Kısmen... zaten yeşilçingene hep der pembe dünyalar beklemeyin hazırlıklaysan bakarım diyeArkadaşlarınıza olumlu muydu falı acaba ? Genelde olumsuz fal baktığı için soruyorum
dolandırma derken aynı tel numarasını hem ramek hem elmıranın açtığından şüphe ediliyor,yaşlı bir kadın var şiveli konuşuyor tel numarası 28 12 OLMAYAN diğeri o kimse o çok çok iyi ama adını bilmiyorum sen de elmira ben diyim ramekNiye daha once çıkmışti bana suan param yok zaten baktirmayacagmda nolduki
Tekrarladigi cümlelerden baska falcinin söyle düsünüyor diye söyledigi olmadi mi? Mesela onun dusuncesi bu dendi bana ve zeynep o cumlelerden soyledigi oldu ama olaylar bana ait degil malesef. Onlar bazi varliklardan yardim aldiklari icin ister cumleye dökerek ister dusuncesi olarak rahatca söyleyebiliyorlar bencezeyneple ilgili kendisine defalarca baktırmış biri olarak kendi yorumum söyle ; zeynep falcı değil gelecek ile ilgili söyledikleri bazen çıkar çoğu zaman çıkmaz. kişileri karıştır mı karıştırır. ama zeynep hiç kimsenin yapamadığı bir şeyi yapar o çok mutsuzum işte ne yapacağımı bilmiyorum diye tekrarladığı cümleler arasında karşı tarafın sizin hakkında düşündükleri söyler. yani söyle diyim hiç bir falcı erkek arkadaşımın sürekli tekrarladığı sözleri bana söylemedi.
Ben zeynebe 26 subatta baktirmisim daha cok yeni eger cikarsa yazicam burdan,fali soru cevap seklinde ilermemiyor karsidindakinin agzini arayip fal bakmiyor,o anki psikolojini cok guzel tasvir ediyor birebir zihnindeki herseyi kendi kendime tekrarladigim cümleleri onun agzindan duydum,ama dedigim gibi gelecekle alakali cikarmi bilmiyorum ben işimle alakali baktirmistim ,bende biseyleri karistirmadi ,cikar yada cikmaz bekleyip gorecegizyeşil çingene ile ilgili yorumunuz nedir
Hayır ikisi farklı kişi. Ama elmira bana ne dediyse tersi çıktı boş biri lütfen 100 liranızla gidip yemek yiyip için daha iyidolandırma derken aynı tel numarasını hem ramek hem elmıranın açtığından şüphe ediliyor,yaşlı bir kadın var şiveli konuşuyor tel numarası 28 12 OLMAYAN diğeri o kimse o çok çok iyi ama adını bilmiyorum sen de elmira ben diyim ramek
Onun gibi bir falcı yoktur harika bilir ama herkese bakmaz ukaladıryeşil çingene ile ilgili yorumunuz nedir
Gamze kimŞu gamzeye baktıran yok mu ya
Burada dolgegusto diye biri birkaç kere numarasını yazdı bana özelden. O gamzeyi soruyorum baktıran var.mi acabaGamze kim
Sorduklarım yanlış anlaşılmasın çünkü Buket Hanım'ı merak ediyorum. İkinci kez tercih ettiğinize göre önceki falında dediklerini yaşadınız. İYine bir sürü kavga olmuş. Ben kimseyi haklayıp reklam yapan biri değilim işimde olmaz. Ama dün bukete yine baktırdım beni şok etti içimi okudu hislerimi bildi sadece çok pahallı
Antepte yasiyorKızlar buket hanım'ın konusu geçmişken kendisine sorar mısınız, İzmir'de mi yaşıyormuş?
Sizi yargılamak niyetinde değilim ama falcıya-falcılara güvenip niye böyle bir şey yaptınız? İkinci durum ise zaten evliliğiniz ile ilgili belli ki sıkıntılı bir durum varmış ve falcılara gitmişsiniz ilk önce eşinizle diyalog kurabilirdiniz veya karşılıklı kuramadınız. Bu durumda suçu falcılara atmak ne derece mantıklı?Fal baktırıp hayatınızla oynamayın. Ben Zeynep’in falından sonra eşimin üzerine fazla gittim. Çok büyük kavga çıktı. Eşim beni avukata verdi. Yani Zeynep öyle söylemese o gün üzerine gitmeyecektim. Sonuç olarak o gün burada da yazdım. Herkes sakin ol dedi. Ama ben kaygımdan kendimi tutamadım. Yani o kadar kötü olacağına dair telkinden sonra evet o hale geldim.
Safiye’yi çok severim. Genellikle hayatımı bilmiştir. Ancak o 24-48 saat içinde evine geri dönüyorsun dedi. Tam tersine eşim benimle konuşmadan avukata gitmiş.
Melahat ile neredeyse akraba olduk. O hep bana bu adam olmaz dedi. Son falda avukatla konuşmuş dedi. Ben üzülünce pişman olup geri dönecek dedi. Ama eşim kararlı. Ben de kararımı verdim. Boşanacağız.
Binnaz Abla’dan Serkan Aslan, ayrılık görmüyorum demişti. Hep onunla kavgalarımızda geri dönüşleri görmüştü. Ancak bu sefer hepsi yanıldı.
Birçok Falcı yanıldı. Zeynep’in falı da telkinleriyle tuttu. Etkilenmeseydim zaten kavga çıkmayacaktı. Son 5 yoldur Falcı geziyorum. O parayı kendime ya da terapime harcasam daha iyiydi. Özetle normal bir adamla normal bir ilişki yaşıyorsanız zaten onunla sorunları konuşur, falcıya gitme ihtiyacı duymazsınız. Gaybı sadece Allah bilir. Başıma gelenlerden ders alın diye yazıyorum. Hatta yazarken de korktum iyice ters teper mi diye. Ancak hayatınızı karartmayın. Lütfen benim için dua edin, çok ihtiyacım var.
Izmirde yaşayan buket adında bir falci mı önereceksiniz yoksa :)Kızlar buket hanım'ın konusu geçmişken kendisine sorar mısınız, İzmir'de mi yaşıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?