Yalnız yeşil çingene seni kabul edecek mi o herkese bakmıyor güya enerji uymuyormuşMerhaba
Yeşil çingene ve uyumsuz a ne baktırıyor sunuz kahvemi tarot mu hangisinde daha iyiler
Uyumsuz kaç para? Vefke ne kadar verdinizTellwe’de uyumsuzun bana söylediği iletişim tarihi bugün itibariyle tuttu. Süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama diğer falcılar 2 ay sonra diyordu. Bi de daha önce yazmıştım Bakırköy Nalan vefk gibi bi şey yaptı diye. 21 gün boyunca bi zikir yaptırdı ve dün 21.gündü. Bu sabah bi mesaj geldi. Çok genel bi mesajdı devamı olur mu bilmiyorum ama hiç iletişim olmaz diye düşünürken oldu. Devamını istiyoruumm
Zeynep’i asla arama bile Buket anı bilir. Gelecek daha vadesi var. Elmira ve Rameği konuşmak bile istemiyorumBelki iyi bir falcı vardır diye giriyorum her seferinde hüsran.
Zeynep bir ara övülüyordu şimdi kötüleniyor, Buket vardı soru işareti dolu. Elmira - Ramek ben baktırmadım ama sıkıntılı bir durum ortada.
tellwe deki falcılar işler kesatlaşınca buraya geliyor, zaten tellwe'nin kendisi külliyen yalan dolandan ibaret :)
Deneyeyim belki tutar varmı sizin önereceğiniz başkasıYalnız yeşil çingene seni kabul edecek mi o herkese bakmıyor güya enerji uymuyormuş
Yeşilçingeneyi öneren çok ama bana bakmadıDeneyeyim belki tutar varmı sizin önereceğiniz başkası
Buket Hanım'a baktıracaktım ama burada hemen kendisine haber gitmesi hiç içime sinmedi ve hoşuma gitmedi. Tlefonunu bilen biri konunun başında Ramek'in ilk sayfasına yazdırırsa oradan alırım.Zeynep’i asla arama bile Buket anı bilir. Gelecek daha vadesi var. Elmira ve Rameği konuşmak bile istemiyorum
Ece’ye baktırdım bende bugün ilk defa dolandırılmadan ve sallamadan bakan kişiydi helali hoş olsun verdiğim paraCanım merhaba,
Yorumunu görünce yazmak istedim. Ece'yi ilk yorum atan ben olduğum için hep herkese söyledim :) Bende çok iyi enerji tuttu vadesi oldu ama sizleri bilemem vebal altında kalmayayım diye. Biliyorsun senden özelden o kadar çok falcı numarası aldım ve baktırdım ki :) Ece birebir referansla baktırdığım biriydi memnun kalınca ve vadesi çıkınca burada paylaşmak istedim. Başarılı bulmana ve memnun kalmana çok sevindim.
Gözardı etme seçeneği var, onu kullanabilirsiniz.ramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?
Onu niye Ramek’ten rica ediyoruz ben onu anlamadım ?ramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?
Kazen demek istedi sanirimOnu niye Ramek’ten rica ediyoruz ben onu anlamadım ?
Sikayet et butonu da var ayricaramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?
Onu bende anlamadım, kafa gitti benim bu günlerdeOnu niye Ramek’ten rica ediyoruz ben onu anlamadım ?
Ya Allah aşkına ona baktırma zeynep ramek elmira boş yapmaramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?
Ne fotoğrafı?Fotograf göndersem biri bakar mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?