Kaleca belli ki kadini onceden taniyor ve burada tanitan o. Elbette ki sucun cogu onda. Bunu anlamamak mumkun degil. Gmzckl in yazdiklari durumu iyice netlestirdi. Tesekkur ediyorum acik yureklilikle paylastigi icin.sanırım izah edemedik : )
dün sizin 2 mesajınızı ekledim bu kadın şurada 1 ay önceye kadar sizin içinde muhteşemdi !
Demek ki @kaleca için de Ağustos ayında muhteşemdi
yani bu mesajınızda ne demek istediniz ? en çok sen savundun suçun çoğu sende mi ?
yapmayın Allah aşkına 1 ay önce Muhteşem demişsiniz bu kadına !
ve diyorum ki reklamın iyisi kötüsü olmaz şu lanet buket konusunu bir kapatın konuyu açıp duruyorsunuz. kadının hala reklamı oluyor bu son uyarım yeter !
Kaleca belli ki kadini onceden taniyor ve burada tanitan o. Elbette ki sucun cogu onda. Bunu anlamamak mumkun degil. Gmzckl in yazdiklari durumu iyice netlestirdi. Tesekkur ediyorum acik yureklilikle paylastigi icin.
Baktırmadınız sonuçta yediren biziz bu kadar takmanıza gerek yoktu polis gibiBuket ile adı geçenleri gözardı et yaptım kafam rahat. Kim suçlu değil umurumda değil.
Buket ile adı geçenleri gözardı et yaptım kafam rahat. Kim suçlu değil umurumda değil.
Kimsenin kafasina bisey takdigi yok poliscilik oynayanda yok ,bu kadar reklami yapilmasaydi kimsenin umurundada deildi,insanlarin gözune sokan burdaki üyeler oldu.Cogu arkadas ne yazikki para kaptirdi hepside pisman oldu hatalarini anladilar.Artik kapatalim buket konusunu yepyeni fal ve falcilarla devam edelim yolumuzaBaktırmadınız sonuçta yediren biziz bu kadar takmanıza gerek yoktu polis gibi
bence de ne zaman kapanıcakBu konu ne zaman kapanacak?
Offf Ece hakkında dediklerim üzdü çok umut verdi ahahabence de ne zaman kapanıcak
İyi bir falcı tavsiyesi evet, varmı katina da iyi olanKimsenin kafasina bisey takdigi yok poliscilik oynayanda yok ,bu kadar reklami yapilmasaydi kimsenin umurundada deildi,insanlarin gözune sokan burdaki üyeler oldu.Cogu arkadas ne yazikki para kaptirdi hepside pisman oldu hatalarini anladilar.Artik kapatalim buket konusunu yepyeni fal ve falcilarla devam edelim yolumuza
Bende istiyorum ya kahve ya iskambil baktırdım devamlıİyi bir falcı tavsiyesi evet, varmı katina da iyi olan
Evet Gonca Polat katinada iyidir öneririmİyi bir falcı tavsiyesi evet, varmı katina da iyi olan
Tsk ederim yaaaKaleca belli ki kadini onceden taniyor ve burada tanitan o. Elbette ki sucun cogu onda. Bunu anlamamak mumkun degil. Gmzckl in yazdiklari durumu iyice netlestirdi. Tesekkur ediyorum acik yureklilikle paylastigi icin.
bir kaç arkadaşım daha baktırdı onlar da memnun kalmadı ama istersen başka biri var onu önerebilirim denemek istersen 4 arkadaşım baktırdı ben memnun kaldımOfff Ece hakkında dediklerim üzdü çok umut verdi ahaha
Offf Ece hakkında dediklerim üzdü çok umut verdi ahaha
Kim o :) ne kadar?bir kaç arkadaşım daha baktırdı onlar da memnun kalmadı ama istersen başka biri var onu önerebilirim denemek istersen 4 arkadaşım baktırdı ben memnun kaldım
belki ben de yanılmıştır dicem ama başka arkadaşlarıma da baktı onlar da pek memnun kalmadı. başka biri daha var baktırmadım baktırayım memnun kalırsam yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?