Hepimizin kafasını karıştırdın :)) heyecanlandırdın :)İsteyene özelden sağlam gördüğüm birinin numarasını verebilirim ilk fala ücret almıyor deneyin siz de yorumlayalım
özelden yazdim size bakarmisinizİsteyene özelden sağlam gördüğüm birinin numarasını verebilirim ilk fala ücret almıyor deneyin siz de yorumlayalım
Eski yorumlarımdan bakarsanız görürsünüz. Nikoyu fena bulmazdım. Ama tamamen üçkağıtçı olduğunu anladim. Cok olayım var. Sıra falan beklenmez. Yaramaz da. Elmira'yı defalarca övdüm, uğrunda diğer üyelerle bile tartıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Adına büyü mü dersiniz vefk mi dersiniz öyle insanlarla çalıştım, ilkin muradima erdim dedim ama kavuşmadan sonra onların hallerinden davranışlarından bile soğudum. Artik kimseye güvenmiyorum. Evet iddia ediyorum benden deneyimli kimse yoktur. Şurada adı geçen birçok falcı evime girdi ben de onlarin evine girdim. Edirneli rahmetli meliha teyze dışında hiç kimseye güvenim kalmadı. Tek güvendiğim kadın da ölmüş bugün edirnedeki akrabaları söyledi. Şurada adı geçen herkes AMA HERKES aynı. Elmira? Ramek? En çok övdüklerim? Hepsi aynı. Herkes maddiyatcı. Iyi geceler
Bence bu iş enerji meselesi.. bendede uydurmaydı elmiraElmira hangi konuda hayal kirikligina uğrattı bana cikti sasirtici sekilde sed kayidlarini dinliyorum kiminki cikmis yazacam bitirinceen tahmin etmedigim kisiler önde suanda
Bence bu iş enerji meselesi.. bendede uydurmaydı elmira
Konu çıkıp çıkmaması değil hemen hemen tüm falcilar zor zamanda olduğunu anladığında bundan faydalanıp her falda bir açık bırakıp tekrar tekrar sizin onlara gelmenize ve para kazandirmaniza zemin hazırlıyorlar.Bende oyle birşey bilmiski ben sook yasadim ses kaydini dinledim
Aynen. En büyük örneğinizde ZeynepKonu çıkıp çıkmaması değil hemen hemen tüm falcilar zor zamanda olduğunu anladığında bundan faydalanıp her falda bir açık bırakıp tekrar tekrar sizin onlara gelmenize ve para kazandirmaniza zemin hazırlıyorlar.
Bence Zeynep o kadar strateji yapamazAynen. En büyük örneğinizde Zeynep
Gonca polatın vadesi bende tutmadı. Ama muhteşem bir bakım yapmıştı. Önümüzdeki günlerde tekrar ona baktirmayi düşünüyorum. Gerçekten hakkını vererek bakmıştı bana. Enerji meselesi sanırım gerçektenKızlar
Gonca polat
Vera
Adana ece
Bunlardan vadesi tutan var mı
Bence Zeynep o kadar strateji yapamaz
Hadi artik bekliyoruzElmira hangi konuda hayal kirikligina uğrattı bana cikti sasirtici sekilde sed kayidlarini dinliyorum kiminki cikmis yazacam bitirinceen tahmin etmedigim kisiler önde suanda
O benim çok sevdiğim bir falcı harbi güzel bakarGonca polatın vadesi bende tutmadı. Ama muhteşem bir bakım yapmıştı. Önümüzdeki günlerde tekrar ona baktirmayi düşünüyorum. Gerçekten hakkını vererek bakmıştı bana. Enerji meselesi sanırım gerçekten
Bana büyük yaptı. :) birde beynimi yediBence Zeynep o kadar strateji yapamaz
Canım ben tipine kadar tarif ettim hani adını bilmeyen cafenin birinde hadi fal baktirayim diye denk gelen vardır filan gibi düşündüm ama yok sanırım. Olursa bulalım gerçekten laylaylom dinledim ve o zaman ddi bana sen beni çok aricaksin da şimdi gırgıra alıyorsun dedi gerçekten arıyorumAllah aşkına şu Orhan’ı tanıyan yok mu
Canım üzülme sakın senin icin hayırlısi ne ise onu yaşarsin insallahHanımlar selam. Fal sepeti başlığına yazmıştım demin, konuyla ilgili yüz yüze de baktırdıklarım oldu onun için buraya da yazmak istedim. Sorup durduğum adam dün nişanlanmış. Beraber olduğumuz süre içinde hep bir tuhaflık sezmiştim ama ne olduğunu ben de bilememiştim. Belki benle olmadan çok daha önce de vardı bu kız, hiç bilmiyorum. Laf cafe Kuzey, Mandal Toprak ve ahhh o çok güvendiğim Zeynep. Bilemediler. Kendimi bıraktım diğer kıza acıyorum şu anda. Neyse. Fazla kaptırmayın kendisi vade made beklemeyin gazlara gelmeyin. Fal baktırdığınıza göre pek de mutlu değilsiniz, bundan sonra mutlu olun. Kimse için bu kadar beklemeye, bu kadar masrafa değmez. En çok kendinizi sevin. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?