İstanbul'da Fal - Falcılar

Insanları pembe yalanlarla batağa çekerken iyiydi. Şimdi de beni bulaştırmayın mı oldu?

Insanları pembe yalanlarla batağa çekerken iyiydi. Şimdi de beni bulaştırmayın mı oldu?

Ben iyi fal baktığını yazmışım gidin işlem yaptırın mı yazmışım ayrıca evet beni karıştırmayın ben dahil bir önceki mesajımda yazdığım gibi diyorum ki bulaşmayabilirdik sanırım siz tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz evet kadın güzel fal baktı güzel de ilgilendi buraya kadar beni yalanlayacak bir kişi var mı sitede ?

Bakırköyde kendi butiğnde bakan Ahu hanım'a iki kez baktırdım...çok olumsuz konuşuyor, gelecek ile ilgili net bilgiler veriyor...öyle olmasını istemediğim halde muhtemelen onun dediği gibi olacak, hissediyorum...uzun süreli fal baktıranlar varsa fikirlerini yazabilir mi, onu gelecek öngörüleri çıktı mı? onu tanıyanlar özelden de irtibata geçebilirler, benim için çok önemli

Ben mi çektim milleti büyü batağına siz gerçekten şaşırmışsınız !!!

Bukete giden arkadaslar @huzur4736 ,@silkm,@dilekkkkkkkkk ,@Hera ,@meriliyn ,@yellow angel @halime34 ,@Aalola sizlerdende yorum bekliyoruz
Burda buket hanıma sadece fal baktırıp, işlem yaptırıp ona bir döenm güvenmiş insanlar var..muhtemelen işlem devam ettiği için o dönem iyi konuşmak zorunda kaldılar..bir de Buket hanımın kendi açtığı veya açtırdığı hesaplar vardır..asıl onları bulmak lazım, diğerlerinin düştükleri durumdan dolayı zaten pişman olduklarına ben inanıyorum....yalnız falcıların çoğu daha iyi para kazanmak için faldan bir müddet sonra bu işlem olaylarana sarıyor...bir falcının bu işleri yapabileceğine inanmıyorum...bir hocanın da çok iyi fal bakabileceğine inanmıyorum...bunlar ayrı şeyler...falcıların işlem yapmasına kimse inanmasın bence, çünkü yapamıyorlar, ama iyi fal bakabilirler, o ayrı

Arkadaslar kimse yanlis anlasilmasin amacim kimseyi sorgulamak bana asla düsmez ,ismini etkiletledigim arkadaslarin bazilari sitede buketin numarasini isteyenler yada fal baktiranlar,sadece sunu merak ediyorum herkese bakımmi yapti para aldi ,cvp verirseniz cok sevinirim dahada cok isim var .

Arkadaşım dün ADmin uyarı yaptı kapatın diye araştırdı avukatlar ceza almaz diyor neyin peşindesiniz herşeyi söyledim beni mağdur ettti 1700 aldı benden. Bazılarından 3500 üstü mesajlarını dün okudum evlenmek istersen bile evlenirsin bu büyü değil dua yazmış A Asiye4545 çok uyardı bizi Buket ona düşman oldu zaten ama ben ona uymadım asiyeyle arkadaş oldum özelden zamanında Mesajlar geldi işlem yaptırmak istiyoruz yaptıralım mı diye durun benim ki bitsin tutarsa dedim başkaları gibi çok tavsiye ederim yazmadım falı gerçekten güzeldi 3 erkek attım üçünüde yüzde yüz olanları yaşadıklarımı düşüncelerimi söyledi o ayrı konu ama herşet eski mesajlarda var bu olay 30 ocakta başladı girin okuyun

Aslında buket olayi 9393 sayfa numarasi ile 28 Ocakta baslamis kilit burasi bence ,canım senin bukete baktirmana kim vesile oldu

@kardelen7543 Yay_34 ve merak eden diğer arkadaşlar için, adamın bana döneceğini söyleyenler Mandal cafe Toprak, Laf cafe Kuzey, Fincan cafe Şenay ve Karanfil. Bunları dedikleri 6 ay önce falandı ama bu kızla olan nişan/evlilik konusu eminim ki son 1 senedir gündemde. Zeynep arayacak demişti ama hayır adam aramadı. Öyle bir cesaretinin olduğunu hiç sanmıyorum.

Arkadaşlar bir arkadaşım falını 5 kişiden fazla kişiye anlatma çıkmaz dedi doğru mu?

O zaman kime baktıracağız kimse kalmadı

Aslında buket olayi 9393 sayfa numarasi ile 28 Ocakta baslamis kilit burasi bence ,canım senin bukete baktirmana kim vesile oldu
Ben bir arkadastan aldim burada adini duymadim görmedim yorumlarda. Dün söylendi ama vardi filan diye gene de bakmadım o kadar tiksindim ve uzak durmak istiyorum ki... bakın okuyan burada disaridan arkadasladim da var 2 hafta once ufak bir kaza gecirdim hicbir falci soylemedi su an ayagim yeni iyilesiyor hastaneye git gel karantina zamani ustelik helak oldum. Iliskiden ayrilmayan ya da isi olmayan kolay kolay fal baktirmaz illa sorun olacak ki fal baktiralim. Hadi kolaysa bunlari bilebilsinler kaza gecircen, vs nerdeeee...... surda okuyan falcilar der artik insaniz inaniriz gider o psikolojiyle geciririz olayin asli orasi da var ama yapacak birsey yok..

Hera o değil __hera__ doğrusu
Islem istedim gerek yok dedi diyen de o. Tabii istedin oda olmaz dedi. Kesin yaşanmıştır bu.
Bana olan hitamlarina cevap dahi vermiyorum artik kabak tadi verdi cunku hakaret etcem diye zorlamissin resmen.. ama bu kizla msjlastik ve soylemis kiz kendisi anlatmisti sahte oldugun Hay yaşa ya klavyene mi saglik diyim. Benim burada aciklamadigim bir suru sey var, aciklamayacagim da zaten kendime yakistiramiyorum artik daha fazlasini. Konuyu kapatmak yerine eşeleyip duruyorlar ki ben rahatsizim giden para olsun, umutlara yazik diyip geçiyorum. Kazen de uyardi dün ben ordan sonra susuyordum ki kacmiyorum, hesap kapatmiyorum burada herkesin aciklamalarina cevap veriyorum tek tek hem de... Sen özetlemissin çok güzel aynen de öyle zaten olay. Buket hanimin hesaplarini bilmem bana yok dedi ben zaten yalan arayan insan degilim baskalarinin hayatlarinda eksik aramadigimdan da inandim. Yahu herkesin akli var fikri var ama ben islem yaptirmayin fali iyi dediklerim gidip beni kadina sikayet etmislerdi ben artik pembeyi oynadim ne diyim kadin arayip sana ne? Ben hocalarima guveniyorum? Dedikce ben niye direneyim baskasinin isi icin. Ben uyarimi yaomisim dinlemeyip bi de sikayet etmis beni ne haklaysa artik. Konuyu kendi adima defalarca soyledim 3 hafta once kapattim fakat falinda sadece vadelerinin ciktigini yazdim ozelden falci soranlara ve sadece de Buketi önermedim bir suru falci önerdim yine belietiyorum herseyi bilen bilmeuen falcilari yorumlara da yazdim özelden soranlara da... konuyu kapatiyorum burada da yani artik kabak tadi verdi benim acimdan siz hala bikmadiysaniz devam ediniz sevgili uyeler... @kardelen7543 mesajinizi begendigim icin sizin altinizdan yorum yaptim sitemim size degildir lütfen yanlış anlamayın, sitemim konuyu uzatip duranlaradir yani burada patlayan tüm falcilari da biz de ufak da olsa cikan falcıları da yazalım madem...

Arkadaşım tamam ben oraları anladım, ben başka bir şey için soruyorum. Izmir'de Erguvan cafede bir buket varmış eskiden onun yüzünü hiç görmüş müydün? Bu buket'i kim önerdi?
Bana özelden yazarsanız sevinirim, tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…