Yok olay sadece bir daha fal bakmazsa olayı değil, işin içinde başka şeyler de var anladığım kadarıyla. Ama konunun asıl muhatapları yorum yaparsa daha doğru olur.Onları okuyorum ben şu an, baskı dedikleri şey rica minnet madem iyi baktım şunu yaz demiş yazmışlar, anladığım kadarıyla bir daha fal bakmazsa diye korkmuşlar ama zaten işi de yasal değil şikayet etmek isteyen edebilir. Burada bu kadın yüzünden bir sürü kavga ettim, bilerek kavga ediyor reklamı olsun diye diyen bile oldu ama bu topikteki tek olay Buket değil. Diğer topikleri de okuduğum için böyle görüyorum açıkçası
Onlar kolay ya halledilir, dava açılınca tebligat adresi avukatın bürosunun adresi verilir davadan haberleri bile olmaz ailenin. Tedbir vs aldırılır, korkmayıp bir avukat bulsunlar hemen.Şahsi hayatlarından bilgileri abla Eda'sıyla alıp, telefondan tehdit ediyor kötü şey yazarlarsa ailesine söylemekle, ve bazılarından da bu şekilde para sızdırıyor sanırım. Daha komplike sanırım yani
Ben olsam magdur olanlarin hepsini toplar elimdeki dekont msj arama ne varsa dosyama ekler sikayet ederimKimse kimseyi tehdit edemez. Eğer birini özel hayati ile tehdit ederse burada kaç kişide giden paraların dekontu ve mesaj lar duruyor. Toplu halde bir şikayet halinde kendi bası yanar
Size mesaj atamıyorumOnlar kolay ya halledilir, dava açılınca tebligat adresi avukatın bürosunun adresi verilir davadan haberleri bile olmaz ailenin. Tedbir vs aldırılır, korkmayıp bir avukat bulsunlar hemen.
Size de atılmıyor ki.Size mesaj atamıyorum
Atar mısınız şuan açtım :)Size de atılmıyor ki.
Parasıyla değil mi hepsine yaptıracağım işlem hepsine. Sezerciğin film sahnesi geldi aklıma. Eşeği satın alan çocuk temsili :)
Evet bunu ben de hatırlıyorum o yüzden buket izmirli mi diye bir ara burada sordum, herkes antepli dedi. Daha doğrusu bazı şeyleri birleştirdim ve sonuç izmir'di benim için. O yüzden merak ediyorum size bu buket'i ilk kim önerdi? Buket ile kk mevzusu aranızda nasıl açıldı?Ben gilasyayla baska bir yorumda karsilastim tum msjlarim incelenebilir oradan msjlastik emeli sordum ben de cok övünce bi de izmirde olunca giderim diye dusundum emele ki kemalpasadaymis. Burada bircok kisi msjlasmistir ki o hesapla bence nereden kim ne bilsin ben dahil
Elmira ile ramekin aynı kişi olduğu kesin mi kızlar? Hani Ramek'i geçtim kendisini hiiç tanınam, fal baktırmışlığım yok ana Elmiraya dönem dönem baktıran biriyim...söylediklerinden turanlar var beklemede olduklarım var, eğer böyle bir şey varsa güvenim sarsılır o yüzden merak ediyorumBu arada daha evvel elmirayı öven biri olarak hayrete düştüm ramekle aynı kişi olmasi konusunda. Yalniz benim de başka suphelerim olmadı değil zaten elmira konusunda. Ilk ovmemden birkaç gün sonra ayni noda kendisini elmira olarak tanıtan sonra kıvırip inkar eden daha sonra bambaska sesle açan biri daha oldu. Biri şiveli konuşan birisi yaşlı diğeri de genç düzgün konuşan. Belki de birine birşeyleri anlatinca diğeri seni tanıyıp fal bakıyordu. Şimdi anlamaya başladım sanırım bazi seyleri
Sana yazılmamış buArkadaşlar merhaba Trans Zeynep e batırıp memnun kalanlar bana numara ve bilgi verebilir mi?
Hahahaha hepsine yaptırmamak lazımmış
Aaaa onu yeni çıkardı demek ki:)Sana yazılmamış bu
Sana yazılmamış bu....
Sana yazılmamış bu...
Uzayıp gider bu .
Diyen biri. Bir de hafiften kabadır kendisi
Burada yorum yapmak istemedigim icin ozelden anlatayim dedim fakat ulasamadim. Inanin tiksindim su konudan ve su an bile burayi takip ediyorsa yaziyorum BENDEN ELINI AYAGINI CEK! Yoruldum bezdim. 3 haftadir sanirim ben burada sadece vadelerinin tuttugunu isinin sadece fal olmasi gerektigini ozelden de soranlara yazdim. Ben normalde herkese fal baktiriyorum burada onerilenlere onceki yorumlarima da bakabilirsiniz. Kadin iyi geldi benim ozel hayatimdaki bi noktayi kulagina soylemisler oyle ddi ben mi anlattim burada yani olayin gercegi nedir halen bilmiyorum ki bildigi mevzuyu da anlatmicam artik bas bas burada skldm bezdim. Bu Buket derdine dadanmadan önce sakin bir hayatim vardi ya yeter hakkaten. Benim bu kadindan cikarim yoktu hep soyledim ama artik zararim olmaya basladi huzurum kalmadi huzurum... burada sadece o dgl bazi falcilarin da adi var kk dan aldim numaranizi dedigim bana diyo ki orasi nere ilk verdigi tepkiler bunu veriyosa elicem bundan snra falciyi o kadar net yani. Ben de kandirildim cok net. Hocalari yapiyomus islemi sozde bakti bu hocalar kimse benden ne koparcaklar uzerinde buyu var muhabbetine girildi filan benim hayatimin en kötü 2 gunuydu ya gerçekten buyu olduguna inandim filan nerden bileyim böyle olacagini. Ben de kendimi ifade etmek icin cirpiniyorum gercekten bu son aciklamamdi buket kendini önerttirdi daha da aciklama yapmak istemiyorum.Evet bunu ben de hatırlıyorum o yüzden buket izmirli mi diye bir ara burada sordum, herkes antepli dedi. Daha doğrusu bazı şeyleri birleştirdim ve sonuç izmir'di benim için. O yüzden merak ediyorum size bu buket'i ilk kim önerdi? Buket ile kk mevzusu aranızda nasıl açıldı?
Arkadaşım tamam ben oraları anladım, ben başka bir şey için soruyorum. Izmir'de Erguvan cafede bir buket varmış eskiden onun yüzünü hiç görmüş müydün? Bu buket'i kim önerdi?Burada yorum yapmak istemedigim icin ozelden anlatayim dedim fakat ulasamadim. Inanin tiksindim su konudan ve su an bile burayi takip ediyorsa yaziyorum BENDEN ELINI AYAGINI CEK! Yoruldum bezdim. 3 haftadir sanirim ben burada sadece vadelerinin tuttugunu isinin sadece fal olmasi gerektigini ozelden de soranlara yazdim. Ben normalde herkese fal baktiriyorum burada onerilenlere onceki yorumlarima da bakabilirsiniz. Kadin iyi geldi benim ozel hayatimdaki bi noktayi kulagina soylemisler oyle ddi ben mi anlattim burada yani olayin gercegi nedir halen bilmiyorum ki bildigi mevzuyu da anlatmicam artik bas bas burada skldm bezdim. Bu Buket derdine dadanmadan önce sakin bir hayatim vardi ya yeter hakkaten. Benim bu kadindan cikarim yoktu hep soyledim ama artik zararim olmaya basladi huzurum kalmadi huzurum... burada sadece o dgl bazi falcilarin da adi var kk dan aldim numaranizi dedigim bana diyo ki orasi nere ilk verdigi tepkiler bunu veriyosa elicem bundan snra falciyi o kadar net yani. Ben de kandirildim cok net. Hocalari yapiyomus islemi sozde bakti bu hocalar kimse benden ne koparcaklar uzerinde buyu var muhabbetine girildi filan benim hayatimin en kötü 2 gunuydu ya gerçekten buyu olduguna inandim filan nerden bileyim böyle olacagini. Ben de kendimi ifade etmek icin cirpiniyorum gercekten bu son aciklamamdi buket kendini önerttirdi daha da aciklama yapmak istemiyorum.
Hayir gormedim ben bu fal derdine de izmirde aliskanlik haline getirmistim sonra burayi yorumlari takip edip arkadasimla falcilari geziyorduk en sonra dayanamayip msjla sorYim diye de uye oldum yprumlara filan yazmisimdir en fazla ilk üye oldugumda ayrica erguvan cafeyi bilmiyorumArkadaşım tamam ben oraları anladım, ben başka bir şey için soruyorum. Izmir'de Erguvan cafede bir buket varmış eskiden onun yüzünü hiç görmüş müydün?
Vallahi konuştuklarımda söyledi aynısını... Sizin durumunuzu bilemiyorumAaaa onu yeni çıkardı demek ki:)
Ben defalarca baktırdım, tekrarladığı cümleleri çoktur ama hiç böyle bir şey işitmedim. Yalnız bana söyleseymiş bayağı isabetli bir fal olurmuş çünkü benim adam hakikaten bana yazılmamış olacak ki gidip başkasıyla nişanlandı.
Izmir falcıları topiğinde buket'i arat. Bu buket yüksek ihtimalle o buket. Ben sizin izmir'deki falcılara gittiğinizi biliyorum zaten o yüzden kim verdi diye soruyorum çünkü kilit o kişi.Hayir gormedim ben bu fal derdine de izmirde aliskanlik haline getirmistim sonra burayi yorumlari takip edip arkadasimla falcilari geziyorduk en sonra dayanamayip msjla sorYim diye de uye oldum yprumlara filan yazmisimdir en fazla ilk üye oldugumda ayrica erguvan cafeyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?