Ne dusunursen dusun sen de kendine saklayabilirsin. He grubuz isi gucu biraktik grup olduk. Bunu 3. Soyleyisim her yorum yapana laf yetistirmiyorum buna onceki sayfalar sahit.. yazabiliyorsunuz, okuyabiliyorsunuz fakat anlayamiyorsunuz bence ya da isinize gelmiyor, bnm yazdiklarim neden gerdiyse artik bu kadar...
Madem fikirlerimizi beyan ediyoruz ben de sizin falci oldugunuzu dusunuyorum bu kadar karsit dusunceye. siz beni tehdit edemezsiniz burada boyle bir hakkiniz yok dusunce serbest dediysek bu kadar da degil hani son msjinizdi???Seni bi gererim kendine gelemezsin terbiyesizleşme.. nie işime gelmesin bnm ne faydam var burdan kafam dağılsın diye giriorum senin sacma 30 msjın..siz gelene kdr burda bu kdr fanatik bi grup olmadı herkesin favori falcısı var bnmde var söylersin bikac yorum yaparsın sora kapanır sorana sölersin baktırana merak eder sorarsın anlarım.. sen boğuyosun anlıomusun uzunn uzunn boğuyosun gereksiz herseye atlıosun kadınla ilgili her yazıya her imaya atlıosun baydık anlıomusun..
Diil son msjım senle sabaha kdr tartısıcam.. seni tehtit etmiorum gerdi dersen senide gererim derim nesi tehdit durum tesbiti bende böle bi insanım gerilince gererim.. bitane bnm falcı oldugumu düşünen üye bul üyeliğimi iptal edicem ben senin için oylama acsam bulurum ama deneyelimmi.. kaybol şimdi..Madem fikirlerimizi beyan ediyoruz ben de sizin falci oldugunuzu dusunuyorum bu kadar karsit dusunceye. siz beni tehdit edemezsiniz burada boyle bir hakkiniz yok dusunce serbest dediysek bu kadar da degil hani son msjinizdi???
Siz bana kaybol emrini veremezsiniz. Gene kendinizle celisiyorsunuz soylediginizin arkasinda duramiyorsunuz daha. Siz sadece kendinizi mi goruyorsunuz? Gerilince gerermis... herkesin damarina basilinca cikardigi tirnaklari vardir!Diil son msjım senle sabaha kdr tartısıcam.. seni tehtit etmiorum gerdi dersen senide gererim derim nesi tehdit durum tesbiti bende böle bi insanım gerilince gererim.. bitane bnm falcı oldugumu düşünen üye bul üyeliğimi iptal edicem ben senin için oylama acsam bulurum ama deneyelimmi.. kaybol şimdi..
Durum bana atfedilgi icin kendimi savunmaya gectim aksamdan beri yazilanlarin kac tanesinde Bukete atif var kacinda bana anlarsiniz. Su an mevzu Buket mevzusundan cikti bana yukleniliyor ve ben cevap veriyorum lütfen carptirmayalim !Şu Buket meselesi gerçekten sıkmaya başladı artık. Her mesajda ‘beni de Buket zannediyorlar, ortağı zannediyorlar.’ cümleleri sizi aklamıyor aksine daha fazla dikkat çekiyorsunuz. Birisi onun hakkında kötü bi şey söylese anında gelip yorum yapıyorsunuz. Nasıl oluyorsa Buket hanıma da anında haber uçuyor. Buket değilseniz bile bu kadar savunmaya geçmeniz çok saçma. Sonuçta ananız babanız değil kendisi. Bu kadar insan da salak değil.
Siz bana kaybol emrini veremezsiniz. Gene kendinizle celisiyorsunuz soylediginizin arkasinda duramiyorsunuz daha. Siz sadece kendinizi mi goruyorsunuz? Gerilince gerermis... herkesin damarina basilinca cikardigi tirnaklari vardir!
Ben bir defa yaptim ve sebebini de soyledim size aciklama yapmak zorunda degilim sadece sacmaliklara dayanamadigim icin daha fazla söyluyorum! Onda da sana kim yetistiriyor snn uyeligin var mi diye sormak icin attim isim de vermedi zaten daha evvelki yazdigimla birlikte 3. Soyleyisim anlayan anlamistirYa bir de söylemeden geçemeyeceğim, çok sevdiğiniz falcılar hakkında kötü yorum yapılınca neden hemen ekran görüntüsü alıp atıyorsunuz? Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada, niye yaranmaya çalışıyorsunuz falcılara?
Mahalle karisi kavgasina cevirdiniz lutfen kendinize geliniz! Baska hesap acmak mi? Dervisin fikri neyse zikri de odur. Ben uyeligimi iptal ettiricem demedim kendi kendinize gelin guvey olmaya devam ediniz! Yeterince cikariyorum üsturuplu cevaplar veriyorum gene siz biz saygisini koruyorum herkes kendine yakisan sekilde cevap yazar.Cıkar hadi.. cok adil yaklasıorum bak sana.. ben bi tek kişi larox falcı derse yada falcıya calısıo üyeliğimi iptal etcem yaparmısın sende.. yeni üyelik acıp bizi ordan darlıcaksan anlamı yok ama tamamen yol alıcaz burdan:) valla bak ugrasamıcam senle arsızlık bundan sorası ben sölemem gerekeni söledim insanlarda destekler gibi 2-3 msj yzmıs burdan ben olsam utanırım haksızsak da demekki öyle yansıtıosun bi dikkat ederim..
Mahalle karisi kavgasina cevirdiniz lutfen kendinize geliniz! Baska hesap acmak mi? Dervisin fikri neyse zikri de odur. Ben uyeligimi iptal ettiricem demedim kendi kendinize gelin guvey olmaya devam ediniz! Yeterince cikariyorum üsturuplu cevaplar veriyorum gene siz biz saygisini koruyorum herkes kendine yakisan sekilde cevap yazar.
Görüldügu gibi bu msjlari ileten yetistiren ben degilim attigimi attim yaptigimi yaptim diyorum kimsenin kimseden cikari korkusu vb hicbirseyi yok burada. Seviyemi halen koruyorum fakat siz bir falci, medyum ya da hoca üzerinden bana yüklendiniz sevdigim icin savundum ddm ve 7 tartisma ciktiysa 3unde bulundum ama en cok bana yuklenildi buket bahanesiyle. Konu bendim ozelden de ayni sekilde yapildi buna tepkimi gostermek hakkim! Siz yeni bir üye yuzunden bana yuklendiniz onun avukatligini yaptiniz. Ben bu siteyi 2012den beri takip ediyorum sonradan yprum yapmak icin uye oldum size kendimi ispatlamama gerek yok ama defalarca yazdigim seyleri tekrar tekrar aciklama yaptirdiniz. Ben burada kimseye hesap sormuyorsam boyle bir hakkim yoksa bana da sorulamaz! Alttan aldikca üslubumu bozmadikca kendimizi üstte zannetmeyelim.Hahahahh ivedilikle sizinle daha seviyeli rabıta kurmak isterdim lakin zataliniz asabımı bozdu kuzum:)) neyse tatlım bence sen bizi anladın bizde seni uykum geldi hadi ii geceler:))
Evet katılıyorum, bir şey söyleniyorsa isim vererek paylaşın da biz de öğrenelim. Buranın amacı bu zaten.Buket hanimdan bahsediyorsunuz büyük ihtimalBence fal ve böyle konularla alakali isim vererek yazarsak diger kullanicilarada faydali olur ,hesap kavga etmediginiz reklam yapmadiginiz surece zaten kısitlanmaz rahat olun bu forum zaten uyelerin olumli olumsuz gercek deneyimlerini yazmak icin acilmis
Demişti Kazen bey, söylediklerinin arası biraz soğusaydı da öyle birbirinize girseydiniz.inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
İnsanlar beğenmediği veya iğreti olduğu falcıları buraya yazamayacak mı ?
Buket ismini duydum mu tüylerim diken diken oluyor.
Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?