İstanbul'da Fal - Falcılar

Uyumsuz kaç para? Vefke ne kadar verdiniz
Uyumsuz aşk falı 70. Vefkin ne olduğunu bile bilmiyordum 1000 lira verdim. Birkaç mesaj atan arkadaş oldu buradan da yazmış olayım.
Sorduğum kişiye ilgili kadın ne iş yaptığını nereli olduğunu nasıl tanıştığımızı bildi, hatta direkt kağıda yazdı ben söylemeden fakat gelecekle ilgili yorum yapmadı hemen vefk diye bi şey yaptı. Ben de şüpheye düştüm zaten arayacağını bildiği için bunu yapmış olabilir diye. 1000 lira az para değil, özellikle tavsiye ediyorum demem doğru olmaz.

Gerçekten iyi falcı olsa zaten 00.30sa arayacağını ilk konuşmanizdan sonra bilirdi:)

Çok para vermişsin bunlar türemiş baya

Yazik deilmi 1000 tl bir arama yada msj icin kolay kazanmiyoruz parayisonrasinda ne olacagi belli deil yapmayin arkadaslar bu tarz seyler para tuzagi bu sekilde ne 1000 ler 5000 ler harciyo insanlar sonunda elde var sıfir adam yine gidiyor

Herkese merhaba tekrardan,

Farklı olarak telefonla bakım yapabilecek iddialı birilerini biliyor musunuz? Gerçekten bakımına güvendiğiniz? Elmira ve Ramen aynı kişi midir? Fal baktırmaya ilk Ocak ayında başlamıştım ve Elmira'ya baktırmıştım. Açıkçası pek memnun kalmadım. Hatta o kadar baktırdığım fal içinden Elmira'nın söylediklerini hatırlamam. Ramek ile aynı kişi mi? Farklı mı?

Bir de Üsküdarda Ayna falı bakan arzu var diyorlardı. Bilginiz var mıdır kızlar?

Geçenlerde Üsküdar’lı arzu diye telefon numarası verildi açıkçası ben kendisini verdi diye şüphelendim

Merhaba ben İstanbulda değilim . Ankaradan yazıyorum hemde malum virüs falan.
O sebeple telefonda baktırdıgınız falcı varsa yazar mısınız? Nasıl bakımı ve numarasını özelden yazarsanız sevinirim.
Bende Ankaradan size önerebilirim.
Detaylı anlatacak arkadasları bekliyorum.

Merhaba kızlar Vera'yı soran arkadaşlar var özelden ben yüz yüzede belki 30-40defa baktırmış biri olarak yorum yapıcam.
Vera şuan kendi yerini açtı ve orada bakıyor Veranın an ile ilgili söylediği herşey genellikle doğru çıkar hatta şaşırırsınız nasıl bildi falan ama ben şöyle düşünüyorum beyin okuduğunu düşünüyorum bunuda nereden anladım bir olay ile ilgili beni 5-6defa yanıltmıştır yani ben hangi düşünceyle gidiyorsam onu söyler. Gelecek çıkmaz onu söyleyim %10-20 belki ama anda gayet başarılıdır oda artık gerçek olan durum mu yoksa bizim düşüncelerimiz mi (bildiğimiz şeyler) tam kestiremedim ama çelişkilidir ve ben beyin okuduğunu düşünüyorum.

Bende çıkmadı. Anla ilgili söylediklerinin de doğru olmadığını öğrendim

Ben kendisine işlem yaptırdığım için ve tanıdığım için öyle düşünmüyorum sadece seveni çok bundan emin olun
Tanidiginizdan suphem yok zatenSizde seveninden cok sevmeyeninde oldugundan emin olun ve surekli adinin gecmesinden cok kisi rahatsiz oluyor, her fırsatta diger falcilar kötüleniyor buket övülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…