İstanbul'da Fal - Falcılar

Geldim, konuyu kaçırmamak için çok hızlı yedim ...

Aramızda kalacak kim kaç TL kaptırdı yazabilir mi ?

söz aramızda kalacak...

pazar araştırması yapıyorum

beeen 300 neyseki diğer falcıları da denedim sadece Buket zengin olmadı
Falcılarla ilgili ben de çok şey yazdım ama özellikle şuna baktırın yazdığımı hatırlamıyorum. Ucuz ve biraz tutturan varsa onları yazmışım hem buradaki mesajlarımda hem de özel mesajlarda.
buket ders olmayacak herkes bi şekil fal baktırmaya devam edecek.Umarım iyi niyetli falcılarla karşılarız bundan sonra insanın bu konulardan derdini unutuyor

Ekran görüntüsü olayi da benim uzerimden kalkmis oldu tesekkurler ben zaten atmadigimi söylemiştim kimse bana inanmadi umarim simdi anlamissinizdir nelerin neler icin oldugunu. Hayatimizin kotu donemlerinde sığınacak bir liman ariyoruz, kendimize umut ariyoruz bana da fallar ciktikca gözüm boyandi önermemi kendisi istemisti hakkinizi helal edin. Kotu yorum da yapmak istememistim kendisiyle 3 haftadir diyalog kurmak istemedigim icin gene yorum yazarsam bana donecekti olay kotulemedim o yuzden ama baktim olmuyor yazmak durumunda kaldim.

Bence beni Nalan dolandırdı şey ya da benim salaklığım diyelim Kazen Nalan için de bi araştırma yapabiliyor muyuz

26 Şubata kadar burada reklam yapmış ve biz yakalayamamışız

2 kez şikayet edilmiş fakat reklamdan değil hakaretten ceza vermişiz...

Ben de Tarkan ile eşinin arasını açıp, kendime yapmak istiyorum. İşlem yaptırabileceğim birini önerir misiniz
İşlem adı altında sevimli hale getirilen şeyin büyü olduğunu hepimiz anlamışız da birkaç kişi dışında hiçbirimiz sesimizi çıkarmamışız. Gerçekten herkesin ilişkisi, işi gücü risk altında. Baksanıza 1000 TL veriyorsunuz tak diye adam sizin :) Yahu el insaf. Vicdan diyorum başka da birşey demiyorum.

Mesajlarına bakacaktım bakamadım

Ben de Tarkan ile eşinin arasını açıp, kendime yapmak istiyorum. İşlem yaptırabileceğim birini önerir misiniz

ehem kem küm aramızda kalsın ama o iş 200 TL'ye olur.

Bizde her şey şefffaf...
Tüm prosedürü anlatıyorum

Önce Pınar'ı buraya üye yapacağım, sonra özelden buna yüklemeye başlayacağım, tarkan yakışıklı adam hiç boş kalmaz bu akşam evde yok kesin eski kırığın yanında filan...

Pınar şişecek şişecek BDV'ye konu açacak.

"Ben bu adamı ne yapayım atsan atılmaz satsan satılmaz, hele bir eltim var düşman başına" diye konu açacak....

o konuya zaten boşan yazdık mı bu iş tamam

buraya kadar 100 TL alarım.

aranızı yapmak içinde 100 TL daha ama onu anlatamam şu anda

para transferleri, bir maliye, bir telefon görüşmeleri detay onu ipe götürür....

bu sebeple akıllı olsun

para transferleri, bir maliye, bir telefon görüşmeleri detay onu ipe götürür....

bu sebeple akıllı olsun

hele birde taksirli tehdit !

pardon ya taksirli adam öldürme vardı !

olsun taksirli tehditten !

Zaten şirketi kapadık işim yok şu ara uğraşırım vergi dairesi adliye hiç üşenmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…