İstanbul'da Fal - Falcılar

Marmaid evlenmiş şimdide hamile sanırım hayırlı olsun

Eklentiler

• 1DA8ABD1-E7EF-4807-A0E9-448435DE02E2.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 79
Bunu burada paylaşma amacınız ne?
Ben özel mesaj yollayacaktım mesajlarını gördüm bana garip geldi !!! Çünkü ilk baştan beri garip çünkü evlenmiş biri böyle Falcı Falcı gezmez 2. Özel yaşamıysa niye paylaşıyor ben ilk baştan beri çelişkili konuşması bazılarını övmesi övdüklerini sonra beğenmemesi bizim beğendiklerimizi beğenmemesi sonra bizim beğendiklerimiz.i kendisinin beğenmedikleri başkalarına tavsiye etmesi vs .... ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!ben marmaid or barmaid in Hande veya yanında ki Falcı var esmer o diye düşünüyorum

Burada yada normal hayatimizda evli olup fal baktiran cok kisi var,diger konulari bilemem aranizdaki

saygı duymuyorum demedim ki hayırlı olsun da dedim !!!
Bana ünlemli cümleler kurmazsaniz sevinirim cocuk yok sizin karsinizda size saygi cercevesinde bisey sordum,insanlarin özelini bu fal forumunda yazarak saygisizlik yapiyorsunuz bunu burda farkli sekilde yazip üyeleri o sekilde uyarabilirsiniz

Ay siteyi bırakmıştım bi bakayım dedim konu yine.nereye gelmiş. Evlenmeden hamile kaldı belki? Ne alaka şimdi burada bu konu? Kınamayın ve yargilamayin bence. Zira her kadının başına gelebilir. Özellikle en çok kınayanların.

Falcı olduğundan şüpheleniyorsanız yönetime bildirirsiniz bakarlar. İnsanların özel hayatını böyle fal topiklerinde kendilerinin rızası olmadan paylaşmanız hiç hoş değil.
Evli olan fal baktıramaz diye bir kural yok, kimsenin de bilip bilmeden başkalarını yargılamaya hakkı yok.

ya canım şimdi ben senin mesajlarını araştırıp dursam sonra alakasız bir mesajı gelip buraya atsam noluyo be diye tepki vermez misin? benimde başta çok sevdiğim falcılar oluyor sonra falı çıkmıyor tam tersi oluyor dediklerinin atmıyorum bir daha o falcıya. bu kadar basit aslında?

Ben evli değilim. Falci değilim. Tasarımcıyım. hande sana 300 tl yi başkasına mı verdirecek. Çok garip birisin. Gulistan kötü değil dedim. Git baktır demedim

Durumun şu an çok özel. Hamile kalmam gerek zira bir daha sonuç ıyi olmayacak. Ama ne yazık ki arkadaş beni hande sanmış. Çok çok garip gercekten

Ben bana bakılan fali dedim. Gulistan kötü değil dedim illa git demedim. Kimseye git demiorum bunlar kendi yorumum. Giden gider gitmeyen gitmez. Böle birseyi aslını bilmeden yargılarıyım için umarım sende böle bir hale dusmezsin

Çok teşekkür ederim. Ben falci fln değilim. Isteyenler diplomamim fotosunu özelden atarım. Çok önemli bir üni den mezun birisiyim. Bunu kendimi övmek için değil falci olmadığımı solemek için diorum. Isteyenler beni görüntülü arayabilir. Bakalım hande miyim

ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!

demişsiniz de bu arkadaş ne yaptı ? kulağınızdan tutup falcıya mı götürdü sizi ?

Aylarca, yıllarca dedim ki tecrübelerinizi paylaşın gidip insanlara referans olmayın..

Dedim değil mi ? evet dedim !

Alın işte sonucu ....

sanırım kavramlar konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsunuz ; özel denilen şey paylaşılmaz paylaşılan bir durumu aktardım ki bence kötü değil iyi bir durum çünkü bu arkadaşın çelişkisini ortaya koydum ; sizin kafanızda hiç soru işareti oluşmadı mı Falcı Falcı gezen birini. Bir anda hamilelik le ilgili paylaşımlar yapması ben burada catfish çok diyorum. Dikkatli olun aleni olarak reklam yapmayan ama akıl oyunlarıyla. iş çevirmeye çalışan ben size saygısızlık yapmak gibi bir niyetim olmadı öyle anlaşıldıysam özür dilerim ama özel olan bişey paylaşmadım onunla benim aramda değil mesajlarını görebiliyorsunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…