Ben de sıkıntıdan videolarını izleyerek başlamıştım, sonra birkaç kez baktırdım. Karşısına oturup kahve falı baktırdığım falcının bilemediği şeyi o söylemişti bana. Ama tabii ki tavsiye olarak söyleyemem, yok ya ne alaka dediğim şeyler de oluyor çünkü :) artık o kadar soğudum ki fallardan, zaten bi süredir baktırmıyorum çok daralınca YouTube’daki videoları izliyodum, artık onları bile dinleyemiyorum :)
Ben de sıkıntıdan videolarını izleyerek başlamıştım, sonra birkaç kez baktırdım. Karşısına oturup kahve falı baktırdığım falcının bilemediği şeyi o söylemişti bana. Ama tabii ki tavsiye olarak söyleyemem, yok ya ne alaka dediğim şeyler de oluyor çünkü :) artık o kadar soğudum ki fallardan, zaten bi süredir baktırmıyorum çok daralınca YouTube’daki videoları izliyodum, artık onları bile dinleyemiyorum :)
Zeynep e baktirabilirsinMemnun kaldiginiz güzel yıldızname bakan birileri de olabilir tavsiyeler dikkate alinir
Canim hosgeldin seni gordugume cok sevindim bayagdir yoktun senin güzel yorumlarini özledim bu forumdaZeynep e baktirabilirsin
Hosbulduk canimCanim hosgeldin seni gordugume cok sevindim bayagdir yoktun senin güzel yorumlarini özledim bu forumda,sen zeynepe baktirdinmi ciktimi soyledikleri bahsedermisin biraZ bir ara burda adi gecen her falciya giderdik seninle
Su falı bakmiyor mu o? Güvenikir bir yıldızname istiyorum benZeynep e baktirabilirsin
Evet su. Genel gidisat icin deneyebilirsin diye yazdim. Guvenilir yildiznameciyi buradan bulman cok mumkun olmaz, iyi olanlar zaten gizli olur ve surekli bakmaz, parayla bakmaz. Zeynep de once gizliydi mesela sonradan yazildi buraya.Su falı bakmiyor mu o? Güvenikir bir yıldızname istiyorum ben
Sen benim gibi kolay kolay begenmezsin biliyorum senelerdir gurme olduk artikHosbulduk canimuzun zamandir yoktum ara vermistim bu ara yine dayanamadim aktiflestirdim uyeligimi. Zeynep e onemli olaylarda yanildigi icin kizsam da -bende 2 olayda ciddi yanildi- gercekten ozel gucu oldugunu dusunuyorum. Ancak dolgu cumleleri kaale almadan dinleyip aradan soyledigi goruntuleri ve degisik tasvirleri sececeksin. Bana soyledigi olumsuz seylerin %80i, olumlularin da %20si cikmistir. Bunlar su olur mu bu olur mu dediklerimiz degil. Olaylar durumlar ortada yokken anlatip sonucunu soyledikleri. Diger burada gecen hic kimsenin bu kadar basarili oldugunu dusunmuyorum. Son donem zeynep ve samsun arzu disinda baktirmadim. Zeynepe yilda 5-6, Arzuya da yilda 1-2 ancak. Ikisine de her seyi biliyor diyemem ama ikisi de gunundelerse iyi bakarlar, siradan falci degillerdir, ne gorurlerse soylerler. Bunu soyleyebilirim. Yoksa elbette bilemedikleri de oldu. Biliyorsun ayni gunde kac fal baktirirdik eskiden artik guvenim azaldigi icin deneyemiyorum bile. Yeni yazilanlardan da pek duzgun biri yok gibi gorunuyor. Sadece para degil, enerji icin bile denemek istemiyorum.
Canim cok haklisin genel olarak falcilar tozpembeci olumsuzu soylemiyorlar bu da dogru deil,o tarz falcilardan illallah ettik bunlar en azindan dobralar kismende olsa biliyorlar keske olumlu olanlarida bilseler ama bazen olmuyorUzun zamandır dikkatimi çekiyor, ben de fal baktırırken hep aynı şeyi yaşıyorum. Nedense falda söylenen olumsuz şeyler çıkıyor sadece. Sevdiğin kişiyle evleneceksin çok mutlu olacaksın, istediğin iş olacak çok başarılı olacaksın vs dediklerinden çıkan olmuyor ama kaza yapacaksın, aldatttığını öğreneceksin, bu senin için hayırlı değil dedikleri de çıkıyor. Gerçekten bunları duymak için mi bu kadar para veriyoruz?
Cikan da var cikmayan da.. zeynepin falini iyi cozmek anlamak gerek. Sadece ortada hicbir sey yokken soru sormadan bir durum anlatip yasadigim tek zeynepte oldu benim. O yuzden gelecegi gordugune sahit oldum. Ancak parca parca ve farkli zamanlari goruyor ve bu nedenle yorum yaparsa karistirabiliyor. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama tavsiyem kayda alip dinlerken dolgu, tekrar cumleleri degil aradaki onemsizce soylemis oldugu farkli cumleleri dikkate almaniz. Bir de bir is, bir adam icin olmaz dediginde olmadi hic, sayesinde vakit kaybetmedim. Olur dedikleri ise basit ve onemsiz sekilde oldu zaten o nedenle %80, %20 yazdim yukardaki yoruma. 2 buyuk konuda da yanildi zeynep bu nedenle zaten frekansi azalttim. Arzu samsunda hem ofisinde hem telefonda bakiyor. Daha kisa oz bakar. Arada bazi konulari teyit icin baktiriyorum.Sen benim gibi kolay kolay begenmezsin biliyorum senelerdir gurme olduk artikAyni dönemde hortladi yine fal merakimiz Ama artik cok para harcamak yok kendimize kural koyalim ,sen zeynepe 2017 dede baktirmissin simdi msjlarimizo okuyorum ben o donemde telefonda fala inanmadigim icin baktirmamisim sanirim ama konusmusuz,sana o donemden bu yana bayag dedikleri cikmis o zaman,arzu dami telefonda bakiyor
Evet malesef oyle ancak bunu soyle dusunuyorum zaten hayatta guzel seyler cok az, mesela bir suru sevgilin olabilir ama biriyle evlenirsin gibi. Zaten bu nedenle bir konuyu hic yokken bilip sonucun da olumlu oldugu falci iyidir. Bir de olmayacak seyleri bilmek insana vakit ve enerji kazandiriyor. Tabi ki gercekse, o yuzden guvendigin biri olmasi gerekUzun zamandır dikkatimi çekiyor, ben de fal baktırırken hep aynı şeyi yaşıyorum. Nedense falda söylenen olumsuz şeyler çıkıyor sadece. Sevdiğin kişiyle evleneceksin çok mutlu olacaksın, istediğin iş olacak çok başarılı olacaksın vs dediklerinden çıkan olmuyor ama kaza yapacaksın, aldatttığını öğreneceksin, bu senin için hayırlı değil dedikleri de çıkıyor. Gerçekten bunları duymak için mi bu kadar para veriyoruz?
ya bilioyrum zaman geçmiş ama Kadıköydeki babavanga cafedeki emreyse eğer baktırdığınız,ordan ayrılmış ben 1 ay önce aradım,fakat nereye gittiğini tabiki söylemedi cafe sahibi hatta baya kötüledi,yalancı biri emre falan filan diye.siz denk geldiniz mi acaba nerededir şimdi?Muallak cafe cumhur a gittim çingene falı baktı beğenmedim param boşuna gitmiş gibi geliyo şuan. Baba vanga cafe de emre bey sadece Tarot bakıyo onun yorumları tam tutarlı güzel yorumluyor onu tavsiye ederim kızlar. Anı geçmişi bilen varsa önerin gelecek umrumda değil. Laf cafe kuzey cigdem- damlalar Tuğba- asmin Şenay- madam deniss cafe Deniz hanım
Kızlar hangisi anı biliyo bunlarla ilgili yorumunuzu alabilir miyim
Teşekkür ederim cok sagolunEvet su. Genel gidisat icin deneyebilirsin diye yazdim. Guvenilir yildiznameciyi buradan bulman cok mumkun olmaz, iyi olanlar zaten gizli olur ve surekli bakmaz, parayla bakmaz. Zeynep de once gizliydi mesela sonradan yazildi buraya.
hala sallıyor=))) dediği hiçbirşey çıkmadığı gibi yanına bile yaklaşmadı=)) belkide enerji ile ilgilidir,bilemediCadde Symbol Serkana yakin zamanda giden var mi? Varsa, nasildi? O da fena degildir cunku 2 yil filan olmustur ama gitmeyeli
Ben zamaninda gitmistim ama 3 sene olmustur toplam 5 dakika falan bakmisti soyledigi hic birsey cikmamisti banaCadde Symbol Serkana yakin zamanda giden var mi? Varsa, nasildi? O da fena degildir cunku 2 yil filan olmustur ama gitmeyeli
Ciddi mi? Olur mu olmaz miyi bilirdi en azindan. Sagol canimhala sallıyor=))) dediği hiçbirşey çıkmadığı gibi yanına bile yaklaşmadı=)) belkide enerji ile ilgilidir,bilemedi
Evet cok kisa bakar ama soyledikleri olur genelde. Sira vs oldugu icin useniyordum iyi oldu sagol tatlimBen zamaninda gitmistim ama 3 sene olmustur toplam 5 dakika falan bakmisti soyledigi hic birsey cikmamisti bana
Yok ya enerji tutmasi filan iyiyse falci herkese iyidir. Bazen kotu gunleri ya da kotu donemleri oluyor ama o zaman herkese kotu bakiyorlar. Diyecegim falci ile kisi arasinda enerji tutmasi sacma geliyor. Bir de serkana sabah erken gidip ilk 5 faldan biri olmak gerekhala sallıyor=))) dediği hiçbirşey çıkmadığı gibi yanına bile yaklaşmadı=)) belkide enerji ile ilgilidir,bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?