İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep’e mi baktırdınız
yok cnm ben istanbulda yeniyim .burada bir nikoya bir de nalan uçan a .
bu arada nikoyu sormuşsun sığınak kafe de kadıköy de 4/4.30 gibi geliyor.ama sen 1 de gidip bekle. çok kalabalık.olumsuz biri ama falı güzel gibi. çıkarsa herkese yazarım.

Nalan uçar tamamen boş nikoya gidicem size mesaj attım bakar mısınız

tüh ya nalan hanım iyi ve olumluydu. ya bir de bu bakırköy de okan varmış. çok meşhurmuş. okan nasıl acaba?

tüh ya nalan hanım iyi ve olumluydu. ya bir de bu bakırköy de okan varmış. çok meşhurmuş. okan nasıl acaba?
Ben bakırköyde oturuyorum ama hiç duymadım ve Nalan’ın kötü olduğunu arkadaş dedi ben gitmedim nerde onun yeri

Ben bakırköyde oturuyorum ama hiç duymadım ve Nalan’ın kötü olduğunu arkadaş dedi ben gitmedim nerde onun yeri
bu kafe 77 miydi neydi. ama bakırköydeki falcılar diye yaz.kadınlar klübünden biri telini yazmıştı. ben öyle gittim.

ama nalan da tamama niko kadar olmasa da geçmişi bildi. ve anı da yani bilemiyorum. zamanla tabi bakmak lazım. ayrıca gerçekten çıkan biri var mı ?
yalnız yüz yüze baktırmak istiyorum.telde filan olmuyor.

nalan ordan çıktı kendi yerinde bakıyor diye duydum

ayrıca niko için dişini sıkabilirsen bir olay var o olay olur ise ki imkansız gibi o zaman haziranda yazarım (tabi yaşarsak korona filan)

Son düzenleme:
Hakkını yemicem bir arkadaşımda Nalan için gittiğim en harika falcı demişti. O yüzden kafam karışık oda çok falcıya giderdi

Yorumu sil canım yasak numara yazmak yorumlarda

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yaza kadar falcıların kokusu çıkar. ama bazen yorumlar objektif olamıyor. bilemiyorum. enerji meselesi galiba. ne diyeyim bu bir bağımlılık. kumar gibi.

Ben Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)
övmek demeyelim de artı ve eksilerini değerlendiriyoruz diyelim. bir de bunu defalarca denedim. arkadaşımın çok memnun kaldığı bir falcı bende birşey bilemiyor, bazen de tam tersi oluyor.. o yüzden eger sen memnun kalmadıysan ısrar etme 100 lıra zaten sonumuz belli değil virüsü çekirgesi

Yorumu sil canım yasak numara yazmak yorumlarda
Yooo yasak değil. Kazen abi konunun ilk başına yazıyor artık. Hatta telefon falcılarından elli kere istedi vermedi kimse ne hikmetse. Gamze ve Buket hanımların numarasını da verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…