Bir de o konular yasak sanıyorum sitede. O yüzden hiç açmıyordum tecrübelerime rağmen ama yazılanları görünce ekleme yapayım dedimYakinda tutup tutmadigi cikar ortaya zaten
Sizin ismini vermek istemediğiniz kişiyle probleminiz ne merak ettim cidden? Daha önce de bizleri itham ederek oyununuzu ortaya çıkardım gibi bir şey yazmıştınız. Forumda yasak olan bir konu olduğunda admin müdahale ediyor zaten.İsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
Hayır yanlış anladin canım. Kimseyle polemige girmek istemiyorum. Sadece işlem konularının konusulmasinin yasak olduğunu bildigimi söyledim.(yanlış da biliyor olabilirim) işlem dusunenlere de büyüden uzak durmalari gerektiğini önerdim sadece bu. Kimseyle polemige girmiyorum artık. Iyi haftasonlariSizin ismini vermek istemediğiniz kişiyle probleminiz ne merak ettim cidden? Daha önce de bizleri itham ederek oyununuzu ortaya çıkardım gibi bir şey yazmıştınız. Forumda yasak olan bir konu olduğunda admin müdahale ediyor zaten.
Ben isim vermek istemiyorum dediginiz medyuma en cok guvenenlerden biriyim hatta ve hatta beni ortakcisi ilan edip disarida bile gorustugum arkadaslarima bunubdile getirmisler. Ve madem ortakcisi gozuyle bakiliorum keske olsam para kazanirdim vallaHayır yanlış anladin canım. Kimseyle polemige girmek istemiyorum. Sadece işlem konularının konusulmasinin yasak olduğunu bildigimi söyledim.(yanlış da biliyor olabilirim) işlem dusunenlere de büyüden uzak durmalari gerektiğini önerdim sadece bu. Kimseyle polemige girmiyorum artık. Iyi haftasonlari
Bu senin için hayırlı değil bence olumlu işte veya aldattığını söylüyorsa bas tekmeyi gitsin.Uzun zamandır dikkatimi çekiyor, ben de fal baktırırken hep aynı şeyi yaşıyorum. Nedense falda söylenen olumsuz şeyler çıkıyor sadece. Sevdiğin kişiyle evleneceksin çok mutlu olacaksın, istediğin iş olacak çok başarılı olacaksın vs dediklerinden çıkan olmuyor ama kaza yapacaksın, aldatttığını öğreneceksin, bu senin için hayırlı değil dedikleri de çıkıyor. Gerçekten bunları duymak için mi bu kadar para veriyoruz?
Dinine düşkün olandan hayır geliyor mu sanki. Özünde iyi insan ise mason olması çok şey farkettirmez. Kaldı ki masonluk kavramı bizim ülkemizde çok yanlış değerlendiriliyor.yahu mason briyle ne işiniz var bana düşmez ama değişik biraz yani mason bu din değişttirmeye calısanlar değil mi??..neyse hayırlsı olsun hakkınızda da bu bahsi geçen telve cafe nerede gülşah kim baska detaylar bildi mi sizde
Kesinlikle katılıyorum.İsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
Artık lütfen yeter ya, anladık siz Buket değilsiniz ve onun içinde çalışmıyorsunuz da. Her mesajınızda alttan alttan bunu belirtmeniz de çok dikkat çekmeye başladı. Diyelim ki Buket hanım'ı çok seviyorsunuz size yardımcı olduğu için ama artık yarardan çok zarar veriyorsunuz bence. Ben bu tavırlar yüzünden vazgeçtim özellikle bir kişinin baktırıp olumsuz dönmesi ve sonucunda hemen BuketHanım'ın konudan haberdar olması gibi.Ben isim vermek istemiyorum dediginiz medyuma en cok guvenenlerden biriyim hatta ve hatta beni ortakcisi ilan edip disarida bile gorustugum arkadaslarima bunubdile getirmisler. Ve madem ortakcisi gozuyle bakiliorum keske olsam para kazanirdim vallapolemige girmek istemeyen birine polemige girmeyerek soruyorum. Gercekten derdiniz ne? Direk ona hitafen yazmissiniz durup dururken. Hani fal baktirdim islem yaptirdim tutmadi gibi bir giris olsa gercekten bu sorular akljma gelmezdi. Kendisine gecen hafta baktirdim en son ve memur hali her zaman firsatim olmuyor ayin 15inde yine baktiririm islemiymis filan burdan vurmaya calisiyorlar da fali cikan yasadigim 3 kisiden biridir!
Arkadaslar kimse kimseyi begenmek zorunda deil ,senin begendini ben begenmem herkes istedigi yorumu yapmakta özgür simdi tekrar okudum bu msji dikatli okumamistim bende yanlis anlamisim ozur dilerim bu yazida sadece kendisininde büyü vs ile ugrasmis zamaninda ve pisman olmus buradada bununla alakali nacizane düsuncelerini yazmis,fal ile alakali birsey yazmamisİsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
Valla burdan bana atilan ya da arkadaslarima atilan mesajlari okusaniz bence siz de olsaniz bunu belirtirsiniz diye dusunuyorum. Pazarliga bile girenler oldu, direk fincan yollayanlarj saymiyorum bile. Ben memnuniyetimi dile getiriyorum yardim etme gbi cabam yok. Biri memnun olur digeri olmaz burasi beni ilgilendirmez. Herkes memnun oldugunu, olmadıgını yaziyor ve yazmaya da hakkımiz var. Sizin ucret konusmalarinizda burada sizi savundum haklisiniz dedim cunku haklisiniz para kolay kazanilmiyor fakat memnun da kolay kolay olamiyorum belirtmeye zaten hakkim var ustune basa basa belirtiyorum alttan alttan degil!Artık lütfen yeter ya, anladık siz Buket değilsiniz ve onun içinde çalışmıyorsunuz da. Her mesajınızda alttan alttan bunu belirtmeniz de çok dikkat çekmeye başladı. Diyelim ki Buket hanım'ı çok seviyorsunuz size yardımcı olduğu için ama artık yarardan çok zarar veriyorsunuz bence. Ben bu tavırlar yüzünden vazgeçtim özellikle bir kişinin baktırıp olumsuz dönmesi ve sonucunda hemen BuketHanım'ın konudan haberdar olması gibi.
Ve bir dikkat çekici detay daha çok belli üye Buket Hanım'dan bahsediyor bahseder bahsetmez bir kaç üyenin aynı anda atağa geçmesi.
Haberdar olmasina gelince burada da yazdim kendisine sordugumu saniyesinde 10-15 kisi ekran resmi atiyor ddi ki beni hic ilgilendirmez kim ne yazarsa yazsin kimin isine gelir kimin gelmez memnun olur olmaz baktirir baktirmaz zerre kadar umrumda degil. Seviyorsam memnunsam savunurum karsidakinin dusuncesini dile getirmesine engel olmam ama kendi dusuncemi de bastira bastira söylerim. Israrla burada tartismayacagim dememe ragmen ustume geliniyor bezmeden de yaziyorum, yazacagim beni bilen biliyor gerisi kendi kafasina gore, umrumda da dgl...Artık lütfen yeter ya, anladık siz Buket değilsiniz ve onun içinde çalışmıyorsunuz da. Her mesajınızda alttan alttan bunu belirtmeniz de çok dikkat çekmeye başladı. Diyelim ki Buket hanım'ı çok seviyorsunuz size yardımcı olduğu için ama artık yarardan çok zarar veriyorsunuz bence. Ben bu tavırlar yüzünden vazgeçtim özellikle bir kişinin baktırıp olumsuz dönmesi ve sonucunda hemen BuketHanım'ın konudan haberdar olması gibi.
Ve bir dikkat çekici detay daha çok belli üye Buket Hanım'dan bahsediyor bahseder bahsetmez bir kaç üyenin aynı anda atağa geçmesi.
Memnun kalmadığını bir kişi yazdı ve nedense Buket Hanım bunu hemen öğrendi. Üyenin de baya üstüne gidildi diye hatırlıyorum. İkinci durum ise bugün yaşandı üye bu tür işlere girmeyin demiş kaldı ki bunu bende belirttim zamanın da ve yine birden üstüne gidilme oldu neden? Ayrıca memnun kalmama bilgisini siz mi verdiniz? yoksa arkadaşlarınızdan birisi mi? Mesela bu bilgiyi veren acaba fal baktıranın sorularını ve özel durumlarını da öğrendi mi?Valla burdan bana atilan ya da arkadaslarima atilan mesajlari okusaniz bence siz de olsaniz bunu belirtirsiniz diye dusunuyorum. Pazarliga bile girenler oldu, direk fincan yollayanlarj saymiyorum bile. Ben memnuniyetimi dile getiriyorum yardim etme gbi cabam yok. Biri memnun olur digeri olmaz burasi beni ilgilendirmez. Herkes memnun oldugunu, olmadıgını yaziyor ve yazmaya da hakkımiz var. Sizin ucret konusmalarinizda burada sizi savundum haklisiniz dedim cunku haklisiniz para kolay kazanilmiyor fakat memnun da kolay kolay olamiyorum belirtmeye zaten hakkim var ustune basa basa belirtiyorum alttan alttan degil!
AsılDinine düşkün olandan hayır geliyor mu sanki. Özünde iyi insan ise mason olması çok şey farkettirmez. Kaldı ki masonluk kavramı bizim ülkemizde çok yanlış değerlendiriliyor.
tamam bossArkadaslar kimse kimseyi begenmek zorunda deil ,senin begendini ben begenmem herkes istedigi yorumu yapmakta özgür simdi tekrar okudum bu msji dikatli okumamistim bende yanlis anlamisim ozur dilerim bu yazida sadece kendisininde büyü vs ile ugrasmis zamaninda ve pisman olmus buradada bununla alakali nacizane düsuncelerini yazmis,fal ile alakali birsey yazmamis
Haberdar olmasina gelince burada da yazdim kendisine sordugumu saniyesinde 10-15 kisi ekran resmi atiyor ddi ki beni hic ilgilendirmez kim ne yazarsa yazsin kimin isine gelir kimin gelmez memnun olur olmaz baktirir baktirmaz zerre kadar umrumda degil. Seviyorsam memnunsam savunurum karsidakinin dusuncesini dile getirmesine engel olmam ama kendi dusuncemi de bastira bastira söylerim. Israrla burada tartismayacagim dememe ragmen ustume geliniyor bezmeden de yaziyorum, yazacagim beni bilen biliyor gerisi kendi kafasina gore, umrumda da dgl...
Sözde tartışmak istemiyorsunuz ama üyeye attığınız mesaj da ortada. Siz Buket Hanım'ı tavsiye etmiyorsunuz onun müridi gibi hareket ediyorsunuz.Ben isim vermek istemiyorum dediginiz medyuma en cok guvenenlerden biriyim hatta ve hatta beni ortakcisi ilan edip disarida bile gorustugum arkadaslarima bunubdile getirmisler. Ve madem ortakcisi gozuyle bakiliorum keske olsam para kazanirdim vallapolemige girmek istemeyen birine polemige girmeyerek soruyorum. Gercekten derdiniz ne? Direk ona hitafen yazmissiniz durup dururken. Hani fal baktirdim islem yaptirdim tutmadi gibi bir giris olsa gercekten bu sorular akljma gelmezdi. Kendisine gecen hafta baktirdim en son ve memur hali her zaman firsatim olmuyor ayin 15inde yine baktiririm islemiymis filan burdan vurmaya calisiyorlar da fali cikan yasadigim 3 kisiden biridir!
Kimsenin sorunu fali iyi mi kötü mü umrumda degil daha evvelki mevzuda cok mesgul oldugum icin günler sonra görüp yazmistim fakat acik acik söyluyorum bir defa yolladim ekran resmini haberim var yazmisti ve yukariya yazdim, yazildigi gibi okunuyor 10-15 kisi ekran resmi atmis oyle söyledi. Kimsenin ozel hayatina falina neydisine ne oldusuna karismam bana ne? Ben kendi memnuniyetimi dile getiriyorum. Baktirmazsaniz baktirmayin bu beni hic ilgilendirmez. Hanımefendi direk suclama yaptigi icin savunmaya gectim avukatligini yaptim farkindayim da siz de hanimefendinin avukatligini yapiyorsunuz farkindaysaniz. Lutfen bence bu konuyu uzatmayalim.herkes dusunce ve fikir özgürlügüne sahip. Islem konusunda saygi duyuyprum yaptirana da yaptirmayana da herkesin mezari farkli bana ne bundan? Ben mi cekiyorum gunahini? Her yaptigimiz cok mu sevap fal baktirmak cok mu sevap? Hepsi sirk ona bakarsaniz ama aliskanlik faldan vazgecemiyorum bu konuda sizler de benim gibisinizdir diye dusunuyorum.Memnun kalmadığını bir kişi yazdı ve nedense Buket Hanım bunu hemen öğrendi. Üyenin de baya üstüne gidildi diye hatırlıyorum. İkinci durum ise bugün yaşandı üye bu tür işlere girmeyin demiş kaldı ki bunu bende belirttim zamanın da ve yine birden üstüne gidilme oldu neden? Ayrıca memnun kalmama bilgisini siz mi verdiniz? yoksa arkadaşlarınızdan birisi mi? Mesela bu bilgiyi veren acaba fal baktıranın sorularını ve özel durumlarını da öğrendi mi?
Yetet artık bu kadının adı iyi kötü gecer gecmez 30 msj arka arkaya yazıp kirlilik yaratıyorsunuz gereksiz bi savunmaya geciyorsunuz insanları iğreti ediosunuz biz söylediklerinizi anladık cok memnunsunuz seviosunuz size cok ii ama ytr! Sahsım adına konusuorum midemi bulandırdı bu buket mevzu adı gecince alarma gecmende aynı sekilde.. tartısmıycam diosan konusu acılınca kendini ifade yeterince ettin ignore et görme bitsin ben buraya girip uzun uzun senin ard arda msjlarını gereksiz okumak zorunda diilim kimse diil!Haberdar olmasina gelince burada da yazdim kendisine sordugumu saniyesinde 10-15 kisi ekran resmi atiyor ddi ki beni hic ilgilendirmez kim ne yazarsa yazsin kimin isine gelir kimin gelmez memnun olur olmaz baktirir baktirmaz zerre kadar umrumda degil. Seviyorsam memnunsam savunurum karsidakinin dusuncesini dile getirmesine engel olmam ama kendi dusuncemi de bastira bastira söylerim. Israrla burada tartismayacagim dememe ragmen ustume geliniyor bezmeden de yaziyorum, yazacagim beni bilen biliyor gerisi kendi kafasina gore, umrumda da dgl...
Ne olarak algilarsaniz algilayin umrumda degil diyelim ki müridiyim siz de taniyorsunuz veya tanimiyorsunuz bayanin hitamlari uzerine benimle.tartismaya geciyorsunuz bu da mı müritlik? Her savundugumuzun müridi olsaydık... ben buket banimdan memnuniyetimi dile getirdikce sahsi meselem haline getirdiniz ve sahsilestirdinuz ben bir nevi sizin gibi düsünenler yüzünden sahsilestirdim ve bunu sizin gibi dusunenler yaptirdi, sorumluluk size ait... tartismayacagim diye belirtmeme ragmen ustume gelindigi icin buna meyil verdigimi belirttim gercekten hersey yazildigi gibi okunuyor, ayni seyleri tekrar tekrar belirtmeme lüzum yok benceSözde tartışmak istemiyorsunuz ama üyeye attığınız mesaj da ortada. Siz Buket Hanım'ı tavsiye etmiyorsunuz onun müridi gibi hareket ediyorsunuz.
Şahsim suclanirsa savunurum buket 7 kotulendiyse 3unde yazmisimdir cunku ozelden bana da hitamlarda bulunuluyor defalarca yaziyorum. Bakin soylerken kendinizle celisiyorsunuz buket uzerinden bana atifta bulunuyorsunuz ve bana yapilan bir laf atisinda cevap veririm cok net!Yetet artık bu kadının adı iyi kötü gecer gecmez 30 msj arka arkaya yazıp kirlilik yaratıyorsunuz gereksiz bi savunmaya geciyorsunuz insanları iğreti ediosunuz biz söylediklerinizi anladık cok memnunsunuz seviosunuz size cok ii ama ytr! Sahsım adına konusuorum midemi bulandırdı bu buket mevzu adı gecince alarma gecmende aynı sekilde.. tartısmıycam diosan konusu acılınca kendini ifade yeterince ettin ignore et görme bitsin ben buraya girip uzun uzun senin ard arda msjlarını gereksiz okumak zorunda diilim kimse diil!
Buket konusunda her yorum yapana laf yetiştirmezsen kimsede sana laf yetiştirmez beğenen beğenmeyen yorum yapan herkese gılgamıs destanı yazıosun insanları boğuyosun huzursuz ediosun senin yüzünden sacma sapan 30 satırlık msjlar oluo.. kimseye atıfta bulunmamıs işlem ii bişey diil demiş adına bişeymi demiş sahsi fikri sanamı sorucak yetti be! Bi grup oldugunuzu düşünüorum cok net ve gercekten tiksindik bu fanatiklik hepimizi buketten tiksinsirdi.. ne acıklama yaprsan yap bu son msjım sana bundan sorasını kendi kendine konus!Şahsim suclanirsa savunurum buket 7 kotulendiyse 3unde yazmisimdir cunku ozelden bana da hitamlarda bulunuluyor defalarca yaziyorum. Bakin soylerken kendinizle celisiyorsunuz buket uzerinden bana atifta bulunuyorsunuz ve bana yapilan bir laf atisinda cevap veririm cok net!
Ne dusunursen dusun sen de kendine saklayabilirsin. He grubuz isi gucu biraktik grup olduk. Bunu 3. Soyleyisim her yorum yapana laf yetistirmiyorum buna onceki sayfalar sahit.. yazabiliyorsunuz, okuyabiliyorsunuz fakat anlayamiyorsunuz bence ya da isinize gelmiyor, bnm yazdiklarim neden gerdiyse artik bu kadar...Buket konusunda her yorum yapana laf yetiştirmezsen kimsede sana laf yetiştirmez beğenen beğenmeyen yorum yapan herkese gılgamıs destanı yazıosun insanları boğuyosun huzursuz ediosun senin yüzünden sacma sapan 30 satırlık msjlar oluo.. kimseye atıfta bulunmamıs işlem ii bişey diil demiş adına bişeymi demiş sahsi fikri sanamı sorucak yetti be! Bi grup oldugunuzu düşünüorum cok net ve gercekten tiksindik bu fanatiklik hepimizi buketten tiksinsirdi.. ne acıklama yaprsan yap bu son msjım sana bundan sorasını kendi kendine konus!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?