İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaderi ben kendi adima söyliyim durjm tespitleri ilk falinda iyi o da zaten iskambil.acan az da yorumlama kabiliyrti olan herkes yasar fakat sonra her aradiginda fala cevirmesi falina odakli degil paraya odakli oldigunu dusundurdu. Ustelik maddiyetimin iyi olmadigi zamanda aglayarak derdime, aradim surekli fala cevirdi ve o sirada soyledigi hicbir sey cikmadigi gibi falin sonucunu bekledigim icin ümitsizce oldu, hayal kirikligo oldu benim adima

Kader icin burada olumlu yprumlar yazdin diyecek arkadaslar elbette vardir inanin zor durumdayken ilk iki falindan bir kac olay tuttu diye ki zaten muhtemel seyler dusunjnce ben kendim bile tahmin ederdim her neyse insan ümitlenip memnuniyetini dile getirmek istiyor fakat malesef benim icin cok buyuk bir hayal kirikligi kendisi hem de zor gunlerimde...

cok sevindim inşallah bana da cikmaz

cok sevindim inşallah bana da cikmaz
Eskiden fallar cikmiyor diye üzülürdük simdi de cikmaz insallah diye sevinmeye basladikSonuc elde var sıfır yine elimizde saglam bir falci yok,falcilarin bu siteyi izledigine hatta üyelikleri olduguna eminim kendine guvenen falcilar bize özelden ulassinlar birimiz deneyelim ücrey vermeden söz fallari cikarsa bizzat ben tavsiye edicem,kimseyede bana mesaj cektigini soylemiyecegim söz,en azindan fali cikan paramizin bosa gitmeyecegi kisilere baktiririz,son dönemde burda adi gecenlerin hepsi boş

Zeynepin numarasını ve bıldınıx ii falcı numarasını alabılırmıyım

Ahahaha bu çok iyi, tuttum lütfen sevgili falcı kardesler ablalar ulasin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…