"Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim de hakkımehem kem küm aramızda kalsın ama o iş 200 TL'ye olur.
Bizde her şey şefffaf...
Tüm prosedürü anlatıyorum
Önce Pınar'ı buraya üye yapacağım, sonra özelden buna yüklemeye başlayacağım, tarkan yakışıklı adam hiç boş kalmaz bu akşam evde yok kesin eski kırığın yanında filan...
Pınar şişecek şişecek BDV'ye konu açacak.
"Ben bu adamı ne yapayım atsan atılmaz satsan satılmaz, hele bir eltim var düşman başına" diye konu açacak....
o konuya zaten boşan yazdık mı bu iş tamam
buraya kadar 100 TL alarım.
aranızı yapmak içinde 100 TL daha ama onu anlatamam şu anda
"Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim de hakkım
."Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim de hakkım
.
Charles corona ve yaşlı bir daha düşün derim :)
Hayır ya ben direkt Charles'i istiyorum. Madem var böyle şansımız büyük ata oynayalım. Arabic bir Prens ile olayı bitirir, sizi petrole boğarım. 200 TL ile başlayan büyük yatırım.karıştırdı o ufak olan kırmızı kafa var ya sakallı onu demek istedi bence
Bak ben bir aydınlanma yaşadım şu an. Beni başkası için terk eden sevgililerime kesin işlem yapıldı. Aksi halde kimse beni kendi iradesi ile terk etmiş olamaz.Ay biz boşuna beklemişiz böyle, halbuki ver 200 tele, istediğin adam senin olsun.
Şu an erkeklere de çok üzüldüm yalnız.
Parasıyla değil mi hepsine yaptıracağım işlem hepsine. Sezerciğin film sahnesi geldi aklıma. Eşeği satın alan çocuk temsili :).
Charles corona ve yaşlı bir daha düşün derim :)
Kız bir kaç dönüm toprak versene İskoçya'dan :)"Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim de hakkım
Elmirayı burada duydum da merak ettim ama bence o da gol degil olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama burada bi falciya 200 lira verdim diye bana laf etmislerdi fakat ben memnunum gene söyledigi bir olayi yasadim Buket Hanimin özelden soranlar olursa yasadigim olayi da anlatirim seffaf biriyimburada yorumumu okuyan arkadaslarim da var beni biliyorlar olayi da onlara anlattim arkadaslarimdan birseyler gizlemek istemedigimden. Lutfen 200 lirami da ben dusuneyim bi kere daha helal olsun verdigim para
Ben Zeynep e batırdım aman aman birşey yok ki saçma sapan konuşup duruyor. Yani net ve anlaşılır değil. Aradaki fiyatı gözetmezsen Buket hanıma baktır derim Onunki de farklı bir tarz ama dediği de oluyor yani
Zeynep 150ydi sanırım Buket e de 200 verdim yakın zamanda aynidir
Attim canm mesaj kutuna bak
dediginiz kisiye baktirdim ve hic ama hic memnun kalmadim...
gerçekten mi? O kadar değildir. Ams enerji meselesi tabi.
buket abla candan ve samimi bir insan.sadece bana ayrinti vermedi bu yuzden boyle bir yorumla geldim.belki de ayrinti verecek bir durumum ve hayatim yoktu diger baktigi kisiler gibi.ama bildigi seylerin dogrulugunu ve hakkaniyetini es gecemem.bunu da belirtmek isterim.
Merhaba kızlar. Normalde yorum yapmıyorum ama forumu takip ediyorum. Buket hanıma bende baktırdım an ve geçmiş cok iyi yorumlamıstı. Gelecek için beklemedeydim özelden yazdıklarıma da söylemiştim bunu. Normalde yazmazdım fakat gelecekle ilgili dedikleri olmaya basladı ve yanlış yorumları gordugumden yazmak istedim. Sanırım aranan kan benim için bulundu. Sizi bilemem tabiki fal enerji meselesi ancak ben sonunda birinden memnunum.
Merhabalar, iste gerçekten Buket Hanım'ı tanıyanlarla burada karşılaşmak güzel ve bu arada çok sevindim sizin adınıza
Katılıyorum
Valla kızlar Buket hn gibisini ben de ne gördüm ne duydum burda yorumlari okuyunca oh be yalniz degilmisim diyorum. Bakimdan sonra da kadin ilgilenmeye devam ediyor iyi ki karsilasmisim diyenlerdenim ben de...
Yani ben yeni uyeyim ben baktırdım Buket hanıma ama kadın çok farklı çalışıyor. Samimi ve çok ilgili bir kadın. Laf almaya çalışmadan bakıyor ama tabi herkes neye inanırsa doğru odur. Ama kadının hakkını yememek lazım. işlem faln filan yapiyo ama bana yapmadı
Olabilir tabi ki ama malesef o kadar sahtekar var ki insan neyin doğru neyin yalan olduğunu ayırt edemiyor. Fal - falcı deyince bu forum hemen ilk aramalarda çıkıyor internette haliyle reklam yapmak isteyen de oluyor. Bunun bir çok örneğini de yaşadık burada. Burada veya farklı sitelerde insanlara sahtekarca yaklaşıp şuradan da 3-5 cebime atayım mantığında olunca işin rengi tamamen değişiyor.
Kız bir kaç dönüm toprak versene İskoçya'dan :)
Selam. Valla bende çok aradım medyum emel, falcı Murat için ama kalecanın önerdiği Buket hanım müthiş. Telefonla bakım yapıyor birkaç dua öneriyor faln. Iyi geldi yani kalcayla iletişim kurark fal bakıldı. Kendi numarasını alamadım malesef. Herkes için enerji farkı olabilir. Ama ben memnun kaldım.
Toprak işlerine Kraliçe bakıyor. Onun için de Kraliçe'ya işlem yaptırmam lazım. Muhtemelen fiyatta artık olacaktır. Oturduğum yerden masrafa soktunuz beni :)Kız bir kaç dönüm toprak versene İskoçya'dan :)
Guzel pas olmus :)) kendi yeni uye tanidigi eski uyeyi kullanarak konumlandirmis kendini.
Canim uye ismiyle arattim hepsi cikiyor mesajlarinin. Bence en etkileyici mesaj bu cunku hem nasil sizdigini, guven olusturdugunu belli ediyor, hem de nasil kurgu ve yalanlarla insanlari manipule edecek kadar tehlikeli oldugunu.Sen benden de geriye gitmişsin bakamadım sıkılıp bıraktım çünkü iyi oldu bu.yalnız eski üye de o kadar eski üye değil. Hele kendimle karşılaştırınca.
Bence Buket değil Buket ve ekibi. Artık iyice sıkmaya başladıklarını ve organize olduklarını düşünmüştüm Bunun için birkaç sayfa önce üyeleri engelleyebiliyor muyuz diye mesaj atmıştımSenin " bazıları dolandırıcılık yapıyor burada hesapları var tarzı " mesajından Buket hoşlanmış bir de hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?