İstanbul'da Fal - Falcılar

Izmir falcıları topiğinde buket'i arat. Bu buket yüksek ihtimalle o buket. Ben sizin izmir'deki falcılara gittiğinizi biliyorum zaten o yüzden kim verdi diye soruyorum çünkü kilit o kişi.
Bence uzatmayalım

Izmir falcıları topiğinde buket'i arat. Bu buket yüksek ihtimalle o buket. Ben sizin izmir'deki falcılara gittiğinizi biliyorum zaten o yüzden kim verdi diye soruyorum çünkü kilit o kişi.
Inanin bilmiyorum kendisiyle muhatap olmuyorum artik bulasmak istemiyorum beni de anlayin lütfen

Peki bunu bilen olmadı mi, dönecek mi dediler size.

neden böyle söylediniz düşünce okumuyor mu
Ben sadece 1 sefer baktırdım memnun kaldım ben. Çok aşırı dikkatli dinlemek gerekiyor bence bazı lafları tekrarlıyor ama arada çok önemli şeyler de söyledi bana. Benim karşı taraftan duyduğum bazı cümleleri de söyledi. Anlık olarak ve düşünce olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ama benim baktırdığım gün çok sakindi ve enerjisi çok yüksekti belki bununla alakalıdır. Genelde agresif yazmışlar çünkü bana baya espri falan da yaptı. Israrla hep olumsuz yorumlar yapanlar da var ama baktırıp baktırmamak sizin tercihiniz tabi.

Aslinda falcinin hangi ilde oldugu para gonderilen subeden belli olur

Arkadaşım tamam ben oraları anladım, ben başka bir şey için soruyorum. Izmir'de Erguvan cafede bir buket varmış eskiden onun yüzünü hiç görmüş müydün? Bu buket'i kim önerdi?
Özelden sana mesaj atılmıyor. Bana mesaj atarsan kim buketi gördü kim görmedi. Kim buraya düşmeden buket tanıyor kim tanımıyor kim antepe yanına gidecekti çağırıyordu çünkü bende dahil kim gitmeyecekti anlatayim

Başkaları dönecek dedi, Zeynep ise üstüne basa basa arayacak dedi. Yalnız ne olursa olsun düşünceleri büyük oranda doğru bildiğini düşünüyorum ben de.
Dönecek deyip bilemeyen kimler açık isimlewrini yazabilirmisin , br de zeynep2in ddiği gibi aradı mı seni?
tek merak ettiğim kimler bilemedi

Ortaya yazin ya biz merak ediyoruz. Zaten cogu belli de emin olalim hem belki utanip yazmazlar foruma

Buket konusunu bazi arkadaslar ısrarla kapatmaya üstünü örtmeye calisiyor burda cok seveni tanıdıklari vardi öyle söyleniyordu hani nerde cok sevenleri bir sürü vardi simdi hepsi magdur oldu K kaleca ve gmzckl dışinda kimse detayli yazmiyor ,o kadar insanin günahına girildi magdur edildi,@waterlily1 sendende detayli aciklama bekliyoruz,diger kisileride ayni sekilde,cekinmeyin korkmayin lutfen gerekirse hep beraber gideriz sikayet etmeye

Buket konusunda "bak haklı çıktım, buket nasılda patladı " demek istemiyorum. Bana o dönem saldıran buket takımına da kızgın değilim. Hesabım bile geçici olarak ceza aldi burada sizinle tartışmaktan. Yalnız o kadar ucuz ve basit, kalitesiz yapay övgü yapiyordunuz ki yarın patlayacaginiz apacik belliydi çünkü hizmetkarı olmustunuz. Menfaatiniz fal mıydı büyülerin tutması hevesinde kendinizce vefa borcumuydu tehdit miydi yoksa komisyon muydu bilemem. Ama patlayacağınız belliydi. Ben sadece şunu merak ediyorum. "Buket hanıma ben işlem yapalım dedim o da dedi ki işleme gerek yok zaten dönecek " bu sahte ve insanlara güven veren, insanları uçuruma sürükleyecek sahteciligi hanginiz yazmıştı? Nitelikli dolandırıcılık dersine konu olur resmen bu. Hangi kullanıcı ise buketle beraber şikayet edilmelidir.

Klasik numara bunlar biz anliyoruz 3-5 falciyi ilk mesajda övmek filan @kazen

Birilerine kulluk ederken iyiydi. Simdi af dileyip muhatap olmuyorum demek nasilmış? Iftira atıyordunuz millete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…