İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir falcinin bir söyledigi cikti diye ikincisine ucuncusune hatta benim gibi 5+ bile gidiyoruz. Her seferinde isabetli tutturan falcilari yazalim mi buraya belki deneriz digerlerimiz de

Ben o kadar çok fal baktırdım ki, hiçbiri çıkmadı. Çıkan şeyler de ya ufak tefek önemsiz şeyler ya da olumsuz olanlar. Ramek, Nakta, Nihal, Deniz vs hiçbiri olmadı. Sadece Yumi’nin söylediği bazı önemli şeyleri yaşadım ama o da sonuç için çok olumlu. Gidişat ve benim düşüncelerim artık o kadar da olumlu değil.

Evet zeynep karistiriyor burda bende demistim bana mesala karsimdki kisi için isi gucu mahvalocak dedi rütbe kazanmis isinden ayrılansa ben oldum o değil..ama cocuk var dedi cocugu oldu mesela onu var gibi gördü neyi tutturup neyi tutturnayacagi belli değil riskli

Ama cocuk sana yumusak konuşmuş aslinda..uzun zamandr ilkkez bir gelisme yasamisin takip ettigim kadariyla aslinda negatif gormedim.ben durumu..Zeynebin olumsuz konusup yanilttigi coktur bunlardan biri de benim buyuzden adi gecince yorum yazmadan duramiyorum benm sadece 2017baslarinda baktirdim falcilar tutmus geriye baktigimda suanki durumu kimse bilemedi

Ama aslinda zeynep bilmis bir bayanla olan iliskisini duyacaksin ve bagiracaksin demisilla konusarak bagrilmazki bazen yazarakta bagirir insanki Fidelle da aynen oyle yapmis ,zaten hersey ortada cocuk kizla resmini koymus instagramina daha nasil olumsuz birsey konusabilirki bazi erkekler ah almaktan korkuyor yada biz bayanlarin diger hayatindaki yeni bayana iletisim kurmamizdan,canim Fidelle bunlari asla senin moralini bozmak icin yazmiyorum yanlis anlama lutfen,erkekler nedense hep acik kapi birakmayi seviyorlar nedense

Fidelle Insallah zeynepin oteki soyledigide cikar pisman olup pesinde kosar tekrar ki bu cok mumkun herseyi zamana birak ilahi adalet elbet yerini bulur sen icini ferah tut

Ben de "zeynebin olumsuz konusup yanildigi" yla ilgili kısma yorum yaptim zaten arkadasin yazdığı

smallbutterfly canım merak etme sana darılmıyorum asla:) Ben adama sıfır itham ve hakaretle, çok uzun şeyler yazdım ve açık açık ah ettim. Umarım çok uzun bir ömür sürer ama asla huzur bulamazsın dedim. Benim olayımda yüzde yüz adam suçlu, hem de öyle böyle değil. Yani adamın bana tek yanlışı ihanet de değil, evvelinden de çok kötü davrandı. Aylarca ızdırap çektirdi. Bunun üzerine bir de sert konuşsa olay karakolda veya adliyede bitebilirdi artık:)
Dualarınızı eksik etmeyin de bana muhtaç olduğunu, kapıma gelip yalvardığını da göreyim. Hayatımda bana en büyük haksızlığı yapan kişi oldu, ancak o sürünürse benim kalbimin yanması biter.
Zeynep’ e 2 gün önce yazmıştım, daha bugün geri döndü. Falın parasını attım, ara dediği saatte hep meşguldü. Şu saat oldu hala dönmedi. Bana bu kadar şey bilmemiş olsa hayatta çekmem onun kahrını ama işte...

Dualarim seninle canim hersey cok guzel olacak insallah ,hakkinda hayirlisi ne ise onu versin sana

merhaba, bahsettiğiniz yumi youtubedaki yuminin tarotu mu yoksa başka biri mi acaba?

merhaba, bahsettiğiniz yumi youtubedaki yuminin tarotu mu yoksa başka biri mi acaba?
Merhaba :) Evet YouTube’daki yuminin tarotu. Birkaç kez açılım yaptırmıştım, söylediği şeylerden bazılarını yaşadım ama işte sonuç kısmı her zamanki gibi yok :)

Merhaba :) Evet YouTube’daki yuminin tarotu. Birkaç kez açılım yaptırmıştım, söylediği şeylerden bazılarını yaşadım ama işte sonuç kısmı her zamanki gibi yok :)
Ben bu tarot olayına hiç inanmıyorum ya... Kahve falı attığımda tarotla destekledim cümlesini duyarsam veya okursam kesinlikle o fal benim için orada bitiyor. İnanın bu tarot kartlarıyla sizde yorum yaparsınız zaten karşı taraf soru soracak size bir iki yorum ve tecrübeden sonra biraz da kitap okuma alışkanlığınız varsa cümleleri döktürürsünüz.

Şimdi biraz youtube kanalına da baktım. Oradaki yorumlara bakayım dedim sanki benim için seçilmiş kartlar birebir anlattın gibisinden. Yani artık ben bu sitelerde falcılara yapılan yorumları zerre dikkate almayacağım

Size kesinlikle katiliyorum

Sizin tercihiniz. :)

anladım, ben de izlemiştim videolarını güzel açıklıyordu denerim belki :)
Ben de sıkıntıdan videolarını izleyerek başlamıştım, sonra birkaç kez baktırdım. Karşısına oturup kahve falı baktırdığım falcının bilemediği şeyi o söylemişti bana. Ama tabii ki tavsiye olarak söyleyemem, yok ya ne alaka dediğim şeyler de oluyor çünkü :) artık o kadar soğudum ki fallardan, zaten bi süredir baktırmıyorum çok daralınca YouTube’daki videoları izliyodum, artık onları bile dinleyemiyorum :)

Memnun kaldiginiz güzel yıldızname bakan birileri de olabilir tavsiyeler dikkate alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…