Doktorlar tehlikeli, bir zamanlar bir hastane grubu ile iş yapıyorduk bu nasıl kibir ve kendini beğenmedir doktorlarda öyle aman aman. Her kadının kendilerini kabul edeceğini hayır diyemeyeceklerini düşünüyorlar garip şekilde. Şöylede bir şey var tabi doktor koca :)... buda tabi biz kadınların bir zayıflığı. Bunu hemcinslerimde çok görüyorum.Adam doktormuydu :)
Hayır antepte:)Kızlar buket hanım'ın konusu geçmişken kendisine sorar mısınız, İzmir'de mi yaşıyormuş?
Ben işlem yaptırdığım için baktırıyorum ilkinde beni benden almadı doğrusu ama son falı beni şok etti 3 erkek resmî attım ve ben onlar hakkında ne düşünüyorsam birebir söyledi. Biri için bu sefer mutlu olucam düzgün dedim onu dedi diğeri eskiden aşık olduğum ama şuan arada canım sıkılıca aradığım bir erkek bana zamanında çok sevmişsin ama şimdi arada aklına geliyo dalga geçiyorsun dedi şok oldum üçüncü sevdiğim adamdı sen bunu sevmekten öte hırs etmişsin dedi. Ve bana sen bu aralar bir sınav mı kazandın Zafer var dedi ( geçen hafta direksiyon sınavını geçtim) yani ilkindede çok şey bildi ama ruhumu okumadı bu sefer beni şok ettiSorduklarım yanlış anlaşılmasın çünkü Buket Hanım'ı merak ediyorum. İkinci kez tercih ettiğinize göre önceki falında dediklerini yaşadınız. İ
Yeşilcingenenin bana iş ile ilgili durumu olumsuz oldu ve bildi. İlişki ile ilgili durumu ise olmadı diyebilirim çünkü ihtimalli konuşmuştu. İlişki ile ilgili ikinci durumu ise Mart ayı ile ilgili vadesiydi ve oda daha gerçekleşmedi. Pek gerçekleşecek gibi de durmuyor :) yinede mart ayı bitmedi bakalım.yeşil çingene ile ilgili yorumunuz nedir
Zeynep 'i baya merak ediyorum ama baklaım ne zaman baktırırım bilemiyorum. Aynı şekilde Buket'i de..Ben zeynebe 26 subatta baktirmisim daha cok yeni eger cikarsa yazicam burdan,fali soru cevap seklinde ilermemiyor karsidindakinin agzini arayip fal bakmiyor,o anki psikolojini cok guzel tasvir ediyor birebir zihnindeki herseyi kendi kendime tekrarladigim cümleleri onun agzindan duydum,ama dedigim gibi gelecekle alakali cikarmi bilmiyorum ben işimle alakali baktirmistim ,bende biseyleri karistirmadi ,cikar yada cikmaz bekleyip gorecegiz
Ben Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)Zeynep 'i baya merak ediyorum ama baklaım ne zaman baktırırım bilemiyorum. Aynı şekilde Buket'i de..
Zeynep i ben de çok merak ediyorumBen Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)
Anladigim kadariyla buket o ani yorumluyor ki bu da cogunlukla sizin dusunceniz ve sizin bildiginiz seyler. Sonrasinda da sizin istekleriniz dogrultusunda islem mi oneriyor? Boyleyse eger gelecekle ilgili bir tahmini dolayisiyla bildigi bir sey yok sanirimBen işlem yaptırdığım için baktırıyorum ilkinde beni benden almadı doğrusu ama son falı beni şok etti 3 erkek resmî attım ve ben onlar hakkında ne düşünüyorsam birebir söyledi. Biri için bu sefer mutlu olucam düzgün dedim onu dedi diğeri eskiden aşık olduğum ama şuan arada canım sıkılıca aradığım bir erkek bana zamanında çok sevmişsin ama şimdi arada aklına geliyo dalga geçiyorsun dedi şok oldum üçüncü sevdiğim adamdı sen bunu sevmekten öte hırs etmişsin dedi. Ve bana sen bu aralar bir sınav mı kazandın Zafer var dedi ( geçen hafta direksiyon sınavını geçtim) yani ilkindede çok şey bildi ama ruhumu okumadı bu sefer beni şok etti
Evet benim bildiğim her şeyi söyledi ve tıpatıp hatta ben bir çocuk için arkadaşlarıma dedim ki bu sefer mutlu olacağım bunla olacak dedim bana bu cümlenin aynısını dedi :) benim çok arkadaşlarıma işleme gerek tok dedi bana sevgilim benimle yatıp terkettiği için bu seninle oynamış normalde kaderinde yok ama bunu sana yapayım mı dedi bende kabul ettim. İlk falında ben gelecek sormadım çünkü inanmıyorum. Ama o bana eskisi seni arayacak dedi bende asla konuşmayız bitti dedim oda gör bakalım dedi ve ben o çocukla barıştımAnladigim kadariyla buket o ani yorumluyor ki bu da cogunlukla sizin dusunceniz ve sizin bildiginiz seyler. Sonrasinda da sizin istekleriniz dogrultusunda islem mi oneriyor? Boyleyse eger gelecekle ilgili bir tahmini dolayisiyla bildigi bir sey yok sanirim
Ben aradım başından savdıZeynep i ben de çok merak ediyorum
Islemden sonra mi baristiniz? Faldan sonra mi?Evet benim bildiğim her şeyi söyledi ve tıpatıp hatta ben bir çocuk için arkadaşlarıma dedim ki bu sefer mutlu olacağım bunla olacak dedim bana bu cümlenin aynısını dedi :) benim çok arkadaşlarıma işleme gerek tok dedi bana sevgilim benimle yatıp terkettiği için bu seninle oynamış normalde kaderinde yok ama bunu sana yapayım mı dedi bende kabul ettim. İlk falında ben gelecek sormadım çünkü inanmıyorum. Ama o bana eskisi seni arayacak dedi bende asla konuşmayız bitti dedim oda gör bakalım dedi ve ben o çocukla barıştım
İşlem yaptırdığım kişi başkası. Ben çok çok eskisini falda sordum kendisinden nefret ediyordum barışcaksın dedi hayır dedim barıştık ama öylesine 10 gün görüştük. İşlem yaptırdığım daha 1 hafta oldu bakalım neler olacakIslemden sonra mi baristiniz? Faldan sonra mi?
Anladim canim. Tesekkurler aciklamalarin icin umarim gonlune gore olur.İşlem yaptırdığım kişi başkası. Ben çok çok eskisini falda sordum kendisinden nefret ediyordum barışcaksın dedi hayır dedim barıştık ama öylesine 10 gün görüştük. İşlem yaptırdığım daha 1 hafta oldu bakalım neler olacak
Umarım çok istiyorumAnladim canim. Tesekkurler aciklamalarin icin umarim gonlune gore olur.
Ben baktirdim size anlatmistim sonuclarjŞu gamzeye baktıran yok mu ya
Su falina bakiyor 60TL. Baska fallari var mi bilmiyorum50 tl fiyat katina bakan gamzemi
Isim var diyor zaten yanlis mi aradim diye kaliyorusnBen aradım başından savdı
Bi arkadasim da cok begeniyor anı bildigini söylüyordu ama ben baktirmadim hic P pembepanda888Onun gibi bir falcı yoktur harika bilir ama herkese bakmaz ukaladır
Size Buketle ilgili bir şey sormak istemiştim, ama özelden mesaj atılmıyor size sanırımİşlem yaptırdığım kişi başkası. Ben çok çok eskisini falda sordum kendisinden nefret ediyordum barışcaksın dedi hayır dedim barıştık ama öylesine 10 gün görüştük. İşlem yaptırdığım daha 1 hafta oldu bakalım neler olacak
Ben baktırırsam buraya hemen yazmayacağım, eğer dedikleri çıkarsa veya çıkmazsa yazarım. Bir falcı benim şuan ne düşündüğümü, hislerimi bilmiş bilmemiş hiç umurumda değil zaten bunu ben biliyorum. Genelde bu tip yorumlar okuduğum için geri çekiyorum kendimi, falcı bilmediğim merak ettiğim şeyi söylemeli bana iş olacak mı olmayacak mı vb. gibi. Belki karşıdaki erkeğin düşünceleri olabilir ama buna da çok odaklanıp kendimi şartlandırmak istemem.Ben Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)
Bana kızma ama karşındaki sevdiğin kişi de eski kızarkadaşına mesaj falan atsa ve sen bunu öğrensen ne düşünürsün hakkında. özel mesaj atamadığım için buradan attım. Hani anlarım 3 kişi vardır ilgini çeken hangisi hayırlıdır olurda senin ki bizim uzak durmak istediğimiz erkek tipleri gibi olmuş biraz.Ben işlem yaptırdığım için baktırıyorum ilkinde beni benden almadı doğrusu ama son falı beni şok etti 3 erkek resmî attım ve ben onlar hakkında ne düşünüyorsam birebir söyledi. Biri için bu sefer mutlu olucam düzgün dedim onu dedi diğeri eskiden aşık olduğum ama şuan arada canım sıkılıca aradığım bir erkek bana zamanında çok sevmişsin ama şimdi arada aklına geliyo dalga geçiyorsun dedi şok oldum üçüncü sevdiğim adamdı sen bunu sevmekten öte hırs etmişsin dedi. Ve bana sen bu aralar bir sınav mı kazandın Zafer var dedi ( geçen hafta direksiyon sınavını geçtim) yani ilkindede çok şey bildi ama ruhumu okumadı bu sefer beni şok etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?