İstanbul'da Fal - Falcılar

Niko iyi bir falcı. Herkes olumsuz diyor ama bana çok pembeci geldi. Eşimn isminin harflerini direk söyledi. kaç kardeş oldugumu Kaç yasında olduğumu felan. Anda çok iyi geleceği bilmiyorum
umarım gelecek çıkmaz. zira benimki çok korkunçtu.

cnm benim başıma da çok kötü bir olay geldi bu falcıların yüzünden. ciğeri beş kuruş etmeyen bir erkekle flört etmemi sağladı bu falcılar.(ankaradaydım o zaman) Allahtan erken uyandım da adam meğer evliymiş.bu falcı takımına uysaydım oooooo...... hayatım kararırdı.iyi ki yalnış birşey yapmadım.
o adam bana tapıyordu fallara ve kendi davranışlarına göre meğer aynı anda iki hemşireyi de idare ediyormuş.
ama işin ilginç tarafı ben onda hep birşeyler sezinlemiştim. nacizane önerim. içinizdeki sesi dinleyin.

Evet iç sesiniz her zaman daha kıymetli
Keske takip etseydeniz bekeyip gözlemleseydin emin olmadigin bir konu icin aileni yikiyosun canim ya,hic bir sey icin gec deil bence tekrar esini al karsina konus ama saķın falci yuzunden vs deme dahada kötu olur,kafandami soru isaretlerinide sor hala kurtarabilirsin evliligini,bu surectedw falciya vs sakın gidip kafani karistirma

Eşim resmî sürece girdi. Zaten evliliği yürütemiyordu. Telefonunda bir sürü kadın fotoğrafı vardı.
cnm her işte bir hayır vardır. hakkınızda hayırlısı olsun. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Adam doktormuydu :)

Ben Zeynep'e baktırdigimda yazacagim diye yorum yaptim ama sonra vazgecip yazmamistim cunku benle alakasi yoktu falın. Zeynep karistiriyor kesinlikle söyledigi seyler bende yoktu hatta bazilarini ben kendim söyledim onun söylediklerinin tam tersi olunca. Konusma evet hayır de dedi hatta. Umarim düzelirsiniz...

Merhaba

telwe uygulamasından yesilcingene ye fal baktıran var mı ? Bana cevap verirsineniz çok memnun olurum çünkü sizden gelen bilgiler benim için önemli arkadaşlar . Baktırıp çıktığı yada çıkmadığı olanlarınız varsa belirtmenizi rica ediyorum . Teşekkür ederim

Ona defalarca yazdım sana bakmıcam enerjin uymuyor dedi ama arkadaşlarım baktırdı hepsi çok memnun kaldı gelecek hakkında haberim yok arkadaşlarla iletişime geçmedim ama anı çok iyi biliyor

Oncelikle gecmis olsun üzüldüm ben burda ona ilk baktirdigim 2017yilindan itibaren zeynebin yuzunden isimin gucumun ters gittigini ve en iyi donemimdeyken exle kavga ettigmi belirtmistim bebde onunla.davaligim bende telkinlere inandim daa sonra adam karsima ciktiginda bana aciklamalarda bulundu zeynebin dedigi gıbı degilmis yani zeynep kesinlikle ugursuz birisi kesinlikle umarim artik anlasilmistir

Ona defalarca yazdım sana bakmıcam enerjin uymuyor dedi ama arkadaşlarım baktırdı hepsi çok memnun kaldı gelecek hakkında haberim yok arkadaşlarla iletişime geçmedim ama anı çok iyi biliyor

Arkadaşlarınıza olumlu muydu falı acaba ? Genelde olumsuz fal baktığı için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…