Aslında bence bütün falcılar boşTanidiginizdan suphem yok zatenSizde seveninden cok sevmeyeninde oldugundan emin olun ve surekli adinin gecmesinden cok kisi rahatsiz oluyor, her fırsatta diger falcilar kötüleniyor buket övülüyor
Birçok falcı bu şekilde bakar, özellikle su falı bakanlar, üç harflilerle bakanlar böyledir.....sütlü cafe Neslihan da mesela öyledir, anı bilir geleceği tutturamaz o yüzdenMerhaba kızlar Vera'yı soran arkadaşlar var özelden ben yüz yüzede belki 30-40defa baktırmış biri olarak yorum yapıcam.
Vera şuan kendi yerini açtı ve orada bakıyor Veranın an ile ilgili söylediği herşey genellikle doğru çıkar hatta şaşırırsınız nasıl bildi falan ama ben şöyle düşünüyorum beyin okuduğunu düşünüyorum bunuda nereden anladım bir olay ile ilgili beni 5-6defa yanıltmıştır yani ben hangi düşünceyle gidiyorsam onu söyler. Gelecek çıkmaz onu söyleyim %10-20 belki ama anda gayet başarılıdır oda artık gerçek olan durum mu yoksa bizim düşüncelerimiz mi (bildiğimiz şeyler) tam kestiremedim ama çelişkilidir ve ben beyin okuduğunu düşünüyorum.
Çünkü cinler sadece anı bilir geleceği bilemez ve sudan bakanlar cinlerle konuşurBirçok falcı bu şekilde bakar, özellikle su falı bakanlar, üç harflilerle bakanlar böyledir.....sütlü cafe Neslihan da mesela öyledir, anı bilir geleceği tutturamaz o yüzden
AynenBirde burda en büyük reklami yapilan buket var onu unuttunuz sanırım
Ooo Gamze abla sende Buket düşmanı olmuşsun ne oldu
Çünkü cinler sadece anı bilir geleceği bilemez ve sudan bakanlar cinlerle konuşur
Ahahaha evet konuşuyordu o ama herşeyi salladı :)Zeynep delisi gibi
Ben baktırdım kendisine anda doğru söyledi mi bilemiyorum, ama bana verdiği bir vade geçti diğerleri de olmayacak gibi. Çok zor yani.Naktadan memnun kalan var mı
Ben çok baktırdım anı bile bilmez o. İlkinde bildi sonraları boş ben sonra anladım tabiBen baktırdım kendisine anda doğru söyledi mi bilemiyorum, ama bana verdiği bir vade geçti diğerleri de olmayacak gibi. Çok zor yani.
Evetveraya baktiran var mi
Canım sen kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım burda kimse tanımadığı insana düsman olacak basitlikte deil neyin dogru neyin yanlış neyin reklam neyin gercek oldugunu anlayabilecek kapasitedeler bende dahil kimseyi bu sekilde buket düşmani diye itham edemezsin.Buketin falini sevn vardir sevmeyen vardir saygi duyarim ama fanatiklik derecesinde korumak kollamak cok daha farkli bisey,kimse kimseyi sevmek zorunda deil,bakım adi altinda büyü yaptıriyorsunuz bu kadina bu dogru deil sizin seçiminiz günahi sizin boynunuza ama burada bunu alenen dillendirmeniz yanlis sorun bu ,bana göre buket falci deil büyücü,susayim susayim diyorum ama yeter ,yaptiriyorsanizda burda yayinlamayin lütfen yaOoo Gamze abla sende Buket düşmanı olmuşsun ne oldu
Kendisi benim tanıdığım ve Buket’e işlem yaptırdı bilmeden atlamasan sevinirim benimkide olmazsa bende yazıcam konu büyüsü değil ben Buket’i korumuyorum farkettin mi falı güzeldi dedim işlemi tuttu dedim mi? Ayrıca büyü falan seni hiç ilgilendirmezCanım sen kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım burda kimse tanımadığı insana düsman olacak basitlikte deil neyin dogru neyin yanlış neyin reklam neyin gercek oldugunu anlayabilecek kapasitedeler bende dahil kimseyi bu sekilde buket düşmani diye itham edemezsin.Buketin falini sevn vardir sevmeyen vardir saygi duyarim ama fanatiklik derecesinde korumak kollamak cok daha farkli bisey,kimse kimseyi sevmek zorunda deil,bakım adi altinda büyü yaptıriyorsunuz bu kadina bu dogru deil sizin seçiminiz günahi sizin boynunuza ama burada bunu alenen dillendirmeniz yanlis sorun bu ,bana göre buket falci deil büyücü,susayim susayim diyorum ama yeter ,yaptiriyorsanizda burda yayinlamayin lütfen ya
Dedim ya işte sizin düşüncenizi okuyo diye yani bilinç altını aslında onun içinde gitmeye gerek yok ben terapi olsun diye gidiyodum artık gitmem de zaten çünkü şu son 3-4 gidişimde saçmaladı bir söylediği bir söylediğiyle uymuyo çelişiyo çünkü benim kafam çelişkili ama olaylar sabittir o yüzden netleştirdim ben bilinç altını okuyo sadeceBende çıkmadı. Anla ilgili söylediklerinin de doğru olmadığını öğrendim
Bana bak uslübuna dikkat et atlama falan seklinde konusamazsin benimle haddini aşma,senin günahin beni ilgilendirmez zaten bu forumda bu sekilde konulari yazamazsin yasak kendine sakla.Biraz vicdanlı ol insanlarlari yanlis islere yönlendirme,bu da sana son cümlem burda kimse ile tartismak polemige girmek istemiyorum bu son cümlem bu konudaKendisi benim tanıdığım ve Buket’e işlem yaptırdı bilmeden atlamasan sevinirim benimkide olmazsa bende yazıcam konu büyüsü değil ben Buket’i korumuyorum farkettin mi falı güzeldi dedim işlemi tuttu dedim mi? Ayrıca büyü falan seni hiç ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?