İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaleca belli ki kadini onceden taniyor ve burada tanitan o. Elbette ki sucun cogu onda. Bunu anlamamak mumkun degil. Gmzckl in yazdiklari durumu iyice netlestirdi. Tesekkur ediyorum acik yureklilikle paylastigi icin.

Kadının üyeliğini de bulduk sitede burada başka bir hesap ile bağlantısı olsa ona da gerekeni yapardık.

Daha ne yapalım anlamadım ! Bu kadını en çok öveni de mi atalım siteden ! hatta ağzından bu kadının adını kim andı ise hepsini atalım.

Az övdü çok övdü ayırımı yapmayalım....

Açtıracaksınız ağzımı ; Afedersiniz(isterseniz affetmeyin) keriz gibi kadına paralar yağdırmışsınız şimdi yandım modundasınız.

sakın ama sakın ! kendi düşen ağlamaz. Bir milyon kez uyardım sizleri...

siz 2 gün sonra beni de suçlarsınız bu sitede onun adı yazıldı sen suçlusun diye...

Kaleca belli ki kadini onceden taniyor ve burada tanitan o. Elbette ki sucun cogu onda. Bunu anlamamak mumkun degil. Gmzckl in yazdiklari durumu iyice netlestirdi. Tesekkur ediyorum acik yureklilikle paylastigi icin.

peki sorun ne ? ilk kaleca önerdi diye faturayı ona mı keselim ?

diyorum ki 1 ay önce gmz kadına muhteşem demiş.

neden demiş ? kadın beni öv demişte ondan !

pes

kadının öv demesi ile kimse övmez bunun karşılığı vardır bir bakım, indirim ondan översin.

burada o kadını öven herkesin bu kadından bir menfaati vardı !

zorla kimse kimseye bir şey yazdıramaz!

bana kimse masal anlatmasın masalları küçükken de dinlemezdim şimdi de dinlemem...

sorun su kalecanin kadinla onceden tanisik olmasi. digerlerinin sucu yok demiyorum bunu onceki uzun maddeli bir mesajim var orada okuyabilirsiniz ama en cok suclu olan kisinin en azindan biraz susmasini saglayabilirsiniz. Bu arada buket ile hicbir isim olmadi, bastan beri reklam oldugunu dusunuyorum.

dün bana burada biri bunun eski hesaplarını biri söylemişti bana 2 hesap verdi biri patladı zaten de diğeri için bana özel mesaj atabilir mi ? Buradan beni beğenmesin yazmasın da kendisi deşifre olmasın.

Baktırmadınız sonuçta yediren biziz bu kadar takmanıza gerek yoktu polis gibi
Kimsenin kafasina bisey takdigi yok poliscilik oynayanda yok ,bu kadar reklami yapilmasaydi kimsenin umurundada deildi,insanlarin gözune sokan burdaki üyeler oldu.Cogu arkadas ne yazikki para kaptirdi hepside pisman oldu hatalarini anladilar.Artik kapatalim buket konusunu yepyeni fal ve falcilarla devam edelim yolumuza

İyi bir falcı tavsiyesi evet, varmı katina da iyi olan

Kim o :) ne kadar?

Dün benden biriniz Tarkan için bir yardım istedi o iş tamam...

parayı rica edebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…