Kaderi ben kendi adima söyliyim durjm tespitleri ilk falinda iyi o da zaten iskambil.acan az da yorumlama kabiliyrti olan herkes yasar fakat sonra her aradiginda fala cevirmesi falina odakli degil paraya odakli oldigunu dusundurdu. Ustelik maddiyetimin iyi olmadigi zamanda aglayarak derdime, aradim surekli fala cevirdi ve o sirada soyledigi hicbir sey cikmadigi gibi falin sonucunu bekledigim icin ümitsizce oldu, hayal kirikligo oldu benim adimaÇok ilginç, aklımdan az önce geçiyordu acaba Kader’e mi baktırsam diye. Bir kaç gündür sıkıntılı bir durumum var, Kader’in geçen yaz burada övüldüğünü duymuştum aklıma geldi baktırmak. Sayenizde onu da kafamdan silmiş oldum, iyi oldu :)
cok sevindim inşallah bana da cikmazMerhaba Safiye’yle ilgili sorular sorulmuş ben 3kere gittim özellikle de verdiği vadeleri bekleyerek gittim o yüzden en sağlıklı yorum yapacağımı düşünüyorum siz ona göre karar verin.
1.Gittiğimde;
İşle ilgili istifa kararı almıştım işyerine belirtmiştim Safiye tutulacağımı oranın aile yeri olduğunu ordan çıksam bile 1hafta içinde işe gireceğimi söyledi hatta iş anlamında korunduğumu söyledi çıkmadı hatta 5ay işsiz kaldım
2.Yeni biriyle tanışacağımı hatta bana bu kişiyi sormak için geleceksin dedi İ harfli biri dedi olmadı
3.İstanbulda kalacaksın dedi olmadı.30gün içinde bir kalabalığa gireceksin falan klasik şeyler dedi onlar zaten olmadı takmıyorum.
4.Eski sevgilimin beni sevdiğini beni izlediğini bir levelımızın olacağını söyledi bu adam asla evlenmez dedi o an için bilemiyorum
5.Yanındaki kız için ciddi biri değil dostluk var dedi doğru çıktı
6.Benim evlilik kapımın açıldığını ve evlenme şansımın olduğunu söyledi o sene içinde hayır :))
2.Gittiğimde;
Eski sevgilimin benim yüzümden ruhen bunalıma girdiğini beni unuttuğunu söyledi onu aramamam sormamam bunalıma sokmuş benden haber alamadığı için. Yalan adamın oysaki ilişkisi varmış :))
2. İşte sen kendi elinle bu adam seninken kaybetmişsin bazen kader bizim elimizdedir falan dedi. Şuan yüzyüze olduğu biri bar dedi martta görebilirsin ikisini dedi adamın evlilik yolu açılmış dedi. 0 km biri dedi şuan sevgi alamıyorum aralarında ama kaderinde var dedi. O kısmı bilmiyorum çünkü 0km dediği ile benim öğrendiğim kız uzun zamandır birlikte olduğu kişi hala devam ediyorlar. Madem benim yüzümden bunalıma girdi ciddi ilişkisi aylardır nasıl olsun bu kısımları bilemiyorum karışık.
3. İşle ilgili işte 2yer vardı biri yalancılık veriyo dedi orası olmayacak dedi evet ben girdim ama hoşuma gitmedi kendi isteğimle çıktım kalabilirdim bunu bilmişmi oluyor bilmiyorum
4. Yine 30gün kalabalık muhabbeti
5. 2.iş için 8aydır uğraşıyosun dedi hayır daha 15günlük olan bir görüşmeydi askıda ama olacak dedi olmadı benimde gönlüm geçti zaten
6. İlişki istemiyorsun kendini kapatmışsın dedi evet
7.Mahkemem için sevindirici haber Leh’ine dedi hayır aleyhime sonuçlandı.
8.Annem için bunalımda dedi bıktım diyormuş falan hiç öyle bir kadın değil :)
Yani sayamadığım unuttuğum şeyler var. Açıkcası ben Safiye’yi çözemedim önce iyi diyodum sonra bunları kıyaslayınca aslında %100 çıkmadığını gördüm ama anla alakalı tespitleri doğru olabilir bilemiyorum ama neticesi yok
Eskiden fallar cikmiyor diye üzülürdük simdi de cikmaz insallah diye sevinmeye basladikcok sevindim inşallah bana da cikmaz
Ahahaha bu çok iyi, tuttum lütfen sevgili falcı kardesler ablalar ulasin bizeEskiden fallar cikmiyor diye üzülürdük simdi de cikmaz insallah diye sevinmeye basladikSonuc elde var sıfır yine elimizde saglam bir falci yok,falcilarin bu siteyi izledigine hatta üyelikleri olduguna eminim kendine guvenen falcilar bize özelden ulassinlar birimiz deneyelim ücrey vermeden söz fallari cikarsa bizzat ben tavsiye edicem,kimseyede bana mesaj cektigini soylemiyecegim söz,en azindan fali cikan paramizin bosa gitmeyecegi kisilere baktiririz,son dönemde burda adi gecenlerin hepsi boş
Çıkmıyor baktırdım söylediği 2 cümle oda çıkmıyorMerhaba
Sığınak cafe de bernise baktıran varmı nasıl acaba yazabilir misiniz
Canım birisinde varsa ulaşır yazar sana merak etmemerhabalar falcı serpilin nosunu atabilir misiniz lütfen?
Uzak dur benceKadıköyde madam şeri varmıs ona baktıran var mı off kurutttuk forumdakileri
Bir ara bende ona baktırmıştım çok negatifti moralimi bozmuştuKadıköyde madam şeri varmıs ona baktıran var mı off kurutttuk forumdakileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?