İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bugün herkese işlem tutmadı diye mesaj attım sen iyi misin ya ben mi insanları yönlendirdim hadi biri çıksın bu kız yüzünden dolandırıldım desin bana karışma atlama birdaha diyorum seninle muhattap olmak istemiyorum beni tanıyan tanır. Ben yine diyorum falı güzeldi ama işlemi 21 gün oldu olmadı daha 41 gün demişti ama olacağını düşünmüyorum bu kadar!!!!!!

Burası işlem topiği değil, tutsa da tutmasa da yazmayın. Zaten bu konular yasaklı konular, fal hariç merak etmiyor kimse çıkıp çıkmadığını. Arkadaş zaten genel yazmış "düşman" kelimesine istinaden, büyütülecek bir durum yok.

Evet ama ben söylemiştim eğer olmazsa yazıcam diye derdim işlem büyü değil kimseyede tavsiye etmem asla

Evet ama ben söylemiştim eğer olmazsa yazıcam diye derdim işlem büyü değil kimseyede tavsiye etmem asla
Özelden isteyene yazın o halde çünkü bir 21 gün geçer bir şey olur bu sefer de tuttu diye gelirsiniz, sonra başka bir şey olur yok olmadı diye. Bunun sonu yok ki. Normalde şikayet olunca banlanıyorsunuz bu tarz şeylerde, o arkadaş kötü niyetli olsa dert anlatmak yerine şikayet edip banlatırdı. Cidden kimsenin hoşuna gitmiyor bu işlem muhabbeti burada.

Öncelik ile sakin arkadaşlar gerek yok bir birimizi yemeye

Dediğim falcı için özele baya yazan oldu bi kaç kişiye verdim falcıyı bunaltmışız rica etti bana yazamadım diğer arkadaşlara özür dilerim sebebi bu

Ayrıca baktıran arkadaşlar oldu sağlam bi analiz çıkartalım iyi olduğu yönü vs böylelikle daha net görürüz adamı

Katılıyorum dediklerine. Ben yaptırdım diye yazdim ama karşı taraf o bayan yazmamı istediği için yazdim. Esasinda olduğu zaman yazmak taraftari idim. Çok zorlayınca mecbur kaldım. Ama artık açıkça o bayanda patladı diye fikrimi açıkladım. Ben kimseye düşman degilim herkes gibi bende düşüncemi soyledim.

Kimdir bu orhan çok duydum adını ve iyi bakarmış yok mu iletşim adresi kimsede?

Ben de sormuştum arada kaynadım:) başka zaman diyelim.

Saol canım samimi dusuncelerini yazdigin icin,buket hakkinda gayet ve net aciklayici bir mesaj oldu herkes ona göre degerlendirip karar verip baktirir falini bu yazilandan sonra zaten cogumuz eminiz burayi birebir takip ettigine

Aaa buket patladı mı:) nasıl olur ama yetenekli, dünya iyisi, işlemlerle hayat değiştiren ender bulunan bir falcıydı. Tüh tüh olmadı.

Zeynep ve gülistan bir arkadaşa patladı haberiniz olsun, bende de anlık şeyleri bilmediler ama bu Zeynep çok garip tip, bir sene önce söylediği " hafi oradan be" dediğim ve acayip konuşması yüzünden geriye kalan kısmı ciddiye alıp dinlemediğim bir kaç şey çıktı. Ben de nedense profesyonel olup , işini ciddi yapsa, daha az insana bakıp vakit ayırsa daha iyi bakacak gibi geliyor . Ama sağolsun bir taraftan bebek emziriyor, diğer eliyle yemek yapıyor, ayağıyla diğer cocugu pışpışlıyor , arada size fal bakıyor, aklının kalan kısmıyla da diğer müşteriyi düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…