Eğer böyle yapıyorsa ben hiç aramamam çok sinir bozucu. Uygun değildir sonra bakalım denir de bu hoş değilBen aradım başından savdı
O bayağı değişik bir kadın evet. Hiç aramadan direkt sms atıyorum ben ona, müsait olunca hemen dönüyor. Yani ben ne falcı tripleri çektim üstüne bir de hiç bir şey bilemediler. Zeynep de antikadır ama onun iletişim tarzını çözdükten sonra sorun yaşamazsın. Ha bana bir şey bilmemiş olsa Zeynebi de çekemem ama biliyor işte.Eğer böyle yapıyorsa ben hiç aramamam çok sinir bozucu. Uygun değildir sonra bakalım denir de bu hoş değil
Biraz öyle gibi.Anlaşılan Buket hanım falcı değil, büyücü. Aklınızı okumaktan başka bir şey yapmıyor, bir de insanların iradesini yönetmekten başka bir şey yapmıyor. Zaten çok rahatsız oluyordum Buket meselesinden, şu yazılanlardan sonra iyice sinir olmaya başladım.
Tamam o zaman, mesaj atarım uygun zamanı o belirler bende ararım. teşekkürlerO bayağı değişik bir kadın evet. Hiç aramadan direkt sms atıyorum ben ona, müsait olunca hemen dönüyor. Yani ben ne falcı tripleri çektim üstüne bir de hiç bir şey bilemediler. Zeynep de antikadır ama onun iletişim tarzını çözdükten sonra sorun yaşamazsın. Ha bana bir şey bilmemiş olsa Zeynebi de çekemem ama biliyor işte.
Hayat benim beni terketti bende istediğime yazarım Aynı anda 3-4 erkeklede konuşurum sorun değil hayat benim kimseye sorumlu değilim bu adamlar beni terkeden 3 karaktersiz hepsi hakediyorBana kızma ama karşındaki sevdiğin kişi de eski kızarkadaşına mesaj falan atsa ve sen bunu öğrensen ne düşünürsün hakkında. özel mesaj atamadığım için buradan attım. Hani anlarım 3 kişi vardır ilgini çeken hangisi hayırlıdır olurda senin ki bizim uzak durmak istediğimiz erkek tipleri gibi olmuş biraz.
İsteyen büyü yaptırır bu sitede yasak ama sizi bağlamaz baktırma yorum yapma geç sürekli kavga yaratmayınAnlaşılan Buket hanım falcı değil, büyücü. Aklınızı okumaktan başka bir şey yapmıyor, bir de insanların iradesini yönetmekten başka bir şey yapmıyor. Zaten çok rahatsız oluyordum Buket meselesinden, şu yazılanlardan sonra iyice sinir olmaya başladım.
Nikoya nasıl ulaşabilirimumarım gelecek çıkmaz. zira benimki çok korkunçtu.
Birinizde haddinizi aşmasanız ya sizene değiştirsin oda insanyahu mason briyle ne işiniz var bana düşmez ama değişik biraz yani mason bu din değişttirmeye calısanlar değil mi??..neyse hayırlsı olsun hakkınızda da bu bahsi geçen telve cafe nerede gülşah kim baska detaylar bildi mi sizde
Büyü ile olan herşey bir süre sonra muhtemel daha kötü bir enerji ile kişiye döner ve etkisi geçici diye biliyorum, iyi niyetle büyü diye bir şey olamaz. İnsan iradesini, insanın dışında başka bir şekilde yönlendiriyorlar korkunç bir şey ya. Fal da eğlence den kabusa dönmeye başladı. Yani okudukça faldan soğudum.Anlaşılan Buket hanım falcı değil, büyücü. Aklınızı okumaktan başka bir şey yapmıyor, bir de insanların iradesini yönetmekten başka bir şey yapmıyor. Zaten çok rahatsız oluyordum Buket meselesinden, şu yazılanlardan sonra iyice sinir olmaya başladım.
Kaderinde yok, bunu sana yapayım mı ne demek? İnsanların kaderleriyle, iradeleriyle nasıl bu kadar rahat oynayabiliyorsunuz anlamıyorum. Siz naparsanız yapın ama kalkıp burada çok doğru bi şeymiş gibi anlatıp insanları da etkilemeyin.İsteyen büyü yaptırır bu sitede yasak ama sizi bağlamaz baktırma yorum yapma geç sürekli kavga yaratmayın
Bir de bunu çok matah bir şeymiş gibi anlatıyorlar. Zaten adam kendi iradesiyle gelmiyor ki, etkisi geçince yine gider. Valla sayelerinde ben de faldan soğudum.Büyü ile olan herşey bir süre sonra muhtemel daha kötü bir enerji ile kişiye döner ve etkisi geçici diye biliyorum, iyi niyetle büyü diye bir şey olamaz. İnsan iradesini, insanın dışında başka bir şekilde yönlendiriyorlar korkunç bir şey ya. Fal da eğlence den kabusa dönmeye başladı. Yani okudukça faldan soğudum.
Offffff.. tamam hesabını sana vericez evetKaderinde yok, bunu sana yapayım mı ne demek? İnsanların kaderleriyle, iradeleriyle nasıl bu kadar rahat oynayabiliyorsunuz anlamıyorum. Siz naparsanız yapın ama kalkıp burada çok doğru bi şeymiş gibi anlatıp insanları da etkilemeyin.
Sevindim sayemde fal baktırmazsınız hem günahtan hemde para harcamaktan kurtardım siziBir de bunu çok matah bir şeymiş gibi anlatıyorlar. Zaten adam kendi iradesiyle gelmiyor ki, etkisi geçince yine gider. Valla sayelerinde ben de faldan soğudum.
cnm inan bende öyle değildi.(yani doktor koca düşüncesi filan. )zaten benim iyi bir işim var.ama o çok fenaydı. kafayı takmıştı bana ve elde etmek için de türlü tuzaklarla yaklaştı. ve hatta pislik doktor arkadaşlarından da yardım aldı. öyle bir sapık yani.Doktorlar tehlikeli, bir zamanlar bir hastane grubu ile iş yapıyorduk bu nasıl kibir ve kendini beğenmedir doktorlarda öyle aman aman. Her kadının kendilerini kabul edeceğini hayır diyemeyeceklerini düşünüyorlar garip şekilde. Şöylede bir şey var tabi doktor koca :)... buda tabi biz kadınların bir zayıflığı. Bunu hemcinslerimde çok görüyorum.
Zeynep’e mi baktırdınızcnm inan bende öyle değildi.(yani doktor koca düşüncesi filan. )zaten benim iyi bir işim var.ama o çok fenaydı. kafayı takmıştı bana ve elde etmek için de türlü tuzaklarla yaklaştı. ve hatta pislik doktor arkadaşlarından da yardım aldı. öyle bir sapık yani.
işlemden canı çok yanmış biri olarak şunu belirtmek isterim ki ; eğer işlem yapan kişi iyi niyetli değilse vede sizin maddesel durumunuz iyi ise aman diyeyim bu seferde işlemi bırak kadınlar kendine bağlıyor ve hiç anlamadan sürekli gidiyorsunuz. ve tabi ki onlar acayip paralar kazanıyor. ayrıca unutulmamalıdır ki her işlem beraberinde bedel olarak hastalık ta getirir bilginiz olsun. bir zamanlar bu işlerle çok ama çok uğraşmıştım. bu yüzden bu işlerin emin olun bir bedeli olur. haberiniz olsun.İşlem yaptırdığım kişi başkası. Ben çok çok eskisini falda sordum kendisinden nefret ediyordum barışcaksın dedi hayır dedim barıştık ama öylesine 10 gün görüştük. İşlem yaptırdığım daha 1 hafta oldu bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?