İstanbul'da Fal - Falcılar

Yanlız ben Buket'e hiç fal baktırmadım, tam tersine işlem gibi durumlardan uzak durun dedim. Kaleca veya başka bir üye ile tartıştık hatta Buket konusunda aman sonra beni de yanlış tanımasınlar

Biliyoeum sadece mesajın arada kaybolmasın dıye alıntılandım komik geldi senınle " evet dolandırıcılar var dıye " sohbet etmesi:)

Prens Charles iyi tercih bence. Arkadaşı var mıymış... Lütfen sorunuz.
Teşekkür ediyorum

Canim uye ismiyle arattim hepsi cikiyor mesajlarinin. Bence en etkileyici mesaj bu cunku hem nasil sizdigini, guven olusturdugunu belli ediyor, hem de nasil kurgu ve yalanlarla insanlari manipule edecek kadar tehlikeli oldugunu.

Kaleca Buket 'in varlığından nasıl haberdar oldu da geldi övdü, sonra Buket hesap açtı ama kalecanın haberi yok ! Gilasya ya başka üye diye telefon numarasını verdi ve hemen ondan sonra baktırdı yorum yaptı!

Hımm. Evet böyledir kesin :)

Biliyoeum sadece mesajın arada kaybolmasın dıye alıntılandım komik geldi senınle " evet dolandırıcılar var dıye " sohbet etmesi:)
Kendince uyanık işte. Ben acımıyorum buna para kaptıranlara birde gelip burada işlem falan saçma saçma şeylere yönlendirdiler insanları.

Ne demişler bilmiyorum ama beğenmedim deyince saldırıya uğramış , sonra yumuşatmış mesajını .
Demek ki arkada çok çirkin şeyler dönüyor. Bi insana ‘herkes gibi ayrıntılı bi hayatım yok’ dedirtecek kadar ileri gidebiliyorlar.

Guzel pas olmus :)) kendi yeni uye tanidigi eski uyeyi kullanarak konumlandirmis kendini.
Ben gilasyayla baska bir yorumda karsilastim tum msjlarim incelenebilir oradan msjlastik emeli sordum ben de cok övünce bi de izmirde olunca giderim diye dusundum emele ki kemalpasadaymis. Burada bircok kisi msjlasmistir ki o hesapla bence nereden kim ne bilsin ben dahil

Bence ifşa oldu.. İyi de oldu. Umutsuz insanların duygularıyla oynadı.. Bu arada yağ mı aldırmış. Tehlikeli ameliyattır ve ölüme kadar götürebilir... Ben yazmış olayım
Buketzedelere de geçmiş olsun.. Yalnız burada Asiye 4545 Di galiba rumuzlu bir üye vardı.. O da inanılmaz derecede buketi anlamıştı bence. Kendisini tebrik ederim

Prens Charles iyi tercih bence. Arkadaşı var mıymış... Lütfen sorunuz.
Teşekkür ediyorum
İstekleri tek tek not ediyorum. Sizin de bu isteğinizi sütlü beş çayımızı içerken çözeceğim.

Eklentiler

• IMG_20200328_190216.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu msji gormeden basladim yorum yapmaya ama bunun cevabini da vermisim farketmeden bir onceki mesajda. Benim burada anlatmadigim cok sey var yasadigim. Kendisi antepte ben denizlideyim izmirde fal baktirdigimi zaten yorumlardan anlamissinizdir. Bu topigi de daha fazla öneri var diye kullandim buradan bir cok kisiden falci numarasi aldim arayin sorun baktirdigim falcilara da adimi olaylarimi, falcilara para gönderdigim hesaba kadar hepsi ayni isim. sizce nasil baglantim olabilir bana numara verilmedigi surece buket ya da baska bir falciyla?

Ben işin içinden gönül rahatlığıyla sıyrılabiliyorsanız bir şey diyemem tabi o sizin vicdanınızla aranızdaki mesele derim. Sizden 5 şubatta numarasını istemiştim ve bana o kadar övmüştünüz ki hatta ve hatta kadınlar kulübünden haberi yok ben söyledim burayı öyle öğrendi dediniz bana. Israrla da ararsam sizin adınızı vermemi söylediniz. Tam 22 gün sonra bana tekrar mesaj atıp yeni numarasını gönderdiniz ben de size aramadım hakkında çok tartışma çıkınca içimden gelmedi demiştim iyi ki de aramamışım. Kadına etmediğiniz dua kalmamıştı mesajlarda. İşlemlerini bile övdünüz. Şimdi burada gelip hiçbir şeyle bir alakanız yokmuş gibi Buket’i kötüleyen yorumlar yazmanızı hayretle okudum. İnsanları baktırmaları konusunda ikna etmeniz için de mi Buket sizi tehdit etti? Hiç sanmıyorum. Burada Buket’e baktırmaları için insanları ikna etmeye çalışan herkesin bir çıkarı olduğunu düşünüyorum. Şimdi çıkarlarınız çatışınca kötü oldu bu kadar bence.

Aynen uzuldugunu soyleyip ozur bile dilemedigi gibi yazip duruyor hala. Yazik gercekten

Kadinlar kulubune uyeligi oldugunu bana söylemedi hatta orasi neresi ddi cikar catismasi???? Bnm o kadina fal baktirip fal esnasinda artik bildigi mi salladigi mi bilniyorum konular hakkinda dert ablatmam disinda ne cikarim olabilir? Defalarca yazdim. Burada ben daha evvel de kaderi ovdüm o da ben dahil bir cok numarasini veridgim kiside patladi. Numara mevzusuna gelince cekmedigi icin degistirdim numara veridgin kisilere soyle ddi tek tek msj attim snra gene soyle bilmem ne demesin diye msjlari sildigimi soyledim cunku yorum yapmamizi istiyordu burada ters birsey yazildiginda sinirleniyordu yorum yapmasini istedigi herkes yapmis ve belki araci arkadastan ogrendi ordan ogrendi burdan yprumlarima bakti bilemem ama gercekten bende bilmisti ve ben inanip guvenmistim 3 hafta onceki olayi burada anlatmiycam ama islem filan dgl mevzu cikar meselesi de degil 500 lira birseydi zaten ama ben olayin aslina inanmadigim icin artik cok sinirlenip baglantimi kestim. Diyorum özel msjlarim incelenebilir gilasyaya da numara gonderdim ben eminjm hatta msjini gormemisim tekrar istemisti ben sildim ama illa site gecmisi vardir

Bakın ben burda yakalamisim aslinda kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…