İstanbul'da Fal - Falcılar

Bilsem der miydim ya bundan sonra asla demiycem. Neyi çelişkili hande olsam zaten handeyi överim. Diğerlerine ıyi demem. Handeye bir yılda bir giden biriyim. Kendisini severim. Ama övmüyorum. Kimseyi artık tavsiye etmiycem

Evli değilim diorum herhalde anlasilmadi

Hatay kaderin numarasını verebilecek olan var mı? Denemek istiyorum

Özelden konustugum arkadaslar Zeynep soruyorlardi bana. Zeynepe sonunda baktırdım yorumumu en kisa zamanda not aldigim cumlelere bakarak yapacagim. Aranizda gidip arayip soracak olanlar bile vardir eminim ki baska falcilara yapiyolarmis, benim konustugum kisiler bunlar duyuyorum

Melekler de Sema diye bir kadına gittim tamamen zaman ve emek kaybı çok soru sorarak ilerliyor ;yanlış eksik bildiğinde kıvırıyor

Fethiye'deki güneşin numarasını verebilecek olan var mı?

İsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece

Buket hanimdan bahsediyorsunuz büyük ihtimalBence fal ve böyle konularla alakali isim vererek yazarsak diger kullanicilarada faydali olur ,hesap kavga etmediginiz reklam yapmadiginiz surece zaten kısitlanmaz rahat olun bu forum zaten uyelerin olumli olumsuz gercek deneyimlerini yazmak icin acilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…