İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmira hangi konuda hayal kirikligina uğrattı bana cikti sasirtici sekilde sed kayidlarini dinliyorum kiminki cikmis yazacam bitirinceen tahmin etmedigim kisiler önde suanda

Elmira hangi konuda hayal kirikligina uğrattı bana cikti sasirtici sekilde sed kayidlarini dinliyorum kiminki cikmis yazacam bitirinceen tahmin etmedigim kisiler önde suanda
Bence bu iş enerji meselesi.. bendede uydurmaydı elmira

Bende oyle birşey bilmiski ben sook yasadim ses kaydini dinledim
Konu çıkıp çıkmaması değil hemen hemen tüm falcilar zor zamanda olduğunu anladığında bundan faydalanıp her falda bir açık bırakıp tekrar tekrar sizin onlara gelmenize ve para kazandirmaniza zemin hazırlıyorlar.

Aynen. En büyük örneğinizde Zeynep

Bence Zeynep o kadar strateji yapamaz

Hahaa koptum buna
Ben bi akşam zeynebi aramistim bana istersen gece bile.arayabilirsin demisti ben isten cok gec cikiyordum cunku.tmaam dedim ertesi gece 00.30da aradim acar acmaz "saat kac farkindamisiniz bu saatte uyuyoruz tamammi" dedi suratima kapattı manyak kadin birgun once son falimi gece 2de baktım demisti

O benim çok sevdiğim bir falcı harbi güzel bakar

Allah aşkına şu Orhan’ı tanıyan yok mu

Hanımlar selam. Fal sepeti başlığına yazmıştım demin, konuyla ilgili yüz yüze de baktırdıklarım oldu onun için buraya da yazmak istedim. Sorup durduğum adam dün nişanlanmış. Beraber olduğumuz süre içinde hep bir tuhaflık sezmiştim ama ne olduğunu ben de bilememiştim. Belki benle olmadan çok daha önce de vardı bu kız, hiç bilmiyorum. Laf cafe Kuzey, Mandal Toprak ve ahhh o çok güvendiğim Zeynep. Bilemediler. Kendimi bıraktım diğer kıza acıyorum şu anda. Neyse. Fazla kaptırmayın kendisi vade made beklemeyin gazlara gelmeyin. Fal baktırdığınıza göre pek de mutlu değilsiniz, bundan sonra mutlu olun. Kimse için bu kadar beklemeye, bu kadar masrafa değmez. En çok kendinizi sevin. Sevgiler

Burada reklam oldugunu düşünüp kararsız kalsam da dedim terapi olsun hadi Adana'daki Ece'ye ben de baktırdım. Ve gerçekten reklam değilmiş kız iyi, başarılı, olmuş bir fal sordugum olayla ilgili vadesi az zaten 1 ay yazarım buraya

Normalde 3 hafta fal baktırmayacaktım canım skldı tamamen terapi yani bzmki neyse gene tekliflere açığım en son vera ve ece denedim iyi memnun kaldim. Fakat gene Zeynep dönmüş buralarda ve size söylüyorum zaten tarif ettiği kişi ben değildim falda ama o kadın bende bir rahatsızlık gördü hayır yani suç bende falcinin aklıyla gittim doktora
Doktor da bugüne kadar böyle bir rahatsızlık belirtim olmamasına rağmen nerden aklıma geldiğini sordu diyemedim fal diye ilkokul arkadasimdi rezil olamazdım çok şükür Rabbime yani ne diyim

C
Allah aşkına şu Orhan’ı tanıyan yok mu
Canım ben tipine kadar tarif ettim hani adını bilmeyen cafenin birinde hadi fal baktirayim diye denk gelen vardır filan gibi düşündüm ama yok sanırım. Olursa bulalım gerçekten laylaylom dinledim ve o zaman ddi bana sen beni çok aricaksin da şimdi gırgıra alıyorsun dedi gerçekten arıyorum

Canım üzülme sakın senin icin hayırlısi ne ise onu yaşarsin insallahYazdigini okurken kafama takıldi Zeynep adamin baska biri ile beraber oldugunu bildi hatta sen adama agzina geleni yazdin sonrasinda adam sana dönecekmi dedi,birde adamin bu iliskisini zeynep disinda diger isimlerde soyledimi

malum evden çalışıyoruz çalışırken de fal molası veriyoruz. dün bir arkadaşım benden rameğin telini istedi, verdim. memnun kalmış, iyi de bilmiş, onda bir sıkıntı yok. bir iki saat sonra da elmiraya da baktırayım dedi onun numarasını da verdim. ve teli acan ramekmiş . arkadaşım ben size baktırdım ki bir kaç saat önce elmira hanıma baktırcam demiş o da elmira benim demiş. hayır siz değilsiniz kimi kandırıyorsunuz falan paramı gönderin demiş. bayağı bir tartışmışlar. bu iki kadın iyi bakar kötü bakar tartışılır ama yalancı oldukları ve bizi kandırdıları kesin. bilginiz olsun arkadaşlar zaten süphe ediyordu herkes netlesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…