Size gelince falcıya çattınız diye değil (ki ben falcı sevmem zaten, sizler gibi inanmam da onlara) yönetim falcı yüzünden çıkan tartışmaları durdurmaya çalışırken ortaya yine falcının ismini atıp yeni bir tartışmaya zemin hazırlamaya çalıştığınız için banlanmıştınız, yapmayın rica ediyorum kapatın artık falcının bahsini.İsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
Anlamadim ne demek istediginizi???????Asıl
tamam boss
Iyide canim zaten büyüye bulaşan insanlar artık son noktada ve çaresiz oluyor. Içlerinde büyük bir hırs ile intikam almak istiyorlar. O noktadan sonra da günahı falan düşünemeyecek duruma geliyor insan. Esasinda yapılan olay haklisin kötü ve günah. Ama normal psikoloji ile düşünürsen. Bunları normal psikoloji ile yapmıyoruz kiİsmini vermeyeyim sonra hesabım kisitlaniyor çattığım için ama popüler bir falcının işlem yaptığı konusu çok geçmiş. Bu konuda tecrübeli birisi olarak şunu söylemeliyim ki kesinlikle büyüye bulaşmayın. Vefk ya da benzeri şeyler olabilir. Ama kendimden biliyorum. Hem tutmuyor hem de günahı çok büyük büyünün. Vefk ya da dualar tutuyor sadece
O zaman şöyle de düşünelim, erkeklerde kadına şiddet uygularken normal psikolojide değil. Birisi gücü ile kötülüğünü yapıyor diğeri başka türlü. Bu bahane olmamalıIyide canim zaten büyüye bulaşan insanlar artık son noktada ve çaresiz oluyor. Içlerinde büyük bir hırs ile intikam almak istiyorlar. O noktadan sonra da günahı falan düşünemeyecek duruma geliyor insan. Esasinda yapılan olay haklisin kötü ve günah. Ama normal psikoloji ile düşünürsen. Bunları normal psikoloji ile yapmıyoruz ki
Ben bahane demiyorum ki onu yapan erkeklerde sağlıksız düşünen psikolojisi bozuk insanlar. Bayanlar içinde böyle. Kimseye lafım yok Ben kendimde işlem yaptırıyorum. Doğru birseymi yapıyorum Hayir. Ama her yolu denedim kendime göre . bazı şeyleri olabilecekse böyle değiştirmeye karar verdim. Olur olmaz orasını bilemem ama en azindan denedim olmadı derim. Biri fiziksel şiddet diğeri iradeye şiddetO zaman şöyle de düşünelim, erkeklerde kadına şiddet uygularken normal psikolojide değil. Birisi gücü ile kötülüğünü yapıyor diğeri başka türlü. Bu bahane olmamalı
Biliyorum zamaninda her şeyi denediğim için zaten soyluyorum. Vefk ile dua ile yaptırmanız daha doğru olur işlem yaptiracaksaniz demek istedim.Iyide canim zaten büyüye bulaşan insanlar artık son noktada ve çaresiz oluyor. Içlerinde büyük bir hırs ile intikam almak istiyorlar. O noktadan sonra da günahı falan düşünemeyecek duruma geliyor insan. Esasinda yapılan olay haklisin kötü ve günah. Ama normal psikoloji ile düşünürsen. Bunları normal psikoloji ile yapmıyoruz ki
Bende bakım yaptırdım. Hatta işlem bile yaptik. Bazı üyelerin yaptığı yorumlardan dolayı diğer üyelere itici gelmeye başladı herşey. Herkes kendine göre haklı olabilir. Ama yapılan yanlış savunmalardan ötürü hem buketi hemde kendilerini zor durumda bırakmışlar burada. Boşu boşuna birbirlerini kırmışlar.Arkadaşalr bende Buket e batırdım.Kadin geçmiş ve şu anda baya baya iyiydi. Gelecek içinde değişik şeyler söyledi tabi beklemekteyim. Çok olumlu şeyler söylemedi ama amacımda zaten doğruyu duymakti. Buradaki kavgaları okuyunca şoke oldum. Kadın şeker gibi bir kadın tanıdığıma memnun oldum. Iyi ki de baktirmisim. Bence kimsenin üstüne fal yada falcilar üzerinden gidip birbirimizi kırmayalım. Objektif yorumlarımızı yapıp konuyu kirletmeyelim lütfen.
ayyy philly sen öyle anlatınca çok heyecanlandım çocuğun profiline baktım son giriş 1 sene önce diyor:))
inşallah bir şekilde denk gelip okur burayıda ben burdayım der:)
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?