Ben bugün herkese işlem tutmadı diye mesaj attım sen iyi misin ya ben mi insanları yönlendirdim hadi biri çıksın bu kız yüzünden dolandırıldım desin bana karışma atlama birdaha diyorum seninle muhattap olmak istemiyorum beni tanıyan tanır. Ben yine diyorum falı güzeldi ama işlemi 21 gün oldu olmadı daha 41 gün demişti ama olacağını düşünmüyorum bu kadar!!!!!!Bana bak uslübuna dikkat et atlama falan seklinde konusamazsin benimle haddini aşma,senin günahin beni ilgilendirmez zaten bu forumda bu sekilde konulari yazamazsin yasak kendine sakla.Biraz vicdanlı ol insanlarlari yanlis islere yönlendirme,bu da sana son cümlem burda kimse ile tartismak polemige girmek istemiyorum bu son cümlem bu konuda
Burası işlem topiği değil, tutsa da tutmasa da yazmayın. Zaten bu konular yasaklı konular, fal hariç merak etmiyor kimse çıkıp çıkmadığını. Arkadaş zaten genel yazmış "düşman" kelimesine istinaden, büyütülecek bir durum yok.Kendisi benim tanıdığım ve Buket’e işlem yaptırdı bilmeden atlamasan sevinirim benimkide olmazsa bende yazıcam konu büyüsü değil ben Buket’i korumuyorum farkettin mi falı güzeldi dedim işlemi tuttu dedim mi? Ayrıca büyü falan seni hiç ilgilendirmez
Evet ama ben söylemiştim eğer olmazsa yazıcam diye derdim işlem büyü değil kimseyede tavsiye etmem aslaBurası işlem topiği değil, tutsa da tutmasa da yazmayın. Zaten bu konular yasaklı konular, fal hariç merak etmiyor kimse çıkıp çıkmadığını. Arkadaş zaten genel yazmış "düşman" kelimesine istinaden, büyütülecek bir durum yok.
Kim Ben attimAllah aşkına İzmirde Orhan’a fal baktırdım onun numarası kimde var anda çok iyiydi lütfen biri söylesin
Özelden isteyene yazın o halde çünkü bir 21 gün geçer bir şey olur bu sefer de tuttu diye gelirsiniz, sonra başka bir şey olur yok olmadı diye. Bunun sonu yok ki. Normalde şikayet olunca banlanıyorsunuz bu tarz şeylerde, o arkadaş kötü niyetli olsa dert anlatmak yerine şikayet edip banlatırdı. Cidden kimsenin hoşuna gitmiyor bu işlem muhabbeti burada.Evet ama ben söylemiştim eğer olmazsa yazıcam diye derdim işlem büyü değil kimseyede tavsiye etmem asla
Yanlış oldu kusurabakmayınKim Ben attim
Ama cevap vermediniz
Katılıyorum dediklerine. Ben yaptırdım diye yazdim ama karşı taraf o bayan yazmamı istediği için yazdim. Esasinda olduğu zaman yazmak taraftari idim. Çok zorlayınca mecbur kaldım. Ama artık açıkça o bayanda patladı diye fikrimi açıkladım. Ben kimseye düşman degilim herkes gibi bende düşüncemi soyledim.Canım sen kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım burda kimse tanımadığı insana düsman olacak basitlikte deil neyin dogru neyin yanlış neyin reklam neyin gercek oldugunu anlayabilecek kapasitedeler bende dahil kimseyi bu sekilde buket düşmani diye itham edemezsin.Buketin falini sevn vardir sevmeyen vardir saygi duyarim ama fanatiklik derecesinde korumak kollamak cok daha farkli bisey,kimse kimseyi sevmek zorunda deil,bakım adi altinda büyü yaptıriyorsunuz bu kadina bu dogru deil sizin seçiminiz günahi sizin boynunuza ama burada bunu alenen dillendirmeniz yanlis sorun bu ,bana göre buket falci deil büyücü,susayim susayim diyorum ama yeter ,yaptiriyorsanizda burda yayinlamayin lütfen ya
Öncelik ile sakin arkadaşlar gerek yok bir birimizi yemeye
Dediğim falcı için özele baya yazan oldu bi kaç kişiye verdim falcıyı bunaltmışız rica etti bana yazamadım diğer arkadaşlara özür dilerim sebebi bu
Ayrıca baktıran arkadaşlar oldu sağlam bi analiz çıkartalım iyi olduğu yönü vs böylelikle daha net görürüz adamı
Saol canım samimi dusuncelerini yazdigin icin,buket hakkinda gayet ve net aciklayici bir mesaj oldu herkes ona göre degerlendirip karar verip baktirir falini bu yazilandan sonra zaten cogumuz eminiz burayi birebir takip ettigineKatılıyorum dediklerine. Ben yaptırdım diye yazdim ama karşı taraf o bayan yazmamı istediği için yazdim. Esasinda olduğu zaman yazmak taraftari idim. Çok zorlayınca mecbur kaldım. Ama artık açıkça o bayanda patladı diye fikrimi açıkladım. Ben kimseye düşman degilim herkes gibi bende düşüncemi soyledim.
Üsküdar mıAtzunun fali cikmiyor kizlar
Kelaca ne zaman onun reklamını yaptı??? Onu öneren başka biriydi hatta konu açmış diye hatırlıyorum hatta Bugün gördüm
Tam da konustugumuz gibi burasi artik iyce rayindan cikti kim gercekten falci anlayamiyoruz
Yok canim biz reklam diye konusmustuk da aramizda bazı seyleri ki artik iyce zivanadan da ciktigini dusunuyoruz o yuzden beni etiketlediKelaca ne zaman onun reklamını yaptı??? Onu öneren başka biriydi hatta konu açmış diye hatırlıyorum hatta Bugün gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?