ya yanlıs yazmısım pc yazarken göndermiş silemedim de ben daha baktırmadım bır kac arkadasım baktırdı onlar memnun kalmıs bayagı bıldı dedı ben baktırayım memnun kalırsam yazarım canım 100 tl fıyatı tel de bakıyorKim o :) ne kadar?
Zeynep gibi çıkmaz dimiya yanlıs yazmısım pc yazarken göndermiş silemedim de ben daha baktırmadım bır kac arkadasım baktırdı onlar memnun kalmıs bayagı bıldı dedı ben baktırayım memnun kalırsam yazarım canım 100 tl fıyatı tel de bakıyor
Ya arkadaşlar şimdi birşey diyeceğim ama siz her zaman olduğu gibi yanlış düşünüp insanları zor durumda bırakacaksınız her falcının enerjisi herkese uymak zorunda diye bir durum mu var ? Baktırdığınız herkesi övüp sonra da kötülüyorsunuz yazık günah insanların emeği var ortada özelden bütün baktıranlara mesaj atıp o mu iyi detaylı mı baktı bilmem ne diye sorup sonra da gelip kimseyi burada kötülemeyin. Yaptığınız ayıp birşey. Kimseyi kayırdığımdan değil sadece insanların emeğini hakkını hiçe sayıp yorum yapmanız iyi birşey değil ve sayfada defalarca uyarı yapıldı .bir kaç arkadaşım daha baktırdı onlar da memnun kalmadı ama istersen başka biri var onu önerebilirim denemek istersen 4 arkadaşım baktırdı ben memnun kaldım
ben burada hep baktırdığm kişiler hakkında yorum yaptım bana göre iyi ya da kötü olanı söyledim. begendgm de oldu begenmedgm de. ama hep dedm yine diyorum her falcı herkese harika bakacak diye birşey yok. hrkesn enerjisi herkese uymaz çok övdüler baktırdm telde de yüzyüzede bana hç bsyi çıkmayanda çok oldu.Ya arkadaşlar şimdi birşey diyeceğim ama siz her zaman olduğu gibi yanlış düşünüp insanları zor durumda bırakacaksınız her falcının enerjisi herkese uymak zorunda diye bir durum mu var ? Baktırdığınız herkesi övüp sonra da kötülüyorsunuz yazık günah insanların emeği var ortada özelden bütün baktıranlara mesaj atıp o mu iyi detaylı mı baktı bilmem ne diye sorup sonra da gelip kimseyi burada kötülemeyin. Yaptığınız ayıp birşey. Kimseyi kayırdığımdan değil sadece insanların emeğini hakkını hiçe sayıp yorum yapmanız iyi birşey değil ve sayfada defalarca uyarı yapıldı .
ve katılıyorum siz para veriyosunuz ama insanlarda emek harcıyo.Ya arkadaşlar şimdi birşey diyeceğim ama siz her zaman olduğu gibi yanlış düşünüp insanları zor durumda bırakacaksınız her falcının enerjisi herkese uymak zorunda diye bir durum mu var ? Baktırdığınız herkesi övüp sonra da kötülüyorsunuz yazık günah insanların emeği var ortada özelden bütün baktıranlara mesaj atıp o mu iyi detaylı mı baktı bilmem ne diye sorup sonra da gelip kimseyi burada kötülemeyin. Yaptığınız ayıp birşey. Kimseyi kayırdığımdan değil sadece insanların emeğini hakkını hiçe sayıp yorum yapmanız iyi birşey değil ve sayfada defalarca uyarı yapıldı .
ne yapmam gerekiyor anlamadım ben şahsi fikrimi yazdım formun amacı da bu zaten siz beğenmişsinizdir saygı duyarım. tabiki enerji meselesi. mesela ben safiyeyi ççok beğenirim ama çoğu arkadaşım adını bile duymak istememez ben onlara neden olumsuz yorum yapıyorsunuz mu diyim.Ya arkadaşlar şimdi birşey diyeceğim ama siz her zaman olduğu gibi yanlış düşünüp insanları zor durumda bırakacaksınız her falcının enerjisi herkese uymak zorunda diye bir durum mu var ? Baktırdığınız herkesi övüp sonra da kötülüyorsunuz yazık günah insanların emeği var ortada özelden bütün baktıranlara mesaj atıp o mu iyi detaylı mı baktı bilmem ne diye sorup sonra da gelip kimseyi burada kötülemeyin. Yaptığınız ayıp birşey. Kimseyi kayırdığımdan değil sadece insanların emeğini hakkını hiçe sayıp yorum yapmanız iyi birşey değil ve sayfada defalarca uyarı yapıldı .
ben sizin için yazmadım tabiki begenmediyseniz söyleyin buraya yorum yapmak kim kimden memnun veya değil diye giriyoruz. ama bazı arkadaslar sağolsun birine baktırıp 10 defa aynı yorumu yazıyo bir kerede anlıyoruz begenmediysen söyle tamam sürekli aynı ismi görmeyelimne yapmam gerekiyor anlamadım ben şahsi fikrimi yazdım formun amacı da bu zaten siz beğenmişsinizdir saygı duyarım. tabiki enerji meselesi. mesela ben safiyeyi ççok beğenirim ama çoğu arkadaşım adını bile duymak istememez ben onlara neden olumsuz yorum yapıyorsunuz mu diyim.
Gonca Polat online mı bakıyor yoksa cafede miEvet Gonca Polat katinada iyidir öneririm
OnlineGonca Polat online mı bakıyor yoksa cafede mi
Fiyatı 150tl çok değil mi canım bana fazla geldiOnline
Zaten Gonca ile ilgili olumsuz yorumlarda var forumda. 150 TL yi riske etmeye değmezFiyatı 150tl çok değil mi canım bana fazla geldi
ben kalecaya ilk mesaj attgmda bana sakın bsyını anlatma beni buket sanıyolar sonraben K kaleca ile konustum.buket isimlerimizi durumumuzu cok dedikodu yapan bir arkadastan ogrenmis ve kizlari bana yonlendir diye K kaleca yi ikna etmiş.ben hayatimda boyle bir şeytanlik ve para düşkünlügü gormedim...Allah a havale ediyorum sözde bu işlem vs yapan ve bu işten para kazanan insanlari.
Yoo 60?Fiyatı 150tl çok değil mi canım bana fazla geldi
Bilmediğin şeylere yazmasan? Zaten sana biri daha demişti sürekli para hakkında yorum atma burda hepimizin yorumlarını okuyorsun baktırmıyorsun en iyisini bekliyorsun. Tek Zeki sensin para yediren biziz burda anlatanda suçZaten Gonca ile ilgili olumsuz yorumlarda var forumda. 150 TL yi riske etmeye değmez
Ben anlatmadim kesinlikle kendisini de arayip sorun hepinizde numarasi var. Dedim evet bana anlatma diye benim anlatmadigimi sen de ispatlamis oldun boylelikle, tesekkurlerben kalecaya ilk mesaj attgmda bana sakın bsyını anlatma beni buket sanıyolar sonra
sen direkt ona baktır memnun kalırsan kalırsın bana bsy anlatma demişti. şmdi nasıl bilgi almışmdurumlarını öğrenmiş oldu
Hemen gönderiyorum. Eft saati geçtiği için yarın hesabınızda olur. Çok teşekkür ederim. Tarkan az önce aradı. "Nereden buldum numaranı bilmiyorum ama sana deli gibi aşık olduğumu hissediyorum." dedi. Görüyorsunuz kızlar iyi birini sağda solda aramaya gerek yok. Reklam yaptığım da kesinlikle düşünülmesi. Kazen cafe aç müdavinin olalım.Dün benden biriniz Tarkan için bir yardım istedi o iş tamam...
parayı rica edebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?