İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu nasıl falcı anlamadım vallahi. Mafya gibi. Beğenmediği yorumlar olunca sinirleniyor, hemen düzelttiriyor. Sürekli bi tehdit etme durumu var ortada.
biri ekran görüntüsü alıp gönderir, biri yorumunu düzeltmek zorunda kalır. Gerçekten nasıl bir şeyin içindesiniz?

Arkadaşlar artık uzatmayın gerçekten Falcı önerin ya baktıralım. Ben buketi iyi patlattım iyide oldu

Arkadaşlar tehdit filan suç değil mi bu işler?
Valla şaşkınlıkla okuyorum.
Bir kere o buket denilen kadın bunu bilmelidir ki hukuki açıdan suç insanları tehdit etmek.
Ve ona bu kadar yakayı kaptıranlar da amam diyeyim.
O kadar güçlü biri olsaydı bu entrikalara ihtiyacı olmazdı.
Yazık ya bu nasıl bir iş ihlakı. Bir işi yapıyorsan ya adam gibi yap yada hiç yapma.
Ne rezil kadınmış. İyi ki kimseyi dinleyip baktırmadım.
Bana adı bile itici geldi.

Kimse kimseyi tehdit edemez. Eğer birini özel hayati ile tehdit ederse burada kaç kişide giden paraların dekontu ve mesaj lar duruyor. Toplu halde bir şikayet halinde kendi bası yanar

Millette de ne özel hayat varmış, pablo escober sanki her biri. Pabuç bırakmış herkes bu kadına.

Kimse kimseyi tehdit edemez. Eğer birini özel hayati ile tehdit ederse burada kaç kişide giden paraların dekontu ve mesaj lar duruyor. Toplu halde bir şikayet halinde kendi bası yanar
Aynen bizim Ankarada böyle birşey oldu da kadın hapse girdi.
Bu ne rahatlık anlamadım.

Millette de ne özel hayat varmış, pablo escober sanki her biri. Pabuç bırakmış herkes bu kadına.
Ankarada bir zahra manyağı vardı. Milletin sırlarını öğrenir dedikodu yapardı.
Ama onun da ipliği pazara çıktı en son kimse gitmeyince zor durumda kaldı.
O da üyelikler alır millete kendimi övdürürdü.

Buket konusuna nokta koymanızı rica ediyorum ! Adının kötü bile geçmesi onun reklamı ve inanın artık sıktı !

Eceye baktırıp memnun kalmayan var mı herkese mi olumlu konuştu yaa

Biz onun kim olduğunu biliyoruz çetesi işte yorumda atamıyor dünden beri foyaları çıktı
Mesaj atsam o üyeler hangileri yazabilir misiniz? Ben bir süredir şunu düşünüyorum çünkü aslında falcı -çakma- bir grup kendi reklamını çeviriyor. Mesela birisi çıkıyor diyor ki a falcısı diğerleri de geliyor evet bu falcı iyi vs sonra başkası diğerinin ismini veriyor ve hop o kişi övülüyor. Bu arada ben bu grubun normalde cafede bakıp tutanamadıklarını düşünüyorum. Bir ikisi farklı illerde ama geneli Izmir'de. O yüzden burada bir ara hangi ildeler diye sordum.

Söyledim.hesabini. kapatmışlar galiba

Bir şey soracağım siz Buket'i nereden buldunuz, kim yönlendirdi ilk? KK muhabbeti Buket ile aranızda nasıl açıldı?

Bir şey soracağım siz Buket'i nereden buldunuz, kim yönlendirdi ilk? KK muhabbeti Buket ile aranızda nasıl açıldı?

Jewels Buket hanım sinsi sinsi izliyordur şimdi burayı. Buradaki çöpü üyeyi tehdit etmiş, sen hukukçusun bu arkadaşın başına geleceklerden haberi yok galiba.

Kalecayı da tehdit ediyor, diğer başka üyeleri de . Tehdit ile yeni kurbanlar buluyor, hakkında iyi şeyler yazdırıyor.

Kazen bu konuyu kapatın dedi. Ama özelden konuşmak isterim virüs bitince şikayet etmeyi düşünüyorum

Onları okuyorum ben şu an, baskı dedikleri şey rica minnet madem iyi baktım şunu yaz demiş yazmışlar, anladığım kadarıyla bir daha fal bakmazsa diye korkmuşlar ama zaten işi de yasal değil şikayet etmek isteyen edebilir. Burada bu kadın yüzünden bir sürü kavga ettim, bilerek kavga ediyor reklamı olsun diye diyen bile oldu ama bu topikteki tek olay Buket değil. Diğer topikleri de okuduğum için böyle görüyorum açıkçası

Şahsi hayatlarından bilgileri abla Eda'sıyla alıp, telefondan tehdit ediyor kötü şey yazarlarsa ailesine söylemekle, ve bazılarından da bu şekilde para sızdırıyor sanırım. Daha komplike sanırım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…