Bence uzatmayalımIzmir falcıları topiğinde buket'i arat. Bu buket yüksek ihtimalle o buket. Ben sizin izmir'deki falcılara gittiğinizi biliyorum zaten o yüzden kim verdi diye soruyorum çünkü kilit o kişi.
Inanin bilmiyorum kendisiyle muhatap olmuyorum artik bulasmak istemiyorum beni de anlayin lütfenIzmir falcıları topiğinde buket'i arat. Bu buket yüksek ihtimalle o buket. Ben sizin izmir'deki falcılara gittiğinizi biliyorum zaten o yüzden kim verdi diye soruyorum çünkü kilit o kişi.
Peki bunu bilen olmadı mi, dönecek mi dediler size.Aaaa onu yeni çıkardı demek ki:)
Ben defalarca baktırdım, tekrarladığı cümleleri çoktur ama hiç böyle bir şey işitmedim. Yalnız bana söyleseymiş bayağı isabetli bir fal olurmuş çünkü benim adam hakikaten bana yazılmamış olacak ki gidip başkasıyla nişanlandı.
Selam ben pek memnun kalmadım. Daha doğrusu genel olarak tutarlıydı ama benim bildiğim bir şeye hayır öyle bir şey yok dedi bilemedi. Ve evet genellikle olumlu şeyler söyledi.Eceye baktırıp memnun kalmayan var mı herkese mi olumlu konuştu yaa
Çok olumluSelam ben pek memnun kalmadım. Daha doğrusu genel olarak tutarlıydı ama benim bildiğim bir şeye hayır öyle bir şey yok dedi bilemedi. Ve evet genellikle olumlu şeyler söyledi.
Ben sadece 1 sefer baktırdım memnun kaldım ben. Çok aşırı dikkatli dinlemek gerekiyor bence bazı lafları tekrarlıyor ama arada çok önemli şeyler de söyledi bana. Benim karşı taraftan duyduğum bazı cümleleri de söyledi. Anlık olarak ve düşünce olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ama benim baktırdığım gün çok sakindi ve enerjisi çok yüksekti belki bununla alakalıdır. Genelde agresif yazmışlar çünkü bana baya espri falan da yaptı. Israrla hep olumsuz yorumlar yapanlar da var ama baktırıp baktırmamak sizin tercihiniz tabi.neden böyle söylediniz düşünce okumuyor mu
Ben baktırmıştım 3 sene önce. Hiç bir şey çıkmadı.ya angels burcuya baktiran oldu mu baska ?
Başkaları dönecek dedi, Zeynep ise üstüne basa basa arayacak dedi. Yalnız ne olursa olsun düşünceleri büyük oranda doğru bildiğini düşünüyorum ben de.Peki bunu bilen olmadı mi, dönecek mi dediler size.
Aslinda falcinin hangi ilde oldugu para gonderilen subeden belli olurEvet bunu ben de hatırlıyorum o yüzden buket izmirli mi diye bir ara burada sordum, herkes antepli dedi. Daha doğrusu bazı şeyleri birleştirdim ve sonuç izmir'di benim için. O yüzden merak ediyorum size bu buket'i ilk kim önerdi? Buket ile kk mevzusu aranızda nasıl açıldı?
Özelden sana mesaj atılmıyor. Bana mesaj atarsan kim buketi gördü kim görmedi. Kim buraya düşmeden buket tanıyor kim tanımıyor kim antepe yanına gidecekti çağırıyordu çünkü bende dahil kim gitmeyecekti anlatayimArkadaşım tamam ben oraları anladım, ben başka bir şey için soruyorum. Izmir'de Erguvan cafede bir buket varmış eskiden onun yüzünü hiç görmüş müydün? Bu buket'i kim önerdi?
Dönecek deyip bilemeyen kimler açık isimlewrini yazabilirmisin , br de zeynep2in ddiği gibi aradı mı seni?Başkaları dönecek dedi, Zeynep ise üstüne basa basa arayacak dedi. Yalnız ne olursa olsun düşünceleri büyük oranda doğru bildiğini düşünüyorum ben de.
Evet katılıyorum size buradan deşifre edilsin o kişilerOrtaya yazin ya biz merak ediyoruz. Zaten cogu belli de emin olalim hem belki utanip yazmazlar foruma
Ortaya yazin ya biz merak ediyoruz. Zaten cogu belli de emin olalim hem belki utanip yazmazlar foruma
Dönecek deyip bilemeyen kimler açık isimlewrini yazabilirmisin , br de zeynep2in ddiği gibi aradı mı seni?
tek merak ettiğim kimler bilemedi
selam herkese.
buket konusuna girmicem ben baktırdm çktıgı oldu diğerlerinin vadesi var. isteyen baktırır inanın bana düşmez.
adamadaki eceye baktırdım gerçekten iyiydi çok iyi analiz ve olan olayları direkt söyledi vadesi söylediği çıkarsa hemen yazıcam.
gonca polata baktrdm oda gayet iyiydi anlık durum falan ben begendm.
yeşilçingene söylemiştim kasım da ilk falı birebir çıktı. 2. falı tamamen tersi çıktı.
falsepetinde çok baktırdım anlık durumda en iyi zülal şen’dir, onun dışında melisa donukuk da iyidir.
şuan aklıma gelenler bunla
Klasik numara bunlar biz anliyoruz 3-5 falciyi ilk mesajda övmek filan@kazen
Evet evet bakin lutfen bunu göndereninkine de bakin benimkine de ben o kadar eminim bunu da yemedik gene biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?