Evet çok net. Daha önce de birkaç kez konuştuk. Zaten bence şüphe varsa o falcıyı kovalamanın anlamı yok. Ne dolaplar dönüyor. Ama emin olun o üç kuruşun hayrını görmeyecekler. :)malum evden çalışıyoruz çalışırken de fal molası veriyoruz. dün bir arkadaşım benden rameğin telini istedi, verdim. memnun kalmış, iyi de bilmiş, onda bir sıkıntı yok. bir iki saat sonra da elmiraya da baktırayım dedi onun numarasını da verdim. ve teli acan ramekmiş . arkadaşım ben size baktırdım ki bir kaç saat önce elmira hanıma baktırcam demiş o da elmira benim demiş. hayır siz değilsiniz kimi kandırıyorsunuz falan paramı gönderin demiş. bayağı bir tartışmışlar. bu iki kadın iyi bakar kötü bakar tartışılır ama yalancı oldukları ve bizi kandırdıları kesin. bilginiz olsun arkadaşlar zaten süphe ediyordu herkes netlesti.
Burada reklam oldugunu düşünüp kararsız kalsam da dedim terapi olsun hadiAdana'daki Ece'ye ben de baktırdım. Ve gerçekten reklam değilmiş kız iyi, başarılı, olmuş bir fal sordugum olayla ilgili vadesi az zaten 1 ay yazarım buraya
Evet evet özelden cok konustuk sizinle teşekkür ederim ayricaCanım merhaba,
Yorumunu görünce yazmak istedim. Ece'yi ilk yorum atan ben olduğum için hep herkese söyledim :) Bende çok iyi enerji tuttu vadesi oldu ama sizleri bilemem vebal altında kalmayayım diye. Biliyorsun senden özelden o kadar çok falcı numarası aldım ve baktırdım ki :) Ece birebir referansla baktırdığım biriydi memnun kalınca ve vadesi çıkınca burada paylaşmak istedim. Başarılı bulmana ve memnun kalmana çok sevindim.
Ricaaa ederim bir aralar özelden falcı ismiyle çok boğdum sizi :) Ben asıl teşekkür ederim. Valla bana vadesi tuttu. İnşallah size de tutar. Sizin için hayırlı ise tutar :)Evet evet özelden cok konustuk sizinle teşekkür ederim ayricavalla bende de vadesi tutarsa yazacagim dedigim gibi
Ece’nin numarasını yazar mısınız özeldenCanım merhaba,
Yorumunu görünce yazmak istedim. Ece'yi ilk yorum atan ben olduğum için hep herkese söyledim :) Bende çok iyi enerji tuttu vadesi oldu ama sizleri bilemem vebal altında kalmayayım diye. Biliyorsun senden özelden o kadar çok falcı numarası aldım ve baktırdım ki :) Ece birebir referansla baktırdığım biriydi memnun kalınca ve vadesi çıkınca burada paylaşmak istedim. Başarılı bulmana ve memnun kalmana çok sevindim.
Aminn tesekkur ederimRicaaa ederim bir aralar özelden falcı ismiyle çok boğdum sizi :) Ben asıl teşekkür ederim. Valla bana vadesi tuttu. İnşallah size de tutar. Sizin için hayırlı ise tutar :)
Şöyle ki, ben bu kızın varlığını tesadüfen öğrendim ve bunun üzerine fal baktırdım. Yüz yüze baktırdıklarıma zaten ben baştan söyledim olayı. Beni aldattı, bu kızla kaçamak yaptı falan sandım meğer ki ben ikinci kadınmışımCanım üzülme sakın senin icin hayırlısi ne ise onu yaşarsin insallahYazdigini okurken kafama takıldi Zeynep adamin baska biri ile beraber oldugunu bildi hatta sen adama agzina geleni yazdin sonrasinda adam sana dönecekmi dedi,birde adamin bu iliskisini zeynep disinda diger isimlerde soyledimi
Iste biz surdada hata yapiyoruz falcilara durumumuzu anlatiyoruz karsimizdako falcida bunun uzerine fal bakiyor eger gercekten hisleri ile bakan falci senin icinde oldugu durumu sen anlatmadan bilir,asla icinde bulundugunuz durumu anlatmayin fal esnasinda yorum yapmayin bunu burda özelde konustugumuz arkadaslarada söyluyorum,hakli olarak büyük cogunlugumuz ne yazıkki sıkıntıli oldugumuz icin konusmak dertlesmek bizi rahatlatiyor ama karsi tarafta bunu cok iyi degerlendiriyor islerini kolaylastiriyoruz .Ben cok soru soran agzimi arayan falciya asla bir daha gitmem mesela lutfen bu ufak detaya cok dikkat edelimŞöyle ki, ben bu kızın varlığını tesadüfen öğrendim ve bunun üzerine fal baktırdım. Yüz yüze baktırdıklarıma zaten ben baştan söyledim olayı. Beni aldattı, bu kızla kaçamak yaptı falan sandım meğer ki ben ikinci kadınmışım
Görünen o ki, kız biz birlikte olmadan evvel de vardı, o esnada da vardı ve biz koptuktan sonra da onlar devam ettiler. Zeynebin arayacak demesi illa barışma anlamında değil bence. Şu an adamın vicdan azabından öldüğünü çok iyi biliyorum. Belki her şeye rağmen özür dilemek için olabilir. Bu arada Zeynep ben söylemeden bilmişti başka bir kızla görüştüğünü.
Canim insallah hakkinda hayirlisi olurHanımlar selam. Fal sepeti başlığına yazmıştım demin, konuyla ilgili yüz yüze de baktırdıklarım oldu onun için buraya da yazmak istedim. Sorup durduğum adam dün nişanlanmış. Beraber olduğumuz süre içinde hep bir tuhaflık sezmiştim ama ne olduğunu ben de bilememiştim. Belki benle olmadan çok daha önce de vardı bu kız, hiç bilmiyorum. Laf cafe Kuzey, Mandal Toprak ve ahhh o çok güvendiğim Zeynep. Bilemediler. Kendimi bıraktım diğer kıza acıyorum şu anda. Neyse. Fazla kaptırmayın kendisi vade made beklemeyin gazlara gelmeyin. Fal baktırdığınıza göre pek de mutlu değilsiniz, bundan sonra mutlu olun. Kimse için bu kadar beklemeye, bu kadar masrafa değmez. En çok kendinizi sevin. Sevgiler
Bu konuda çok ama çok haklısın insan derdini anlatmak paylaşmak istiyor o anki ruh hali karşı taraf bunu güzel kullanıyorIste biz surdada hata yapiyoruz falcilara durumumuzu anlatiyoruz karsimizdako falcida bunun uzerine fal bakiyor eger gercekten hisleri ile bakan falci senin icinde oldugu durumu sen anlatmadan bilir,asla icinde bulundugunuz durumu anlatmayin fal esnasinda yorum yapmayin bunu burda özelde konustugumuz arkadaslarada söyluyorum,hakli olarak büyük cogunlugumuz ne yazıkki sıkıntıli oldugumuz icin konusmak dertlesmek bizi rahatlatiyor ama karsi tarafta bunu cok iyi degerlendiriyor islerini kolaylastiriyoruz .Ben cok soru soran agzimi arayan falciya asla bir daha gitmem mesela lutfen bu ufak detaya cok dikkat edelim
Bu yorumdan sonra armağan hanıma gitme hevesim tükendi :)Armağan hanıma geçen sene baktırdım. oyle olağanüstü bir tablo çizdiki bana acaba dedim içimden. Ama dediğinin hiç birisi çıkmadı neredeyse. 4 ay icinde araba alacağımı. 9 ay içinde evleneceğimi. evlendikten sonra karşıda andolu yakasında dubleks bir evde oturacağımı evlendikten sonra çalışmayacğımı söyledi 4 ay içinde araba almadım. 9 ay da mayıs gibi doluyor hala ortada kimse yok mayıs ayında evlenmem mümkün değil. evlendikten sonra işi bırakmam ise mucize emekilik hakkıma 4 sene varken asla işi evlendikten sonra bırakmam gibi geliyor:)
Ben gerçekten bir falcıya birden fazla kez baktırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Sonraki fallar genelde yoruma dönüyor. Ben zeynep’e bir sefer baktırdım ve çok memnun kaldım gerçekten beni en çok şaşırtan faldı diyebilirim. Genel olarak yorumları takip ettiğimizde zaten genelde falcıların ilk falları tutsa da sonrakilerde bu oranın çok düştüğünü görüyoruz. O yüzden ne kadar beni şaşırtsa da bir daha baktırmam mesela ben. Ya da çok uzun süre 8-9 ay ara vermek mantıklı.Belki iyi bir falcı vardır diye giriyorum her seferinde hüsran.
Zeynep bir ara övülüyordu şimdi kötüleniyor, Buket vardı soru işareti dolu. Elmira - Ramek ben baktırmadım ama sıkıntılı bir durum ortada.
tellwe deki falcılar işler kesatlaşınca buraya geliyor, zaten tellwe'nin kendisi külliyen yalan dolandan ibaret :)
Valla ilk falda tutsa ona da razıyım ben.Ben gerçekten bir falcıya birden fazla kez baktırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Sonraki fallar genelde yoruma dönüyor. Ben zeynep’e bir sefer baktırdım ve çok memnun kaldım gerçekten beni en çok şaşırtan faldı diyebilirim. Genel olarak yorumları takip ettiğimizde zaten genelde falcıların ilk falları tutsa da sonrakilerde bu oranın çok düştüğünü görüyoruz. O yüzden ne kadar beni şaşırtsa da bir daha baktırmam mesela ben. Ya da çok uzun süre 8-9 ay ara vermek mantıklı.
Evet katiliyorum benim cok ozel br durumumu bilmeyen falci agzimdan laf alinca ikincisine baktirmak bile istemiyorum ve zaten bu durumu falcinin bilmesi imkansiz aklimi okuyo mu diye onu dusunuyorum ben fal.bakilirken de cok cok nadir yani bilenIste biz surdada hata yapiyoruz falcilara durumumuzu anlatiyoruz karsimizdako falcida bunun uzerine fal bakiyor eger gercekten hisleri ile bakan falci senin icinde oldugu durumu sen anlatmadan bilir,asla icinde bulundugunuz durumu anlatmayin fal esnasinda yorum yapmayin bunu burda özelde konustugumuz arkadaslarada söyluyorum,hakli olarak büyük cogunlugumuz ne yazıkki sıkıntıli oldugumuz icin konusmak dertlesmek bizi rahatlatiyor ama karsi tarafta bunu cok iyi degerlendiriyor islerini kolaylastiriyoruz .Ben cok soru soran agzimi arayan falciya asla bir daha gitmem mesela lutfen bu ufak detaya cok dikkat edelim
Tellwe’de uyumsuzun bana söylediği iletişim tarihi bugün itibariyle tuttu. Süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama diğer falcılar 2 ay sonra diyordu. Bi de daha önce yazmıştım Bakırköy Nalan vefk gibi bi şey yaptı diye. 21 gün boyunca bi zikir yaptırdı ve dün 21.gündü. Bu sabah bi mesaj geldi. Çok genel bi mesajdı devamı olur mu bilmiyorum ama hiç iletişim olmaz diye düşünürken oldu. Devamını istiyoruummBelki iyi bir falcı vardır diye giriyorum her seferinde hüsran.
Zeynep bir ara övülüyordu şimdi kötüleniyor, Buket vardı soru işareti dolu. Elmira - Ramek ben baktırmadım ama sıkıntılı bir durum ortada.
tellwe deki falcılar işler kesatlaşınca buraya geliyor, zaten tellwe'nin kendisi külliyen yalan dolandan ibaret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?