İstanbul'da Fal - Falcılar

P purring canim sende bizim gibi eskisin bu forumda bize tavsiye edebilecegin falci ve deneyimlerini paylasirmisin,fikirlerin degerli ve güvenilir benim icin
Paylaşır mı acaba ? Ben bir zamanlar rica etmiştim ama oralı olmadılar kiminin derdi çok çaresizlik içinde savruluyor kimin derdi kalın harflerle yazı yazmak ben bu arkadaşı samimi bulmuyorum bence kendini tatmin için burda ben dedim özelden mesaj attım niye dönmediniz gayet mütevazi olgun anlayışlı bir şekilde ben yazacakları yazdım zaten istiyorsan bakarsın dedi çok ama çok nazik biri herşeyi de biliyor vs pirting burada kendini buranın şerifi sanan tipler var kişisel ego tatmini için burada ! Dertleri yardım etmek değil empati yaptıkları da yok dertleri ego tatmini ve laf yetiştirmek mesela Zeynep kaça bakıyor diye mesaj atıyorsun ama oralı olan yok barmaid ile ilgili mesaj atıyorsun hemen atlıyor !!! karmik bir dünyada ne ekersen onu biçersin sözüm meclisten dışarı size değil ama çok güvenmeyin

Vay be amma deneyim 3000 fal ama buranın şerifi

Ben P purring i eskiden beri tanirim her konudada yardimci olur yanlis düsünuyosunuz bence ,benim foruma yazdigim bir konudan alinti yapip yorum yapmissiniz size sordum cvp vermediniz sizin derdiniz ne ,ne yapmaya calisiyorsunuz anlamadim,siz forumda falci begenmediginizde kisileri haksiz yere afise edip özelini burda izni olmadan yayinlarsaniz tabiki kimse size cvp vetmez haklı olarak

Hakaret etmedim küfretmedim rahatsız oldugum bi konuda görüş bildirdim koyun diilim iki kişi tartısabilir uslupsuz bişey yoksa cezalandıramazlar cok tanıdık bi rejimin devamı gibi ama yakısıksız bi cezayı kabul etmeyip üyeliğimin iptalini rica ettim.. bu saatten sonra forumda olmuycam hoşcakalın..

Sizin kendinizle ilgili sorunlarınız var sanırım. :) falcı numarası istediğiniz zaman hemen göndermiştim size. Burada kimse kendini şerif falan zannetmiyor ama sanırım siz daha fazla ilgi çekme peşindesiniz.

Zeynep kaça bakıyor diye yazdığınızda yorum yapmamışsam Zeynep’e baktırmadığım için olabilir mi? Bilmediğim konular hakkında da mı yorum yapayım sizin gibi?

Ne oldu canim anlamadim ,tanimadigin insanlar icin üyeligini iptal etme

smallbutterfly teşekkür ederim desteğin için ama kendisi tartışma çıkarmayı çok seviyor zaten, yardımcı da olsan memnun edemiyorsun yine dalga geçer gibi cevaplar veriyor işte.

K Kakazen şimdi baktım da, falcı numarası istemişsin hemen özel mesajla göndermişim sana. Teşekkür bile etmemişsin. Tek amacın burada tartışma çıkarmak, böyle rahatlıyorsun sanırım.

1 özel değil ismini cismini bilmediğiniz biri özel dediğiniz sizinle paylaşılmış olan dır bura bir kavramsal kafa karışıklığı yaşıyorsunuz ! 2. Ben 10 senedir fal baktırıyorum ve baktırdıktan sonra hayatım yolunda gitmedi kısaca sizin kibarlığınıza ithafen yazıyorum 2014 de biriyle tanıştım başka ilde Aşık oldum oda bana aşık oldu ama mezhepsel yöresel nedeniyle ailesi istemdi sonra hayatına başkasını soktu kız tarafı oldukça varlıklı vs ... ben hayatıma kimseyi sokmadım yıl 2020 neredeyse 6 sene ama ben onun başkasıyla Paris’e gitmesini gördüm sonra sözlenmesini nişanlanmasını evlenmesini ve sonra çocuğunu kucağına almasını; evlendiğinde beni aramıştı ama gururma yediremediğim için açmadım sosyal medya hesaplarıma girilmeye çalışılıyordu vs dedim ya fal benim hayatımı mahvetmemde etki etti ben Tekirdağ da çalışıyordum o ayrılığa alışmadım çok canım yanıyordu günü birlik arabaya atlıyor İstanbul’a geliyor fal baktırıyor sonra Tekirdağ’a dönüyordum bana sana dönecek daha iyi iş bulacaksın diyorlardı bu beni rahatlatıyor atalete itiyordu.falın en büyük zehiri bu sonra tabiri caizse falcıların gazına gelip İstanbul’a döndüm çünkü tüm çabaların boşa gitmişti ama falı bırakmadım kimlere fal baktırdım ; Symbol Levent 50 kez önce cadde de iken sonra taksim sonrasında Nişantaşı pembe fal bakar hep istediğimi söylediği için çok gittim ama hiçbir şey bilemedi naif kibar biri olumsuzu söylemek istemiyor ama bildiği şey az 2. Cadde Symbol Metin ilk falı iyiydi birkaç küçük şey dışında bilemedi 3 kez gittim 3. Cadde Symbol Serkan 5 kez gittim hızlı fal bakıyor anda iyi ama hiç dediği çıkmadı / Symbol cafe taksim Cem ; anda iyi 6/7 kez gittim ; anda oldukça iyi Symbol taksim batu 2 kez gittim anda iyi olumsuz da olsa içten söyledi bazı şeyler çıktı Symbol taksim Bora arda can aklıma gelmeyen 3 kadın ve 3 erkek
Symbol cafe Nişantaşı mirza 4 kez gittim anda iyi ama hiçbir şey çıkmadı
Symbol cafe Fulya 5 kez Gittim anda oldukça iyi ma hiçbir şey çıkmadı
Symbol cafe Beşiktaş Can tarot hem burada hem evinde 7 kez anda oldukça iyi çelişkili fal baktığı için sonra gitmedim ama güvenilir biri
Symbol cafe Beşiktaş Murat tamamen zaman emek kaybı 10 kez gittim samimi bulduğum için ama kaçmış zaten milleti dolandırıyormuş
Symbol cafe Beşiktaş Nihat 5 kez bildiği şeyler oldu ama enerjisini bana iyi gelmedi birdaha gitmedim
Symbol Beşiktaş Efe 2018 den beri gittim 20 kez felan anda iyi bildiği şeyler oldu hissiyatla bakıyor bu yüzden oldukça gittim bazen çelişkili konuştuğu için sonra bıraktım ama çocuğu vs bildi Symbol Beşiktaş kilolu bir bayan vardı iskambilli fal bakıyor du ; anda iyi ama pembeci biri çıkan birşey olmadı
Symbol Beşiktaş Kuzey kafede 2 kez sonra kendi kafesinde 4 kez anda iyi çelişen hiçbir şey söylemedi ilk falı nasılsa son falıda öyleydi ama bildiği çok az şey var Symbol
Beşiktaş’ta İsmail naif biri bildiği şeyler oldu sonra Samsun’a dönüp falı bıraktı İsmini hatırlamadığım Symbol Beşiktaş’ta en az 3 farklı kişi
Mi cafe Hande handeye 2015-2018 arası 15 kez gitmişmişimdir ; çok güzel enerjisi var pozitif biri ama dedikleri çıkmadı uzak geleceğe dair söylediği çok şey oldu belki onlar çıkar
Dios cafe duygu duyguya ilk kez Dejavu cafe de gitmiştim yüzünüze bakarak konuşuyor bildiği birkaç şey oldu dios u açtıktan sonra 5 kez gittim tamamen. Terapi gibi enerji yollama vs iyi geliyor insana ama iyi bir Falcı değil dios destan 5 kez gittim ilgili zaman ayırıyor ama hiçbir şey bilemedi dios da kağıda yuvarlak çizip fal bakan biri vardı anda iyi yine Diosta başka bir kadın vardı vasat
Dejavu cafe yiğit tamamen atmasyon 3 kez gitmiştim Dejavu ada çok sıra vardı 1 kez baktırdım atmasyon
Dejavu edi 20 kez gitmişşimdir bildi şeyler oldu oldukça tutarlı fal bakan biri olumsuz da olsa söylüyor memnun kaldığım ender falcılardan biridir tlf ile hiç baktırmadım ama epey müşterisi. Var
Dejavu Nur abla 10 kez gitmişşmdir anaç biri iyi tavsiyeler veriyor bildiği şeyler oldu
Dejavu Maral iskambil ve diğer fallardan baktırdım iyi fal bakmıyor Çelişkili konuşuyor sadece kahve falı iyiydi
Dejavu neşe 2010 dan itibaren 5 kez gittim kahve falında iyi bildiği şeyler oldu ama tarotu iyi değildi
Dejavu Hasan ilk falı harikaydı ama diğeleri iyi değildi 4 kez gittim ;
Bakırköy laf kafenin yanından kafeye iki kez gittim hiç birini hatırlamıyorum ;kadiköy angels
Burcu ilk falı iyiydi 3 kez gittim kahve falı baktırmıştım diğer falları vasattı ;
Angels biriz naif bir hanım 1 kez gittim
Angels Cengiz uzak durulması gereken başla işlemler yönelten biri
Bunk cafe Kerim açık olumsuzu da söyleyen biri ama soru sorarak ilerliyor
Meleklere 2015 den beri gidiyorum eren 2 kez gittim anda oldukça iyi iyi yer insan tasviri yapıyor en son Symbol cadde de gördüm
Melekler Emre 10 kez gittim hiisyatla bakıyor anda oldukça iyi olumsuzu söylüyor anda en iyi. Olan Emre ydi
Melekler Murat 3 kez gittim kahve ağırlıklı bakıyordu bütün falları tutarlıydı
Melekler Melda biraz ters biriydi ama bildiği baya şey oldu mesela dava olacak araya biri girecek(uzlaşmacı ) sorun çlmayacak vs dedi olumsuzu çat diye söyleyen bir 6/7 kez gittim şimdi tlf la bakıyor
Melekler Ahmet anda oldukça iyi ; 6 /7 kez gittim hissiyatla bakıyor istediğimi duyduğum için gittim
Melekler Gamze 10/12 kez anda oldukça iyi bildiği baya şey oldu çıkanlar var
Meleklerde net olan ve çıkan Emre Ve Melda
Symbol taksim Nesil 7 kez gittim anda oldukça iyi bildiği şeyler oldu tutarlı
Meleklerle aynı sokakta olan bir kafe Can
Soru sorarak ilerliyor çok soruyor 8 kez soru sordu Can ın anda bildiği şeyler oldu
Janset r yerinde gittim buradan görerek ; oldukça ilgili net bildiği şeyler oldu ama falında Çelişki vardı pahalı bulduğum için bir daha gitmedim
Gülistan ben İzmir’e iş vaadiyle gitmiştim açıkçası kandırıldım orada 3 ayım heba oldu o dönemde burada tavsiye üzerine gittim Agora awm nin karşısında zilinde güzellik merkezi yazan bir yerde fal bakıyor tuhaf biri sadece kahve üzerinden garip hareketlere bakıyor sağlık dışında bir şey söylemedi daha önce burada ifade etmiştim sorulara alakasız cevaplar veriyor seviyor mu beni dedim ya seviyordur yada hayır sevmiş diyor mesela benim bir yorumumu bana satmaya çalıştı 300 TL vermiştim o zor döneminde işsiz ve çaresizken
Ramek tlf da baktırdım ilk tlf falımdı Çelişkili konuştu eskisiyle başlayacak ama sen sonra istemeyeceksin vs dedi hiçbir şey çıkmadı bana mantıktan uzak geldi
Çorlu da 2 farklı kadın ilk kadın bağı var vs dedi sen bekarsın o evlenmiş bağı var vs demişti 2015 te pek anlam ifade etmemişti o dönemde ama sonra uzak geleceği görmüş kadın kadın fincan açmadan bakıyor yine roman bir kadın vardı ama Muska satıyordu
Allah aşkına falcılardan uzak durun övene pek aldırış etmeyin ben yaşadıklarımı yazdım yaşadıklarım roman olur falın rahatlığına aldan mayın paranıza yazık etmeyin ve lütfen başkalarına duyarlı davranın sorumsuz bir şekilde insanlara tavsiye vermeyin

Symbol beiktaş elif 3 kez yine aynı kafede uzun boylu kadın vardı onada 2 kez gittim son meleklerde Sema diye yaşlı birine gittim soru sorarak ilerliyor tatmin edici değildi

Yasadiklarin kolay seyler deil üzüldüm Allah kolaylik sabir versin ama bunu daha tatli dille kimseye sataşmadan yapsan burda herkes biribirine forumdada özel msjla birbirine yardimci oluyor zaten

Yumi'ye kac dakikalik baktirdiginizi sorabilir miyim acaba? Gecen sekreteriyle konustum, bu aralar baktirmayi dusunuyorum da kac dakika yeterli olur ona karar veremedim. :)

Yumi'ye kac dakikalik baktirdiginizi sorabilir miyim acaba? Gecen sekreteriyle konustum, bu aralar baktirmayi dusunuyorum da kac dakika yeterli olur ona karar veremedim. :)
Merhaba :) ben 15 dakikalık baktırdım hep. Genel baktırdığım da oldu, soru cevap şeklinde de baktırdım. İkisinde de 15 dakika yeterli geldi. Diğer seçenekler pahalı geliyor zaten. :)

Merhaba :) ben 15 dakikalık baktırdım hep. Genel baktırdığım da oldu, soru cevap şeklinde de baktırdım. İkisinde de 15 dakika yeterli geldi. Diğer seçenekler pahalı geliyor zaten. :)
60 dakikalik seans da oldugunu gorunce sanki 15 dakika sallayip gondereyim gibi mi yapiyor diye kararsiz kalmistim da. Cok tesekkur ederim! :')

60 dakikalik seans da oldugunu gorunce sanki 15 dakika sallayip gondereyim gibi mi yapiyor diye kararsiz kalmistim da. Cok tesekkur ederim! :')
Rica ederim :) yok yok öyle sallayıp göndereyim şeklinde bakmıyor, zaten etki altında kalmamak için önce kendisi anlatıyor daha sonra soruların varsa onları sormanı istiyor. Benim durumumu da bildiği için 15 dakika yetiyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…