- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bilsem der miydim ya bundan sonra asla demiycem. Neyi çelişkili hande olsam zaten handeyi överim. Diğerlerine ıyi demem. Handeye bir yılda bir giden biriyim. Kendisini severim. Ama övmüyorum. Kimseyi artık tavsiye etmiycemdemişsiniz de bu arkadaş ne yaptı ? kulağınızdan tutup falcıya mı götürdü sizi ?
Aylarca, yıllarca dedim ki tecrübelerinizi paylaşın gidip insanlara referans olmayın..
Dedim değil mi ? evet dedim !
Alın işte sonucu ....
Evli değilim diorum herhalde anlasilmadisanırım kavramlar konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsunuz ; özel denilen şey paylaşılmaz paylaşılan bir durumu aktardım ki bence kötü değil iyi bir durum çünkü bu arkadaşın çelişkisini ortaya koydum ; sizin kafanızda hiç soru işareti oluşmadı mı Falcı Falcı gezen birini. Bir anda hamilelik le ilgili paylaşımlar yapması ben burada catfish çok diyorum. Dikkatli olun aleni olarak reklam yapmayan ama akıl oyunlarıyla. iş çevirmeye çalışan ben size saygısızlık yapmak gibi bir niyetim olmadı öyle anlaşıldıysam özür dilerim ama özel olan bişey paylaşmadım onunla benim aramda değil mesajlarını görebiliyorsunuz zaten
Super fikir =) neden olmasin =) eger istanbul icin gecerli ise, ben varimKizlar elimizde cok az falci kaldi hepsini patlattik,olanlarada zaten baktirdik yeni falcilar kesfetmemiz lazim bulsakta aramizda paylassak herkes bir falciya gitsek bosa para harcamamis oluruz ,daha once bunu burdaki arkadaslarla cok yaptik
Aynen canim istanvul icinSuper fikir =) neden olmasin =) eger istanbul icin gecerli ise, ben varim
O zaman oldu bu is :) hadi birlik olalimAynen canim istanvul icin
Tamam canimO zaman oldu bu is :) hadi birlik olalim
Anlastik Ajan S :) Beklemedeyim heyecan icindeTamam canimgrup olarak kisileri toplayalim burda ozelden yazicam ben sana benden haber bekle
Buket hanimdan bahsediyorsunuz büyük ihtimalİsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?