İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim tanıdığım bir falcı var doktor arkadaşım önerdi anlık iyi bilir gelecek henüz çıkmadı bilmiyorum çıkar mı ama genel olarak iyi bakıyor ismi Meryem

Yedikule Aysel’e bilen var mı?

uzun zamandir elmiradan sonra tek memnun kaldigim.kisi karsi tarafin beynine cok rahat giriyor senin bir sey soylemene gerek kalmiyor fazla iddali sevdim zeynebi

ama konusmalari karisik kizlar mutlaka sen kayit alin yada ne bileyim fazla karisik konusuyor hakkaten transa geciyor enerjisi iyi

Beyin okuması çok iyi değil mi ? Insan mutlu oluyor aklından geçen sana demediği cümleleri duyunca
Bisey merak ettim ben zeynepe isimle alakali i baktirdigim icin bilmiyorum ,karsi tarafin dusuncelerini size söyluyor ya bunlarin gercek oldugunu nerden anliyorsunuz dogru olup olmadigini ,sadece meraktan soruyorum gercekten güzel bisey çünkü

Bazı cümleleri erkek arkadaşının ağzından duydum .

Zeynepe ayrılık dönemlerimde baktir
Aynen o yüzden diyorum ya nefret ediyorsa ,bıkmışsa, özlemişse, seviyorsa hepsi dökülüyor

yahu mason briyle ne işiniz var bana düşmez ama değişik biraz yani mason bu din değişttirmeye calısanlar değil mi??..neyse hayırlsı olsun hakkınızda da bu bahsi geçen telve cafe nerede gülşah kim baska detaylar bildi mi sizde

Buraya da yazayım haftada 1 bazılarınızı alabilirim o kadar görmek isteyen yolda çeviren falan oldu mesaj atarsanız iletişime geçebiliriz buradan çok vardı görmek istediğim izini bulamadığım zaten hatırlarım mesaj atabilirsiniz

tesekkurler iyi niyetle soylediiginizi dusunuyorum ama herkesin hayati kendine.kaldi ki ben cocukla yeni tanistigimi belirttim.gülşah telve cafe bostancida bakiyor.o zamanki iliskimin evlilik olmayacagini vs bilmisti.o cocukla da ayriydik o zaman.donecegi tarihi soylemisti.diger seyleri hatirlamiyorum ama anda iyiyidi.o zaman gelecekle ilgili soylediklerini salladigini dusundum ama su an tekrar giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…