Ben yanlış yazmışım ramek'iYa Allah aşkına ona baktırma zeynep ramek elmira boş yapma
Uyumsuz aşk falı 70. Vefkin ne olduğunu bile bilmiyordum 1000 lira verdim. Birkaç mesaj atan arkadaş oldu buradan da yazmış olayım.Uyumsuz kaç para? Vefke ne kadar verdiniz
Gerçekten iyi falcı olsa zaten 00.30sa arayacağını ilk konuşmanizdan sonra bilirdi:)Hahaa koptum buna
Ben bi akşam zeynebi aramistim bana istersen gece bile.arayabilirsin demisti ben isten cok gec cikiyordum cunku.tmaam dedim ertesi gece 00.30da aradim acar acmaz "saat kac farkindamisiniz bu saatte uyuyoruz tamammi" dedi suratima kapattı manyak kadin birgun once son falimi gece 2de baktım demisti
Çok para vermişsin bunlar türemiş bayaUyumsuz aşk falı 70. Vefkin ne olduğunu bile bilmiyordum 1000 lira verdim. Birkaç mesaj atan arkadaş oldu buradan da yazmış olayım.
Sorduğum kişiye ilgili kadın ne iş yaptığını nereli olduğunu nasıl tanıştığımızı bildi, hatta direkt kağıda yazdı ben söylemeden fakat gelecekle ilgili yorum yapmadı hemen vefk diye bi şey yaptı. Ben de şüpheye düştüm zaten arayacağını bildiği için bunu yapmış olabilir diye. 1000 lira az para değil, özellikle tavsiye ediyorum demem doğru olmaz.
Yazik deilmi 1000 tl bir arama yada msj icin kolay kazanmiyoruz parayiUyumsuz aşk falı 70. Vefkin ne olduğunu bile bilmiyordum 1000 lira verdim. Birkaç mesaj atan arkadaş oldu buradan da yazmış olayım.
Sorduğum kişiye ilgili kadın ne iş yaptığını nereli olduğunu nasıl tanıştığımızı bildi, hatta direkt kağıda yazdı ben söylemeden fakat gelecekle ilgili yorum yapmadı hemen vefk diye bi şey yaptı. Ben de şüpheye düştüm zaten arayacağını bildiği için bunu yapmış olabilir diye. 1000 lira az para değil, özellikle tavsiye ediyorum demem doğru olmaz.
Birde burda en büyük reklami yapilan buket var onu unuttunuz sanırımYa Allah aşkına ona baktırma zeynep ramek elmira boş yapma
Ben kendisine işlem yaptırdığım için ve tanıdığım için öyle düşünmüyorum sadece seveni çok bundan emin olunBirde burda en büyük reklami yapilan buket var onu unuttunuz sanırım
Geçenlerde Üsküdar’lı arzu diye telefon numarası verildi açıkçası ben kendisini verdi diye şüphelendimHerkese merhaba tekrardan,
Farklı olarak telefonla bakım yapabilecek iddialı birilerini biliyor musunuz? Gerçekten bakımına güvendiğiniz? Elmira ve Ramen aynı kişi midir? Fal baktırmaya ilk Ocak ayında başlamıştım ve Elmira'ya baktırmıştım. Açıkçası pek memnun kalmadım. Hatta o kadar baktırdığım fal içinden Elmira'nın söylediklerini hatırlamam. Ramek ile aynı kişi mi? Farklı mı?
Bir de Üsküdarda Ayna falı bakan arzu var diyorlardı. Bilginiz var mıdır kızlar?
Arzının kendisi verdi diye mi? Eski baya eski konuşmalarda çok övülüyordu. Ondan merak ettim bendeGeçenlerde Üsküdar’lı arzu diye telefon numarası verildi açıkçası ben kendisini verdi diye şüphelendim
Bahsedilen sayfada vardı canım bir bak seni etiketledimArzının kendisi verdi diye mi? Eski baya eski konuşmalarda çok övülüyordu. Ondan merak ettim bende
Canım evet gördüm şimdi. Çok teşekkür ederim sen baktirdin mi memnun kaldın mı daha önce?Bahsedilen sayfada vardı canım bir bak seni etiketledim
Baktırmadım canım reklam diye korktum açıkçası neye inanacağımı şaşırdımCanım evet gördüm şimdi. Çok teşekkür ederim sen baktirdin mi memnun kaldın mı daha önce?
Canim ozelden soramadim sana mesaj atilmiyor, sen eski angelsnil adli uye misin?Ben kendisine işlem yaptırdığım için ve tanıdığım için öyle düşünmüyorum sadece seveni çok bundan emin olun
Hayır ama yazıyorum sanaCanim ozelden soramadim sana mesaj atilmiyor, sen eski angelsnil adli uye misin?
Bende çıkmadı. Anla ilgili söylediklerinin de doğru olmadığını öğrendimMerhaba kızlar Vera'yı soran arkadaşlar var özelden ben yüz yüzede belki 30-40defa baktırmış biri olarak yorum yapıcam.
Vera şuan kendi yerini açtı ve orada bakıyor Veranın an ile ilgili söylediği herşey genellikle doğru çıkar hatta şaşırırsınız nasıl bildi falan ama ben şöyle düşünüyorum beyin okuduğunu düşünüyorum bunuda nereden anladım bir olay ile ilgili beni 5-6defa yanıltmıştır yani ben hangi düşünceyle gidiyorsam onu söyler. Gelecek çıkmaz onu söyleyim %10-20 belki ama anda gayet başarılıdır oda artık gerçek olan durum mu yoksa bizim düşüncelerimiz mi (bildiğimiz şeyler) tam kestiremedim ama çelişkilidir ve ben beyin okuduğunu düşünüyorum.
Tanidiginizdan suphem yok zatenBen kendisine işlem yaptırdığım için ve tanıdığım için öyle düşünmüyorum sadece seveni çok bundan emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?