Nasıl? Bende aradım bugün yarın arayacakzeynepten memnun kaldim arkadaşlar
Beyin okuması çok iyi değil mi ? Insan mutlu oluyor aklından geçen sana demediği cümleleri duyuncauzun zamandir elmiradan sonra tek memnun kaldigim.kisi karsi tarafin beynine cok rahat giriyor senin bir sey soylemene gerek kalmiyor fazla iddali sevdim zeynebi
evet fazla iyi ya insanlarin dusuncesini ögrenmekBeyin okuması çok iyi değil mi ? Insan mutlu oluyor aklından geçen sana demediği cümleleri duyunca
Bisey merak ettim ben zeynepe isimle alakali i baktirdigim icin bilmiyorum ,karsi tarafin dusuncelerini size söyluyor ya bunlarin gercek oldugunu nerden anliyorsunuz dogru olup olmadigini ,sadece meraktan soruyorum gercekten güzel bisey çünküBeyin okuması çok iyi değil mi ? Insan mutlu oluyor aklından geçen sana demediği cümleleri duyunca
Bazı cümleleri erkek arkadaşının ağzından duydum .Bisey merak ettim ben zeynepe isimle alakali i baktirdigim icin bilmiyorum ,karsi tarafin dusuncelerini size söyluyor ya bunlarin gercek oldugunu nerden anliyorsunuz dogru olup olmadigini ,sadece meraktan soruyorum gercekten güzel bisey çünkü
Süper o zamanBazı cümleleri erkek arkadaşının ağzından duydum .
Zeynepe ayrılık dönemlerimde baktirBisey merak ettim ben zeynepe isimle alakali i baktirdigim icin bilmiyorum ,karsi tarafin dusuncelerini size söyluyor ya bunlarin gercek oldugunu nerden anliyorsunuz dogru olup olmadigini ,sadece meraktan soruyorum gercekten güzel bisey çünkü
Aynen o yüzden diyorum ya nefret ediyorsa ,bıkmışsa, özlemişse, seviyorsa hepsi dökülüyorSüper o zaman
ilginc bir fal haberiyle geldim.bi bucuk sene once telve gülşaha gitmistim.mezhebi farkli alevi gibi birini goruyorum evlilik olacak demisti.kagidi kaybettim.diger seyleri hatirlamiyorum.ama su an konustugum cocuk bana alevi ve mason oldugunu soyledibi haftadir konusuyoruz ama hic beklemiyordum boyle birini ve tanistim.
Merhabalar ya çok müşterim rica etti haftasonu bir gün ayırabiliyorum bu hesabıma mesaj atabilirsiniz bazılarınıza randevu verebilirim numaramı vermediğim çok var gçrmek istediğim sevgiyle kızlarrrRica ederim. Burcu ayrılmış angels dan.
zeynep e nasıl ulaşabiliyoruz ::))))Zeynepe ayrılık dönemlerimde baktir
Aynen o yüzden diyorum ya nefret ediyorsa ,bıkmışsa, özlemişse, seviyorsa hepsi dökülüyor
tesekkurler iyi niyetle soylediiginizi dusunuyorum ama herkesin hayati kendine.kaldi ki ben cocukla yeni tanistigimi belirttim.gülşah telve cafe bostancida bakiyor.o zamanki iliskimin evlilik olmayacagini vs bilmisti.o cocukla da ayriydik o zaman.donecegi tarihi soylemisti.diger seyleri hatirlamiyorum ama anda iyiyidi.o zaman gelecekle ilgili soylediklerini salladigini dusundum ama su an tekrar giderim.yahu mason briyle ne işiniz var bana düşmez ama değişik biraz yani mason bu din değişttirmeye calısanlar değil mi??..neyse hayırlsı olsun hakkınızda da bu bahsi geçen telve cafe nerede gülşah kim baska detaylar bildi mi sizde
Peki ne kadara bakıyor !uzun zamandir elmiradan sonra tek memnun kaldigim.kisi karsi tarafin beynine cok rahat giriyor senin bir sey soylemene gerek kalmiyor fazla iddali sevdim zeynebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?