İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar avrupa yakasinda nermin vardı halkalı tarafinda. Telefonla bakıyor mu? Son zamanlarda onda falı çıkan var mı?

Kızlar avrupa yakasinda nermin vardı halkalı tarafinda. Telefonla bakıyor mu? Son zamanlarda onda falı çıkan var mı?
Telefonla bakiyor ama yuzyuze gidip baktirsan daha iyi bakiyor bence,gelecekle ilgili soyledikleri cikmadi bana ama o anki kisi tasvirleri vs si iyidir,hayirsiz ise söyler karsi tarafi iyi analiz eder,kahve ve tarot baktir eger baktiracsksin ama dedigim gibi yuzyuxe telefonda basarili deildi

zeynepin dediklerini yasayan var mi karsi tarafin dusuncelerinde falan fazla iyi geldi bana
Hep ayrı iken baktirirdim hadi dedim bide iyi iken baktirayim neler diyecek. Bu sefer korku filmi gibiydi dehşete düşürdü beni. Buradan olumlu şeyler diyor zeynep diyenlere banada olumlu şeyler derdi çıkardı merakla bekliyorum bu sefer korkunç şeyler söyledi dikkat et diye. Tek avuntum başkası ile kavga edecek dediğinde ben çıkardım inşallah senle edecek diyince başkası çıksın. Bu kavga olaylarında karışıklık yaşıyor çünkü zeynep

arkadaşlar; bana acil yardımınız lazım.yeni üyeyim ve istanbulda da yeniyim. bazı sorunlardan dolayı da fal bağımlısı oldum yine.
istanbulda iki falcı denedim şimdiye kadar. 1.si falcı nalan uçan oldu. 2. si ise niko fakat bana nalan hanım sanki daha olumlu gibi geldi. niko son derece etkileyici fal baktı ama ne yalan söyleyeyim ürküttü beni.
özet olarak kısa uzun vade de bu iki falcıdan hangisinin dedikleri çıkıyor. ve başka falcı önerisi olan var mı?

Canim cok üste üste baktirma fallarinizi olumsuz etkiliyorsunuz

arkadaşlar hiç yok mu yorumu olan .niko ve nalan hakkında.
yada yeni ama çıkan falcı önerisi olan.

Ben kadıköydeki nikoya yüzyüze baktirmistim eger ayni niko ise o hep olumsuz konusur dedikleri cikmadi,keske fallari cikan falci olsada hepimiz ona gitsek hep beraber
cnm umarım çıkmaz. zaten beni kanser yaptı. annemi de bunak .valla tedirgin oldum. ama anda biliyor gibiydi.

arkadaşlar hiç yok mu yorumu olan .niko ve nalan hakkında.
yada yeni ama çıkan falcı önerisi olan.
Niko iyi bir falcı. Herkes olumsuz diyor ama bana çok pembeci geldi. Eşimn isminin harflerini direk söyledi. kaç kardeş oldugumu Kaç yasında olduğumu felan. Anda çok iyi geleceği bilmiyorum

Nikoya nisan ayında baktırmıştım. Gelecek ile ilgili söylediği şeyler çıkmadı. Kasım ayında olacaktı ama marta geldik. İyi ki de çıkmadı bu arada. Anda da bazı bildikleri olmuştu ama bazılarını da bilemeyince çevirmişti lafırsat. O kadar saat beklediğime yanarım

Elmira hanimin numarasini kaybettim olanlar bana yazarmi lutfen acil

Niko iyi bir falcı. Herkes olumsuz diyor ama bana çok pembeci geldi. Eşimn isminin harflerini direk söyledi. kaç kardeş oldugumu Kaç yasında olduğumu felan. Anda çok iyi geleceği bilmiyorum
Niko ya bende baktırmıştım çok negatifti ve dedikleri çıkmadı zaten

Niko ya bende baktırmıştım çok negatifti ve dedikleri çıkmadı zaten
Gelecek kimsede çıkmıyor. Nikoda çıkmaz gibime geliyor. Can sıkıntısından baktırıyorum Terapi gibi bir şey.

Yine bir sürü kavga olmuş. Ben kimseyi haklayıp reklam yapan biri değilim işimde olmaz. Ama dün bukete yine baktırdım beni şok etti içimi okudu hislerimi bildi sadece çok pahallı

Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
Safiye’yi çok severim. Genellikle hayatımı bilmiştir. Ancak o 24-48 saat içinde evine geri dönüyorsun dedi. Tam tersine eşim benimle konuşmadan avukata gitmiş.
Melahat ile neredeyse akraba olduk. O hep bana bu adam olmaz dedi. Son falda avukatla konuşmuş dedi. Ben üzülünce pişman olup geri dönecek dedi. Ama eşim kararlı. Ben de kararımı verdim. Boşanacağız.
Binnaz Abla’dan Serkan Aslan, ayrılık görmüyorum demişti. Hep onunla kavgalarımızda geri dönüşleri görmüştü. Ancak bu sefer hepsi yanıldı.
Birçok Falcı yanıldı. Zeynep’in falı da telkinleriyle tuttu. Etkilenmeseydim zaten kavga çıkmayacaktı. Son 5 yoldur Falcı geziyorum. O parayı kendime ya da terapime harcasam daha iyiydi. Özetle normal bir adamla normal bir ilişki yaşıyorsanız zaten onunla sorunları konuşur, falcıya gitme ihtiyacı duymazsınız. Gaybı sadece Allah bilir. Başıma gelenlerden ders alın diye yazıyorum. Hatta yazarken de korktum iyice ters teper mi diye. Ancak hayatınızı karartmayın. Lütfen benim için dua edin, çok ihtiyacım var.

Ederim de boşanmak istemiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…