Yanlız ben Buket'e hiç fal baktırmadım, tam tersine işlem gibi durumlardan uzak durun dedim. Kaleca veya başka bir üye ile tartıştık hatta Buket konusunda aman sonra beni de yanlış tanımasınlarSadece bazı yazılanlar, herkesi mi özel hayatı ile tehdit etti?
Yanlız ben Buket'e hiç fal baktırmadım, tam tersine işlem gibi durumlardan uzak durun dedim. Kaleca veya başka bir üye ile tartıştık hatta Buket konusunda aman sonra beni de yanlış tanımasınlar
Prens Charles iyi tercih bence. Arkadaşı var mıymış... Lütfen sorunuz."Overlok makinesi ayağınıza geldi." İşte tam aradığım hizmet. Ucuz olması beni tedirgin etse de (Dışarıda 1000 TL'den başlıyormuş) izlenen yol mantıklı geldi. Deneyeceğim. Tarkan ile başlayalım sonra Prens Charles ile devam edelim. Prenses olmak benim dehakkımHayır ya ben direkt Charles'i istiyorum. Madem var böyle şansımız büyük ata oynayalım. Arabic bir Prens ile olayı bitirir, sizi petrole boğarım. 200 TL ile başlayan büyük yatırım.
Canim uye ismiyle arattim hepsi cikiyor mesajlarinin. Bence en etkileyici mesaj bu cunku hem nasil sizdigini, guven olusturdugunu belli ediyor, hem de nasil kurgu ve yalanlarla insanlari manipule edecek kadar tehlikeli oldugunu.
@pembepanda888 ’in yorumu dikkatimi çekti en çok. Gerçekten size böyle bir yorum yaptırtabilecek kadar mı ileri gidiyor bu kadın?
Ben cok yazdim sikayet olarakta msj olarakta size26 Şubata kadar burada reklam yapmış ve biz yakalayamamışız
2 kez şikayet edilmiş fakat reklamdan değil hakaretten ceza vermişiz...
Kendince uyanık işte. Ben acımıyorum buna para kaptıranlara birde gelip burada işlem falan saçma saçma şeylere yönlendirdiler insanları.Biliyoeum sadece mesajın arada kaybolmasın dıye alıntılandım komik geldi senınle " evet dolandırıcılar var dıye " sohbet etmesi:)
Zaten olay buraya gelmeseydi sen çözecektin bunları, iyice kafaya takmıştın.Ben cok yazdim sikayet olarakta msj olarakta size
Demek ki arkada çok çirkin şeyler dönüyor. Bi insana ‘herkes gibi ayrıntılı bi hayatım yok’ dedirtecek kadar ileri gidebiliyorlar.Ne demişler bilmiyorum ama beğenmedim deyince saldırıya uğramış , sonra yumuşatmış mesajını .
Ben gilasyayla baska bir yorumda karsilastim tum msjlarim incelenebilir oradan msjlastik emeli sordum ben de cok övünce bi de izmirde olunca giderim diye dusundum emele ki kemalpasadaymis. Burada bircok kisi msjlasmistir ki o hesapla bence nereden kim ne bilsin ben dahilGuzel pas olmus :)) kendi yeni uye tanidigi eski uyeyi kullanarak konumlandirmis kendini.
İstekleri tek tek not ediyorum. Sizin de bu isteğinizi sütlü beş çayımızı içerken çözeceğim.Prens Charles iyi tercih bence. Arkadaşı var mıymış... Lütfen sorunuz.
Teşekkür ediyorum
Tabii çay önemli... Not alalım sevgili üye Helenaaaİstekleri tek tek not ediyorum. Sizin de bu isteğinizi sütlü beş çayımızı içerken çözeceğim.
Bu msji gormeden basladim yorum yapmaya ama bunun cevabini da vermisim farketmeden bir onceki mesajda. Benim burada anlatmadigim cok sey var yasadigim. Kendisi antepte ben denizlideyim izmirde fal baktirdigimi zaten yorumlardan anlamissinizdir. Bu topigi de daha fazla öneri var diye kullandim buradan bir cok kisiden falci numarasi aldim arayin sorun baktirdigim falcilara da adimi olaylarimi, falcilara para gönderdigim hesaba kadar hepsi ayni isim. sizce nasil baglantim olabilir bana numara verilmedigi surece buket ya da baska bir falciyla?Kaleca Buket 'in varlığından nasıl haberdar oldu da geldi övdü, sonra Buket hesap açtı ama kalecanın haberi yok ! Gilasya ya başka üye diye telefon numarasını verdi ve hemen ondan sonra baktırdı yorum yaptı!
Hımm. Evet böyledir kesin :)
smallbutterfly nerelerdesin?
Ekran görüntüsü olayi da benim uzerimden kalkmis oldu tesekkurler ben zaten atmadigimi söylemiştim kimse bana inanmadi umarim simdi anlamissinizdir nelerin neler icin oldugunu. Hayatimizin kotu donemlerinde sığınacak bir liman ariyoruz, kendimize umut ariyoruz bana da fallar ciktikca gözüm boyandi önermemi kendisi istemisti hakkinizi helal edin. Kotu yorum da yapmak istememistim kendisiyle 3 haftadir diyalog kurmak istemedigim icin gene yorum yazarsam bana donecekti olay kotulemedim o yuzden ama baktim olmuyor yazmak durumunda kaldim.
Aynen uzuldugunu soyleyip ozur bile dilemedigi gibi yazip duruyor hala. Yazik gercektenBen işin içinden gönül rahatlığıyla sıyrılabiliyorsanız bir şey diyemem tabi o sizin vicdanınızla aranızdaki mesele derim. Sizden 5 şubatta numarasını istemiştim ve bana o kadar övmüştünüz ki hatta ve hatta kadınlar kulübünden haberi yok ben söyledim burayı öyle öğrendi dediniz bana. Israrla da ararsam sizin adınızı vermemi söylediniz. Tam 22 gün sonra bana tekrar mesaj atıp yeni numarasını gönderdiniz ben de size aramadım hakkında çok tartışma çıkınca içimden gelmedi demiştim iyi ki de aramamışım. Kadına etmediğiniz dua kalmamıştı mesajlarda. İşlemlerini bile övdünüz. Şimdi burada gelip hiçbir şeyle bir alakanız yokmuş gibi Buket’i kötüleyen yorumlar yazmanızı hayretle okudum. İnsanları baktırmaları konusunda ikna etmeniz için de mi Buket sizi tehdit etti? Hiç sanmıyorum. Burada Buket’e baktırmaları için insanları ikna etmeye çalışan herkesin bir çıkarı olduğunu düşünüyorum. Şimdi çıkarlarınız çatışınca kötü oldu bu kadar bence.
Valla kızlar Buket hn gibisini ben de ne gördüm ne duydum burda yorumlari okuyunca oh be yalniz degilmisim diyorum. Bakimdan sonra da kadin ilgilenmeye devam ediyor iyi ki karsilasmisim diyenlerdenim ben de...
Kadinlar kulubune uyeligi oldugunu bana söylemedi hatta orasi neresi ddi cikar catismasi???? Bnm o kadina fal baktirip fal esnasinda artik bildigi mi salladigi mi bilniyorum konular hakkinda dert ablatmam disinda ne cikarim olabilir? Defalarca yazdim. Burada ben daha evvel de kaderi ovdüm o da ben dahil bir cok numarasini veridgim kiside patladi. Numara mevzusuna gelince cekmedigi icin degistirdim numara veridgin kisilere soyle ddi tek tek msj attim snra gene soyle bilmem ne demesin diye msjlari sildigimi soyledim cunku yorum yapmamizi istiyordu burada ters birsey yazildiginda sinirleniyordu yorum yapmasini istedigi herkes yapmis ve belki araci arkadastan ogrendi ordan ogrendi burdan yprumlarima bakti bilemem ama gercekten bende bilmisti ve ben inanip guvenmistim 3 hafta onceki olayi burada anlatmiycam ama islem filan dgl mevzu cikar meselesi de degil 500 lira birseydi zaten ama ben olayin aslina inanmadigim icin artik cok sinirlenip baglantimi kestim. Diyorum özel msjlarim incelenebilir gilasyaya da numara gonderdim ben eminjm hatta msjini gormemisim tekrar istemisti ben sildim ama illa site gecmisi vardirBen işin içinden gönül rahatlığıyla sıyrılabiliyorsanız bir şey diyemem tabi o sizin vicdanınızla aranızdaki mesele derim. Sizden 5 şubatta numarasını istemiştim ve bana o kadar övmüştünüz ki hatta ve hatta kadınlar kulübünden haberi yok ben söyledim burayı öyle öğrendi dediniz bana. Israrla da ararsam sizin adınızı vermemi söylediniz. Tam 22 gün sonra bana tekrar mesaj atıp yeni numarasını gönderdiniz ben de size aramadım hakkında çok tartışma çıkınca içimden gelmedi demiştim iyi ki de aramamışım. Kadına etmediğiniz dua kalmamıştı mesajlarda. İşlemlerini bile övdünüz. Şimdi burada gelip hiçbir şeyle bir alakanız yokmuş gibi Buket’i kötüleyen yorumlar yazmanızı hayretle okudum. İnsanları baktırmaları konusunda ikna etmeniz için de mi Buket sizi tehdit etti? Hiç sanmıyorum. Burada Buket’e baktırmaları için insanları ikna etmeye çalışan herkesin bir çıkarı olduğunu düşünüyorum. Şimdi çıkarlarınız çatışınca kötü oldu bu kadar bence.
Bakın ben burda yakalamisim aslinda kendisiniAyy Allah ömür versin Vallahi. Beni ilk geldiğimde medyum emel ile murat i arıyorum diye Medyum Emel yapmışlardi. Şimdi de Buket oldum. Ama yeteneğim olsa yaparım Valla. Iyi para kazaniyorlar sonuçta.Hee bu arada ben de super fal bakarım ama daha maddiyata dökmedim. Dökersem haber veririm canımın içi. Ben hastanede hasta kayıt işi ile ilgileniyorum bu arada. Yani bir isim ve sigortam var. Insanları lütfen bilmeden yargılamayın. Yuh diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?