yok cnm ben istanbulda yeniyim .burada bir nikoya bir de nalan uçan a .Zeynep’e mi baktırdınız
Nalan uçar tamamen boş nikoya gidicem size mesaj attım bakar mısınızyok cnm ben istanbulda yeniyim .burada bir nikoya bir de nalan uçan a .
bu arada nikoyu sormuşsun sığınak kafe de kadıköy de 4/4.30 gibi geliyor.ama sen 1 de gidip bekle. çok kalabalık.olumsuz biri ama falı güzel gibi. çıkarsa herkese yazarım.
tüh ya nalan hanım iyi ve olumluydu. ya bir de bu bakırköy de okan varmış. çok meşhurmuş. okan nasıl acaba?Nalan uçar tamamen boş nikoya gidicem size mesaj attım bakar mısınız
Ben bakırköyde oturuyorum ama hiç duymadım ve Nalan’ın kötü olduğunu arkadaş dedi ben gitmedim nerde onun yeritüh ya nalan hanım iyi ve olumluydu. ya bir de bu bakırköy de okan varmış. çok meşhurmuş. okan nasıl acaba?
bu kafe 77 miydi neydi. ama bakırköydeki falcılar diye yaz.kadınlar klübünden biri telini yazmıştı. ben öyle gittim.Ben bakırköyde oturuyorum ama hiç duymadım ve Nalan’ın kötü olduğunu arkadaş dedi ben gitmedim nerde onun yeri
ayrıca niko için dişini sıkabilirsen bir olay var o olay olur ise ki imkansız gibi o zaman haziranda yazarım (tabi yaşarsak korona filan)Nalan uçar tamamen boş nikoya gidicem size mesaj attım bakar mısınız
yok yok dediğim gibi.dur ben bulayım da sana özelden yazayım.nalan ordan çıktı kendi yerinde bakıyor diye duydum
canm bana mesaj atar msn ben atamıyorm :)nalan ordan çıktı kendi yerinde bakıyor diye duydum
Aynen yakında anlayacağız kimin ne oldugunubence yaza kadar falcıların kokusu çıkar. ama bazen yorumlar objektif olamıyor. bilemiyorum. enerji meselesi galiba. ne diyeyim bu bir bağımlılık. kumar gibi.
sana çıkacak tatlım ben inanıyorumzeynep gelecekte cikmiyor mu yani?
övmek demeyelim de artı ve eksilerini değerlendiriyoruz diyelim. bir de bunu defalarca denedim. arkadaşımın çok memnun kaldığı bir falcı bende birşey bilemiyor, bazen de tam tersi oluyor.. o yüzden eger sen memnun kalmadıysan ısrar etme 100 lıra zaten sonumuz belli değil virüsü çekirgesiBen Zeynep’ten vazgeçmiştim ama çok övüyorlar bak yine bana 100 lira harcatacaksınız:)
Fal için tövbe ettim, çok teşekkürlercnm her işte bir hayır vardır. hakkınızda hayırlısı olsun. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Yooo yasak değil.Yorumu sil canım yasak numara yazmak yorumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?