İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba
Yeşil çingene ve uyumsuz a ne baktırıyor sunuz kahvemi tarot mu hangisinde daha iyiler
Yalnız yeşil çingene seni kabul edecek mi o herkese bakmıyor güya enerji uymuyormuş

Uyumsuz kaç para? Vefke ne kadar verdiniz

Zeynep’i asla arama bile Buket anı bilir. Gelecek daha vadesi var. Elmira ve Rameği konuşmak bile istemiyorum

YouTube da tarot_anka diye biri var hiç baktıran var mı? Bir sene önce baktırmışım bilmiş epey bir şey.ama arar mıyım bir daha bilmiyorum başka baktıran varsa yorum yapsın, buradan bır arkadaşla beraber baktırmıştım onun tavsıyesı uzerıne ama unuttum kıim olduğunu.

Zeynep’i asla arama bile Buket anı bilir. Gelecek daha vadesi var. Elmira ve Rameği konuşmak bile istemiyorum
Buket Hanım'a baktıracaktım ama burada hemen kendisine haber gitmesi hiç içime sinmedi ve hoşuma gitmedi. Tlefonunu bilen biri konunun başında Ramek'in ilk sayfasına yazdırırsa oradan alırım.

Kızlar bu sayfada bahsettiğiniz Adana da ki falcıya baktırdım ben bugün reklam olmasın diye birşey yazmak istemedim ama içimde tutamadım Herşeyi bildi ya anlık bildi geçmişte yaptığım hataya varana kadar bildi indirim bile yaptı helal olsun vallahi aldığı para helali hoş olsun

Ece’ye baktırdım bende bugün ilk defa dolandırılmadan ve sallamadan bakan kişiydi helali hoş olsun verdiğim para

ramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?

ramek'ten bir ricam var. Acaba forumda reklam yaptığını düşündüğümüz veya mesajlarını görmek istemediğimiz bir üyeyi engelleme durumu getirilebilir mi? bu mümkün mü?
Gözardı etme seçeneği var, onu kullanabilirsiniz.

Onu niye Ramek’ten rica ediyoruz ben onu anlamadım ?

Ya Allah aşkına ona baktırma zeynep ramek elmira boş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…