İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet ben de falı bırakma aşamasındayım aslında ama youtube videolarını izliyorum nikotin bandı gibi biri daha var aklımda ikisinden birine baktırıp durdururum kendimi umarım :)

Canim hosgeldin seni gordugume cok sevindim bayagdir yoktun senin güzel yorumlarini özledim bu forumda,sen zeynepe baktirdinmi ciktimi soyledikleri bahsedermisin biraZ bir ara burda adi gecen her falciya giderdik seninle
Hosbulduk canim uzun zamandir yoktum ara vermistim bu ara yine dayanamadim aktiflestirdim uyeligimi. Zeynep e onemli olaylarda yanildigi icin kizsam da -bende 2 olayda ciddi yanildi- gercekten ozel gucu oldugunu dusunuyorum. Ancak dolgu cumleleri kaale almadan dinleyip aradan soyledigi goruntuleri ve degisik tasvirleri sececeksin. Bana soyledigi olumsuz seylerin %80i, olumlularin da %20si cikmistir. Bunlar su olur mu bu olur mu dediklerimiz degil. Olaylar durumlar ortada yokken anlatip sonucunu soyledikleri. Diger burada gecen hic kimsenin bu kadar basarili oldugunu dusunmuyorum. Son donem zeynep ve samsun arzu disinda baktirmadim. Zeynepe yilda 5-6, Arzuya da yilda 1-2 ancak. Ikisine de her seyi biliyor diyemem ama ikisi de gunundelerse iyi bakarlar, siradan falci degillerdir, ne gorurlerse soylerler. Bunu soyleyebilirim. Yoksa elbette bilemedikleri de oldu. Biliyorsun ayni gunde kac fal baktirirdik eskiden artik guvenim azaldigi icin deneyemiyorum bile. Yeni yazilanlardan da pek duzgun biri yok gibi gorunuyor. Sadece para degil, enerji icin bile denemek istemiyorum.

Su falı bakmiyor mu o? Güvenikir bir yıldızname istiyorum ben
Evet su. Genel gidisat icin deneyebilirsin diye yazdim. Guvenilir yildiznameciyi buradan bulman cok mumkun olmaz, iyi olanlar zaten gizli olur ve surekli bakmaz, parayla bakmaz. Zeynep de once gizliydi mesela sonradan yazildi buraya.

Sen benim gibi kolay kolay begenmezsin biliyorum senelerdir gurme olduk artikAyni dönemde hortladi yine fal merakimiz Ama artik cok para harcamak yok kendimize kural koyalim ,sen zeynepe 2017 dede baktirmissin simdi msjlarimizo okuyorum ben o donemde telefonda fala inanmadigim icin baktirmamisim sanirim ama konusmusuz,sana o donemden bu yana bayag dedikleri cikmis o zaman,arzu dami telefonda bakiyor

Uzun zamandır dikkatimi çekiyor, ben de fal baktırırken hep aynı şeyi yaşıyorum. Nedense falda söylenen olumsuz şeyler çıkıyor sadece. Sevdiğin kişiyle evleneceksin çok mutlu olacaksın, istediğin iş olacak çok başarılı olacaksın vs dediklerinden çıkan olmuyor ama kaza yapacaksın, aldatttığını öğreneceksin, bu senin için hayırlı değil dedikleri de çıkıyor. Gerçekten bunları duymak için mi bu kadar para veriyoruz?

Canim cok haklisin genel olarak falcilar tozpembeci olumsuzu soylemiyorlar bu da dogru deil,o tarz falcilardan illallah ettik bunlar en azindan dobralar kismende olsa biliyorlar keske olumlu olanlarida bilseler ama bazen olmuyor

Cikan da var cikmayan da.. zeynepin falini iyi cozmek anlamak gerek. Sadece ortada hicbir sey yokken soru sormadan bir durum anlatip yasadigim tek zeynepte oldu benim. O yuzden gelecegi gordugune sahit oldum. Ancak parca parca ve farkli zamanlari goruyor ve bu nedenle yorum yaparsa karistirabiliyor. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama tavsiyem kayda alip dinlerken dolgu, tekrar cumleleri degil aradaki onemsizce soylemis oldugu farkli cumleleri dikkate almaniz. Bir de bir is, bir adam icin olmaz dediginde olmadi hic, sayesinde vakit kaybetmedim. Olur dedikleri ise basit ve onemsiz sekilde oldu zaten o nedenle %80, %20 yazdim yukardaki yoruma. 2 buyuk konuda da yanildi zeynep bu nedenle zaten frekansi azalttim. Arzu samsunda hem ofisinde hem telefonda bakiyor. Daha kisa oz bakar. Arada bazi konulari teyit icin baktiriyorum.

Evet malesef oyle ancak bunu soyle dusunuyorum zaten hayatta guzel seyler cok az, mesela bir suru sevgilin olabilir ama biriyle evlenirsin gibi. Zaten bu nedenle bir konuyu hic yokken bilip sonucun da olumlu oldugu falci iyidir. Bir de olmayacak seyleri bilmek insana vakit ve enerji kazandiriyor. Tabi ki gercekse, o yuzden guvendigin biri olmasi gerek

ya bilioyrum zaman geçmiş ama Kadıköydeki babavanga cafedeki emreyse eğer baktırdığınız,ordan ayrılmış ben 1 ay önce aradım,fakat nereye gittiğini tabiki söylemedi cafe sahibi hatta baya kötüledi,yalancı biri emre falan filan diye.siz denk geldiniz mi acaba nerededir şimdi?

Cadde Symbol Serkana yakin zamanda giden var mi? Varsa, nasildi? O da fena degildir cunku 2 yil filan olmustur ama gitmeyeli

Evet su. Genel gidisat icin deneyebilirsin diye yazdim. Guvenilir yildiznameciyi buradan bulman cok mumkun olmaz, iyi olanlar zaten gizli olur ve surekli bakmaz, parayla bakmaz. Zeynep de once gizliydi mesela sonradan yazildi buraya.
Teşekkür ederim cok sagolun

hala sallıyor=))) dediği hiçbirşey çıkmadığı gibi yanına bile yaklaşmadı=)) belkide enerji ile ilgilidir,bilemedi
Yok ya enerji tutmasi filan iyiyse falci herkese iyidir. Bazen kotu gunleri ya da kotu donemleri oluyor ama o zaman herkese kotu bakiyorlar. Diyecegim falci ile kisi arasinda enerji tutmasi sacma geliyor. Bir de serkana sabah erken gidip ilk 5 faldan biri olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…