İstanbul'da Fal - Falcılar

"Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim de hakkım

prenste korona var onu direk 100 TL'ye yaparız işlem bitene kadar ölür zaten....

.
Charles corona ve yaşlı bir daha düşün derim :)

ablanın durum çok vakim Tarkan'la başlayıp prens Charles bakalım nereye dayanacak bu sıra

Ay biz boşuna beklemişiz böyle, halbuki ver 200 tele, istediğin adam senin olsun.

Şu an erkeklere de çok üzüldüm yalnız.

karıştırdı o ufak olan kırmızı kafa var ya sakallı onu demek istedi bence
Hayır ya ben direkt Charles'i istiyorum. Madem var böyle şansımız büyük ata oynayalım. Arabic bir Prens ile olayı bitirir, sizi petrole boğarım. 200 TL ile başlayan büyük yatırım.

Ay biz boşuna beklemişiz böyle, halbuki ver 200 tele, istediğin adam senin olsun.

Şu an erkeklere de çok üzüldüm yalnız.
Bak ben bir aydınlanma yaşadım şu an. Beni başkası için terk eden sevgililerime kesin işlem yapıldı. Aksi halde kimse beni kendi iradesi ile terk etmiş olamaz.

Kız bir kaç dönüm toprak versene İskoçya'dan :)

Zeynep 150ydi sanırım Buket e de 200 verdim yakın zamanda aynidir
Attim canm mesaj kutuna bak
dediginiz kisiye baktirdim ve hic ama hic memnun kalmadim...
gerçekten mi? O kadar değildir. Ams enerji meselesi tabi.
Merhabalar, iste gerçekten Buket Hanım'ı tanıyanlarla burada karşılaşmak güzel ve bu arada çok sevindim sizin adınıza
Valla kızlar Buket hn gibisini ben de ne gördüm ne duydum burda yorumlari okuyunca oh be yalniz degilmisim diyorum. Bakimdan sonra da kadin ilgilenmeye devam ediyor iyi ki karsilasmisim diyenlerdenim ben de...

Sadece bazı yazılanlar, herkesi mi özel hayatı ile tehdit etti?

Guzel pas olmus :)) kendi yeni uye tanidigi eski uyeyi kullanarak konumlandirmis kendini.

Sen benden de geriye gitmişsin bakamadım sıkılıp bıraktım çünkü iyi oldu bu.yalnız eski üye de o kadar eski üye değil. Hele kendimle karşılaştırınca.
Canim uye ismiyle arattim hepsi cikiyor mesajlarinin. Bence en etkileyici mesaj bu cunku hem nasil sizdigini, guven olusturdugunu belli ediyor, hem de nasil kurgu ve yalanlarla insanlari manipule edecek kadar tehlikeli oldugunu.

Buket'in foyası ortaya döküldükten sonraki Tüm sayfaları üşenmeden okudum. Acınası bir durum ama en çok da zorla yorum yaptırıldı kısmına takıldım. Arkadaşlar Ozan Güven gibi kaç yaşındasın sen demek istiyorum ne demek zorla ya kendi iradenizi nerede bıraktınız? 1000 TL gibi paraları işlem adı verip sempatikleştirmeye çalıştığınız büyülere nasıl veriyorsunuz ? Herkes zor dönemlerden geçiyor ama yazıktır verdiğiniz paralara bir de başkasının başını yakıyorsunuz. Muhtemelen onu öven kişiler prim de alıyordur... bir şey yazınca da para benim sana ne hayat benim günah benim sana ne gibi karşılıklar veriliyor. Al o zaman paran da günahın da sana

Senin " bazıları dolandırıcılık yapıyor burada hesapları var tarzı " mesajından Buket hoşlanmış bir de hahahah
Bence Buket değil Buket ve ekibi. Artık iyice sıkmaya başladıklarını ve organize olduklarını düşünmüştüm Bunun için birkaç sayfa önce üyeleri engelleyebiliyor muyuz diye mesaj atmıştım

smallbutterfly ile biz bu konuyu özelden konuşuyorduk zaten, o iyice sinir olmuştu benim anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…