İstanbul'da Fal - Falcılar

Adam doktormuydu :)
Doktorlar tehlikeli, bir zamanlar bir hastane grubu ile iş yapıyorduk bu nasıl kibir ve kendini beğenmedir doktorlarda öyle aman aman. Her kadının kendilerini kabul edeceğini hayır diyemeyeceklerini düşünüyorlar garip şekilde. Şöylede bir şey var tabi doktor koca :)... buda tabi biz kadınların bir zayıflığı. Bunu hemcinslerimde çok görüyorum.

Sorduklarım yanlış anlaşılmasın çünkü Buket Hanım'ı merak ediyorum. İkinci kez tercih ettiğinize göre önceki falında dediklerini yaşadınız. İ
Ben işlem yaptırdığım için baktırıyorum ilkinde beni benden almadı doğrusu ama son falı beni şok etti 3 erkek resmî attım ve ben onlar hakkında ne düşünüyorsam birebir söyledi. Biri için bu sefer mutlu olucam düzgün dedim onu dedi diğeri eskiden aşık olduğum ama şuan arada canım sıkılıca aradığım bir erkek bana zamanında çok sevmişsin ama şimdi arada aklına geliyo dalga geçiyorsun dedi şok oldum üçüncü sevdiğim adamdı sen bunu sevmekten öte hırs etmişsin dedi. Ve bana sen bu aralar bir sınav mı kazandın Zafer var dedi ( geçen hafta direksiyon sınavını geçtim) yani ilkindede çok şey bildi ama ruhumu okumadı bu sefer beni şok etti

yeşil çingene ile ilgili yorumunuz nedir
Yeşilcingenenin bana iş ile ilgili durumu olumsuz oldu ve bildi. İlişki ile ilgili durumu ise olmadı diyebilirim çünkü ihtimalli konuşmuştu. İlişki ile ilgili ikinci durumu ise Mart ayı ile ilgili vadesiydi ve oda daha gerçekleşmedi. Pek gerçekleşecek gibi de durmuyor :) yinede mart ayı bitmedi bakalım.

Zeynep 'i baya merak ediyorum ama baklaım ne zaman baktırırım bilemiyorum. Aynı şekilde Buket'i de..

Zeynep 'i baya merak ediyorum ama baklaım ne zaman baktırırım bilemiyorum. Aynı şekilde Buket'i de..
Ben Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)

Anladigim kadariyla buket o ani yorumluyor ki bu da cogunlukla sizin dusunceniz ve sizin bildiginiz seyler. Sonrasinda da sizin istekleriniz dogrultusunda islem mi oneriyor? Boyleyse eger gelecekle ilgili bir tahmini dolayisiyla bildigi bir sey yok sanirim

Evet benim bildiğim her şeyi söyledi ve tıpatıp hatta ben bir çocuk için arkadaşlarıma dedim ki bu sefer mutlu olacağım bunla olacak dedim bana bu cümlenin aynısını dedi :) benim çok arkadaşlarıma işleme gerek tok dedi bana sevgilim benimle yatıp terkettiği için bu seninle oynamış normalde kaderinde yok ama bunu sana yapayım mı dedi bende kabul ettim. İlk falında ben gelecek sormadım çünkü inanmıyorum. Ama o bana eskisi seni arayacak dedi bende asla konuşmayız bitti dedim oda gör bakalım dedi ve ben o çocukla barıştım

Islemden sonra mi baristiniz? Faldan sonra mi?

Islemden sonra mi baristiniz? Faldan sonra mi?
İşlem yaptırdığım kişi başkası. Ben çok çok eskisini falda sordum kendisinden nefret ediyordum barışcaksın dedi hayır dedim barıştık ama öylesine 10 gün görüştük. İşlem yaptırdığım daha 1 hafta oldu bakalım neler olacak

Anladim canim. Tesekkurler aciklamalarin icin umarim gonlune gore olur.

Size Buketle ilgili bir şey sormak istemiştim, ama özelden mesaj atılmıyor size sanırım

Ben Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)
Ben baktırırsam buraya hemen yazmayacağım, eğer dedikleri çıkarsa veya çıkmazsa yazarım. Bir falcı benim şuan ne düşündüğümü, hislerimi bilmiş bilmemiş hiç umurumda değil zaten bunu ben biliyorum. Genelde bu tip yorumlar okuduğum için geri çekiyorum kendimi, falcı bilmediğim merak ettiğim şeyi söylemeli bana iş olacak mı olmayacak mı vb. gibi. Belki karşıdaki erkeğin düşünceleri olabilir ama buna da çok odaklanıp kendimi şartlandırmak istemem.

Bana kızma ama karşındaki sevdiğin kişi de eski kızarkadaşına mesaj falan atsa ve sen bunu öğrensen ne düşünürsün hakkında. özel mesaj atamadığım için buradan attım. Hani anlarım 3 kişi vardır ilgini çeken hangisi hayırlıdır olurda senin ki bizim uzak durmak istediğimiz erkek tipleri gibi olmuş biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…