İstanbul'da Fal - Falcılar

Size gelince falcıya çattınız diye değil (ki ben falcı sevmem zaten, sizler gibi inanmam da onlara) yönetim falcı yüzünden çıkan tartışmaları durdurmaya çalışırken ortaya yine falcının ismini atıp yeni bir tartışmaya zemin hazırlamaya çalıştığınız için banlanmıştınız, yapmayın rica ediyorum kapatın artık falcının bahsini.

Buket midir nedir artik isminden bile midem bulandi bu ne ya falciya ekran goruntusu gondermek nedir ya bu kadarmi tapiyosunuz bu kadina alt tarafi basit bir falci ilk defa boyle bir sey goruyorum bu sitede ,bir tane olumsuz yoruma tahammulunuz yok direk üyenin üstune saldiriyorsunuz buna kimsenin hakki yok yeter ya ,ben senelerdir fal baktiririm fal baktirirken samimi olduklarim sevdiklerimde oldu ama ne burda yorum oldugunda aradim nede ekran goruntusu yolladim nede bu kadar savundum,bende denemeyi dusunuyordum en basta ilk burda adi gectiginde artik bende burada üye olduguna surekli aramizda olduguna ve buradaki uyeleri etkileyip kıskirtip üyelerin yönlendirdigine inaniyorum ,falcilarin kuklasi olmayin artik lutfen ya ,tartismadan kavga etmeden yorum yazmaktan korkmadan olumlu olumsuz herkes icinden geldigi gibi yorum yapsin,asıl konumuza dönelim

gercekten fazla sıktı.sanki kadin hayrina işlem yapiyor hayrina fal bakiyormus gibi övmeler,arkadad
s olduk demeler:)siz neyin kafasini yasiyorsunuz?bizim de begendigimiz falcilar oldu ama bir kez yazdik iki kez yazdik.her gün buket hanimla ilgili yorum gormekten gina geldi.ben de baktirdim.begenmedigimi soyledim kiyamet koptu.hicbir falci burada bu sekilde savunulmadi ben anlamiyorum.

Dolgegustonun numarasını paylaştığı gamzeye baktırıp memnun kalan var mı??

Iyide canim zaten büyüye bulaşan insanlar artık son noktada ve çaresiz oluyor. Içlerinde büyük bir hırs ile intikam almak istiyorlar. O noktadan sonra da günahı falan düşünemeyecek duruma geliyor insan. Esasinda yapılan olay haklisin kötü ve günah. Ama normal psikoloji ile düşünürsen. Bunları normal psikoloji ile yapmıyoruz ki

O zaman şöyle de düşünelim, erkeklerde kadına şiddet uygularken normal psikolojide değil. Birisi gücü ile kötülüğünü yapıyor diğeri başka türlü. Bu bahane olmamalı

O zaman şöyle de düşünelim, erkeklerde kadına şiddet uygularken normal psikolojide değil. Birisi gücü ile kötülüğünü yapıyor diğeri başka türlü. Bu bahane olmamalı
Ben bahane demiyorum ki onu yapan erkeklerde sağlıksız düşünen psikolojisi bozuk insanlar. Bayanlar içinde böyle. Kimseye lafım yok Ben kendimde işlem yaptırıyorum. Doğru birseymi yapıyorum Hayir. Ama her yolu denedim kendime göre . bazı şeyleri olabilecekse böyle değiştirmeye karar verdim. Olur olmaz orasını bilemem ama en azindan denedim olmadı derim. Biri fiziksel şiddet diğeri iradeye şiddet

Biliyorum zamaninda her şeyi denediğim için zaten soyluyorum. Vefk ile dua ile yaptırmanız daha doğru olur işlem yaptiracaksaniz demek istedim.

Arkadaşalr bende Buket e batırdım.Kadin geçmiş ve şu anda baya baya iyiydi. Gelecek içinde değişik şeyler söyledi tabi beklemekteyim. Çok olumlu şeyler söylemedi ama amacımda zaten doğruyu duymakti. Buradaki kavgaları okuyunca şoke oldum. Kadın şeker gibi bir kadın tanıdığıma memnun oldum. Iyi ki de baktirmisim. Bence kimsenin üstüne fal yada falcilar üzerinden gidip birbirimizi kırmayalım. Objektif yorumlarımızı yapıp konuyu kirletmeyelim lütfen.

Bende bakım yaptırdım. Hatta işlem bile yaptik. Bazı üyelerin yaptığı yorumlardan dolayı diğer üyelere itici gelmeye başladı herşey. Herkes kendine göre haklı olabilir. Ama yapılan yanlış savunmalardan ötürü hem buketi hemde kendilerini zor durumda bırakmışlar burada. Boşu boşuna birbirlerini kırmışlar.

Allah aşkına şurada yaptırdığınız işlemleri anlatmayın. Son çare gibi bahanelerin de arkasına saklanmayın. Herkes kötü şeyler yaşıyor, herkesin derdi var, o zaman hepimiz gidip başkalarına büyü yaptıralım, iradeleri dışında şeyler yaşamalarına sebep olalım.
işlem adını vererek masumlaştırmaya çalıştığınız şeyden fazlasıyla zarar görmüş birisiyim. Kusura bakmayın yaptırdığınız şeylerin hiçbir bahanesi yok. Ayrıca forumda da işlem, büyü tüyü gibi şeylerin konuşulması yasak. Falınızı baktırın da işleme falan özendirmeyin insanları.

Ya hala anlamak neden zor farketmiyor musunuz. Belli başlı ya da forumun farklı yerlerinde yorum yapan bir sürü insan var daha güvenilir ve eski üyeler. Zaman zaman farklı falcıları soruyorlar, falcı olmadıkları ve reklam yapmadıkları da belli. Bir sürü falcı konuşuldu burada: rita, maria, elmira, ramek, gülistan, zeynep vs vs. Ama ne hikmetse yeni üyeler ya da burada hiç mesajı olmayan ya da başka falcı sormayan üyeler birden pat diye çıkıp “buket’e baktırdım çok iyi baktı, dediklerini” yaşadım diyince hem inandırıcı olmuyor hem de sürekli olması insanı irrite ediyor. Hangi ara baktırdın da dediği her şeyi yaşadın. Hangi ara forumdaki o kadar falcı adını es geçip de özelde Buket’i sorup baktırıyorsunuz yetmiyor bir de falı çıkıyor yetmiyor arkadaş oluyorsunuz. Hadi bunlar birinin başına geldi her gelen aynı şeyi bir anda yazınca ne kadar ajite edici farketmek gerçekten zor mu? Neden herkes özellikle eski üyeler baksın da yorum yapsın diye bekliyor sanıyorsunuz. Burada üyelerin bu kadar tepki göstermesi bundan çünkü gerçekten okumaktan çok sıkılmıştık.

Gelelim Gülistan ve Zeynep deneyimlerine. Gülistan insanı gerçekten şaşırtıyor okuyor sanki. Ben de özel bir yeri var onun çünkü çok kibar, terbiyeli, düzgün bir Türkçesi var ve çok güzel konuşur. İşini de ciddiye alır. Ama öte yandan bana söylediği şeyler çıkmadı henüz. Hatta anda söylediği bazı şeyler olmadı bile. Sanırım fal baktıranın zihnini okuyor. Ama söylediği bazı şeyler de insanı şaşırtıyor ( hastalık bildi, birinin ölümünü bildi vs). Öte yandan diğer söyledikleri ve henüz çıkmayanlar ise mantıklı hayatıma uygun şeyler.

Zeynep: Zeynep insanı deli etme potansiyeli olan, soğuk, işini profesyonelce yapmayan, biraz kaba bir kadın. Telefonda sesled gelir dediklerini duymazsınız, bebekleri ağlar vs va. Kendince bir zaman belirler ve soru sormaua çalışırsınız ama cok zaman kalmaz pat diye telefonu kapatır. Çünkü 20 dakikanın rahat 15 dakikası aynı cümleleri dolandırarak söyler “ her şey iyi olacak, kendinle alakalı şansın dönecek zart zurt”. As geriye bir zaman kalmaz soru soracak. Bir sürü isim sayar “aliyi tanıyor musun, hasan kim, hatice var mı” bütün isimleri saydın zaten elbet birini tanıyor olurum! Ama bana dediği bir şeyi neredeyse bir sene sonra da yaşadım. Baktırdıgım zaman ( mayıs) yok daha neler demiştim, ama şubatta dediği şey oldu. Tarzını ve tavrını değiştirse, gerçekten özense ben iyi bakacağını düşünüyorum ama “ bir elinde telefon, diğer elinde süpürge” havasıyla bir sürü insana ardı ardına bakınca ortaya pek iyi bir şey çıkmıyor.

Geçen yıl sanırım buradan bir üye, youtube da da kanalı olan tarot anka diye birine gal baktırdım fena değil demişti. Ben de baktırdım. Pek de salllamamısım ama söylediği bazı şeyler çıkmış. Bazı şeylerin zamanı var, diğerleri ise çıkmamıs.

Yıllar önce tellwe de rastladığım “ berhetiyyetin” nickli bir falcı vardı. Gencecik bir ergen ama yetenekliydi. Fala inanmadığım zamanlar o fala ve psişiklere bakışımı değiştiren insandır. Beş cümle yazar “ söylememe izin verilenler şimdilik bunlar” der konuyu kapatır. Beni en şaşırtan insan da odur. Dediklerini yaşadım ki çok şey demezdi. Hatta boynuzlarımın olduğunu ve hatta nişanlı ya da nişanlanacak olacaklarını da ondan öğrendim ( ciddiye almadım 3 liralık fal, fala da inanmıyorum ya). Bir sene sonra dediğinin gerçek olduğunu öğrendim, ondan bir sene sonra da evlendi:) ha bu arada allahın ilahi terazisinden de kaçtığını söyledi. Benim yaptığım bazı hatalar onun ilahi adaletten kaçmasını sağlamış. Bu arkadaş tekrar tellweye dönmüş. Geçen sene farkettim.ama nicki “keydehula” olarak. Nereden tanıyorsun dersen , hala benzer ve bazen ürkütücü de olqn profil fotoğrafından. Yemyeşil gözleri vardır ve ya tek o bir gözün resmini ya da suratının asık olarak yine gözler ön planda olan resmini atar. Neyse falı attım ama üç beş fal bakmış ve hesabı “uzakta “ yapmış. Yani fala baktıramadım:) arada yoklarım tellweyi gelmiş mi diye. Şimdi yirmilerinin ortasında olmalı ve yeteneğini eminim daha iyi kullanıyordur. Tellwede gal bastıranlar arasında epey beğenmeyeni vardı haberiniz olsun. Zira tam bir ergendi ve üslubu terbiyesiz ve küstah bulunurdu. Mesela birine “ asla evlenemeyeceksin” demiş kestirio atmış. Çıkar mi bilinmez ama ben yıllar sonra sorduğumda hala bekardı üye.

Gılgamış destanına burada son verirken, uzun girdi için şimdiden affınıza sığınıyorum.

ayyy philly sen öyle anlatınca çok heyecanlandım çocuğun profiline baktım son giriş 1 sene önce diyor:))
inşallah bir şekilde denk gelip okur burayıda ben burdayım der:)

ayyy philly sen öyle anlatınca çok heyecanlandım çocuğun profiline baktım son giriş 1 sene önce diyor:))
inşallah bir şekilde denk gelip okur burayıda ben burdayım der:)

Karasız bir tip o, hala ergence tavırlar sergiliyor. " artık fal bakmıyorum çünkü faydası yok" diyip sonra gidip bir yerde fal bakmak için profil açıyor. Değişik biri. Ciddi yetenekliydı ama. Hocamı tarif etmişti :) hatta anne adı ve senin adınla bakıyordu fala, başka hesaptan yalan anne ve kendi adımı vermiştim. Orada bile şaşmadı herif çat çat yüzüme yüzüme söyledi ne olduğunu.

Kızlar çok kritik bir durum var. Kimi önerirsiniz ve tlf lütfen

P purring canim sende bizim gibi eskisin bu forumda bize tavsiye edebilecegin falci ve deneyimlerini paylasirmisin,fikirlerin degerli ve güvenilir benim icin
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim Ara ara güncelleme şeklinde deneyimlerimi yazıyorum ama tekrar bi toparlayıp yazayım hepsini :)
Nihal: Defalarca baktırmışımdır ona, anda çok çok iyi olsa da önceki söyledikleriyle çelişmeye başladığı için artık baktırmıyorum. Akıl okuduğunu düşünüyorum, bence anda o yüzden o kadar iyi. Gelecek için söylediği bazı şeyleri yaşadım evet, ama hepsi önemsiz şeylerdi aslında. Kaydadeğer şeyler değildi olanlar.

Fulya: ilk falı muhteşemdi, diğer falları tırt. İlk falı %100 çıktıysa sonraki %50 sonra %30 şeklinde devam etti :) onun da son söyledikleri önemi olmayan şeylerdi.

Ramek: 2 kez baktırdım ona, anda iyiydi gelecek için söylediği şeyin tam tersi oldu. Martta hayatıma birisi girecekti, şu an için kimse girmedi girme ihtimali de pek yok gibi :) ayrıca buradaki elmira-ramek karmaşası yüzünden de bir daha baktırmamayı düşünüyorum.

burç cafe deniz: gereksiz bir faldı, dua ettiğin halde bu durumdasın dua etmesen iyice dipte olurmuşsun gibi şahane tespitleri vardı. İçim açılmıştı gerçekten :) ayrıca sürekli enerji çalışması vs. bu tarz şeylere yönlendirmeye çalışıyor. Kısmetin kapalı ama bunları işlemle açarız falan diyor, bir daha baktırmam kesinlikle.

Nakta: başta iyi gibi gelen ama sonradan bi şey ifade etmeyen bir faldı benim için. Evet çok tatlı, ama çok karışık bir faldı. Ne dediğini anlamadım. Ayrıca şunu da fark ettim, sanırım çoğunluğa aynı şeyleri söylüyor. Tekrar baktırmam.

ebrulitarot: kesinlikle uzak durulması gereken bir falcı. Aşırı olumsuz, ve dedikleri çıkmadı.

Aykut: anda iyiydi, gelecek için söylediği bir şey oldu ama dediği gibi ilerlemedi. Benim adım atmam gerektiğini söylemişti, ama devamı gelmedi. :)

Yumi: birkaç kez baktırdım, dediklerinden yaşadığım şeyler oldu. Çok tatlı bi kız. Suratsız, olumsuzluktan beslenen falcılar gibi değil. Sonuç olarak söylediği şey biraz fazla olumlu geliyor bana, ama güzel açıklıyor her şeyi. Gelişme olursa güncellerim. :)

binnaz Nil güneş: ilk falı fiyasko, ikinci falda yan konular çıktı. Esas konuyla ilgili söyledikleri olmadı.

tellwe elifsucan: çoğu falcıdan iyi vallahi :) ama herkese söylediği cümleleri var, aralarda söyledikleri çıkabiliyor. Eğitim hayatımla ilgili en net bilen elifsucan’dı.

Beşiktaş kuzey: 3 kez baktırdım, 3’ünden de hiçbir şey çıkmadı.

sanırım bitti :) unuttuğum varsa onları da tekrar yorumlarım. :) bir de şunu anladım, daha önce de söylemiştim, karşılıksız bakılan fallar daha iyi. 2 kişi karşılıksız fal bakmıştı bana, onların her söylediğini yaşadım nerdeyse ama para vererek baktırdıklarım hep boş. Hiçbiri tavsiye edebileceğim falcılar değil. İçlerinde sadece Yumi bir tık daha öndedir benim için, ama kesinlikle iletişime geçip baktırın diyemem, YouTube’daki videolarını izleyin yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…