Ben se baktirdim da benim sacma yani hani konusulmaya degmeyecek iki olayimi bildi sasirmadim degil ne yalan soyliyim. Hatta olayi acikladi cunku ben sorsum eger bunu aciklarsaniz tamam olmus ddm. Yanlis anlamayin ben cok fal falci denerim severim de ama bazen oyle birseye ihtiyacimiz lmoluyor ki bu ne oldu acaba diye gecmise takili kaliyoruz ki ben takintili biriyim bazi konularda. Vera'nin bir vadesi cumartesi doluyor eger dedigi olmazsa Vera da patladi yazacagimMerhaba kızlar Vera'yı soran arkadaşlar var özelden ben yüz yüzede belki 30-40defa baktırmış biri olarak yorum yapıcam.
Vera şuan kendi yerini açtı ve orada bakıyor Veranın an ile ilgili söylediği herşey genellikle doğru çıkar hatta şaşırırsınız nasıl bildi falan ama ben şöyle düşünüyorum beyin okuduğunu düşünüyorum bunuda nereden anladım bir olay ile ilgili beni 5-6defa yanıltmıştır yani ben hangi düşünceyle gidiyorsam onu söyler. Gelecek çıkmaz onu söyleyim %10-20 belki ama anda gayet başarılıdır oda artık gerçek olan durum mu yoksa bizim düşüncelerimiz mi (bildiğimiz şeyler) tam kestiremedim ama çelişkilidir ve ben beyin okuduğunu düşünüyorum.
Yaaaa sitede en cok guldugum bu olduKızlar baktirdiginiz fallarda korona virüsü soran varmi ne olacak bu halimiz
Ben baktirdim ve laylaylom dinledim cok pismanim notlari bulunca o tarihte olanlari actim gercekten de birseyler varmism eski calistigi yerin numarasini buldum ariyorum acmiyorlar ve baska bir yerden ulasacagim ama kesinlikle ulasip bir bakim yaptirip oyle yazacagim burda taniyan bilen varsa lutfen yazsin tipini bile anlattim lutfen arkadaslar cok iyiydiKimdir bu orhan çok duydum adını ve iyi bakarmış yok mu iletşim adresi kimsede?
Napiyomus ki adama milyon dolarlar mi teklif ediyomus kiİg de medyum sadık hoca diye birinin reklamın gördüm çok şaşırdım adam 48 de geri getirme garantisi veriyor ; aşık ediyormuş bay be dedim sen senelerce bekle 48 saatte işi çözüyormuş ve 200 k takipçisi var !
orhan ve gülsümü ilk defa duyuyorum. ama telde bakım çok isabetli olmuyor. baktırırsanız yorumunuzu bekleriz.Kizlar Denizlide Gülsüm Abla vardi bundan 6 yil önce benim bi öğretmen arkadasim baktirmisti ama hep benden gizledi numarasini filan da vermedi. Bana falinda anlattigi birsey vardi ve onu yasamisti cok iyi hatirliyorum tabi ne kadar dogru anlatti bilemem. Numarasini buldum aradim telefonda da bakıyormuş ama ben gitmek birebir baktirmak istiyorum (bi o kaldi gitmedigin diyenler vardir aranizdan) sonra numarasini dagitirim burda
Orhan iyiydi valla ulasirsam msjla bile baksa olur o derece diyorum hic ummadigim seylerdi laylaylom geldi simdi pismanim ama Gülsüme ulaştım giderim o tarafa yolum düştüğündeorhan ve gülsümü ilk defa duyuyorum. ama telde bakım çok isabetli olmuyor. baktırırsanız yorumunuzu bekleriz.
yaaaa bir baktır bakalım. iyiyse düşünürüz.Orhan iyiydi valla ulasirsam msjla bile baksa olur o derece diyorum hic ummadigim seylerdi laylaylom geldi simdi pismanim ama Gülsüme ulaştım giderim o tarafa yolum düştüğünde
uzun vadeli bakıyor mu*kaç senelik yani. (bazıları bir yıllık bakarım diyor da.)Orhan iyiydi valla ulasirsam msjla bile baksa olur o derece diyorum hic ummadigim seylerdi laylaylom geldi simdi pismanim ama Gülsüme ulaştım giderim o tarafa yolum düştüğünde
Deneyecegim Gülsüm'ü ama bence aranan kan Orhan ama ulasilamiyoryaaaa bir baktır bakalım. iyiyse düşünürüz.
ayyy acaba aranan kan bulundu mu?
Söyle diyim ben aralikta baktirdim bana 16 subatla ilgili birsey soyledi tabi ben üff filan demisimdir kesinuzun vadeli bakıyor mu*kaç senelik yani. (bazıları bir yıllık bakarım diyor da.)
Evet canım aynen öyle demek istedimYok canim biz reklam diye konusmustuk da aramizda bazı seyleri ki artik iyce zivanadan da ciktigini dusunuyoruz o yuzden beni etiketlediMiyav_su
Bundan sonra sadece okuruz biz deTam da konustugumuz gibi burasi artik iyce rayindan cikti kim gercekten falci anlayamiyoruz
Ama ben sana dedim gönder hesabıma 50 binTam da konustugumuz gibi burasi artik iyce rayindan cikti kim gercekten falci anlayamiyoruz
bilgi için teşekkür cnm. ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun. ama önce sağlık.Yazariz, okuruz ama her önerilene baktirmayizMiyav_su tamamdir 50 bin dolarsa kesin 48e kalmadan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?