İstanbul'da Fal - Falcılar

Seni bi gererim kendine gelemezsin terbiyesizleşme.. nie işime gelmesin bnm ne faydam var burdan kafam dağılsın diye giriorum senin sacma 30 msjın..siz gelene kdr burda bu kdr fanatik bi grup olmadı herkesin favori falcısı var bnmde var söylersin bikac yorum yaparsın sora kapanır sorana sölersin baktırana merak eder sorarsın anlarım.. sen boğuyosun anlıomusun uzunn uzunn boğuyosun gereksiz herseye atlıosun kadınla ilgili her yazıya her imaya atlıosun baydık anlıomusun..

Bu buket mevzusu gerçekten kabak tadı vermeye başladı. Bıktık gerçekten buket savunmalarından, bir değil aynı anda bir sürü insan yazıyor. Müthiş irrite edici. Lütfen abartmayın artık, sıkıldık artık bu “ buket hanımın kerametleri” tadında yazışmalardan. anladık en yetenekli, en iyi kalpli, paragöz olmayan, en cici falcı.

Madem fikirlerimizi beyan ediyoruz ben de sizin falci oldugunuzu dusunuyorum bu kadar karsit dusunceye. siz beni tehdit edemezsiniz burada boyle bir hakkiniz yok dusunce serbest dediysek bu kadar da degil hani son msjinizdi???

Madem fikirlerimizi beyan ediyoruz ben de sizin falci oldugunuzu dusunuyorum bu kadar karsit dusunceye. siz beni tehdit edemezsiniz burada boyle bir hakkiniz yok dusunce serbest dediysek bu kadar da degil hani son msjinizdi???
Diil son msjım senle sabaha kdr tartısıcam.. seni tehtit etmiorum gerdi dersen senide gererim derim nesi tehdit durum tesbiti bende böle bi insanım gerilince gererim.. bitane bnm falcı oldugumu düşünen üye bul üyeliğimi iptal edicem ben senin için oylama acsam bulurum ama deneyelimmi.. kaybol şimdi..

Şu Buket meselesi gerçekten sıkmaya başladı artık. Her mesajda ‘beni de Buket zannediyorlar, ortağı zannediyorlar.’ cümleleri sizi aklamıyor aksine daha fazla dikkat çekiyorsunuz. Birisi onun hakkında kötü bi şey söylese anında gelip yorum yapıyorsunuz. Nasıl oluyorsa Buket hanıma da anında haber uçuyor. Buket değilseniz bile bu kadar savunmaya geçmeniz çok saçma. Sonuçta ananız babanız değil kendisi. Bu kadar insan da salak değil.

Siz bana kaybol emrini veremezsiniz. Gene kendinizle celisiyorsunuz soylediginizin arkasinda duramiyorsunuz daha. Siz sadece kendinizi mi goruyorsunuz? Gerilince gerermis... herkesin damarina basilinca cikardigi tirnaklari vardir!

Ya bir de söylemeden geçemeyeceğim, çok sevdiğiniz falcılar hakkında kötü yorum yapılınca neden hemen ekran görüntüsü alıp atıyorsunuz? Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada, niye yaranmaya çalışıyorsunuz falcılara?

Durum bana atfedilgi icin kendimi savunmaya gectim aksamdan beri yazilanlarin kac tanesinde Bukete atif var kacinda bana anlarsiniz. Su an mevzu Buket mevzusundan cikti bana yukleniliyor ve ben cevap veriyorum lütfen carptirmayalim !

Siz bana kaybol emrini veremezsiniz. Gene kendinizle celisiyorsunuz soylediginizin arkasinda duramiyorsunuz daha. Siz sadece kendinizi mi goruyorsunuz? Gerilince gerermis... herkesin damarina basilinca cikardigi tirnaklari vardir!

Cıkar hadi.. cok adil yaklasıorum bak sana.. ben bi tek kişi larox falcı derse yada falcıya calısıo üyeliğimi iptal etcem yaparmısın sende.. yeni üyelik acıp bizi ordan darlıcaksan anlamı yok ama tamamen yol alıcaz burdan:) valla bak ugrasamıcam senle arsızlık bundan sorası ben sölemem gerekeni söledim insanlarda destekler gibi 2-3 msj yzmıs burdan ben olsam utanırım haksızsak da demekki öyle yansıtıosun bi dikkat ederim..

Ben bir defa yaptim ve sebebini de soyledim size aciklama yapmak zorunda degilim sadece sacmaliklara dayanamadigim icin daha fazla söyluyorum! Onda da sana kim yetistiriyor snn uyeligin var mi diye sormak icin attim isim de vermedi zaten daha evvelki yazdigimla birlikte 3. Soyleyisim anlayan anlamistir

Mahalle karisi kavgasina cevirdiniz lutfen kendinize geliniz! Baska hesap acmak mi? Dervisin fikri neyse zikri de odur. Ben uyeligimi iptal ettiricem demedim kendi kendinize gelin guvey olmaya devam ediniz! Yeterince cikariyorum üsturuplu cevaplar veriyorum gene siz biz saygisini koruyorum herkes kendine yakisan sekilde cevap yazar.

Hahahahh ivedilikle sizinle daha seviyeli rabıta kurmak isterdim lakin zataliniz asabımı bozdu kuzum:)) neyse tatlım bence sen bizi anladın bizde seni uykum geldi hadi ii geceler:))

şu fal kategorisine ne zaman girsem hep bir falcı hakkında kavga çıkıyor.
Ne falcılarmış arkadaş... sanki bir justin bieber sanki bir shakira. resmen fan club açacaklar sevdikleri falcılara:))
şu falcıya baktırdım tecrübem şöyle oldu diyip geçmek için var burası niye beğenenlere de beğenmeyenlere de saldırıyorsunuz ki

Hakkinda konusuluyor diye ekran görüntüsünü ben attım. Başka gönderen de vardır belki. Bastan ben de şüpheyle fal attım ama sonra arkadaş olduk.Kendisi siteye üye olmadığı için hakkında konuşulunca haberi oldu böylelikle.:)

Hahahahh ivedilikle sizinle daha seviyeli rabıta kurmak isterdim lakin zataliniz asabımı bozdu kuzum:)) neyse tatlım bence sen bizi anladın bizde seni uykum geldi hadi ii geceler:))
Görüldügu gibi bu msjlari ileten yetistiren ben degilim attigimi attim yaptigimi yaptim diyorum kimsenin kimseden cikari korkusu vb hicbirseyi yok burada. Seviyemi halen koruyorum fakat siz bir falci, medyum ya da hoca üzerinden bana yüklendiniz sevdigim icin savundum ddm ve 7 tartisma ciktiysa 3unde bulundum ama en cok bana yuklenildi buket bahanesiyle. Konu bendim ozelden de ayni sekilde yapildi buna tepkimi gostermek hakkim! Siz yeni bir üye yuzunden bana yuklendiniz onun avukatligini yaptiniz. Ben bu siteyi 2012den beri takip ediyorum sonradan yprum yapmak icin uye oldum size kendimi ispatlamama gerek yok ama defalarca yazdigim seyleri tekrar tekrar aciklama yaptirdiniz. Ben burada kimseye hesap sormuyorsam boyle bir hakkim yoksa bana da sorulamaz! Alttan aldikca üslubumu bozmadikca kendimizi üstte zannetmeyelim.

Bence uzatmayalim artık bu konuyu:) zaten fal topigine gelenler dertli. Bir de bu konuyla dertlenmeyelim:)

Ben burada sadece bana yüklenilen konuda kendimi savundum baska bahanelerle bana yüklenildi. Özelden konusup bana karsi mi dolduruldunuz bilemiyorum! Beni taniyanlar icin neler yaptim biliyorlar ne kadar fedakar oldugumu kendi arkadaslarim ya da buradan arkadas oldugum herkes bilir. Ama 3-5 belirli üyenin herhangi bir mesajimda bana saldirmasini tahammül edemeyecegim. Beni tartismaya cekmek icin yaptiginizi dusunuyorum fakat seviyemi halen koruyorum.

Evet katılıyorum, bir şey söyleniyorsa isim vererek paylaşın da biz de öğrenelim. Buranın amacı bu zaten.
Siteye gelip o günah bu caiz değil diyenlerden de gına geldi. Siteye imam olarak mı atandınız?
Konu sizin yüzünüzden Buket’in ismi geçecek şekilde tartışmaya dönüşmüş. Bu tartışmaların Buket’e zarar verdiğini düşünüyorum, kendisini çok severim fal vs dışında. Ayrıca işleminin de faydasını görmeye başladığım için bunun bilgisini de paylaştım, daha önceki falcı paylaşımlarım gibi.
İrite olacak bir durum yok düşüncelerimizi yazıyoruz. Ben daha önce Elmira’ya fal baktırdıktan sonra işlem de yaptırmıştım, işlemim tutmadı mesela. Bilgi vermek için buradayız :)

Demişti Kazen bey, söylediklerinin arası biraz soğusaydı da öyle birbirinize girseydiniz.
Artık tartışmalarınızda bu falcının adını anmadan ima yoluyla bile geçirmeyin lütfen, bana göre sorun yok kuralları uygular banlarım ama Kazen beyin yaptırımları daha ağır olur sizler için.

Ayrıca Kazen beye %100 katılıyorum, bu falcı sıktı mı? Evet ama üzerine yapılan kavgalarda sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…