Işlem yapalım dedim.yapmadi diyenlerden biri kendi hesabiydi. Ben kazen e söyledim hesabı kapatmış. Ama burada başka hesaplar da vardır. Hatta bu kadın bana yazıp buketle konuş benimle ilgilenmiyo tekrar baksın gibisinden davrandı güven kazanmak için. Beni nasıl oynattı görmeniz gerekiyodu. Meğer kendi hesabıymış. Bak ben işlem herkese yapmam güvenini vermek için yapmış. Ben işlem istedim yapmadiy yazanlara inanmayın. Kadın para için her şeyi yapar.Buket konusunda "bak haklı çıktım, buket nasılda patladı " demek istemiyorum. Bana o dönem saldıran buket takımına da kızgın değilim. Hesabım bile geçici olarak ceza aldi burada sizinle tartışmaktan. Yalnız o kadar ucuz ve basit, kalitesiz yapay övgü yapiyordunuz ki yarın patlayacaginiz apacik belliydi çünkü hizmetkarı olmustunuz. Menfaatiniz fal mıydı büyülerin tutması hevesinde kendinizce vefa borcumuydu tehdit miydi yoksa komisyon muydu bilemem. Ama patlayacağınız belliydi. Ben sadece şunu merak ediyorum. "Buket hanıma ben işlem yapalım dedim o da dedi ki işleme gerek yok zaten dönecek " bu sahte ve insanlara güven veren, insanları uçuruma sürükleyecek sahteciligi hanginiz yazmıştı? Nitelikli dolandırıcılık dersine konu olur resmen bu. Hangi kullanıcı ise buketle beraber şikayet edilmelidir.
Yukarida msj yarim kalmis Heranin sahte oldugunu dusunmuyorum benimle telefondan irtibata gecip durumlari karsilikli konusmustuk soyle mi boyle mi diye snra bdaha da sormadim ne oldu diye ki baskasinin isi beni ilgilendirmez özel hayatini anlatmadigi sürece sormam kimseye de sormadim. Cikti mi bildi mi bnm falcilar hakkinda soracagim tek soru budurBana olan hitamlarina cevap dahi vermiyorum artik kabak tadi verdi cunku hakaret etcem diye zorlamissin resmen.. ama bu kizla msjlastik ve soylemis kiz kendisi anlatmisti sahte oldugun
Hay yaşa ya klavyene mi saglik diyim. Benim burada aciklamadigim bir suru sey var, aciklamayacagim da zaten kendime yakistiramiyorum artik daha fazlasini. Konuyu kapatmak yerine eşeleyip duruyorlar ki ben rahatsizim giden para olsun, umutlara yazik diyip geçiyorum. Kazen de uyardi dün ben ordan sonra susuyordum ki kacmiyorum, hesap kapatmiyorum burada herkesin aciklamalarina cevap veriyorum tek tek hem de... Sen özetlemissin çok güzel aynen de öyle zaten olay. Buket hanimin hesaplarini bilmem bana yok dedi ben zaten yalan arayan insan degilim baskalarinin hayatlarinda eksik aramadigimdan da inandim. Yahu herkesin akli var fikri var ama ben islem yaptirmayin fali iyi dediklerim gidip beni kadina sikayet etmislerdi ben artik pembeyi oynadim ne diyim kadin arayip sana ne? Ben hocalarima guveniyorum? Dedikce ben niye direneyim baskasinin isi icin. Ben uyarimi yaomisim dinlemeyip bi de sikayet etmis beni ne haklaysa artik. Konuyu kendi adima defalarca soyledim 3 hafta once kapattim fakat falinda sadece vadelerinin ciktigini yazdim ozelden falci soranlara ve sadece de Buketi önermedim bir suru falci önerdim yine belietiyorum herseyi bilen bilmeuen falcilari yorumlara da yazdim özelden soranlara da... konuyu kapatiyorum burada da yani artik kabak tadi verdi benim acimdan siz hala bikmadiysaniz devam ediniz sevgili uyeler... @kardelen7543 mesajinizi begendigim icin sizin altinizdan yorum yaptim sitemim size degildir lütfen yanlış anlamayın, sitemim konuyu uzatip duranlaradir yani burada patlayan tüm falcilari da biz de ufak da olsa cikan falcıları da yazalım madem...
Geçmiş olsunBen bir arkadastan aldim burada adini duymadim görmedim yorumlarda. Dün söylendi ama vardi filan diye gene de bakmadım o kadar tiksindim ve uzak durmak istiyorum ki... bakın okuyan burada disaridan arkadasladim da var 2 hafta once ufak bir kaza gecirdim hicbir falci soylemedi su an ayagim yeni iyilesiyor hastaneye git gel karantina zamani ustelik helak oldum. Iliskiden ayrilmayan ya da isi olmayan kolay kolay fal baktirmaz illa sorun olacak ki fal baktiralim. Hadi kolaysa bunlari bilebilsinler kaza gecircen, vs nerdeeee...... surda okuyan falcilar der artik insaniz inaniriz gider o psikolojiyle geciririz olayin asli orasi da var ama yapacak birsey yok..
Tesekkur ederimGenel bir uyarıdır.
Yine bir takım şikayetler olmuş o yüzden geldim, Kazen gerekeni yazmış sanırım ama hala devam ettiğinden bir defa da ben yazayım, rica ediyorum x falcı hakkında iyi ya da kötü yazmayın artık çünkü kötü olarak da olsa adı geçtikçe reklamı oluyor, ekmeğine yağ sürülüyor.
Geçmiş olsun
Sizlere şöyle yapın demek bana düşmez, dertleriniz sorunlarınız oluyordur birilerinden medet umuyorsunuzdur bunu eleştirmek, hadsizce konuşup ukalalık yapma hakkım olamaz ama o gittikleriniz kim olursa olsun geleceği bilsin, ülkenin en büyük meydanına çıkar ben bir ahmağım diye bağırırım, kimse ama kimse geleceği bilemez, işlemmiş o'ymuş bu'ymuş yalan, sizler gidip geldikçe zayıf noktalarınızı öğrenip oradan yürüyorlar, zor değil şurada 2 tanenizi sıkı takip etsem ne yazdınız sorununuz nedir not tutsam hakkınızda neler neler anlatırım, sizlere yapılan bu işte.
Kaza yaptım hiçbiri söylemedi dediniz, size bir şey anlatayım bizim komşu teyze olarak tanıdığımız ama başkalarının falcı diye bildiği bir kadın vardı, yıllarca evinde ünlülere dahi falcılık yapmış, yaşlandı hasta oldu vefat etti, torunu sen insanların seni gözünde büyüttüğü kadar iyi bir falcı olsaydın bacağının kesileceğini bilirdin dedi, kendiyle ilgili şeyleri bile bilemeyenler sizle ilgili şeyleri bilemez.
evet buket anlatıldığı gibiyse o tarz insanlar değil komisyon günahını bile kimseye vermezler..doğru tespitkaldı ki zaten buket kimseye komisyon verecek bir kadin degil . görünen o . insanların hayalleri kullaniliyor . bu işi duruöngöruyle yapan işlemsiz vs yapan insanlari bulmak lazim arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar instagramda Efe // Duru Görü (@falalba) • Instagram photos and videos diye bir çocuk var efe ismi ona baktıran oldu mu hiç?.. ben baktırdım ben söylemeden baya bişey bildi tanıyanınız edeniniz var mıdır?
Canım benim bu bayanı ağustos ayında benimle tanıştıran sensin bana o Zamanlar bu kadının ne olduğunu söylemedin bile. Ocakta arayıp beni bu kadına yönlendirende gene sensin. En son mesajımda sanada laf dokundurdum diye bana Whatsap tan mesaj atan da sensin. Bu kadını burada en çok sen savundun.Bence bunu en son söyleyebilecek kisisin! Sen de cok savundun hatta ben falimi baktirip kenara cekilirken cogu kez senle daha samimiydi ben 3 hafta oldu elimi etegimi cekeli bayandan ama sen sanirim gecen cumartesi farkettin
Ben Direk hayatında biri vaar mı yok mu evli öisin bekar mısın muhabbetine girmesen çat çat söylemesini çok beğendim. Evli bi arkadaş aradı ona evlisin dedi bana bekarsın diyip devam etti. Ve hayatımızda olanlarla ilgili baya şimdiyi söyledi. Ama tabi geleceği bilmiyorum baktıran varsa ya da tanıyan bilgi paylaşır belki
Agustosta tanistirmadim bu bir. Ikincisi kesinlikle fal konusunu kendi aranizda konusmussunuz ben sana buket de fal bakiyor dedigimde haberim var soyledi ddn kendiniz kojusmussunuz bu iki. Her yerde islem islem diye hoca aradin bana da kaderi onerdin ki hicbir fali cikmadi defalarca soyledim bu 3. Ben senle agustosta tanistim bu kadinla da aralikta tanistirdim fal muhabbetine kendiniz girmissiniz olayi en cok benim ustume yikamayacak olan sensin. Sen islem icin baska hoca onerdiginde dahi ben onlara yaotiemadim aklin var fikrin var kendin de benim gbi dusunup yatırmasaydın.Canım benim bu bayanı ağustos ayında benimle tanıştıran sensin bana o Zamanlar bu kadının ne olduğunu söylemedin bile. Ocakta arayıp beni bu kadına yönlendirende gene sensin. En son mesajımda sanada laf dokundurdum diye bana Whatsap tan mesaj atan da sensin. Bu kadını burada en çok sen savundun.
Yaa inan komiksin bu kadının telini mehmete işlem yaptırmak istiyor bir arkadaşım kocasınin isleri için diye benimle tanıştıran sensin ya.Agustosta tanistirmadim bu bir. Ikincisi kesinlikle fal konusunu kendi aranizda konusmussunuz ben sana buket de fal bakiyor dedigimde haberim var soyledi ddn kendiniz kojusmussunuz bu iki. Her yerde islem islem diye hoca aradin bana da kaderi onerdin ki hicbir fali cikmadi defalarca soyledim bu 3. Ben senle agustosta tanistim bu kadinla da aralikta tanistirdim fal muhabbetine kendiniz girmissiniz olayi en cok benim ustume yikamayacak olan sensin. Sen islem icin baska hoca onerdiginde dahi ben onlara yaotiemadim aklin var fikrin var kendin de benim gbi dusunup yatırmasaydın.
Bence sen komiksin baksana bnde msjlar duruyor. Kadin istedi onu ben bu konuyu inkar etmedim ki... ay aralikti senin mehmete islem yaptirdigin vakitler ve kadin hoca sordu ben nerden bilebilirim kendinin de hocalari oldugunh piyasa arastirmasi yaptığını. Fal muhabbetine de benim haricimde girmissiniz zaten bunu da aciknacik yazdim onceki yorumumdaYaa inan komiksin bu kadının telini mehmete işlem yaptırmak istiyor bir arkadaşım kocasınin isleri için diye benimle tanıştıran sensin ya.
Hatta hatırlatayım sana bir akşam üstü beni cepten aradın çok acil diye. Sonra seninle mehmet için tanistirdigim buket sana yardım etmek istiyor muş dedin. Hatta dahada hatirlatayim. Hani Buketin komşusunu kocası evden başka bir bayan icin dövüp kovmuştuYaa inan komiksin bu kadının telini mehmete işlem yaptırmak istiyor bir arkadaşım kocasınin isleri için diye benimle tanıştıran sensin ya.
Buketin komsusunu dovme olayi diye birseyi ben demedim ben boyle bir olayi ilk defa okuyorum. Kadin hoca ariyorum ddi ozelinde ne icin aradi bilmiyorum sormadim sormam kimsenin ozelini. Ben seni hicbir zaman acil diye aramadim.Hatta hatırlatayım sana bir akşam üstü beni cepten aradın çok acil diye. Sonra seninle mehmet için tanistirdigim buket sana yardım etmek istiyor muş dedin. Hatta dahada hatirlatayim. Hani Buketin komşusunu kocası evden başka bir bayan icin dövüp kovmuştu
Canım benim bu bayanı ağustos ayında benimle tanıştıran sensin bana o Zamanlar bu kadının ne olduğunu söylemedin bile. Ocakta arayıp beni bu kadına yönlendirende gene sensin. En son mesajımda sanada laf dokundurdum diye bana Whatsap tan mesaj atan da sensin. Bu kadını burada en çok sen savundun.
Tesekkurler, haklisinizsanırım izah edemedik : )
dün sizin 2 mesajınızı ekledim bu kadın şurada 1 ay önceye kadar sizin içinde muhteşemdi !
Demek ki K kaleca için de Ağustos ayında muhteşemdi
yani bu mesajınızda ne demek istediniz ? en çok sen savundun suçun çoğu sende mi ?
yapmayın Allah aşkına 1 ay önce Muhteşem demişsiniz bu kadına !
ve diyorum ki reklamın iyisi kötüsü olmaz şu lanet buket konusunu bir kapatın konuyu açıp duruyorsunuz. kadının hala reklamı oluyor bu son uyarım yeter !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?