Bunu burada paylaşma amacınız ne?Marmaid evlenmiş şimdide hamile sanırım hayırlı olsun
Bence yalanMarmaid evlenmiş şimdide hamile sanırım hayırlı olsun
Keşke bilsem. Beni niye takip edip böle birşey yaparlar. Burası fal topuğu değil mi ne alaka benim özel hayatım????? Saol purring sen her zaman haklı olanın yanındasın biliorumBunu burada paylaşma amacınız ne?
Pardon anlamadığım falci mı konuşulacak benim hamileligim mı?????Bence yalan
Ben özel mesaj yollayacaktım mesajlarını gördüm bana garip geldi !!! Çünkü ilk baştan beri garip çünkü evlenmiş biri böyle Falcı Falcı gezmez 2. Özel yaşamıysa niye paylaşıyor ben ilk baştan beri çelişkili konuşması bazılarını övmesi övdüklerini sonra beğenmemesi bizim beğendiklerimizi beğenmemesi sonra bizim beğendiklerimiz.i kendisinin beğenmedikleri başkalarına tavsiye etmesi vs .... ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!ben marmaid or barmaid in Hande veya yanında ki Falcı var esmer o diye düşünüyorumBunu burada paylaşma amacınız ne?
Bizi kimsenin özel hayati ilgilendirmezki saygi duymamiz gerekir neden böyle bisey yayinladiniz aciklarmisiniz
Marmaid evlenmiş şimdide hamile sanırım hayırlı olsun
Burada yada normal hayatimizda evli olup fal baktiran cok kisi var,diger konulari bilemem aranizdakiBen özel mesaj yollayacaktım mesajlarını gördüm bana garip geldi !!! Çünkü ilk baştan beri garip çünkü evlenmiş biri böyle Falcı Falcı gezmez 2. Özel yaşamıysa niye paylaşıyor ben ilk baştan beri çelişkili konuşması bazılarını övmesi övdüklerini sonra beğenmemesi bizim beğendiklerimizi beğenmemesi sonra bizim beğendiklerimiz.i kendisinin beğenmedikleri başkalarına tavsiye etmesi vs .... ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!ben marmaid or barmaid in Hande veya yanında ki Falcı var esmer o diye düşünüyorum
Bana ünlemli cümleler kurmazsaniz sevinirim cocuk yok sizin karsinizda size saygi cercevesinde bisey sordum,insanlarin özelini bu fal forumunda yazarak saygisizlik yapiyorsunuz bunu burda farkli sekilde yazip üyeleri o sekilde uyarabilirsinizsaygı duymuyorum demedim ki hayırlı olsun da dedim !!!
Ben özel mesaj yollayacaktım mesajlarını gördüm bana garip geldi !!! Çünkü ilk baştan beri garip çünkü evlenmiş biri böyle Falcı Falcı gezmez 2. Özel yaşamıysa niye paylaşıyor ben ilk baştan beri çelişkili konuşması bazılarını övmesi övdüklerini sonra beğenmemesi bizim beğendiklerimizi beğenmemesi sonra bizim beğendiklerimiz.i kendisinin beğenmedikleri başkalarına tavsiye etmesi vs .... ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!ben marmaid or barmaid in Hande veya yanında ki Falcı var esmer o diye düşünüyorum
Ben evli değilim. Falci değilim. Tasarımcıyım. hande sana 300 tl yi başkasına mı verdirecek. Çok garip birisin. Gulistan kötü değil dedim. Git baktır demedimBen özel mesaj yollayacaktım mesajlarını gördüm bana garip geldi !!! Çünkü ilk baştan beri garip çünkü evlenmiş biri böyle Falcı Falcı gezmez 2. Özel yaşamıysa niye paylaşıyor ben ilk baştan beri çelişkili konuşması bazılarını övmesi övdüklerini sonra beğenmemesi bizim beğendiklerimizi beğenmemesi sonra bizim beğendiklerimiz.i kendisinin beğenmedikleri başkalarına tavsiye etmesi vs .... ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!ben marmaid or barmaid in Hande veya yanında ki Falcı var esmer o diye düşünüyorum
Durumun şu an çok özel. Hamile kalmam gerek zira bir daha sonuç ıyi olmayacak. Ama ne yazık ki arkadaş beni hande sanmış. Çok çok garip gercektenAy siteyi bırakmıştım bi bakayım dedim konu yine.nereye gelmiş. Evlenmeden hamile kaldı belki? Ne alaka şimdi burada bu konu? Kınamayın ve yargilamayin bence. Zira her kadının başına gelebilir. Özellikle en çok kınayanların.
Çok teşekkür ederim. Ben falci fln değilim. Isteyenler diplomamim fotosunu özelden atarım. Çok önemli bir üni den mezun birisiyim. Bunu kendimi övmek için değil falci olmadığımı solemek için diorum. Isteyenler beni görüntülü arayabilir. Bakalım hande miyimFalcı olduğundan şüpheleniyorsanız yönetime bildirirsiniz bakarlar. İnsanların özel hayatını böyle fal topiklerinde kendilerinin rızası olmadan paylaşmanız hiç hoş değil.
Evli olan fal baktıramaz diye bir kural yok, kimsenin de bilip bilmeden başkalarını yargılamaya hakkı yok.
ben bu arkadaş yüzünden berbat bir falcıya 300 TL verdim !!!
sanırım kavramlar konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsunuz ; özel denilen şey paylaşılmaz paylaşılan bir durumu aktardım ki bence kötü değil iyi bir durum çünkü bu arkadaşın çelişkisini ortaya koydum ; sizin kafanızda hiç soru işareti oluşmadı mı Falcı Falcı gezen birini. Bir anda hamilelik le ilgili paylaşımlar yapması ben burada catfish çok diyorum. Dikkatli olun aleni olarak reklam yapmayan ama akıl oyunlarıyla. iş çevirmeye çalışan ben size saygısızlık yapmak gibi bir niyetim olmadı öyle anlaşıldıysam özür dilerim ama özel olan bişey paylaşmadım onunla benim aramda değil mesajlarını görebiliyorsunuz zatenBana ünlemli cümleler kurmazsaniz sevinirim cocuk yok sizin karsinizda size saygi cercevesinde bisey sordum,insanlarin özelini bu fal forumunda yazarak saygisizlik yapiyorsunuz bunu burda farkli sekilde yazip üyeleri o sekilde uyarabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?