İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben se baktirdim da benim sacma yani hani konusulmaya degmeyecek iki olayimi bildi sasirmadim degil ne yalan soyliyim. Hatta olayi acikladi cunku ben sorsum eger bunu aciklarsaniz tamam olmus ddm. Yanlis anlamayin ben cok fal falci denerim severim de ama bazen oyle birseye ihtiyacimiz lmoluyor ki bu ne oldu acaba diye gecmise takili kaliyoruz ki ben takintili biriyim bazi konularda. Vera'nin bir vadesi cumartesi doluyor eger dedigi olmazsa Vera da patladi yazacagim

Kızlar baktirdiginiz fallarda korona virüsü soran varmi ne olacak bu halimiz
Yaaaa sitede en cok guldugum bu oldu gecen bi falci söyledikleriyle canımı sıkınca eee bu virus ne alemde okula dönüyor muyuz diye ben sordum konu degissin ddm artık evet nisanda var biseyler ddi neyse ki 30 nisana kadar okullar tatil o falcinin buralarda gezdigini biliyorum o yuzden reklamini yapmicam kotu de yazsak reklami oluyo bazilarinin

İg de medyum sadık hoca diye birinin reklamın gördüm çok şaşırdım adam 48 de geri getirme garantisi veriyor ; aşık ediyormuş bay be dedim sen senelerce bekle 48 saatte işi çözüyormuş ve 200 k takipçisi var !

Kimdir bu orhan çok duydum adını ve iyi bakarmış yok mu iletşim adresi kimsede?
Ben baktirdim ve laylaylom dinledim cok pismanim notlari bulunca o tarihte olanlari actim gercekten de birseyler varmism eski calistigi yerin numarasini buldum ariyorum acmiyorlar ve baska bir yerden ulasacagim ama kesinlikle ulasip bir bakim yaptirip oyle yazacagim burda taniyan bilen varsa lutfen yazsin tipini bile anlattim lutfen arkadaslar cok iyiydi

Napiyomus ki adama milyon dolarlar mi teklif ediyomus ki

Kizlar Denizlide Gülsüm Abla vardi bundan 6 yil önce benim bi öğretmen arkadasim baktirmisti ama hep benden gizledi numarasini filan da vermedi. Bana falinda anlattigi birsey vardi ve onu yasamisti cok iyi hatirliyorum tabi ne kadar dogru anlatti bilemem. Numarasini buldum aradim telefonda da bakıyormuş ama ben gitmek birebir baktirmak istiyorum (bi o kaldi gitmedigin diyenler vardir aranizdan ) sonra numarasini dagitirim burda

orhan ve gülsümü ilk defa duyuyorum. ama telde bakım çok isabetli olmuyor. baktırırsanız yorumunuzu bekleriz.

orhan ve gülsümü ilk defa duyuyorum. ama telde bakım çok isabetli olmuyor. baktırırsanız yorumunuzu bekleriz.
Orhan iyiydi valla ulasirsam msjla bile baksa olur o derece diyorum hic ummadigim seylerdi laylaylom geldi simdi pismanim ama Gülsüme ulaştım giderim o tarafa yolum düştüğünde

Orhan iyiydi valla ulasirsam msjla bile baksa olur o derece diyorum hic ummadigim seylerdi laylaylom geldi simdi pismanim ama Gülsüme ulaştım giderim o tarafa yolum düştüğünde
yaaaa bir baktır bakalım. iyiyse düşünürüz.
ayyy acaba aranan kan bulundu mu?

uzun vadeli bakıyor mu*kaç senelik yani. (bazıları bir yıllık bakarım diyor da.)

uzun vadeli bakıyor mu*kaç senelik yani. (bazıları bir yıllık bakarım diyor da.)
Söyle diyim ben aralikta baktirdim bana 16 subatla ilgili birsey soyledi tabi ben üff filan demisimdir kesin snra gecen gün faldsn aldigim notlari buldum 16 subattaki olaylara baltim ve gecrekten 16 subatmis olayi anlatmak istemedim ama olumsuz birseydi bnm acimdan

Arkadasimin olayini yaziyorum 6 yıl önce sözde tabi ne kadar dogru bilemem. Gülsüm buna demis ki o zamanki sevgilisiyle evlencen demis ben de baktircam filan pek istemedi benim baktirmami. Ben de o zamanlar falla da bu kadar bagli dglm aman neyse ne ddm baktirmadim. Ve kiz simdi o cocukla nisanli maşAllah diyim de... kadin telefondan bakiyorum ddi ama gelme ihtimalin varsa buraya gel ddi

Bu arada mekani üniversiteye yakindi ki muhtemelen müşterileri üniversiteliydi. Denizlide üniversite okuyan varsa bilir belki bana özelden ulassin Gulsüm icin sorularim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…