Mesela ne kadar sürede baktıralım ben 15 günde bir baktırıyorum ona bile zor dayanıyorumCanim cok üste üste baktirma fallarinizi olumsuz etkiliyorsunuz
Ayda 1 baktirmak daha saglikli ,bir fal baktiriyoruz daha cikmasini beklemeden digerine baktiriyoruz,bends cok yaptim ayni hatayi gunde 2-3 falciya gittigimi biliyorumMesela ne kadar sürede baktıralım ben 15 günde bir baktırıyorum ona bile zor dayanıyorum
umarım gelecek çıkmaz. zira benimki çok korkunçtu.Niko iyi bir falcı. Herkes olumsuz diyor ama bana çok pembeci geldi. Eşimn isminin harflerini direk söyledi. kaç kardeş oldugumu Kaç yasında olduğumu felan. Anda çok iyi geleceği bilmiyorum
umarım.Gelecek kimsede çıkmıyor. Nikoda çıkmaz gibime geliyor. Can sıkıntısından baktırıyorum Terapi gibi bir şey.
cnm benim başıma da çok kötü bir olay geldi bu falcıların yüzünden. ciğeri beş kuruş etmeyen bir erkekle flört etmemi sağladı bu falcılar.(ankaradaydım o zaman) Allahtan erken uyandım da adam meğer evliymiş.bu falcı takımına uysaydım oooooo...... hayatım kararırdı.iyi ki yalnış birşey yapmadım.Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
Safiye’yi çok severim. Genellikle hayatımı bilmiştir. Ancak o 24-48 saat içinde evine geri dönüyorsun dedi. Tam tersine eşim benimle konuşmadan avukata gitmiş.
Melahat ile neredeyse akraba olduk. O hep bana bu adam olmaz dedi. Son falda avukatla konuşmuş dedi. Ben üzülünce pişman olup geri dönecek dedi. Ama eşim kararlı. Ben de kararımı verdim. Boşanacağız.
Binnaz Abla’dan Serkan Aslan, ayrılık görmüyorum demişti. Hep onunla kavgalarımızda geri dönüşleri görmüştü. Ancak bu sefer hepsi yanıldı.
Birçok Falcı yanıldı. Zeynep’in falı da telkinleriyle tuttu. Etkilenmeseydim zaten kavga çıkmayacaktı. Son 5 yoldur Falcı geziyorum. O parayı kendime ya da terapime harcasam daha iyiydi. Özetle normal bir adamla normal bir ilişki yaşıyorsanız zaten onunla sorunları konuşur, falcıya gitme ihtiyacı duymazsınız. Gaybı sadece Allah bilir. Başıma gelenlerden ders alın diye yazıyorum. Hatta yazarken de korktum iyice ters teper mi diye. Ancak hayatınızı karartmayın. Lütfen benim için dua edin, çok ihtiyacım var.
Keske takip etseydeniz bekeyip gözlemleseydin emin olmadigin bir konu icin aileni yikiyosun canim ya,hic bir sey icin gec deil bence tekrar esini al karsina konus ama saķın falci yuzunden vs deme dahada kötu olur,kafandami soru isaretlerinide sor hala kurtarabilirsin evliligini,bu surectedw falciya vs sakın gidip kafani karistirmaEvet iç sesiniz her zaman daha kıymetli
cnm her işte bir hayır vardır. hakkınızda hayırlısı olsun. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Eşim resmî sürece girdi. Zaten evliliği yürütemiyordu. Telefonunda bir sürü kadın fotoğrafı vardı.
O zaman hakkinda hayirlisi ne ise Allah onu versin,dualarim seninleEşim resmî sürece girdi. Zaten evliliği yürütemiyordu. Telefonunda bir sürü kadın fotoğrafı vardı.
Adam doktormuydu :)cnm benim başıma da çok kötü bir olay geldi bu falcıların yüzünden. ciğeri beş kuruş etmeyen bir erkekle flört etmemi sağladı bu falcılar.(ankaradaydım o zaman) Allahtan erken uyandım da adam meğer evliymiş.bu falcı takımına uysaydım oooooo...... hayatım kararırdı.iyi ki yalnış birşey yapmadım.
o adam bana tapıyordu fallara ve kendi davranışlarına göre meğer aynı anda iki hemşireyi de idare ediyormuş.
ama işin ilginç tarafı ben onda hep birşeyler sezinlemiştim. nacizane önerim. içinizdeki sesi dinleyin.
evet.Adam doktormuydu :)
Ben Zeynep'e baktırdigimda yazacagim diye yorum yaptim ama sonra vazgecip yazmamistim cunku benle alakasi yoktu falın. Zeynep karistiriyor kesinlikle söyledigi seyler bende yoktu hatta bazilarini ben kendim söyledim onun söylediklerinin tam tersi olunca. Konusma evet hayır de dedi hatta. Umarim düzelirsiniz...Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
Safiye’yi çok severim. Genellikle hayatımı bilmiştir. Ancak o 24-48 saat içinde evine geri dönüyorsun dedi. Tam tersine eşim benimle konuşmadan avukata gitmiş.
Melahat ile neredeyse akraba olduk. O hep bana bu adam olmaz dedi. Son falda avukatla konuşmuş dedi. Ben üzülünce pişman olup geri dönecek dedi. Ama eşim kararlı. Ben de kararımı verdim. Boşanacağız.
Binnaz Abla’dan Serkan Aslan, ayrılık görmüyorum demişti. Hep onunla kavgalarımızda geri dönüşleri görmüştü. Ancak bu sefer hepsi yanıldı.
Birçok Falcı yanıldı. Zeynep’in falı da telkinleriyle tuttu. Etkilenmeseydim zaten kavga çıkmayacaktı. Son 5 yoldur Falcı geziyorum. O parayı kendime ya da terapime harcasam daha iyiydi. Özetle normal bir adamla normal bir ilişki yaşıyorsanız zaten onunla sorunları konuşur, falcıya gitme ihtiyacı duymazsınız. Gaybı sadece Allah bilir. Başıma gelenlerden ders alın diye yazıyorum. Hatta yazarken de korktum iyice ters teper mi diye. Ancak hayatınızı karartmayın. Lütfen benim için dua edin, çok ihtiyacım var.
Ona defalarca yazdım sana bakmıcam enerjin uymuyor dedi ama arkadaşlarım baktırdı hepsi çok memnun kaldı gelecek hakkında haberim yok arkadaşlarla iletişime geçmedim ama anı çok iyi biliyorMerhaba
telwe uygulamasından yesilcingene ye fal baktıran var mı ? Bana cevap verirsineniz çok memnun olurum çünkü sizden gelen bilgiler benim için önemli arkadaşlar . Baktırıp çıktığı yada çıkmadığı olanlarınız varsa belirtmenizi rica ediyorum . Teşekkür ederim
Ya dolandırılma
Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
Ona defalarca yazdım sana bakmıcam enerjin uymuyor dedi ama arkadaşlarım baktırdı hepsi çok memnun kaldı gelecek hakkında haberim yok arkadaşlarla iletişime geçmedim ama anı çok iyi biliyor
Bana ne derse tam tersi çıktı ve 10 dakika bakıyor isteksizNiye daha once çıkmışti bana suan param yok zaten baktirmayacagmda nolduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?