İstanbul'da Fal - Falcılar

Işlem yapalım dedim.yapmadi diyenlerden biri kendi hesabiydi. Ben kazen e söyledim hesabı kapatmış. Ama burada başka hesaplar da vardır. Hatta bu kadın bana yazıp buketle konuş benimle ilgilenmiyo tekrar baksın gibisinden davrandı güven kazanmak için. Beni nasıl oynattı görmeniz gerekiyodu. Meğer kendi hesabıymış. Bak ben işlem herkese yapmam güvenini vermek için yapmış. Ben işlem istedim yapmadiy yazanlara inanmayın. Kadın para için her şeyi yapar.

Yukarida msj yarim kalmis Heranin sahte oldugunu dusunmuyorum benimle telefondan irtibata gecip durumlari karsilikli konusmustuk soyle mi boyle mi diye snra bdaha da sormadim ne oldu diye ki baskasinin isi beni ilgilendirmez özel hayatini anlatmadigi sürece sormam kimseye de sormadim. Cikti mi bildi mi bnm falcilar hakkinda soracagim tek soru budur

K kaleca ile aylardır özelden görüşüyoruz ister inanın ister inanmayın benim özel hayatımıda sormadı ve Buket dışında birçok falcı önerdi ben onun ne Buket olduğuna nede onunla iş birliği yaptığına inanmıyorum kusura bakma kaleca yazmak istedim

Arkadaşlar bu Buket meselesi gerçekten çok sıktı artık. Tamam, hesabı bulundu kapatıldı. Daha fazla adı geçmesin. K kaleca ile ben de konuştum, samimiyetine güvendim açıkçası. Buket’in olayı basit bi ‘yorum yap’ olayı değil, o yüzden baktıranların da daha fazla üzerine gitmeyelim. Böyle konuşmak bile prim veriyor ona. En başından beri reklam dedim zaten, inanmayanlar baktırmadı. Baktıranların da kendi bileceği iş artık. 2-3 aydır Buket meselesi dönüyor, kapansın artık.

Genel bir uyarıdır.
Yine bir takım şikayetler olmuş o yüzden geldim, Kazen gerekeni yazmış sanırım ama hala devam ettiğinden bir defa da ben yazayım, rica ediyorum x falcı hakkında iyi ya da kötü yazmayın artık çünkü kötü olarak da olsa adı geçtikçe reklamı oluyor, ekmeğine yağ sürülüyor.

Geçmiş olsun
Sizlere şöyle yapın demek bana düşmez, dertleriniz sorunlarınız oluyordur birilerinden medet umuyorsunuzdur bunu eleştirmek, hadsizce konuşup ukalalık yapma hakkım olamaz ama o gittikleriniz kim olursa olsun geleceği bilsin, ülkenin en büyük meydanına çıkar ben bir ahmağım diye bağırırım, kimse ama kimse geleceği bilemez, işlemmiş o'ymuş bu'ymuş yalan, sizler gidip geldikçe zayıf noktalarınızı öğrenip oradan yürüyorlar, zor değil şurada 2 tanenizi sıkı takip etsem ne yazdınız sorununuz nedir not tutsam hakkınızda neler neler anlatırım, sizlere yapılan bu işte.
Kaza yaptım hiçbiri söylemedi dediniz, size bir şey anlatayım bizim komşu teyze olarak tanıdığımız ama başkalarının falcı diye bildiği bir kadın vardı, yıllarca evinde ünlülere dahi falcılık yapmış, yaşlandı hasta oldu vefat etti, torunu sen insanların seni gözünde büyüttüğü kadar iyi bir falcı olsaydın bacağının kesileceğini bilirdin dedi, kendiyle ilgili şeyleri bile bilemeyenler sizle ilgili şeyleri bilemez.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim

arkadaşlar burda herkes birbirine falci oneriyor buketi bende basta sevemedim ama oneren arkadaşlarimiz buket disinda daha bir suru falci oneriyor ben buketle iş birligi icin de oldugunu dusunmuyorum kimsenin çunku arkadaşlarimizin hesaplari eski ve daha once bir suru falci hakkinda bilgi paylasiminda bulunulmuş yani durum böyleyken yargilamak manasiz. buketin diger falcilardan farki surekli mesaj atiyor gelisme var mi vs insanlari kendi yanina cekmeye ilgiliymis gibi gostermeye calisiyor .

kaldı ki zaten buket kimseye komisyon verecek bir kadin degil . görünen o . insanların hayalleri kullaniliyor . bu işi duruöngöruyle yapan işlemsiz vs yapan insanlari bulmak lazim arkadaşlar
evet buket anlatıldığı gibiyse o tarz insanlar değil komisyon günahını bile kimseye vermezler..doğru tespit

Ben Direk hayatında biri vaar mı yok mu evli öisin bekar mısın muhabbetine girmesen çat çat söylemesini çok beğendim. Evli bi arkadaş aradı ona evlisin dedi bana bekarsın diyip devam etti. Ve hayatımızda olanlarla ilgili baya şimdiyi söyledi. Ama tabi geleceği bilmiyorum baktıran varsa ya da tanıyan bilgi paylaşır belki

Bence bunu en son söyleyebilecek kisisin! Sen de cok savundun hatta ben falimi baktirip kenara cekilirken cogu kez senle daha samimiydi ben 3 hafta oldu elimi etegimi cekeli bayandan ama sen sanirim gecen cumartesi farkettin
Canım benim bu bayanı ağustos ayında benimle tanıştıran sensin bana o Zamanlar bu kadının ne olduğunu söylemedin bile. Ocakta arayıp beni bu kadına yönlendirende gene sensin. En son mesajımda sanada laf dokundurdum diye bana Whatsap tan mesaj atan da sensin. Bu kadını burada en çok sen savundun.

Gelecek tutarsa haberleşelim

Agustosta tanistirmadim bu bir. Ikincisi kesinlikle fal konusunu kendi aranizda konusmussunuz ben sana buket de fal bakiyor dedigimde haberim var soyledi ddn kendiniz kojusmussunuz bu iki. Her yerde islem islem diye hoca aradin bana da kaderi onerdin ki hicbir fali cikmadi defalarca soyledim bu 3. Ben senle agustosta tanistim bu kadinla da aralikta tanistirdim fal muhabbetine kendiniz girmissiniz olayi en cok benim ustume yikamayacak olan sensin. Sen islem icin baska hoca onerdiginde dahi ben onlara yaotiemadim aklin var fikrin var kendin de benim gbi dusunup yatırmasaydın.

Yaa inan komiksin bu kadının telini mehmete işlem yaptırmak istiyor bir arkadaşım kocasınin isleri için diye benimle tanıştıran sensin ya.

Yaa inan komiksin bu kadının telini mehmete işlem yaptırmak istiyor bir arkadaşım kocasınin isleri için diye benimle tanıştıran sensin ya.
Bence sen komiksin baksana bnde msjlar duruyor. Kadin istedi onu ben bu konuyu inkar etmedim ki... ay aralikti senin mehmete islem yaptirdigin vakitler ve kadin hoca sordu ben nerden bilebilirim kendinin de hocalari oldugunh piyasa arastirmasi yaptığını. Fal muhabbetine de benim haricimde girmissiniz zaten bunu da aciknacik yazdim onceki yorumumda

Hatta hatırlatayım sana bir akşam üstü beni cepten aradın çok acil diye. Sonra seninle mehmet için tanistirdigim buket sana yardım etmek istiyor muş dedin. Hatta dahada hatirlatayim. Hani Buketin komşusunu kocası evden başka bir bayan icin dövüp kovmuştu

Buketin komsusunu dovme olayi diye birseyi ben demedim ben boyle bir olayi ilk defa okuyorum. Kadin hoca ariyorum ddi ozelinde ne icin aradi bilmiyorum sormadim sormam kimsenin ozelini. Ben seni hicbir zaman acil diye aramadim.

sanırım izah edemedik : )

dün sizin 2 mesajınızı ekledim bu kadın şurada 1 ay önceye kadar sizin içinde muhteşemdi !

Demek ki K kaleca için de Ağustos ayında muhteşemdi

yani bu mesajınızda ne demek istediniz ? en çok sen savundun suçun çoğu sende mi ?

yapmayın Allah aşkına 1 ay önce Muhteşem demişsiniz bu kadına !

ve diyorum ki reklamın iyisi kötüsü olmaz şu lanet buket konusunu bir kapatın konuyu açıp duruyorsunuz. kadının hala reklamı oluyor bu son uyarım yeter !

Tesekkurler, haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…