleri bile bilemedikten sonra.aşkim sana da üc aylik bakti dimi?kesin cikmadi yani?
en iyisi bırakmak galiba ben en son buket hanima baktracaktim bu aliskanligimdan kurtulmak icin tutuyorum kendimi
Zeynep dışında telefonda iyi bakan birisini biliyor musunuz?
bana sa annen depresif olacak dedi.Ya 3 aylık demişti de gelecekle ilgili aşırı gereksiz bir iki şey söyledi hepsi o kadar. Yok annen kendini depresif hissedecek, babanın sırtı ağrıyacak falan. Abartmıyorum gerçekten bunları söyledi. Bu kadarcık şeyi de tutturmuş olsa ne ki zaten:) Anla ilgili önemli şeyleri bile bilemedikten sonra.
Al işte, annem babam için baktırıyorum sanki falı. Zaten kapısından içeri girdiğim anda pişman olmuştum. Hem kadının hem de evinin enerjisi çok olumsuz bence. Falı da aşırı kısa tam beş dakikada paketleyip gönderdi beni, sorularıma da ne bileyim, bilemem ki falan diye cevaplar vererek. Adamın kalbinde başkası var demişti, adamın en yakınlarından öğrendim ki o ilişki sadece bir çıkar ilişkisiymiş. Ayrıca üç aydan ötesini kimse göremez diye kendisi uyduruyor. Zeynep’in bana 1 kasımda baktığı fal 2 gün önce çıktı. Ama Zeynebi de gönül rahatlığıyla tavsiye etmem zor, enerjisi bir çok insanla tutmuyor. Onun falına tahammül etmek herkesin harcı değil. Ben bugün aramak istedim mesela ama kendimde o gücü bulamadığım için başka güne erteledim :)bana sa annen depresif olacak dedi.
Safiyenin de enerjisi Zeynep'in de enerjisi çok negatif .....Safiyenin bende de yanıldığı konular oldu, ama bildiği şeyler de oldu, aynı Zeynep gibi....benim kadar Zeynep'e baktırmış ki,mse yoktur, 2 yılda 500 fal baktırmışımdır, en son çok önemli bir konuda beni yanılttı ve yanlış bilgi verdi, o zamandan beri baktırmıyorum, daha önce de yanılttığı konular oldu, bildikleri de oldu, ama eşit diyebilirim...yalnız son yanılttığı konu çok önemliydi ve olay anında aradığım halde anı ve yakın geleceği bilemedi, olayı farklı aktardı ve yanlış birşey yapmama sebep oldu....bence Safiye ve Zeynepin birbirinden farkı yok bence...ikisi de yanılabiliyor...belkşi safiyeye 3 kez gitmeyip daha çok gitsem daha çok tuttururdu, zeynep'in 500 eder Safiye 10 fal, ama safiye sık sık gelmeni istemez, kendine bağımlı yapmaz Zeynep gibi ve daha iyi niyetli ve dürüst buluyorum safiyeyi...Zeynep kendine bağlar resmen, olayı orda çözmez ya da çözemez, sürekli ona fal baktırmana ona bağımlı olmana sebep olur( bilerek ya da bilmeyerek) sonuçta o kadar fala rağmen çoğu soruna net cevap bulamazsın, önemsiz şeyleri önemliymiş gibi algılamana sebep olur, önemlileri önemsiz gibiAl işte, annem babam için baktırıyorum sanki falı. Zaten kapısından içeri girdiğim anda pişman olmuştum. Hem kadının hem de evinin enerjisi çok olumsuz bence. Falı da aşırı kısa tam beş dakikada paketleyip gönderdi beni, sorularıma da ne bileyim, bilemem ki falan diye cevaplar vererek. Adamın kalbinde başkası var demişti, adamın en yakınlarından öğrendim ki o ilişki sadece bir çıkar ilişkisiymiş. Ayrıca üç aydan ötesini kimse göremez diye kendisi uyduruyor. Zeynep’in bana 1 kasımda baktığı fal 2 gün önce çıktı. Ama Zeynebi de gönül rahatlığıyla tavsiye etmem zor, enerjisi bir çok insanla tutmuyor. Onun falına tahammül etmek herkesin harcı değil. Ben bugün aramak istedim mesela ama kendimde o gücü bulamadığım için başka güne erteledim :)
Karsıdaki kişinin düşüncelerinde yanıldığı oldumu zeynebin bu bnm için cok önemli..Safiyenin de enerjisi Zeynep'in de enerjisi çok negatif .....Safiyenin bende de yanıldığı konular oldu, ama bildiği şeyler de oldu, aynı Zeynep gibi....benim kadar Zeynep'e baktırmış ki,mse yoktur, 2 yılda 500 fal baktırmışımdır, en son çok önemli bir konuda beni yanılttı ve yanlış bilgi verdi, o zamandan beri baktırmıyorum, daha önce de yanılttığı konular oldu, bildikleri de oldu, ama eşit diyebilirim...yalnız son yanılttığı konu çok önemliydi ve olay anında aradığım halde anı ve yakın geleceği bilemedi, olayı farklı aktardı ve yanlış birşey yapmama sebep oldu....bence Safiye ve Zeynepin birbirinden farkı yok bence...ikisi de yanılabiliyor...belkşi safiyeye 3 kez gitmeyip daha çok gitsem daha çok tuttururdu, zeynep'in 500 eder Safiye 10 fal, ama safiye sık sık gelmeni istemez, kendine bağımlı yapmaz Zeynep gibi ve daha iyi niyetli ve dürüst buluyorum safiyeyi...Zeynep kendine bağlar resmen, olayı orda çözmez ya da çözemez, sürekli ona fal baktırmana ona bağımlı olmana sebep olur( bilerek ya da bilmeyerek) sonuçta o kadar fala rağmen çoğu soruna net cevap bulamazsın, önemsiz şeyleri önemliymiş gibi algılamana sebep olur, önemlileri önemsiz gibi
Al işte, annem babam için baktırıyorum sanki falı. Zaten kapısından içeri girdiğim anda pişman olmuştum. Hem kadının hem de evinin enerjisi çok olumsuz bence. Falı da aşırı kısa tam beş dakikada paketleyip gönderdi beni, sorularıma da ne bileyim, bilemem ki falan diye cevaplar vererek. Adamın kalbinde başkası var demişti, adamın en yakınlarından öğrendim ki o ilişki sadece bir çıkar ilişkisiymiş. Ayrıca üç aydan ötesini kimse göremez diye kendisi uyduruyor. Zeynep’in bana 1 kasımda baktığı fal 2 gün önce çıktı. Ama Zeynebi de gönül rahatlığıyla tavsiye etmem zor, enerjisi bir çok insanla tutmuyor. Onun falına tahammül etmek herkesin harcı değil. Ben bugün aramak istedim mesela ama kendimde o gücü bulamadığım için başka güne erteledim :)
Safiyenin de enerjisi Zeynep'in de enerjisi çok negatif .....Safiyenin bende de yanıldığı konular oldu, ama bildiği şeyler de oldu, aynı Zeynep gibi....benim kadar Zeynep'e baktırmış ki,mse yoktur, 2 yılda 500 fal baktırmışımdır, en son çok önemli bir konuda beni yanılttı ve yanlış bilgi verdi, o zamandan beri baktırmıyorum, daha önce de yanılttığı konular oldu, bildikleri de oldu, ama eşit diyebilirim...yalnız son yanılttığı konu çok önemliydi ve olay anında aradığım halde anı ve yakın geleceği bilemedi, olayı farklı aktardı ve yanlış birşey yapmama sebep oldu....bence Safiye ve Zeynepin birbirinden farkı yok bence...ikisi de yanılabiliyor...belkşi safiyeye 3 kez gitmeyip daha çok gitsem daha çok tuttururdu, zeynep'in 500 eder Safiye 10 fal, ama safiye sık sık gelmeni istemez, kendine bağımlı yapmaz Zeynep gibi ve daha iyi niyetli ve dürüst buluyorum safiyeyi...Zeynep kendine bağlar resmen, olayı orda çözmez ya da çözemez, sürekli ona fal baktırmana ona bağımlı olmana sebep olur( bilerek ya da bilmeyerek) sonuçta o kadar fala rağmen çoğu soruna net cevap bulamazsın, önemsiz şeyleri önemliymiş gibi algılamana sebep olur, önemlileri önemsiz gibi
Düşünce okumusunda sıkıntı yok....bahsettiği olayların hiç tahmin etmediğin bambaşka şeyler çıkması, kazaları hep karşı tarafa söyler ama sen yaşarsın, senin başına kötü birşey hiiç gelmez onun falına göre ama faldan 1 gün sonra aynı gün içinde iki kez ciddi kaza atlatabilirsin, bizimle ilgili kötüleri görmüyor ya da görüyor söylemiyor, ama başka herkesin başına kötü şeyler görüyor ve daha neler neler...Zeyneple ilgili yorum yaparken senin kadar baktirdigimi düşünmüyorum. Ayrılık dönemlerim de ne düşünüyor şeklinde Baktirdim. Tartışma konularında hata yaptığını biliyorum. Eski sevgilisi ile tartışacak derken benimle oldu. Düşünceleri okumasında teyit ettiğim için inanmıştım doğru diyor diye. Bakalım son 2 faldır dediği bir şey var vade vermedi o konuda. Senin yazını okuyunca acaba olacakmı diye daha merak ettim acikcasi
Erkek arkadaşın taşınacak demişti bu benim için çok önemli bir konu benmi taşınacağım acaba:)))) bana hiç kaza demedi. Ama onun sağlık sorunlarıni söylerken inşallah beni görmemiştir. Ben Işlem yaptırıyorum ona Ablasida yaptırıyor:) adamı deli etmeye yeminimiz var. Bazen işlemle ilgili olay Konusun da konuşurken zeynep ablası ile karıştırma diye söylüyorum fal sırasında geçen kızdı niye anlamıyorsun senin adını yazıyorlar diyeDüşünce okumusunda sıkıntı yok....bahsettiği olayların hiç tahmin etmediğin bambaşka şeyler çıkması, kazaları hep karşı tarafa söyler ama sen yaşarsın, senin başına kötü birşey hiiç gelmez onun falına göre ama faldan 1 gün sonra aynı gün içinde iki kez ciddi kaza atlatabilirsin, bizimle ilgili kötüleri görmüyor ya da görüyor söylemiyor, ama başka herkesin başına kötü şeyler görüyor ve daha neler neler...
Söylediği birilerine aşık olma mevzuları , yeni yakışıklı adamlar hiiç çıkmadı bu arada....sanırım bakıp aa ne güzel çocuk dediğim adamları aşk olarak gördü veya öyle yorumladı....küçük meseleleri abartması, büyükleri bazen hiiç görmemesi nedeni ilke çok yanılttığını düşündüğüm için artık baktırmıyorum....yine benimle ilgili çok önemli bir meseleyi sormama rağmen olayın kötü boyutunu hiiç göremedi ben de o rahatlıkla yanlış davranış sergiledim.....falı çok yanıltıcı olabiliyorDüşünce okumusunda sıkıntı yok....bahsettiği olayların hiç tahmin etmediğin bambaşka şeyler çıkması, kazaları hep karşı tarafa söyler ama sen yaşarsın, senin başına kötü birşey hiiç gelmez onun falına göre ama faldan 1 gün sonra aynı gün içinde iki kez ciddi kaza atlatabilirsin, bizimle ilgili kötüleri görmüyor ya da görüyor söylemiyor, ama başka herkesin başına kötü şeyler görüyor ve daha neler neler...
Kızlar kafami alla pullak yaptınızSöylediği birilerine aşık olma mevzuları , yeni yakışıklı adamlar hiiç çıkmadı bu arada....sanırım bakıp aa ne güzel çocuk dediğim adamları aşk olarak gördü veya öyle yorumladı....küçük meseleleri abartması, büyükleri bazen hiiç görmemesi nedeni ilke çok yanılttığını düşündüğüm için artık baktırmıyorum....yine benimle ilgili çok önemli bir meseleyi sormama rağmen olayın kötü boyutunu hiiç göremedi ben de o rahatlıkla yanlış davranış sergiledim.....falı çok yanıltıcı olabiliyor
Ben bu kadar falcı gezdim, evlerden ırak diyeceğim çok az sayıda falcıdan biridir Safİye. Bu kadar şey söylemiş size, içlerinde tutan hemen hemen hiç bir şey yok gibi. Bence kadında zerre hissiyat yok. Biz de aklımıza gelen ilk on tane cümleyi karşıdakine sıralasak illa ki bir iki tanesi tutar. Şu annenin depresyonda olma hikayesini ise söylemediği kişi yok sanırım. Ona gideceğinize aşırı yoğun olmayan bir kafe falcısına gidin bence. Hem size daha fazla zaman ayırır, hem daha çok şey tutturabilir hem de modunuzu yükseltir. Ben Safiyeye gidip bir de moralimi bozmasına izin verdiğim için aşırı kızdım kendime. Ona verdiğim 100 lirayı sokakta düşürmüş olsam belki bir fakir bulmuştur der üzülmezdim.Merhaba Safiye’yle ilgili sorular sorulmuş ben 3kere gittim özellikle de verdiği vadeleri bekleyerek gittim o yüzden en sağlıklı yorum yapacağımı düşünüyorum siz ona göre karar verin.
1.Gittiğimde;
İşle ilgili istifa kararı almıştım işyerine belirtmiştim Safiye tutulacağımı oranın aile yeri olduğunu ordan çıksam bile 1hafta içinde işe gireceğimi söyledi hatta iş anlamında korunduğumu söyledi çıkmadı hatta 5ay işsiz kaldım
2.Yeni biriyle tanışacağımı hatta bana bu kişiyi sormak için geleceksin dedi İ harfli biri dedi olmadı
3.İstanbulda kalacaksın dedi olmadı.30gün içinde bir kalabalığa gireceksin falan klasik şeyler dedi onlar zaten olmadı takmıyorum.
4.Eski sevgilimin beni sevdiğini beni izlediğini bir levelımızın olacağını söyledi bu adam asla evlenmez dedi o an için bilemiyorum
5.Yanındaki kız için ciddi biri değil dostluk var dedi doğru çıktı
6.Benim evlilik kapımın açıldığını ve evlenme şansımın olduğunu söyledi o sene içinde hayır :))
2.Gittiğimde;
Eski sevgilimin benim yüzümden ruhen bunalıma girdiğini beni unuttuğunu söyledi onu aramamam sormamam bunalıma sokmuş benden haber alamadığı için. Yalan adamın oysaki ilişkisi varmış :))
2. İşte sen kendi elinle bu adam seninken kaybetmişsin bazen kader bizim elimizdedir falan dedi. Şuan yüzyüze olduğu biri bar dedi martta görebilirsin ikisini dedi adamın evlilik yolu açılmış dedi. 0 km biri dedi şuan sevgi alamıyorum aralarında ama kaderinde var dedi. O kısmı bilmiyorum çünkü 0km dediği ile benim öğrendiğim kız uzun zamandır birlikte olduğu kişi hala devam ediyorlar. Madem benim yüzümden bunalıma girdi ciddi ilişkisi aylardır nasıl olsun bu kısımları bilemiyorum karışık.
3. İşle ilgili işte 2yer vardı biri yalancılık veriyo dedi orası olmayacak dedi evet ben girdim ama hoşuma gitmedi kendi isteğimle çıktım kalabilirdim bunu bilmişmi oluyor bilmiyorum
4. Yine 30gün kalabalık muhabbeti
5. 2.iş için 8aydır uğraşıyosun dedi hayır daha 15günlük olan bir görüşmeydi askıda ama olacak dedi olmadı benimde gönlüm geçti zaten
6. İlişki istemiyorsun kendini kapatmışsın dedi evet
7.Mahkemem için sevindirici haber Leh’ine dedi hayır aleyhime sonuçlandı.
8.Annem için bunalımda dedi bıktım diyormuş falan hiç öyle bir kadın değil :)
Yani sayamadığım unuttuğum şeyler var. Açıkcası ben Safiye’yi çözemedim önce iyi diyodum sonra bunları kıyaslayınca aslında %100 çıkmadığını gördüm ama anla alakalı tespitleri doğru olabilir bilemiyorum ama neticesi yok
Ben bu kadar falcı gezdim, evlerden ırak diyeceğim çok az sayıda falcıdan biridir Safİye. Bu kadar şey söylemiş size, içlerinde tutan hemen hemen hiç bir şey yok gibi. Bence kadında zerre hissiyat yok. Biz de aklımıza gelen ilk on tane cümleyi karşıdakine sıralasak illa ki bir iki tanesi tutar. Şu annenin depresyonda olma hikayesini ise söylemediği kişi yok sanırım. Ona gideceğinize aşırı yoğun olmayan bir kafe falcısına gidin bence. Hem size daha fazla zaman ayırır, hem daha çok şey tutturabilir hem de modunuzu yükseltir. Ben Safiyeye gidip bir de moralimi bozmasına izin verdiğim için aşırı kızdım kendime. Ona verdiğim 100 lirayı sokakta düşürmüş olsam belki bir fakir bulmuştur der üzülmezdim.
Çok ilginç, aklımdan az önce geçiyordu acaba Kader’e mi baktırsam diye. Bir kaç gündür sıkıntılı bir durumum var, Kader’in geçen yaz burada övüldüğünü duymuştum aklıma geldi baktırmak. Sayenizde onu da kafamdan silmiş oldum, iyi oldu :)safiye ve birde kader için aynen bu şekilde düşünüyorum. Hatta kaderi özelden sordugum bi üye baktırma demişti dinlemedm ikisinide de sokağa para atmış gibi hissetmiştim.
Ben de Kaderi size övmüştüm özür dilerimsafiye ve birde kader için aynen bu şekilde düşünüyorum. Hatta kaderi özelden sordugum bi üye baktırma demişti dinlemedm ikisinide de sokağa para atmış gibi hissetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?