- 26 Mayıs 2016
- 19
- 3
- 86
Mrb kusura bakmayin affiniza siginarak bisey sorucam siz ara ara girip gamze diye bir falcidan bahsediyorsunuz gecmis yazilarinizin öncesini sonrasini okuyorum bu kisinin numarasini burdan soran yokArkadaş lar gamze ablanın numarasını özelden yazanlara vermeye çalışıyorum benim için özel bi insan benim gibi zorda olana bi faydam olsun diye yazıyorum lütfen özelden yazın burdan sormayın
evet olabilir ama ne bileyim arkadaşım yuh çüş diye diye çıktı ama bende hmm hmm diyerek çıkmıştım=))Yok ya enerji tutmasi filan iyiyse falci herkese iyidir. Bazen kotu gunleri ya da kotu donemleri oluyor ama o zaman herkese kotu bakiyorlar. Diyecegim falci ile kisi arasinda enerji tutmasi sacma geliyor. Bir de serkana sabah erken gidip ilk 5 faldan biri olmak gerek
Bu emre bir ara tahmini 3-4 sene önce taksimde ara sokakta kucuk bir kahvede bakan burda cok meshur olan sonrasinda burda fallari patladiktan sonra tutulmayan emre olabilirmi,telefondada bakiyordu,son dönem hesabina para yatirtip cogu insana fal bakmamis kaziklamisti,insanlara bakim büyu vs de yapiyordu ama dedigim gibi sonradan fena patladi kaybolmustu ortadan,avrupa yakasinda patladigi icin anadolu yakasina gecip orda fal bakiyor olabilirmievet olabilir ama ne bileyim arkadaşım yuh çüş diye diye çıktı ama bende hmm hmm diyerek çıkmıştım=))
Asıl Babavangada Emre diye bir falcı varmış ama ayrılmış ordan yerini yurdunu bulamıyorum,herkes onu övüyor
Arkadasinin oyle cikmasinin bir anlami yok ki. Bugunu isimleri vs biz de biliyoruz. Benim iyi diye hatirlamamdaki sebep olaylarin gidisatini ve sonucunu yani gelecegi olumlu yorumlamasiydi.evet olabilir ama ne bileyim arkadaşım yuh çüş diye diye çıktı ama bende hmm hmm diyerek çıkmıştım=))
Asıl Babavangada Emre diye bir falcı varmış ama ayrılmış ordan yerini yurdunu bulamıyorum,herkes onu övüyor
Yok hatirlamadim emreyi.. o dedigin goker degil miydi? Kafe falcilari bana bos geliyor iyiceBu emre bir ara tahmini 3-4 sene önce taksimde ara sokakta kucuk bir kahvede bakan burda cok meshur olan sonrasinda burda fallari patladiktan sonra tutulmayan emre olabilirmi,telefondada bakiyordu,son dönem hesabina para yatirtip cogu insana fal bakmamis kaziklamisti,insanlara bakim büyu vs de yapiyordu ama dedigim gibi sonradan fena patladi kaybolmustu ortadan,avrupa yakasinda patladigi icin anadolu yakasina gecip orda fal bakiyor olabilirmi, M miramar sen hatirlarsin emreyi
Aynen ya gökerdiYok hatirlamadim emreyi.. o dedigin goker degil miydi? Kafe falcilari bana bos geliyor iyice
Hayir özelden yazan arkadaslar madem iyi niye yayinlamiyorsun demisler bende burdan paylasmak istemiyorum kafe falcisi degil cünküMrb kusura bakmayin affiniza siginarak bisey sorucam siz ara ara girip gamze diye bir falcidan bahsediyorsunuz gecmis yazilarinizin öncesini sonrasini okuyorum bu kisinin numarasini burdan soran yokAnlamadim ben mi atliyorum biseyleri
Hattı cekmedigi icin numarasini degistirmis. Ben size özelden yazdimBuket hanıma watsaptan mesaj attım üç gündür dönmedi siz nasıl ulaşıyosunuz arkadaşlar
Gelecek vadeleri sizde tutuyor mu? Ben bakim yaptirmistim ama bana daha vadesi var sanirim tam hatirlamiyorum ama mayis demis olmasi lazimArkadaş lar gamze ablanın numarasını özelden yazanlara vermeye çalışıyorum benim için özel bi insan benim gibi zorda olana bi faydam olsun diye yazıyorum lütfen özelden yazın burdan sormayın
Eski yazilaraHayir özelden yazan arkadaslar madem iyi niye yayinlamiyorsun demisler bende burdan paylasmak istemiyorum kafe falcisi degil cünkü
Hayir özelden yazan arkadaslar madem iyi niye yayinlamiyorsun demisler bende burdan paylasmak istemiyorum kafe falcisi degil cünk
Herkesin derdi beklentisi farkli bana söyledigi günde yasadigimda oldu bir kac ay sonra yasadigimda siz baktirmissiniz zaten anlamissinizdir beklentinize cevap verdiyse mutlu olurumGelecek vadeleri sizde tutuyor mu? Ben bakim yaptirmistim ama bana daha vadesi var sanirim tam hatirlamiyorum ama mayis demis olmasi lazim
benim demek istediğim de bende hiçbir şekilde geçmişi de tutturamamıştı.İsimler dahil.Neyse canım bana iyi olmadı diye herkese iyi olmayacak demek değil elbette.Arkadasinin oyle cikmasinin bir anlami yok ki. Bugunu isimleri vs biz de biliyoruz. Benim iyi diye hatirlamamdaki sebep olaylarin gidisatini ve sonucunu yani gelecegi olumlu yorumlamasiydi.
valla ben kadıköy babavanga cafede bakıyor kısmını biliyorum sadece,methini duydum aradım cafeyi fakat ayrılmış,şimdiki yerinide bilmiyorumBu emre bir ara tahmini 3-4 sene önce taksimde ara sokakta kucuk bir kahvede bakan burda cok meshur olan sonrasinda burda fallari patladiktan sonra tutulmayan emre olabilirmi,telefondada bakiyordu,son dönem hesabina para yatirtip cogu insana fal bakmamis kaziklamisti,insanlara bakim büyu vs de yapiyordu ama dedigim gibi sonradan fena patladi kaybolmustu ortadan,avrupa yakasinda patladigi icin anadolu yakasina gecip orda fal bakiyor olabilirmi, M miramar sen hatirlarsin emreyi
Hayirlisi olani ciksinEski yazilara
Herkesin derdi beklentisi farkli bana söyledigi günde yasadigimda oldu bir kac ay sonra yasadigimda siz baktirmissiniz zaten anlamissinizdir beklentinize cevap verdiyse mutlu olurum
Bana acil mesaj atar mısınAynen ya. Beğenene de falcı beğenmeyene de falcı diyorlar. E bu topicin ne anlamı kalıyor o zaman.
Bana mesaj atar mısınızben baktırdığım için yorumumu yazdım ve kadını cuma günü burda okdugmda öğrendm. snra baktırdım memnun kaldım bu kadar. kimsenin reklamını yapacak değilm zaten derdimz olmasa fala sarmayız kmse mutluluğundan iyi falcı aramıyo. derdimin arasında inanın falcı reklamı yapacak durumum yok halimde yok. burayı yorum yazmak için açmışlar ben de yorumumu yaptım. yalan oldugunu düşünen baktırmasın kimsenin havaya verecek parası yok. ben burdan kaç kişiye mesaj attm konustum da baktırdm belki yalandır die atlamadm o kdr tecrübem var artk. ama birine iyi deyince lütfen hemen reklam demeyin. o zaman kimse memnun kaldıgını yazmasın buraya sadece kötüleri yazalı . birini begenınce hemen suclu muamelesi görüyoruz.
Merhaba, ben kendisine geçen yıl Nisan ayında baktırdım bana hiç ama hiçbir dediği çıkmadı maalesef. Üzülmeyin bence baktıramadığınız için. Zaten bakımdan çok yaşam koçluğu yapıyor gibi konuşmuştu benimlevalla ben kadıköy babavanga cafede bakıyor kısmını biliyorum sadece,methini duydum aradım cafeyi fakat ayrılmış,şimdiki yerinide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?