İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlarınıza olumlu muydu falı acaba ? Genelde olumsuz fal baktığı için soruyorum
Kısmen... zaten yeşilçingene hep der pembe dünyalar beklemeyin hazırlıklaysan bakarım diye

Niye daha once çıkmışti bana suan param yok zaten baktirmayacagmda nolduki
dolandırma derken aynı tel numarasını hem ramek hem elmıranın açtığından şüphe ediliyor,yaşlı bir kadın var şiveli konuşuyor tel numarası 28 12 OLMAYAN diğeri o kimse o çok çok iyi ama adını bilmiyorum sen de elmira ben diyim ramek

zeyneple ilgili kendisine defalarca baktırmış biri olarak kendi yorumum söyle ; zeynep falcı değil gelecek ile ilgili söyledikleri bazen çıkar çoğu zaman çıkmaz. kişileri karıştır mı karıştırır. ama zeynep hiç kimsenin yapamadığı bir şeyi yapar o çok mutsuzum işte ne yapacağımı bilmiyorum diye tekrarladığı cümleler arasında karşı tarafın sizin hakkında düşündükleri söyler. yani söyle diyim hiç bir falcı erkek arkadaşımın sürekli tekrarladığı sözleri bana söylemedi.

Zeynep bazen karistiriyor diyenler icin yaziyorum ben dahil yani. Falı hobi edinip kafamiz dagilsin diye baktirdigimiz zamanlar oldugu gibi olaylarin netlik kazanmasi icin de baktiriyoruz. Madem karisacak tam tersi olacak o zaman amacindan sasmaz mi? Acaba düz mü ters mi diye düsünüp mü duracagim

Tekrarladigi cümlelerden baska falcinin söyle düsünüyor diye söyledigi olmadi mi? Mesela onun dusuncesi bu dendi bana ve zeynep o cumlelerden soyledigi oldu ama olaylar bana ait degil malesef. Onlar bazi varliklardan yardim aldiklari icin ister cumleye dökerek ister dusuncesi olarak rahatca söyleyebiliyorlar bence

yeşil çingene ile ilgili yorumunuz nedir
Ben zeynebe 26 subatta baktirmisim daha cok yeni eger cikarsa yazicam burdan,fali soru cevap seklinde ilermemiyor karsidindakinin agzini arayip fal bakmiyor,o anki psikolojini cok guzel tasvir ediyor birebir zihnindeki herseyi kendi kendime tekrarladigim cümleleri onun agzindan duydum,ama dedigim gibi gelecekle alakali cikarmi bilmiyorum ben işimle alakali baktirmistim ,bende biseyleri karistirmadi ,cikar yada cikmaz bekleyip gorecegiz

Hayır ikisi farklı kişi. Ama elmira bana ne dediyse tersi çıktı boş biri lütfen 100 liranızla gidip yemek yiyip için daha iyi

Kızlar buket hanım'ın konusu geçmişken kendisine sorar mısınız, İzmir'de mi yaşıyormuş?

Yine bir sürü kavga olmuş. Ben kimseyi haklayıp reklam yapan biri değilim işimde olmaz. Ama dün bukete yine baktırdım beni şok etti içimi okudu hislerimi bildi sadece çok pahallı
Sorduklarım yanlış anlaşılmasın çünkü Buket Hanım'ı merak ediyorum. İkinci kez tercih ettiğinize göre önceki falında dediklerini yaşadınız. İ

Sizi yargılamak niyetinde değilim ama falcıya-falcılara güvenip niye böyle bir şey yaptınız? İkinci durum ise zaten evliliğiniz ile ilgili belli ki sıkıntılı bir durum varmış ve falcılara gitmişsiniz ilk önce eşinizle diyalog kurabilirdiniz veya karşılıklı kuramadınız. Bu durumda suçu falcılara atmak ne derece mantıklı?

Ben de zamanında renan diye bi falcinin lafina inanıp eski sevgilimi aramıştım bana çok kötü laflar söylemişti aşırı kırılmıştım pişman olmuştum aradigima. bilmiyorum gerçekten iyi falci varsa belki dinlenebilir sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…